Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente-aanvaller maakt na twee seizoenen blessureleed eindelijk rentree

Laatste update:

Hij moest er erg lang op wachten, maar Andrej Rendla heeft vrijdag eindelijk weer een wedstrijd kunnen spelen. De aanvaller maakte speelminuten in een trainingspotje tussen een combinatie-elftal van FC Twente en het Duitse SF Lotte en zette daarmee een punt achter een bijzonder vervelende periode. Rendla stond liefst twee seizoenen buitenspel met een knieblessure.

De 23-jarige Slowaak zit al sinds 2007 bij Twente, maar speelde pas vijf competitieduels voor de Tukkers. Dat komt mede door blessureleed: Rendla kon in de afgelopen twee jaar geen enkele wedstrijd spelen wegens problemen met zijn knie. Zijn laatste duel uit de Eredivisie dateert van 15 oktober 2011, toen hij drie minuten voor tijd inviel tegen RKC Waalwijk.

Rendla hoopt nu snel zijn gezicht weer te kunnen laten zien in de Nederlandse competitie. De aanvaller viel vrijdag in voor Jesús Corona, maar kon geen verandering brengen in de score. Twente en Lotte gingen in evenwicht en zonder doelpunten uit elkaar: 0-0.

Denk jij dat Andrej Rendla dit seizoen nog wat kan gaan betekenen voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu maar hopen dat je blessure vrij blijft kerel dan hebben we nog wat aan jou!

15 november 2013 om 16:57

Wie is dit? XD werkelijk nog nooit van hem gehoord..

15 november 2013 om 17:45

Jong talent die in de zomer 2007 van FK Dukla kwam in Slowakije.
Staat nog tot 2015 onder contract bij FC Twente, maar hij heeft 2 zware knie blessures gehad dus is er langer dan een jaar uitgeweest, misschien wel bijna 2 jaar

Leeft hij ook nog? Ik was deze jongen hélemaal vergeten. Ik wist niet dat hij geblesseerd was, ik dacht dat hij vertrokken was.

Ben benieuwd of hij het niveau van Twente aan kan. 2 jaar lang met een blessure kampen is niet lekker natuurlijk.

Edit: Corona werd met veel bombarie binnen gehaald en kreeg de stempel van toptalent. Alleen waarom speelt hij niet/weinig in het eerste van Twente? Heeft hij een blessure (gehad)?

15 november 2013 om 16:46

Toptalent is groot woord vind ik dat is bijv januzaj tielemans en noem ze op ! Maar corona komt er wel , leuk spelertje voor de eredivisie en volgens mij had die lichte blessure en aanpassings problemen !

15 november 2013 om 17:01

Benieuwd hoe goed hij echt is. Kwam destijds voor twentebegrippen als toptalent binnen, alleen is twente vele malen groter geworden in de tussentijd en heeft hij niet kunnen voetballen..

15 november 2013 om 17:21

Volgens mij zat ook o.a. Man Utd achter Corona aan, maar dat kan ook een gerucht zijn geweest.

15 november 2013 om 16:52

Was eigenlijk ook wel ingecalculeerd. Vele spelers uit die kant van de oceaan hebben een behoorlijke periode nodig om te wennen. Zo ook Ruiz en Rosales (in Belgie) en Guitierez.

15 november 2013 om 16:57

Omdat je niet van zo'n jonge jongen kan verwachten dat hij nadat hij van de andere kant van de wereld is komen aanzetten, meteen geintegreerd is in de Nederlandse samenleving. Daarnaast kan je wel zien dat deze jongen kan voetballen, heeft er ookal 1 inliggen terwijl hij minder dan 90 minuten in totaal heeft gespeeld. Daarnaast speelt ook nog mee dat Promes het gewoon geweldig doet en dat geld ook voor Eghan. Die jongens verdienen het op dit moment om in het eerste elftal een basisplek te hebben.

15 november 2013 om 18:42

Corona is zeker een sub-top talent, hij zal de ultieme top niet halen maar zeker goed meedoen net daaronder.

Ik denk dat de mensen vaak té veel verwachten van nieuwe spelers, vooral omdat wij in een specifiek systeem spelen, andere tactieken en spelopvattingen hebben dan veel andere landen.

Geef hem een jaartje, Guttierez was het eerste seizoen ook niet goed, maar is nu langzamerhand een van de sterkhouders

15 november 2013 om 19:40

Hij word rustig gebracht, geen idee waarom

15 november 2013 om 23:24

Hij is volgens mij een seizoen bij heracles geweest, verhuurd. Maar ook zeer weinig gespeeld door blessures.

Jammer voor die jonge ! Ik denk ni dat ie nog doorbreekt bij Twente maar zeg nooi nooit !

Over blessures gesproken, hoe is het met Nicky Kuiper? Kan iemand mij daar wat meer over vertellen?

15 november 2013 om 16:48

Speelt in de jupiler league

15 november 2013 om 16:50

Kuiper speelt in jong Twente zun wedstrijden, blessurevrij nu maar tog jammer want het was een aardige back zun eerst jaar mja shit happens !

15 november 2013 om 16:50

Speelt inmiddels mee met de beloften, kreeg afgelopen Vrijdag nog een rode kaart in de thuiswedstrijd tegen telstar (3-0) door 2 keer geel te pakken

Wat een ongelooflijk groot talent is/was Rendla zeg!

Helaas heeft hij het door vele zware blessures nooit echt kunnen laten zien. Goed om te zien dat hij terug is! Ik hoop dat hij nu kan laten zien waarom Twente in alle jaren nog het vertrouwen in hem heeft gehouden.

Heb helaas nee gestemd, 2x je kruisband finaal afscheuren, dan denk ik niet dat je nog topsport kunt bedrijven. Hoop echt dat ik het mis heb

15 november 2013 om 17:02

Als het nou bij 2x was gebleven... Hij heeft zijn kruisbanden zeker 3x afgescheeurd. Op zijn 16e, zijn 17e en wat ik weet ook op zijn 21e. Zie hieronder nog een oud stukje waar hij op zijn 17e voor de 2de keer zijn kruisbanden had gescheurd.

http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/103758/a...

15 november 2013 om 17:12

Klopt, maar volgens mijn info 2x helemaal en 2x gedeeltelijk en wat ik gehoord heb over deze blessure is, dat als je de kruisband gedeeltelijk afscheurt dat het dan geen beletsel hoeft te zijn om topsport te bedrijven.

Jeutje, die zit er ook nog natuurlijk! Begon veelbelovend.. wat een pech dan ook, twee jaar lang lopen mieteren met blessures, bah. Dan te bedenken wat er dan door zón koppie gaat..zal ik t ooit nog halen of niet e.d .... Weet niet of hij zn niveau nog kan evenaren en beter kan worden. Er zit immers wel een hele poos tussen. Laat m maar voorzichtig beginnen en terugkomen. Daarnaa verder zien. Wens hem geluk..

Succes !

Hoop voor hem dat hij nou eindelijks eens het geluk aan zijn zijde krijgt, want deze jongen is wél een absolute prof en doorzetter. In 6 seizoenen tijd bijna 4 seizoenen geblesseerd geweest, door kapotte kruisbanden. Als het nou wéér mis gaat moet hij stoppen, denk ik. Maar klasse instelling na al die tijd no steeds. Gewoon wéér of geen weer iedere dag op de mountainbike van E'de naar Hengelo om zijn conditie op peil te houden en de spieren rond zijn knie sterker te maken. En altijd met een smile op zijn gezicht. Top instelling!

Rendla was toendertijd een super talent. Werd zelfs gezegd dat hij beter zou zijn dan arnoutivic. Alleen door al ie blessures en stil stand komt die nooit meer helemaal op nivo Kan ik me bijna niet voorstellen, hoe jammer ook.

Wat een pech heeft deze jongen gehad.
Hopelijk gaat hij nou niet forceren door zich te veel willen bewijzen.
Die knie zal altijd wel zijn achilles zijn/blijven.
Hopelijk krijgt hij nog een mooie cariere

3x een jaar eruit geweest. Hoeveel pech kun je hebben?? Hij heeft in elk geval bewezen een goed karakter te hebben door 3x terug te komen en zo positief te blijven. De kruisband kan hij nu in ieder geval niet meer afscheuren want die heeft hij niet meer..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren