Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst is niet in gesprek met de leiding van Feyenoord over een mogelijke terugkeer als hoofdtrainer. De ex-coach van de Rotterdammers, die de club in 2017 naar de landstitel loodste, wordt bijna overal opgenomen in het rijtje opvolgers van Arne Slot, die Feyenoord zo goed als zeker inruilt voor Liverpool.

"Jouw naam wordt nadrukkelijk genoemd bij Feyenoord. Wat vind je daarvan?", legt Humberto Tan bij RTL7 voor aan Van Bronckhorst. "Feyenoord is natuurlijk mijn club, dat weet iedereen. En net als iedereen heb ik van de laatste jaren genoten", antwoordt de momenteel clubloze coach.

Van Bronckhorst snapt wel dat hij wordt gezien als mogelijke opvolger van Slot in De Kuip. "Ik ben daar op mijn zevende binnengewandeld en dan is het zo dat mensen snel aan je denken. Maar op dit moment speelt er nog helemaal niks", zo benadrukt de voormalig middenvelder.

Tan wil direct weten of Van Bronckhorst openstaat voor een terugkeer als trainer bij Feyenoord. "Ik heb er nog niet over hoeven nadenken. Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord. Vier jaar lang als assistent en daarna vier jaar lang als hoofdcoach. En ik heb gewoon heel veel mooie momenten gehad. Die koester ik."

Van Bronckhorst krijgt vervolgens van Tan of hij het door zijn succesvolle verleden als Feyenoord-trainer extra lastig vindt om terug te keren. "Ik weet niet of dat het moeilijk maakt, maar het zijn wel dingen waar je over na gaat denken. Ik ben speler geweest van Rangers en als trainer daar naartoe gegaan. En weggegaan op een manier die ik niet wilde."

Boskamp


Jan Boskamp, ook aanwezig bij de Champions League-uitzending rondom Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain, neemt geen genoegen met de woorden van Van Bronckhorst. "Hij loopt wel te zeiken van 'jaa', maar als ze hem vragen, gaat hij ernaar toe. Als Feyenoord naar hem toekomt, gaat hij het doen. Daar ben ik honderd procent van overtuigd."

"Hij twijfelt helemaal niet, dat moet hij hier zeggen. Rot toch op. Ik heb ook gezegd dat ik zijn manager word", zegt Boskamp al dollend tegen zijn tafelgenoot. "Pulic (Marino Pusic, red.) zit bij Donetsk toch? Die moeten ze loskopen dan. Dus er blijft niets anders over dan dat ze jou pakken", geeft de analist tot slot mee aan Van Bronckhorst.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Moet Feyenoord voor Giovanni van Bronckhorst kiezen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik waardeer Gio zeer als Feyenoorder. Maar als je de lijn Slot hebt ingezet. Met zijn soort voetbal/voetbal idee... Dan kun je toch nooit met droge ogen Gio weer aanstellen? Die speelde puur resultaat voetbal. Compleet gokkend op de individuele kwaliteiten van de spelers. Het idee achter het Voetbal van Slot is nou juist dat je daar veel minder afhankelijk van zou moeten zijn omdat iedere speler vanuit zijn positie een bepaalde rol in het totale spel van het team heeft.

1 mei 2024 om 21:58

Gio is idd niet de juiste man om het mooie werk van Slot voort te zetten
Dat zal Te Kloese ook wel zien

1 mei 2024 om 22:04

Wie zie jij eigenlijk als geschikte opvolger? Oprecht benieuwd naar

1 mei 2024 om 22:10

Nou, ik vind het lastig.
Hoop op een trainer met een eigen visie en spel opvatting met leuk voetbal zoals Potter of Knutsen, maar ergens blijft Pusic ook interessant, die kent de club, de selectie en zou de opvatting van Slot voort kunnen zetten

1 mei 2024 om 22:26

Potter en Knutsen zijn al onbetaalbaar voor Ajax, die hebben geloof ik nog altijd een flink ruimer budget dan Feyenoord. Knutsen wil een deel van de transferopbrengsten uitgekeerd krijgen als salaris, dat gaat Feyenoord natuurlijk nooit doen. Pusic is een optie, maar weet ook niet hoe blij je daar van moet worden. Het is jammer dat Oosting bij Twente blijft, dat had ik een mooie optie gevonden.

1 mei 2024 om 23:10

Dat verhaal over Knutsen. Dat heb ik vaker gehoord, maar wie zegt dat hij die eis niet kan laten vallen? Hoeveel clubs gaan daar nou mee akkoord?
En van Potter, die gaat nergens aan de slag voor 4 a 5 miljoen? Waarom zou Feyenoord hem niet ongeveer hetzelfde willen betalen als aan Slot?

2 mei 2024 om 04:16

FR010FRDAM, bijna geen enkele club gaat daar mee akkoord, behalve Bødo Glimt, en daarom zit hij daar ook zo op z’n plekkie. Die blijft lekker in Scandinavië

1 mei 2024 om 22:05

‘Die speelde puur resultaatvoetbal’

Niet mee eens. Ja, het sprankelde niet zoals bij Slot maar we hebben onder Gio -toegegeven, na een stroeve start- grotendeels leuk voetbal gezien de eerste drie jaar. Vooral in het kampioensjaar hebben we leuke wedstrijden gezien met Elia en fuego.

Dat laatste jaar van Gio heeft veel afbreuk aan zijn jaren als coach bij Feyenoord gedaan, met die CL campagne als dieptepunt. Dat blijft toch hangen kennelijk.

1 mei 2024 om 22:08

Maar spelers werden niet beter en jeugd kreeg amper de kans (al is dat laatste bij Slot ook het geval)

1 mei 2024 om 22:15

Dat laatste jaar was sowieso niet best nee. Maar ook in het kampioensjaar was het voetbal vaak niet geweldig. Het kwam vaak neer op ontsnappingen en de individuele kwaliteiten van Berghuis, Elia en Jorgensen met name. (En Kuyt natuurlijk als aanjager) Toegegeven dat echt geweldig voetbal spelen met de beperkte kwaliteiten vooral in het centrum achterin sowieso moeilijk is. Botteghin - Van der Heijden vs. Trauner - Hancko is misschien niet echt een eerlijk vergelijk.

2 mei 2024 om 04:55

Vorig jaar wonnen we ook bijna elke wedstrijd in de tweede seizoenshelft met één doelpunt verschil door een goal na de 80ste minuut. Hoor je niemand over.

@FR10, er was toen ook geen jeugd. Berghuis en Jorgensen werden wel degelijk beter onder hem en hij heeft El Ahmadi aan de praat gekregen. Bovendien speelde Vilhena zijn beste voetbal onder hem.

Het is geen Slot maar jullie doen hem echt tekort.

2 mei 2024 om 00:34

Je moet je ook afvragen of je die lijn kan doorzetten van Slot. Wellicht vertrekken sterkhouders bij Feyenoord terwijl ze niet de middelen of aantrekkingskracht hebben om hetzelfde type en kaliber te kunnen kopen. Het zou heel mooi zijn als een volgende trainer dat zou lukken. Maar je bent wel enorm afhankelijk van de in en uitgaande transfers. Wie weet kan hij wel een goede mix zijn van zijn speelstijl en gedeeltelijk de filosofie van Slot behouden.

Ik heb ja gestemd maar achteraf denk ik, jaa voor de tweede keer trainer worden van het zelfde club, je weet nooit of de formule zal kloppen. Ik zou als ik Feyenoord was hem wel achter de hand zou houden maar toch zou kijken voor een nieuw elan, lijkt me toch het verstandigst.

Ik heb Gio erg hoog zitten, maar hij lijkt met zijn trainerstijl meer op Advocaat dan op Slot. Ik denk dat Feyenoord beter iemand kan kiezen die dezelfde filosofie als Slot heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren