Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag grijpt naast ‘topprioriteit’: Pavard tekent voor 5 jaar bij Inter

Laatste update:

Benjamin Pavard vertrekt definitief naar Internazionale. Nadat transfermarktexpert Fabrizio Romano dat eerder al meldde, bevestigen de Italiaanse club en Bayern München dat woensdagavond ook. De 27-jarige rechtsback wilde deze zomer op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft die nu gevonden. Pavard tekent in Milaan tot medio 2028. Hij kost Inter 30 miljoen euro, en daar komt mogelijk nog twee miljoen euro aan bonussen bovenop.

Pavard, die volgend jaar zomer uit zijn contract liep in München, was lang de topprioriteit van Erik ten Hag bij Manchester United. Omdat Harry Maguire weigerde om over te stappen naar West Ham United was er uiteindelijk geen ruimte voor Pavard op Old Trafford. Nu heeft de Fransman dus gekozen voor een overstap naar Inter.

Ook Arsenal hield de situatie van Pavard in de gaten, zo meldde Romano eerder deze zomer al. Dat blijkt nu dus tevergeefs. De multifunctionele verdediger had eventueel als vervanger moeten dienen van Jurriën Timber, die in de eerste competitiewedstrijd van the Gunners zwaar geblesseerd raakte en het hele seizoen aan de kant staat. Naar verluidt komt ook het EK van volgende zomer te vroeg voor de ex-Ajacied.

Pavard speelde sinds de zomer van 2019 voor Bayern, dat destijds 35 miljoen euro betaalde aan VfB Stuttgart om hem daar los te weken. De rechtspoot kwam in vier seizoenen tot 163 wedstrijden, waarin hij goed was voor 12 doelpunten en evenveel assists. Pavard won onder meer de Champions League, vier landstitels, de UEFA Super Cup en Duitse beker met der Rekordmeister.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Degelijke speler voor Inter hoor.
Geertruida of Chalobah als opvolger bij Bayern.

Nu heb je achterin gewoon fijn Pavard - De Vrij - Bastoni. Of Darmian ipv De Vrij (aangezien die vaker RCV speelt). Of Acerbi!

29 augustus 2023 om 15:48

Denk dat het Bastoni - Acerbi - Pavard zal zijn en dan als bankspelers De Vrij, Bisseck en Darmian

29 augustus 2023 om 15:53

Als Acerbi zijn vorm van het einde van vorig jaar terugvindt dan zal hij er zeker instaan. Begint echter wel steeds ouder te worden en komt terug van blessure. De Vrij deed het wel goed gisteren trouwens.

29 augustus 2023 om 16:17

Snap ik niets van, maar goed. De Vrij is opeens op de bank beland...

Ik zou wel graag Pavard - de Vrij - Bastoni zien.

29 augustus 2023 om 16:25

Op zich is het best eenvoudig. Acerbi was vorig jaar gewoon beter dan De Vrij.

29 augustus 2023 om 16:51

Ik vond hem vorig seizoen echt wel goed, zal een beetje afwachten zijn na zijn blessure

Dummfries gaat hier echt niet wakker van liggen hoor

29 augustus 2023 om 16:02

Zou ook niet logisch zijn aangezien het geen concurrent voor Dumfries zal zijn. Het is geen wingback. Pavard zal onderdeel uitmaken van de driemansverdediging met Bastoni en Acerbi/de Vrij.

29 augustus 2023 om 16:03

Pavard speelt dan ook niet op zijn positie. Al zou het wel kunnen dat Darmian er nu terug meer speelminuten gaat maken.

30 augustus 2023 om 22:36

Niet rouwig om zijn vertrek. Heb weinig sterke wedstrijden van hem gezien bij Bayern. Hebben wel een nieuwe back nodig, want met een blessuregevoelige Mazraoui heb je eigenlijk enkel Kimmich als optie. Kimmich is echter ijzersterk op het middenveld en plaats je dan ook liever niet een linie naar achteren.

Goed nieuws voor Mazraoui en de Ligt.

29 augustus 2023 om 15:55

De Ligt heeft wel even andere problemen. Het ziet er langzaamaan naar uit dat Kim zijn plekje overneemt, daar waar Kim een veel betere voetballer dan De Ligt is

Echt heel tevreden met deze transfer. Echt een uitstekende aankoop voor die positie waardoor heel het elftal mooi dubbel bezet is.

Sommer, Audero en Di Gennaro als keepers.

Bastoni, De Vrij, Bisseck, Acerbi, Pavard en Darmian voor de centrale verdediger posities.

Cuadrado en Dumfries voor de rechterwingback.

Di Marco en Augusto voor de linker wingback.

Asllani, Hakan, Frattesi, Barella, Mkhitaryan en Sensi voor het middenveld (Agoume is er volgens mij ook nog).

En dan ten slotte Lautaro, Thuram, Arnautovic en Sanchez voor in de spits.

Al bij al een heel gebalanceerde selectie met een aantal oudere spelers maar de kern (Bastoni, Pavard, Hakan, Barella, Lautaro en Thuram) is nog meer dan jong genoeg om jaren mee te gaan. De enige kritiekpuntjes zijn misschien het missen van een zuivere Cvm en een jongere spits voorin, maar dat valt te overzien. Zeker aangezien Hakan het echt uitstekend doet op Cvm.

29 augustus 2023 om 16:15

Inter heeft wel erg veel oude spelers met weinig groeipotentie in hun selectie zitten als je ze zo opnoemt. Met deze strategie van het aantrekken van wat oudere ervaren spelers behalen ze wss prima resultaten, maar er staan weinig spelers met echt veel waarde op het veld.

Vind dat Milan het een stuk beter doet. Jonge frisse selectie met ontzettend veel potentie en een paar ervaren rotten erbij.

29 augustus 2023 om 16:21

Vind ik discutabel eerlijk gezegd. Het enige wat er mist aan deze selectie zijn inderdaad een aantal jonge spelers (categorie 18-21) die duidelijk potentieel hebben. Voor de rest vind ik deze selectie, zeker op de belangrijke posities en naar Italiaanse begrippen, zeker niet te oud.

29 augustus 2023 om 16:28

N.Chelsea. ik vind dat wel meevallen. 8 spelers zijn er maar die 30plus zijn en spelers gaan tegenwoordig ook langer mee. Iemand van 33 kan nog makkelijk 3 of 4 jaar mee op het hoogste niveau als hij wilt. Tuurlijk is talent belangrijk maar ik heb liever een oud team met kwaliteit dan een jong team die niks winnen omdat er geen leiding is. Kijk naar Chelsea. Allemaal leuk die toptalenten voor tientallen miljoenen maar zonder leiding van ervaren spelers wordt dat denk ik helemaal niks.

29 augustus 2023 om 16:42

'maar' 8 spelers van boven de 30 lol dat is bijna een elftal aan 30ers. Meeste daarvan staan ook basis. Er zitten wel wat jongere spelers bij zoals Lierse al zegt maar het is een farce om er van uit te gaan dat 33-jarige spelers nog 3 of 4 jaar meegaan in de regel hoor.

29 augustus 2023 om 16:49

In Italië niet echt. Daar gaat een goede speler mee tot zijn 35 minstens in de regel. Natuurlijk zware blessures uitgezonderd.

29 augustus 2023 om 17:27

Van al die 30ers staan er max 3 in de basis. En wat maakt mij het uit. Al is een speler 48. Zolang hij maar kwaliteit leverd. Mkhytarian en Dzeko werden ook als domme aankopen gezien maar met beide spelers stond inter wel in de CL finale.

31 augustus 2023 om 10:11

Ik snap het hoor, oudere spelers zijn ook niet perse slecht. Het enige nadeel is dat ze weinig restwaarde hebben. Je wil eigenlijk altijd 3/4 jonge jongens met veel potentie in je selectie, zodat je die eventueel door kan verkopen voor de hoofdprijs en je vervolgens weer je selectie kan versterken op meerdere posities.

Kijk wat Milan met Tonali heeft gedaan. Toptalent ontwikkeld en vervolgens voor 80 miljoen verkocht. Van dit geld hebben ze 4 posities serieus versterkt met een mix aan jonge jongens en ervaring.

Zou mooi zijn als meer Italiaanse clubs dit proberen, want alleen dan kan de Serie A nog mee blijven doen tegen het PL geweld.

31 augustus 2023 om 12:25

Dat heeft Inter met Lautaro, Barella en Bastoni.

29 augustus 2023 om 16:31

Vind het toch knap van Marotta en Ausillio elke keer doen de laatste jaren. Met beperkte mogelijkheden staat er toch ieder jaar een mooi team op papier en weten ze eigenlijk elke keer de grote jongens waar aan getrokken wordt als Barella Lautaro en Bastoni binnenboord te houden.

29 augustus 2023 om 16:33

Ja inderdaad. Echt een hele dikke pluim voor hen.

Het enige, wat ik hierboven ook al aangeef, wat ik wel jammer vind momenteel is dat ze niet wat meer voor de wat jongere categorie talenten gaan. Maar dat ligt ook aan de financiën natuurlijk. En dat de jeugd geen kans krijgt blijft ook frustrerend natuurlijk.

29 augustus 2023 om 20:12

Ja Samardzic was daar een goede optie voor maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen helaas.

Ik denk dat het niet willen vertrekken van Macquire nog de grootste ´transfer´ van United gaat blijken te zijn. Zijn fouten worden uitvergroot maar als je daar doorheen prikt zie je gewoon een (kop)sterke, vrij snelle, ervaren, nee sorry ik krijg het er niet eens uit haha.

Het zal niet het enige zijn waar Ten Hag dit seizoen naast gaat grijpen.

Eindelijk een waardevolle vervanger van Skriniar die nog ontbrak. Marotta heeft weer goed zijn best gedaan. Ondanks de financiële situatie waarin inter zit toch elke positie dubbel bezet en een goede mix van Ervaring en talent. Gisteren was de 1e helft ook echt goed tegen Cagliari dus als de nieuwe spelers nog beter ingespeeld raken kan het een heel mooi seizoen worden.

Uitstekende aankoop. Veel ervaring op topniveau en nog maar 27. Zeer blij mee.

30 augustus 2023 om 21:50

Zijn nonchalance zal hij verder blijven aanhouden. Er bestaan veel betere spelers die professioneler handelen. Ik ben benieuwd welke schandalen hij gaat veroorzaken.

30 augustus 2023 om 23:51

Ik heb jou nog nooit positief weten zijn over iets eigenlijk.

31 augustus 2023 om 01:34

Denk dat hij wel goed gaat fungeren als rechter CV. Mooie transfer voor inter. Denk sowieso dat inter met Napoli favoriet is voor het kampioenschap. Met Milan als goede 3e

Veel ervaring, multi inzetbaar en degelijk. Aan de bal ook wel prima voor een CV.

Met Pavard, de Vrij, Darmian, Acerbi (mits fit) en Bastoni heb je toch nog wel aardig goede Cv's staan. Al ben ik niet kapot van Darmian.

En ze hebben nog een jongere gozer geloof ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren