Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt

Laatste update:

FC Barcelona is reeds bezig met de selectie van volgend seizoen, zo lijkt het. Volgens Fabrizio Romano moet Guido Rodríguez namelijk de eerste versterking van de Catalanen worden. De dertigjarige Argentijn beschikt over een aflopend contract bij Real Betis.

"Barcelona heeft de deal met Guido Rodríguez onder controle", schrijft Romano op X. "Het initiële mondelinge akkoord ligt reeds klaar."

De transfermarktexpert plaatst wel een kanttekening. "Er is nog niks getekend, want er zijn nog een aantal belangrijke details die besproken moeten worden."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Romano weet verder te melden dat Rodríguez naar alle waarschijnlijkheid een contract van twee jaar gaat tekenen. Er zal daarnaast een optie voor nog een seizoen in het contract van de middenvelder worden opgenomen.

Rodríguez speelt sinds de winter van 2020 in Spanje. Betis nam hem destijds voor een bedrag van vier miljoen euro over van Club América uit Mexico.

Daarvoor speelde de controleur voor het eveneens Mexicaanse Club Tijuana, River Plate en Defensa y Justicia. Bij River Plate genoot Rodríguez zijn jeugdopleiding.

De 29-voudig international van Argentinië krijgt bij Barcelona te maken met Xavi als trainer. De Spanjaard maakte onlangs bekend dat hij, in tegenstelling tot eerdere uitspraken van de oud-middenvelder, tóch doorgaat in het Spotify Camp Nou na de zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een verdedigende middenvelder is zeer hard nodig als je deze jongen transferij binnen kan halen is dat denk ik een goede aanwinst al zie ik hem lang niet altijd spelen, vanavond maar eens goed op hem letten in de derby van Sevilla

28 april 2024 om 20:49

@blaugrana1899

Mee eens hoe kijk jij naar een verkoop van Frenkie De Jong?

28 april 2024 om 20:56

Frenkie zou ik zeker verkopen bij een goed bod maar dan praten we wel rond de 100 miljoen verder denk ik dat hij gewoon blijft Xavi wil hem houden en durf ook wel met zekerheid te zeggen dat Frenkie helemaal geen zin heeft om te vertrekken

28 april 2024 om 21:08

Had Barcelona niet twee jaar terug een bod van circa 70m van Manchester geaccepteerd? Dan lijkt het me stug dat ze na twee matige jaren ineens de poot stijf houden met 100m.

Maar idd, Frenkie moet ook zin hebben, zo’n salaris krijgt hij waarschijnlijk nergens anders, en garantie op speeltijd is ook elders minder verzekerd. Lekker nog twee jaar contract uitzitten in de zon, en dan zien we in 2026 weer verder - dan is hij 28 jaar oud en kan nog jaren mee.

28 april 2024 om 21:30

@Hangover ik weet niet hoe letterlijk je "in de zon" in dit geval bedoelt maar ik vraag me inmiddels echt af of dat nou een reden is voor voetballers om te kiezen voor een club. Ik zie op dit forum heel vaak mensen reageren dat het weer in Spanje zo fijn is en in Engeland zo slecht. Maar als voetballer telt dat toch amper mee in je beslissing? Je kan na je carrière nog jaren genieten van de zon. Sportieve redenen en salaris zijn vele malen belangrijker.

Of denk jij wel dat een Frenkie het weer in Spanje belangrijk vindt?

(geen aanval dit overigens, oprecht benieuwd)

28 april 2024 om 21:51

@messi_123. Xavi zei in de persconferentie dat ze absoluut niet van plan zijn om Frenkie (wat hij overigens al maanden zegt). Dus het lijkt erop dat de media hun jaarlijkse Frenkie de Jong verhaal aan het verkopen zijn...

28 april 2024 om 21:56

Als je bijvoorbeeld als voetballer naar Manchester City kan, dan gaat het weer je daar niet weghouden denk ik. Mocht je de keuze hebben tussen Manchester United en Barcelona denk ik wel dat het klimaat een rolletje speelt.

Het zijn beiden clubs onder de top, grofweg van hetzelfde niveau. De competitie is bij United beter, maar bij Barcelona heb je weer meer kans op een prijs. (Doordat de competitie makkelijker is) dat is één van de vele keuzes die je moet maken.

Je moet natuurlijk niet vergeten dat je er vanuit gaat dat je er een jaar of 5 gaat wonen. Dat is een flink deel van je leven. Dan is er de keuze tussen een wereldstad als Barcelona met een heerlijk klimaat aan de zee, of een regenachtige grauwe industriestad als Manchester. Bovendien vermoed ik dat het leven in Spanje een heel stuk relaxter is dan in Engeland, maar ik heb nooit in Engeland gewoond dus dat is een aanname vanuit mijn kant.

Het zal niet dé hoofdreden zijn om een club te kiezen, maar het zou wel een factor kunnen zijn.

Mocht ik profvoetballer zijn speel ik liever voor 3 miljoen per jaar in Rome, dan voor 9 miljoen per jaar in Newcastle. Je bent in beiden gevallen stinkend rijk, maar in Rome mijn leven spenderen lijkt me zoveel vetter dan in een stad als Newcastle. Nogmaals, ja gaat ervan uit dat je er jaren blijft wonen, dan doe ik liever ervaringen op in Rome. Historische stad, heerlijk eten, beter klimaat, rustiger leven speelt hierin allemaal een rol.

28 april 2024 om 22:03

@blaugrana1899

Ja eens Frenkie zou ik ook bij een goed bod rond de 100 miljoen of meer gewoon verkopen.

Maar Frenkie blijft gewoon zeker nu Xavi blijft als een trainer die wilt Frenkie sws niet weghebben.

28 april 2024 om 22:05

@hangover96

Man Utd had 2 jaar geleden idd rond de 86 miljoen geboden op Frenkie en Barca had dat geaccepteerd. het was juist Frenkie die niet meewerkte waardoor het niet doorging.

28 april 2024 om 22:06

@leukspelletje

Wel treurig dat er ieder jaar dit soort geruchten over Frenkie moet komen.

28 april 2024 om 22:07

@pedri16

Helemaal mee eens.

28 april 2024 om 22:11

Als Bernardo komt moet er toch een middenvelder weg? Bernardo zou zo’n belachelijke transfer zijn, ik blijf erbij.

Fans die fan zijn van die aankoop is precies de reden waarom Laporta hem koopt. Dan denkt iedereen “wow Barcelona koopt wereldster Bernardo Silva, wat een aankoop”

Terwijl hij eindstand niks brengt wat er nu niet al is. Hij is een upgrade op Pedri en Frenkie, maar dat zijn al goede spelers.. het is helemaal niet nodig om daar te upgraden.

Mocht Frenkie gaan voor 100 miljoen, haal je met Bernardo voor 60 een goede speler terug ja, maar dat zal wel niet gebeuren.

28 april 2024 om 22:14

@pedri16

Welke middenvelder zie jij dan graag komen bij Barca die ze ook echt nodig hebben?

28 april 2024 om 22:22

Geen. Ja een defensieve middenvelder, maar dat heeft niks met Bernardo te maken.

Je hebt Gündogan, Pedri, Frenkie, Fermin, Gavi en Roberto voor twee plekken op het middenveld. Waarom zou je in godsnaam een nieuwe willen voor 60(!) miljoen euro? Dat is gewoon belachelijk in onze financiële positie. Tenzij je een talent van het niveau Wirtz magisch zou kunnen vastleggen, alleen dan moet je geld spenderen voor een offensieve middenvelder.

28 april 2024 om 23:04

Het is een optelsom lijkt me.

Als je de keus hebt tussen Manchester United en je huidige Barcelona contract, waar je bij Barcelona veel meer verdient plus elk jaar gegarandeerd Champions League speelt, plus dat je enkel hoeft te concurreren met Romeu ipv een ambitieuze Mainoo voor een basisplaats, dan is het lekkere weer idd een kers op de taart.

Als Bayern of City komt aankloppen, dan heb je iig CL elk jaar, maar alsnog gelden die andere punten (lager salaris, meer concurrentie, en idd, minder zon), waardoor de verleiding groot is om toch te blijven.

Als de club m werkelijk kwijt wil (en niet in 2026 transfervrij) dan moeten ze het minder vriendelijk spelen, we hebben gezien hoe dat in de praktijk gaat. Eerst vriendelijke druk binnenskamers, dan publiekelijk in de media de fans tegen je opzetten, en dan worden die twee jaar in de zon ineens niet zo prettig meer. Barca is niet de enige club die weet hoe dat spelletje gespeeld wordt, maar ze zijn er goed in.

29 april 2024 om 01:49

Sportive reden heb je ook als je in spanje speelt. PD is namelijk een betere voetballende competitie, dan de zwaar overrated PL. Ze hebben veel geld, maar het grootste gedeelte van de competitie is gewoon nog steeds slecht voetbal.

29 april 2024 om 08:40

Het kan ook zijn dat ze hem halen voor de rw positie en dat cancelo ook op rb gaat spelen samen met fort. Ze zien dan een Messi type in hem ipv een Iniesta

Cancelo heeft dan Araujo of Kounde naast hem zodat hij minder hoeft te verdedigen.

Raphinha doet het toch ook beter op lw (felix en/of lamine valt in). Lewa blijft nog als spits. Op Lb heb je dan Alex Valle (en Balde) en je zou nog Hermoso gratis kunnen oppikken bij Athletico Madrid.

Fermin is ook veel productiever op lcm dan Frenkie. Heeft al 7 goals! en ze spelen veel vrijer met hem. Guido Rodriguez lijkt een vervanging te zijn voor Oriol Romeu. Als ze hem al halen... Dus ze zullen hopelijk nog wel een top VM halen. Wss een type Jorginho (kimmich) of Zubimendi (of Rabiot als ze voor een meer fysiek type zouden willen gaan).

Als Frenkie (120 miljoen?) niet gaat zul je Araujo en Raphinha moeten verkopen en dan ga je er te veel op achteruit in kwaliteit. Of je zou op Kounde/faye/mbacke (rcv) en Lamine/felix/fati (lw) moeten bouwen.

29 april 2024 om 10:17

Ga je nou Fermin vergelijken met Frenkie en dan als argument dan Fermin meer scoort?

Fermin is echt een kip zonder kop, sorry hoor. Als invaller top, maar die jongen is zo ongelofelijk wild. Maakt overtreding na overtreding, loopt zich vast, verspeeld ballen dom. Hij is goed in positioneren, en hij kan hard schieten, dat klopt dan weer wel.

Fermin is een jonge speler, dus ik schrijf hem zeker niet af, maar Frenkie is echt zó veel secuurder aan de bal. Fermin zou ik totaal niet vertrouwen met de bal laag op het veld.

29 april 2024 om 12:12

Fermin is een iets aanvallendere, iets meer scorende Gavi. Hij brengt strijd en Pedri brengt rust. Heel blaugrana dus. Hij is betrokken bij 8 goals dit seizoen met een paar invalbeurten en is inderdaad een stuk jonger dan Frenkie...

De baal laag op het veld zou ik eerder aan de VM overlaten idd, eens. En hij heeft gewoon een prima techniek. Laat de bal vaak ook gewoon snel gaan ipv te veel ermee te lopen. Weet precies waar zijn teamgenoten staan.

29 april 2024 om 12:18

Maar het probleem bij Fermin vind ik dat hij té veel op Gavi gaat lijken. Als in: hij rent fanatiek rond en maakt overtreding na overtreding maar vergeet daarbij dat hijzelf ook goed kan voetballen.

Gavi had hier vorig seizoen last van, die was totaal vergeten dat hij goed kan dribbelen en passen. Die maakte alleen maar wilde overtredingen. Sinds begin dit seizoen vond ik Gavi juist voetballend, en defensief in de discipline ijzersterk. Daarvoor sloeg hij door in het overtredingen maken, dat heeft Fermin nu ook.

Zie je hem nog gebruik maken van zijn goede afstandschot? Ik niet meer hoor. Hij heeft ook echt een goede techniek en overzicht, zoals we zagen in de eerste classico, maar hij rent zichzelf nu voorbij lijkt het. Hij moet juist zijn voetballende vermogen combineren met de werklust, maar wel gecontroleerder dan nu. Nu is het vaak gewoonweg lomp en onnodig overtredingen maken.

29 april 2024 om 12:26

Ja hij is heel enthousiast, maar hij heeft gewoon alles om een goede am/cm te zijn bij Barcelona. Die groei die Gavi heeft doorgemaakt zal hij ook wel doormaken als hij vaker gaat spelen. Hij wil denk ik ook gewoon laten zien dat hij zijn verdedigende taken niet verwaarloosd.

28 april 2024 om 22:04

Guido Rodriguez is toch niet van het niveau wat Barca moet nastreven man.
Verkoop Frenkie en haal Zubimendi op, die loopt nota bene in dezelfde competitie.
Of desnoods Barella.

28 april 2024 om 22:24

Barella is meer box to box, is echt een wereldspeler hoor, maar geen pure defensieve middenvelder.

Zubimendi is een upgrade, maar ook geen topspeler. Zou het prima invullen, maar zal nooit wereldtop worden. De vraag is echter of er iemand haalbaar is voor onder de 70 miljoen, die wel wereldtop kan worden/is. Ik denk het niet.

28 april 2024 om 23:07

Amrabat zou een aardige optie kunnen zijn, zal denk ik niet heel duur zijn (united gaat de optie niet lichten), niet te oud en past goed in het Barca spel.

28 april 2024 om 23:22

Nee sorry, doe dan maar Guido Rodriguez gratis. Amrabat voldoet echt absoluut niet. Heeft gepiekt op het WK, maar is gewoon echt totaal geen bijzondere speler. Dat zie je nu ook bij United. Komt technisch en qua handelingsnelheid echt veels te kort.

28 april 2024 om 23:39

Is wat wisselvallig maar hij heeft ook prima potten bij United gespeeld waar er niks mis was met de handelingssnelheid, ik denk dat-ie in La Liga prima mee kan.

28 april 2024 om 23:40

Ik meng me even in de discussie. Guido wordt opgehaald als vervanger van Romeu die vertrekt. Er komt sowieso nog een pivot bij.

28 april 2024 om 23:48

@pedri16

Stel we zouden Amrabat hebben bij Barca dan denk ik echt dat we een Romeu 2.0 verhaal kregen die ook niet als enige 6 kan spelen.

29 april 2024 om 00:06

Romeu kan niet als enige 6 spelen? Waar heb je het over? Wat is dan Romeu’s ideale positie volgens jou? hij speelt al een jaar of 10 op 6.

Probleem met Romeu is zijn zelfvertrouwen. Hij is best een prima voetballer, (Met zat mankementen) maar bij Barcelona staat hij onder hoogspanning. Elke bal die hij krijgt is pure paniek. Hij begon niet eens zo slecht.

29 april 2024 om 00:16

Ja ik moet zeggen, ik had veel meer van Romeu verwacht, was jarenlang toch een solide speler, ook op redelijk niveau.

Wat een baggervan een club is het geworden.

Alleen aflopende contracten maar binnenhalen.
Ze kunnen niet eens mee meten met andere topclubs op tranfergebied

28 april 2024 om 21:28

Nee, maar dat had je kunnen weten als je wist hoe ver de begroting terug moest en hoe relatief weinig geld ze mogen besteden. Barcelona heeft geen geld...

29 april 2024 om 03:07

Als je alleen maar succes zoekt moet je misschien City of Madrid supporten

Frenkie verkopen en Rodriguez transfervrij oppikken zorgt ongetwijfeld voor wat lucht in het salarishuis, maar veel sterker word je er waarschijnlijk niet van.

28 april 2024 om 23:41

@Hangover96

Vervanger van Romeu, niet van Frenkie hoor.

29 april 2024 om 00:13

Romeu zit toch nog 2 jaar op een contract?

Weer een waardeloze (eventuele) nieuweling. Een 6 is nodig, maar hier heb je niks aan. Dan is Schouten een betere optie. Dat is echt een Barca type 6: altijd rustig aan de bal, kan onder druk uitspelen en versnelt het spel met zijn passes tussen de linies. Denkt ook altijd vooruit. Kan echt een out of the box aankoop zijn. Maar ja dan heb je wel een creatieve TD nodig. Iets wat ik Deco tot nu toe niet vind. De andere opties zijn te duur en veel keuze is er niet op 6.

28 april 2024 om 22:07

Hier heb ik een aantal weken geleden ook een opmerking over gemaakt. Barcelona haalt bepaalde type spelers nooit. Het is lastig om dit uit te leggen, maar ik denk dat Barcelona fans snappen wat ik bedoel. Barcelona denkt nooit out of the box.

Een Schouten denken ze niet eens één seconde aan vermoed ik. Is geen grote naam, is niet Spaans, zit niet in de stal van Mendes. Dus daar haalt Barcelona zijn neus voor op. Alsof ze zich daar te goed voor voelen.

Als ze een out of the box transfer doen is het overigens nooit eentje met een idee erachter, dan is het direct een volstrekt lachwekkende. alsof ze zich gewoon een speler hebben laten aanpraten door een zaakwaarnemer. Denk hierbij aan spelers als Yerry Mina (die kon echt niks met een bal), Douglas (Braziliaanse rechtsback, slechtste Barcelona-speler die ik me kan herinneren), Jeisson Murillo (meen dat hij er een half jaar zat, niks toegevoegd) en de aller ergste: de huur van Kevin Prince Boateng van Sassuolo. Als tweede spits achter Suarez. Hij was absoluut lachwekkend in hoe slecht hij was. Volstrekt belachelijke transfer.

28 april 2024 om 23:17

Ik begrijp idd wel wat je bedoelt: ik verwacht in elk geval 1 speler uit het rijtje Icardi, Munir, Thiago Alcantara, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cucurella, Semedo, Andrã© Gomes

28 april 2024 om 23:26

Ikzelf wil graag Olmo toevoegen. Ook totaal niet nodig, rete duur, maar is wel Ex-Barcelona en Spanjaard. Kan heerlijk positiespel spelen, zoals iedereen bij Barcelona al kan.

Thiago vind ik ook niet gek gedacht. Jorginho zat ik ook aan te denken. Al wil die misschien bij Arsenal blijven.

28 april 2024 om 23:36

Fred is er ook eentje: Braziliaan, niet duur, goed seizoen in Turkije. Ziyech zou ook kunnen overigens.

28 april 2024 om 23:36

Thiago Alcantara? Hebben jullie ergens soms nog een potje staan met wat flappen om de overuren van de medische staf te betalen? Ik was altijd helemaal weg van hem, maar die man is een wandelende spierblessure.

28 april 2024 om 23:41

Ik zou het ook niet doen, maar het zou wel zo’n typische transfer zijn, grote naam komt terug op een relatief laag salaris “om de club in nood te helpen”, etc.

Maar misschien ben ik wat te pessimistisch, La Liga is wat minder zwaar dan in de Premier League turbo-voetbal onder Klopp spelen.

29 april 2024 om 03:07

Hij was bij Bayern, voordat hij naar de PL ging, ook al heel veel geblesseerd. en hij is nu 33. Ik hoop het niet voor hem, maar ik heb niet de indruk dat hij voortaan minder geblesseerd zal zijn naarmate de tijd verstrijkt.

28 april 2024 om 22:09

@joga_bonito10

Is Marc Casado geen optie als 6 schijnt een hele goeie te zijn uit La Masia?

28 april 2024 om 22:17

Casado is niet goed genoeg, anders speelde hij wel vaker. Hij is ook “al” 20 of 21. Een van de betere spelers van Barcelona B, maar dat is vooral omdat hij ouder is, en dus consistenter.

Casado gaat hoogstwaarschijnlijk wel zijn contract verlengen, en dat begrijp ik niet. Ervan uitgaande dat je een fatsoenlijke defensieve middenvelder haalt tenminste. maakt ofwel Casado, ofwel Rodriguez compleet onnodig. Ervan uitgaande dat Casado of Guido Rodriguez je back-up zouden zijn op DM. Christensen zou hier in geval van nood ook kunnen spelen.

28 april 2024 om 23:44

@Joga_Bonito10

Laatste gerucht is dat Verratti zich aanbied/heeft aangeboden en dat Barcelona het overweegt als het financieel niet lukt om hun eerste keuze binnen te halen.

28 april 2024 om 23:54

Da’s idd wel een optie, spijt optanten uit de zandbak plukken. Firmino, Brozovic, Draxler, Malcom, Telles, Saint-Maximin, Ruben Neves, Laporte, Tello, Collado.

29 april 2024 om 00:15

Is Verratti die speler uit Qatar die zich volgens geruchten heeft aangeboden bij Barcelona? Zou als hij weinig salaris vraagt een prima optie zijn, al is hij wat blessuregevoelig. Ik dacht direct aan Fabricio Diaz (jonge Uruguayaanse defensieve middenvelder), maar Verratti zou ook kunnen.

Zo’n Laporte zijn ook helemaal geen slechte optie zijn uit het rijtje dat Hangover benoemd. Als Koundé permanent rechtsback wordt en Iñigo vertrekt, hou je dan dus Cubarsi, Laporte, Faye, Araujo, Christensen over. Prima bezetting.

Een Brozovic zou ook heel veel toevoegen aan dit Barcelona. Al weet ik niet of hij ontevreden is in Saudi. Laporte was in de media wel duidelijk, die had het niet zo naar zijn zin. Zelfde geldt voor Neves: geen idee of hij al terug wilt naar Europa. Kan me alleen niet voorstellen dat zo’n speler zijn carriere afsluit in Saudi. Die komt hoe dan ook terug naar Europa vermoed ik.

Saint Maximin zou in dit Barcelona ook helemaal niet zo slecht zijn door zijn snelheid en dribbel. Echter mist hij wel heel veel overzicht en rendement, dus denk ik dat je na 10 wedstrijden ook wel helemaal gek van hem wordt.

29 april 2024 om 09:42

Verratti tja net als Gundogan eentje die al behoorlijk op leeftijd is. Kun je misschien 2 jaar max gebruik van maken. Los daarvan zag ik hem vroeger altijd graag komen, maar nu? Het is ook geen echte 6. Het is meer een type zoals Xavi, Modric, Fabregas enzovoorts waren.

Fabricio Diaz is een interessante optie maar vind hem toch meer een box to box speler dan een echte 6. Ik zie dan inderdaad liever iemand als Brozovic of Ruben Neves komen. Dat zijn echte verdedigende middenvelders.

Laporte is sterk aan de bal en goed in het opbouwen, maar de man is echt traag en totaal niet wendbaar. Wel ervaring uiteraard. Op termijn zie ik van de Ven of een Simakan graag komen. Met Araujo, Christensen, Cubarsi, Faye en Van de Ven heb je alles: diversiteit aan links en rechtspoten, opbouwers, slopers, kracht en snelheid.

Ik weet dus oprecht niet wat het budget is na die nieuwe Nike sponsordeal qua uitgaande transfers. En ook niet wat de regels m.b.t het salarishuis voor komend seizoen zijn vanuit La Liga, maar een 6 en linksbuiten met snelheid en diepgang zijn een must. Idealiter zie ik Nico Williams komen. Felix zou ik laten voor wat het is en niet nog een jaar huren. Dan kunnen we liever Fati een laatste kans geven.

Ik maak me ook tamelijk zorgen om de spits positie. Linksback moet er uiteraard een serieuze concurrent komen voor Baldé. Cancelo hoef ik zeker weten niet. Af en toe geniaal aan de bal, maar structureel'/steevast laat hij zien totaal niet te kunnen verdedigen. Daar heb je niets aan.

29 april 2024 om 10:23

Het blijft een schande daf Laporta Grimaldo transfervrij naar Leverkusen heeft laten gaan. Om vervolgens zelf Cancelo te huren op de laatste dag van de transfermarkt.. hebben we geluk dat Tebas de verplichte koopoptie van 25 miljoen niet heeft toegestaan.

Een spits ga je niet goedkoop krijgen. Ik vind Vlahovic een interessante optie omdat Juventus geld nodig heeft schijnbaar, maar vrees dat hij alsnog richting de 100 miljoen moet kosten. Ik weet niet hoeveel geld Juventus nodig heeft, maar een Chiesa zou ook niet verkeerd zijn voor Barcelona.. Mattias Soulé zou ook een enigszins goedkope gok zijn op rechtsbuiten. Al wissel je dan wel tussen hem en Yamal, wat beiden onervaren talenten zijn.

Tsja. Guido is stukken beter dan Oriol Romeu. Dat die nog bij FC Barcelona is komen te zitten zeg, wauw.

29 april 2024 om 10:26

Daar ben ik het niet mee eens, ik vind ze vrij vergelijkbaar. Sterker nog, ik vind Oriol de betere voetballer van de twee, en die komt voetballend al tekort.

29 april 2024 om 12:06

Dat kan. Ik vind Guido de betere speler en zeer zeker de betere stofzuiger.
Romeu vind ik gewoon echt een vrij povere speler. Snap oprecht niet wat Barca met hem moet.

29 april 2024 om 12:20

Maar Romeu blonk bij Girona toch juist uit in het strooien met lange ballen, gecombineerd met defensief solide werk? Romeu komt van Lamasia, die kan echt wel beter voetballen dan hij nu laat zien.

Guido is defensief wel iets directer en agressiever ja, maar aan de bal is het allemaal wel heel pover hoor..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren