Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De gedachte niet meer te kunnen voetballen was voor mij niet te accepteren’

Laatste update:

Andrej Rendla heeft een lange revalidatieperiode achter de rug. De aanvaller van FC Twente scheurde in januari 2008 een kruisband en dat gebeurde in november 2011 opnieuw. In 2012 werd hij twee keer geopereerd, maar hij is er weer: op 9 maart kwam hij met Jong FC Twente in actie tegen Sparta Rotterdam. De Tukkers wonnen die wedstrijd met 0-1.

/

Op de clubwebsite van FC Twente laat Rendla weten het geweldig te vinden dat hij weer een normale wedstrijd heeft kunnen spelen. “Ik ben een voetballer en wil niets anders. De gedachte niet meer te kunnen voetballen was voor mij niet te accepteren en dat heeft me de kracht gegeven nog een keer het revalidatietraject te doorlopen.”

Rendla wil in het restant van het seizoen zo veel mogelijk spelen: hij wil weer helemaal fit worden. “En dan focus ik mij op het volgende seizoen. Om in vorm te raken voor de voorbereiding”, aldus de 23-jarige Slowaak.

Andrej Rendla knokt zich weer in de basis van de hoofdmacht van FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zo zo deze kerel heeft wel echt doorzettingsvermogen! als je al zoveel jaren geplaagd wordt door zware blessures weigert op te geven, knap! Ken deze kerel verder niet maar ik gun hem het allerbeste!

19 maart 2014 om 14:12

Van een jong talent ben je een oud talent. De spirrit is er, nu nog het voetballen.

19 maart 2014 om 14:28

Niet alleen dat. Ook diep respect voor Twente dat hem na 6 jaar blessureleed nog steeds onder contract heeft staan...

19 maart 2014 om 17:07

Volgens mij is hij niet 6 jaar lang geblesseerd geweest hoor... In 2008 blessure oplopen, betekend waarschijnlijk een jaar later weer spelen (dus in 2009), vervolgens raakt hij eind 2011 weer geblesseerd... Ff snel rekenen en je komt erop uit dat hij 3/3,5 jaar blessureleed heeft gehad... Blijft heel veel hoor, daar niet van... Maar is wel de helft van de 6 jaar die jij roept...

Scheen altijd een groot talent te zijn bij Twente. Zou hij het nog op kunnen brengen?

19 maart 2014 om 14:47

Als je zes jaar revalideren kunt opbrengen kun je jezelf echt wel motiveren hoor. Beetje gekke vraag.

19 maart 2014 om 14:53

Klopt, beetje rare vraag. Had het anders moeten formuleren. Of hij het nog wel in zich heeft om te komen waar die wilt komen

19 maart 2014 om 17:23

Dat weet je nooit. Hij heeft nu geen kruisband meer in die knie dus die kan hij ook niet meer afscheuren.

Hij kwam binnen als één van de grootste talenten van Slowakije, helaas door blessureleed heeft hij het nooit kunnen laten zien. Hopelijk is hij nu van zijn blessureleed af, en kan hij zich gaan richten op het voetbal.

Klasse instelling echt een knokker als je zoveel teleurstellingen moet verwerken op z,n jonge leeftijd dan beschik je over de juiste instelling om te slagen in het betaalde voetbal naar mijn mening dan .

Doet me een beetje denken aan Mitea. Werd omschreven als een groot talent, maar door blessures kwam het er gewoon niet van. Mag toch hopen dat ie niet dezelfde weg als Nicolae gaat volgen...

19 maart 2014 om 16:49

Zo te horen heeft deze kerel wat meer doorzettingsvermogen dan Mitea, althans dat mag ik hopen voor 'm.

19 maart 2014 om 17:23

Beetje zoals Boilesen dus.

19 maart 2014 om 17:31

Ja Boilesen is de Mitea van toen. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Het is toch frustrerend om een talent zovaak in de lappenmand te zien...

Heb ik wat gemist? Deze jongen heeft toch nog nooit een (vaste) basisplaats gehad? Beetje rare poll....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren