arvelajax
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 20 september 2005
  • arvelajax
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.125
  • jaar (--)
  • Utrecht
  • 2
Persoonlijke berichten
16 juli 2012 om 11:01
#1

Complimenten voor je nuchtere reacties, daar waar clubemoties vaak (soms ook bij mij, geef ik toe) de overhand krijgen op dit forum.

16 juli 2012 om 11:40
#2

Dank, Casper. Ik begrijp die emoties maar al te goed, heb ze zelf soms ook, maar heb intussen geleerd dat je daar niets aan hebt. Je kunt de zaken maar het best objectief bekijken en dan handelen als dat nodig is, anders blijf je jezelf maar vertellen dat je gelijk hebt...

25 maart 2013 om 12:59
#4

Het lijkt me een prima idee, maar als je geen contacten hebt in de voetbalwereld dan is het waarschijnlijk heel moeilijk om daartussen te komen. Spelers worden erg afgeschermd omdat iedereen een graantje me wil pikken van hun rijkdom. Je moet dus waarschijnlijk eerst kunnen bewijzen dat je iets te bieden hebt in dit opzicht, wie weet ontstaat er dan een opening.
Wat is trouwens jouw achtergrond, dat je denkt dit te kunnen doen? Het lijkt me namelijk best lastig, omdat je niet precies in hun schoenen staat.

16 mei 2013 om 21:47
#5

Ik kan niet meer reageren via het wedstrijdtopic omdat de wedstrijd is afgelopen, maar in het topic stond het verkeerd aangegeven. De 2-3 viel eerst, daarna pas de 2-4, al waren wel beide doelpunten in de 90ste minuut, dus wellicht vandaar de verwarring bij VZ.

1 november 2015 om 12:57
#6

Even weg geweest en kon zo doende nee reageren .
Alleen PSV houd Ajax scherp. Feyenoord is een heel welkome sparring partner voor het grote publiek,niks meer.

15 december 2015 om 15:06
#7

Hoi arvelajax ik las vanmiddag je bericht in een artikel over de coëfficiënten hierin verwees je naar de website van Bert Kassies bedankt hiervoor. Alleen nu vroeg ik mijn af hoe je de ranking precies moet bekijken, want volgens het artikel van VZ staat Nederland na de gelijken spelen van AZ Ajax en Fc Groningen 13e. Nu ben ik dus gaan kijken op de website van Kassies en daaruit bleek dat Nederland dit seizoen gewoon nog tiende staat op de coëfficiëntenlijst. Ik ben toen door gaan scrollen naar volgend jaar en daaruit blijkt dat de resultaten van het geweldige seizoen 11/12 vervallen ??? en dat dit betekent dat Nederland volgend seizoen op plaats 14 staat. Hoe zit het nu precies? en wie heeft er nu gelijk Kassies of VZ. Zou je mijn een bericht kunnen sturen met de juiste info. Alvast bedankt!!!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 november
Real Madrid ziet in Joachim Löw de ideale opvolger van Zinédine Zidane. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren