Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte’

Laatste update:

Volgens Chris Woerts neemt Feyenoord uitgebreid de tijd om een nieuwe trainer aan te stellen. De sportmarketeer, woensdagavond te gast in Vandaag Inside, vindt Mark van Bommel een goede optie, maar benadrukt tevens dat niets nog zeker is bij de Rotterdamse bekerwinnaar.

"De nieuwe trainer van Feyenoord. Dat weet jij, neem ik aan", opent presentator Wilfred Genee het item over de opvolging van Arne Slot in De Kuip. "Van Bommel", roept René van der Gijp direct, om vervolgens heel hard te lachen om zijn opmerking. "Nee joh, natuurlijk niet."

"Bert van Marwijk krijg je er als schoonzoon gratis bij op de tribune", haakt Woerts in. "Het is wel een spannende gedachte. Maar ik had vanochtend nog even contact met Dennis te Kloese (algemeen directeur Feyenoord, red.), die zit in Dubai."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Die houdt zich helemaal op de vlakte en zegt: 'We hebben vorig jaar een lijstje gemaakt en we zijn nu met een aantal kandidaten bezig geweest'. Maar nog niemand is concreet benaderd. Pusic niet, Schreuder niet. Niemand is nog concreet benaderd en Feyenoord neemt de hele maand mei om iemand aan te stellen", zo verzekert de sportmarketeer.

"Dat duurt eigenlijk wel lang. Want als je eind mei pas een trainer aanstelt.... Maar ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte", herhaalt Woerts nog maar eens. "Maar niemand weet wie het wordt momenteel."

"Ik denk niet dat Feyenoord aan Van Bommel begint", is Johan Derksen een stuk minder enthousiast. "Ik denk dat hij bij de supporters heel goed gaat liggen", countert Woerts. "Want als speler van PSV was hij zo'n irritant 'gassie'. Maar hij zat er bovenop, en ik denk dat de Feyenoord-supporters het karakter van Van Bommel wel leuk vinden."

Van Bommel


Van Bommel is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Royal Antwerp, zo stelde Valentijn Driessen onlangs in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Nederlander zou het niet meer naar zijn zin hebben bij de regerend landskampioen. Ook Marc Overmars zou in zijn kielzog vertrekken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Vind jij Mark van Bommel geschikt voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom niet een keer kiezen voor een buitenlandse trainer? Namen als Lucien Favre, Jesse Marsch of Bruno Génésio lijken me toch wel haalbaar?

2 mei 2024 om 06:55

Maar waarom een buitenlandse coach halen als de Nederlandse coach net zo goed is dan wel beter.

Zo’n Graham Potter deed het leuk bij BHA, maar bij Chelsea (om welke redenen dan ook) gefaald. Wat maakt deze man zo bijzonder? Hij staat niet in jou rijtje, maar om Potter waren serieuze berichten in de media. Europees voetbal halen met BHA is toch hetzelfde als met AZ of Twente in de top 3 eindigen.

2 mei 2024 om 07:22

Ik ben voorstander van een buitenlandse coach omdat je dan wat meer gericht kunt zoeken naar een coach die jouw speelstijl kan hanteren. Jij noemt nu Potter als voorbeeld maar aan de andere kant heb je met een Nederlander Steijn als voorbeeld. Steijn had nog nooit het type spel gespeeld wat Ajax graag wenst, toch werd ie aangesteld als trainer en uiteindelijk vinden het raar waarom voetballend het zo stroef liep. Ze zullen allemaal niet haalbaar zijn maar qua type voetbal wat Feyenoord graag ziet hoop ik op een trainer uit dit lijstje: Kompany (bij degradatie Burnley), Rydström, Mckenna, Farioli, Muscat, Neestrup eventueel Svensson.

2 mei 2024 om 07:34

Er is geen enkele Nederlandse coach (die haalbaar is) die net zo goed of zelfs beter zijn dan buitenlandse opties.

Je weet dat BHA voor het eerst Europees voetbal gehaald heeft in de historie? Blijkt maar hoe goed je ze überhaupt volgt….

2 mei 2024 om 07:50

@4fRedondo

Je doet voor het gemak even alsof BHA al jaren een gevestigde subtopper is ofzo. Dat zijn ze niet. Potter heeft die club verbouwd van standaard degradatievoer tot het eerste Europees voetbal dat ooit behaald is (dit jaar voor het eerst). Dit is ondanks dat ze al jaren hun toppers verliezen.

2 mei 2024 om 09:13

Deed het leuk. Wauw. Hij heeft de basis gelegd van de stabiele club die het nu is. En zelfs Europees voetbal (dat is niet hetzelfde als AZ of Twente). Raar hoe je zijn prestaties bij Brighton als "deed het leuk" afdoet en zijn tijd bij Chelsea, waarbij vrijwel iedere coach het niet voor elkaar krijgt, bestempeld als falen.

2 mei 2024 om 10:37

Als je nou kijkt naar de opvolger van Potter bij BHA. Die doet het gewoon net zo goed zo niet beter op momenten qua voetbal. Die hele club zit gewoon goed in elkaar. Geloof niet zo in potter

2 mei 2024 om 08:14

Ik zie geen rede voor een buitenlandse trainer. Mark van Bommel zou een geschikte kandidaat kunnen zijn. Zijn zoon is dan ook haalbaar. Die vind ik ook wel een goede speler.

2 mei 2024 om 08:15

Mark van Bommel is gewoon een matige coach. Wat moet Feyenoord daarmee dan?

2 mei 2024 om 09:23

Jesse Marsch is één van de weinigen die ik op een aantal lijstjes ben tegengekomen waar ik echt wel wat enthousiaster van word. Namen als Pusic, Gio, Schreuder word ik vooralsnog niet echt warm of koud van. Hoop dan eigenlijk ook dat Feyenoord voor een buitenlandse coach gaat.

Van Bommel is de belichaming van PSV . Eeuwig zonde dat hij als clublegende gesneuveld is door uitermate treurig transferbeleid, waar, in mindere mate, ook clublegende Van Nistelrooy aan onderdoor is gegaan. Ik word 's nachts soms nog zwetend en gillend wakker: John de Jong!! Voor mij is die periode een enorm litteken. Mijn jeugdhelden zijn zwaar in de steek gelaten, en kregen op de koop toe een dolk in de rug. Ik geloof in beide trainers, en ik hoop oprecht dat ze nog eens terugkomen als wij gewoon een fatsoenlijke complete selectie hebben, zoals dit jaar.

Feyenoord of Ajax gaan dit soort jongens niet doen. Niet alleen omdat ze PSV er zijn, maar ook omdat je dan met -10 begint en zoveel geneuzel erbij krijgt. Sowieso, met het op de man afzeik-verdienmodel van de Telegraaf en Veronica in het huidige Nederlandse medialandschap kun je als oud speler wiens kop boven het maaiveld uitsteekt beter in het buitenland blijven. Of je nu Mark, Ruud, Gio, Dirk, of John heet; daar word je allereerst op je kwaliteiten als coach beoordeelt.

2 mei 2024 om 08:12

Onzin. Ik vind het ook jammer dat ze het niet gered hebben, maar dat ligt toch echt met name aan hun zelf. Bosz en van van Nistelrooy of van Bommel is een wereld van verschil. En Bosz moet het ook nog gewoon steeds met zwakke spelers als Ramalho en Til doen. Van Bommel begon goed maar won op een gegeven moment iets van 11 wedstrijden op rij niet. Dat heeft niets meer met kwaliteit te maken. Van Nistelrooy ging met Gakpo, Madueke en Simons kansloos onderuit tegen Cambuur.

2 mei 2024 om 08:19

Benzema.

Helemaal geen onzin!

Schmidt kon tussendoor een hele Duitse enclave aantrekken (waaronder de door jouw genoemde Ramalho) met klapper op de vuurpijl Gotze!

En vervolgens zeg je dat Bosz het met zwakkere spelers moet doen terwijl hij de beschikking heeft gekregen over: Tillman, Dest en Lang en werden Lozano en Bella Kotchap als toppers gehaald.

Feit is wel dat Bosz en Schmidt meer slagkracht hebben en van Bommel en van Nistelrooy net begonnen en zich moesten bewijzen, maar ander feit is ook zeker dat het selectiebeleid daar absoluut een grote rol in heeft gespeeld.

2 mei 2024 om 09:33

@shenkie Kijk even voor hoeveel geld van Bommel zijn selectie kon versterken. Bruma werd voor bijna 15 miljoen gehaald, Doan voor 8, Unnerstall kwam naar PSV, Baumgartl werd voor heel veel geld gekocht. Van Bommel wou zo graag Sainsbury en Behich erbij hebben en daar lachen we in Eindhoven nog steeds om. Na het eerste halfjaar van van Bommel gingen de sportieve resultaten steeds slechter tot het punt dat het echt niet meer kon. Dik verliezen bij Lask Linz, niet kunnen winnen van o.a. Willem II en Emmen. Dat had nooit met de spelers mogen gebeuren. Van Nistelrooy had ook een prima selectie met aankopen als Xavi, Benitez en Luuk de Jong. Die mocht ook niet klagen over het aankoopbeleid

2 mei 2024 om 09:44

Van Nistelrooij ging nog best goed, en toen besloot de leiding alle beste spelers (gakpo en Madueke) in de wintertranferperiode te verkopen. Dat kan je als coach niet zomaar opvangen natuurlijk. Bosz heeft echt een hele goeie (en brede) selectie. Die moet het misschien met Til doen, maar die hoeft het niet met Til in de basis te doen.

Een slippertje tegen Cambuur kan altijd gebeuren. Zelfs het huidige PSV was niet foutloos

2 mei 2024 om 11:17

Lang is het hele seizoen geblesseerd. Lozano is dit seizoen matig. Bella Kotchap heeft niet gespeeld. Tillman is goed maar lang niet zo goed als Simons. Dest was niemand enthousiast over toen hij gehaald werd en die zou nooit zo presteren onder RvN. Al met al als je de basisselecties van beide seizoenen bekijkt zit er niet veel verschil tussen en is het overduidelijk day Bosz er veel meer uithaalt.

2 mei 2024 om 14:10

Ik denk eigenlijk dat het wel wat meevalt. Psv is voor Feyenoord-supporters eigenlijk niet zo relevant,in de zin van dat er niet echt rivaliteit zit zoals tussen Feyenoord & Ajax. Ik denk dat het bij Ajax niet veel anders is, dus ik zie eigenlijk beide supporters groepen geen probleem hebben met Van Bommel "omdat het een psv'er is".

2 mei 2024 om 15:17

Gelukkig wel qua supporters, op een enkele fanaticus na. Maar in de media wordt het dan zo'n 'dingetje' , en zolang ze nog beginnend coach zijn moet je dat er niet bij willen hebben. Leidt alleen maar af.

Gelukkig is dé competentie karakter niet de belangrijkste. Blij om te horen dat de tijd wordt genomen. Ik ga er vanuit dat Te Kloese en Slot de opvolging van Slot zelf wel eens besproken hebben. Ben benieuwd wie Slot zelf ziet als zijn ideale opvolger? Slot is een analyst pur sangria en weet volgens mij heel goed hoe andere trainers werken.

2 mei 2024 om 09:46

Gotta love autocorrect .

Vraag me af in hoeverre Slot zich bemoeit met zijn eigen opvolger. Denk dat dat reuze meevalt. Moet je ook niet willen, want er valt niks te winnen voor een vertrekkende coach over zijn opvolger. Denk dat er wel een lijstje namen beschikbaar is, en ik hoop dat ze ook kritisch kijken naar alle competenties.

Ik vind het ook een spannende optie. Juist een coach die geen directe link met Feyenoord heeft, karakter past bij de club. Heeft ervaring in top als speler en belangrijkste; wil maar al te graag in NL laten zien wat ie kan en daarbij PSV een hak zetten. Ik juich het toe!

2 mei 2024 om 09:47

Zal je toch meemaken dat je Overmars er ook meteen bij krijgt. In 1 transferperiode zowel Amsterdam als Eindhover een hak zetten haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren