Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw slecht nieuws voor FC Twente-pechvogel: operatie of rustperiode

Laatste update:
/

Andrej Rendla staat wederom voor een lange periode van revalidatie. De aanvaller van FC Twente kampt met knieproblemen en de kans bestaat dat hij binnenkort opnieuw operatief moet worden geholpen. Zo niet, dan wacht hem in ieder geval een lange periode van verplichte rust, zo meldt TC Tubantia dinsdag.

Het is voor de Slowaak de zoveelste terugslag sinds hij in 2007 als 17-jarige zijn debuut maakte in de hoofdmacht van FC Twente. Hij kwam door al het leed in de tussenliggende zes seizoenen tot het summiere aantal van 27 wedstrijden. Alleen het jaar 2010/11 was met tien optredens in de Eredivisie nog redelijk te noemen. Vaker zat hij echter in het krachthonk te werken aan zijn herstel.

Dat lijkt dus ook nu het vooruitzicht voor de 23-jarige Rendla, die al sinds zijn tienerjaren wordt gezien als een groot talent. Na een medische ingreep in België leek hij eindelijk te zijn verlost van zijn fysieke problemen, maar een nieuwe periode langs de zijlijn ligt ook nu weer in het verschiet. FC Twente zal binnenkort meer duidelijkheid verschaffen over de situatie van de speler.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Einde carrière van deze jongen

Tjezus, het houdt niet op voor Rendla, lijkt mij dat hij echt nooit meer op een fatsoenlijk niveau kan/gaat voetballen.
Dan noem ik voor het gemak de eredivisie van een fatsoenlijk niveau.

Edit: schaam mij wel een beetje dat ik opgelucht was dat het over Rendla ging en niet over Gutiérrez

16 september 2014 om 16:27

Eredivisie is gewoon fatsoenlijk niveau. Weet je wel hoe afgetraind die jongens worden en hoe hard er in Nederland wordt getraind? Dat zie je nergens anders. Belachelijk hoe neerbuigend er altijd wordt gedaan.

16 september 2014 om 16:37

Zal wel komen dat wij een iets ander idee hebben over een fatsoenlijk niveau.

Ken trouwens ook zat mensen die er afgetraind uitzien die nog nooit op een fatsoenlijk niveau gevoetbald hebben, dus als dat jouw criterium is 'hard trainen en er afgetraind uitzien', verklaard dat ook gelijk het verschil in wat jij en ik een fatsoenlijk niveau vinden.

Belachelijk dat de eredivisie zo wordt opgehemeld.

16 september 2014 om 16:43

Fatsoenlijk niveau? Het wordt elk jaar slechter man. Afgetraind? Nou moet er nog eens bijkomen als ze dat niet zijn je traint elke dag man!

16 september 2014 om 16:47

Mentalist, er wordt niet hard getraint in Nederland, te soft zelfs, puur uuithoudingsvermogen, kracht en conditie zijn te trainen, dat valt enorm tegen in Nederland.

Zal inmiddels wel een beest zijn geworden na al die jaren in het krachthonk actief te zijn geweest!

On: zonde dat je carrière zo naar de klote kan gaan..

Man, wat is dit sneu voor hem. Hij kwam binnen als een groot talent, maar heeft het nooit waar kunnen maken vanwege blessures. Ik denk dat dit de laatste keer geweest is voor hem. Hopelijk kan hij binnen Twente aan het werk, wanneer hij daadwerkelijk moet stoppen met zijn carrière

16 september 2014 om 16:03

Contract loopt juni volgend jaar af, dan heeft hij 8 jaar bij Twente gezeten, denk niet dat hij nog 1x contractverlenging krijgt. Zal sowieso moeilijk worden om nog ergens nog een contract als voetballer te krijgen

Hoe sneu kan je carriere verlopen zeg!!
Wat heeft die jongen ongelooflijk veel blessureleed gehad. Ik zou haast zeggen: stop er toch mee..

En plots kan ik Promes best begrijpen dat hij kiest voor het geld. Die zekerheid heeft hij in ieder geval. Rendla had misschien nog wel meer talent dan Promes, maar ik denk dat hij nooit rijk gaat worden van het voetbal.

zo sneu! ik wens hem al het beste toe maar dit kan niet meer door blijven gaan iig, einde carriere...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren