Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moet Feyenoord alsnog vrezen? ‘Geertruida in beeld bij absolute topclub’

Laatste update:

Lutsharel Geertruida is in beeld bij Bayern München als vervanger van Benjamin Pavard, weet het Duitse TZ. Volgens het medium uit München, dat zich op sportgebied voornamelijk richt op nieuws omtrent Bayern, past de verdediger van Feyenoord precies in het profiel dat der Rekordmeister zoekt. Geertruida, die in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2025 vastligt, kan zo mogelijk alsnog tekenen in de Bundesliga. Eerder zag hij een transfer naar RB Leipzig afketsen.

Volgens de Duitse berichtgeving is het eerste contact tussen Bayern en Geertruida reeds gelegd. De Duitse recordkampioen heeft zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. Indien Pavard vertrekt uit München staat Geertruida hoog op het lijstje als zijn vervanger. De Fransman zou dicht bij een transfer naar Internazionale zijn. Bayern wil 35 miljoen euro voor Pavard, terwijl de Italianen denken aan 28 miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen. La Gazzetta dello Sport verwacht echter dat de deal nog wel rond komt.

Zodoende kan Geertruida opnieuw in beeld komen bij een Duitse topclub, nadat hij eerder dicht bij een transfer naar Leipzig was. De clubleiding van Bayern ziet in de 23-jarige Rotterdammer een interessante optie, daar hij net als Pavard op de rechtsbackpositie én centraal achterin uit de voeten kan. In het hart van de defensie heeft Bayern met Matthijs de Ligt, Dayot Upamecano en Min-jae Kim echter al drie rechtspoten in de gelederen, waardoor Geertruida zich in München bij een daadwerkelijke overstap vooral zal moeten richten op een rol als vleugelverdediger. In de Allianz Arena gaat Geertruida in dat geval concurreren met Noussair Mazraoui en Bouna Sarr.

In de KieftJansenEgmondGijp podcast liet zaakwaarnemer Rob Jansen zich vorige week uit over Geertruida. De drievoudig international van het Nederlands elftal krijgt ondersteuning van Wasserman, waar Jansen de bekendste spelersmakelaar is. De Hagenaar durfde niet te zeggen dat Geertruida ook na de transferperiode voor Feyenoord speelt. “Dat durf ik niet te zeggen. De jongens van ons die hem begeleiden, Leegreg Fer en Serraino Dalgliesh, zijn er druk mee bezig. Dat wil niet zeggen dat het lukt, maar we hebben nog even te gaan. Het kan gebeuren. Voor Geertruida zelf was het afketsen van die transfer ook wel dramatisch, maar aan de andere kant: we hebben nog een paar weken te gaan in de transferwindow. Het is nog even afwachten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat maar naar Bayern gaan!

21 augustus 2023 om 10:39

Hij is wel prima maar toch absoluut niet van het niveau Bayern. Hij levert de bal soms onbegrijpelijk in maar omdat je dan bij Feyenoord speelt en de meeste wedstrijden wint (vorig seizoen dan) dan valt het minder op. Gaat bij Bayern niet in de basis staan.

21 augustus 2023 om 10:48

@EhvMrc,

Als rechtsback liggen er zeker wel kansen voor Geertruida, het is maar net waar de ploeg behoefte aan heeft.

Mazraoui is voetballend denk ik beter en draagt aanvallend meer bij. Maar verdedigend minder en vaak geblesseerd.

Dat zie ik Geertruida wel winnen..

21 augustus 2023 om 10:52

Mazraoui is misschien fysiek verdedigend minder maar conditioneel weer sterker en bestrijkt de hele flank bij aanvallen en in verdedigingssituaties. Als geertruida dat gaat doen op tempo van Bayern is de tank zo op.

21 augustus 2023 om 10:57

Ik denk dat hij zich daar kan ontwikkelen naar niveau Bayern, echt een fantastische speler!

21 augustus 2023 om 11:05

Hij had vorig jaar 91% pass nauwkeurigheid in de eredivisie, van de top 50 meeste passers per wedstrijd, scoorde alleen timber hoger met 92%. En dat terwijl hij ook nog regelmatig als rb stond opgesteld en dus veel hoger op het veld zijn passes gaf. Ook in de EL waar feyenoord echt niet altijd won scoorde hij hoog met 86%

21 augustus 2023 om 11:25

D-BErgkamp

Mazzroui is toch gewoon veel beter. Dat niveau heeft Geertruide niet aangetikt.

Verder heb je bij zo een grootmacht juist voetballers nodig op de backs. Ze zijn meeste wedstrijden gewoon de betere en moeten op de helft van de tegenstanders ruimte vinden.

Voor Feyenoord wel balen dit. Zo een club kan je de speler niet ontnemen, alleen zal Bayern zeer zuinig zijn. Die betalen niet snel extra. Zag je ook met Gravenberch. Verhogen bod met half miljoen. Een Leipzig zou wel eerder extra miljoenen betalen.

21 augustus 2023 om 11:42



Mazraoui is gewoon van glas, net als Robben was op die leeftijd. Hele goede speler, ijzeren longen, maar te vaak afwezig. Kan je niet op bouwen. Geertruida vind ik persoonlijk niet snel genoeg met de bal aan z.n voet om een goede RB te zijn bij een topclub.

21 augustus 2023 om 11:42

We kunnen wel discussiëren over de kwaliteiten, maar is een jongen van Zuid, deze gaat toch nooit weg bij Feyenoord. Feyenoord zit in zijn hart. Sowieso voor minder dan 50 miljoen moet Feyenoord hem niet laten gaan, Ajax pakt ook 90 miljoen voor Anthony.

21 augustus 2023 om 11:45

Mrkillin, zo'n type is pavard toch ook niet? Die speelde laatste seizoenen ook zowel op cv als rb, dus als ze hem willen vervangen is geertruida toch geen hele gekke optie? Denk niet dat hij voor de basis word gehaald, maar je hebt met hem wel gelijk een backup voor rb en cv en op cvm zou hij ook nog kunnen. Maarja als je een speler zoekt die op rechts van achterlijn naar achterlijn moet rennen moet je hem niet halen, maar als je een speler wilt die als hangende rb kan spelen dan is hij wederom niet zo'n gekke keuze.

21 augustus 2023 om 12:40

Joost

" maar je hebt met hem wel gelijk een backup voor rb en cv en op cvm zou hij ook nog kunnen."

Op alle 3 posities zou hij gewoon te kort komen voor zo een ploeg. M.i. zou hij beter stap naar club zoals Leipzig moeten maken. Daar lekker vlieguren maken en dan kijken of er een stap in zit.

21 augustus 2023 om 10:50

Als ik hem was zou ik niet naar Bayern gaan, hij kan Gravenberch als voorbeeld nemen.

21 augustus 2023 om 11:03

Gravenberch ging daarheen toen die niet eens vaste basisspeler van Ajax was.

21 augustus 2023 om 11:29

Hij kan ook Robben als voorbeeld nemen die slaagde wel. Kortom wat een gelul in de ruimte weer. De vergelijking met Gravenberch slaat als die met Robben als een lul op een drumstel. Compleet andere spelers en Geertruida is wel enorm belangrijk voor Feyenoord.

21 augustus 2023 om 11:40

Was gewoon basisspeler in zijn laatste twee seizoenen bij Ajax, speelde ook nog eens meer dan 1000 minuten in de CL van de 1260 beschikbare minuten.

21 augustus 2023 om 11:51

@s.snape, Gravenberch heeft zijn laatste seizoen bijna alle wedstrijden gespeeld. Alleen laatste drie wedstrijden gemist door een enkel blessure. Hoezo geen vaste basisspeler.
@bram, mijn opmerking een gelul noemen maar dan zelf met Robben komen opzetten. Daarmee maak jij jezelf meteen belachelijk. Geertruida is geen enkele vorm te vergelijken met Robben, kwalitatief wereld van verschil. Waarom ik Gravenberch benoemt is omdat ze in zelfde leeftijd klasse zitten en beide na 1 goed seizoen denken basis te kunnen pakken bij een Bayern. Geertruida zou ik ook adviseren om nog een seizoen te pakken in Rotterdam en wat dominnanter te worden, of gewoon een subtop club pakken. Meteen naar een topclub verkassen en daar meteen basisplaats pakken is niet voor vele weggelegd.

Bij goed bod laten gaan en dan op
Meerdere plekken versterken want dat is hard nodig

21 augustus 2023 om 10:31

Tijd begint wel echt te dringen. En waar haal je zo gauw nog even aantoonbare versterking(en) vandaan?

21 augustus 2023 om 10:34

Ik denk dat ze bij Feyenoord wel een lijst hebben klaar liggen met potentiële vervangers want interesse in Geertruida is er al een lange tijd.

21 augustus 2023 om 11:30

Jaa dat was nieuwkoop en die beelen !

21 augustus 2023 om 10:55

Ik denk alleen wel dat feyenoord niet die prijs gaat krijgen wat ze er voor willen.
met een beetje pech valt het nog lager uit en heb je achteraf spijt dat je niet akkoord bent gegaan met Leipzig

21 augustus 2023 om 11:26

Voor een goed bod had je juist Leipzig nodig. Die zou meer betalen dan zuinige BM.

Onrustige tijden bij Feyenoord zo. Voor een mooie prijs wel laten gaan denk ik en goede versterkingen kopen, alhoewel de tijd tikt…

21 augustus 2023 om 10:33

Hoezo onrustige tijden? Resultaten zijn niet geweldig, maar zo waren ze vorige jaar ook niet.

Tot de transferwindows niet sluiten is het altijd onrustig voor elke club.

21 augustus 2023 om 10:43

Op psv na

21 augustus 2023 om 10:53

@Mr_knowledge onrust mbt keeper geblesseerd, Kroaat die wel of niet komt, maar eigenlijk wel nodig is. Geertruida die dan nog mogelijk weg gaat. Nieuwe keeper ja of nee. Resultaten die tegenvallen. Aangezien de transfermarkt bijna sluit noem ik dat onrustig. Laten we het dan roerige tijden noemen? Deal?

21 augustus 2023 om 11:03

Dat keepers gedoe vind ik echt een onzin.

Bijlow is nog nooit een hele seizoen fit geweest en er is toch wel flink betaald voor wellenreuther. Dan heb je Lamprou gehaald voor 3e keeper. Je weet dat de kans aanwezig is dat de 3e keeper misschien wel moet keepen, anders waarom heb je hem gehaald? Janssen is een talentvolle keeper, waarom hou je hem niet bij dan kon je misschien nu wel aankijken is hij de opvolger voor bijlow.

Geertruida dat weg gaat, daarvoor staat een vervanger direct klaar. Dit is ook maar een gerucht. Resultaten waren vorige jaar ook niet beter.

Ik noem dit onnodig paniekaanval.

21 augustus 2023 om 12:23

@knowledge

Als Feyenoord 3e word hebben ze het gewoon prima gedaan en alles wat daar boven zit is extra.
AZ is dit jaar gewoon kampioenskanidaat als ze Pavlidis en Karlsson kunnen behouden.

21 augustus 2023 om 10:44

Denk dat iedereen bij Feyenoord wel rekening houdt/hield met een vertrek van Geertruida deze transferzomer. Ben wel benieuwd wat we terug gaan halen dan. Nino als CV lijkt me overbodig als Trauner fit is, Hoop zelf op een Boselli nog en dan nog een extra vleugelspeler of Bitello. Maar die laatste lijtk me eerder van de winter komen.

21 augustus 2023 om 10:50

Stiekem hoop ik op Stefan de Vrij, maar al lijkt me dat lastig aangezien hij onlangs zijn contract heeft verlengd (geloof ik). Zijn ervaring komt ook wel van pas in de CL.

21 augustus 2023 om 11:12

@oortap dat zou echt een geweldige versterking zijn!!! Maar denk ook dat het onrealistisch is ivm zijn contract dan.

Zou jammer zijn op voetballend gebied, maar als Bayern 40 a 45M ophoest is ie weg natuurlijk. Geeft je wel de mogelijkheid opzoek te gaan naar een goede extra backup en Ivanusevic

21 augustus 2023 om 11:00

Waarom zou Bayern meer betalen dan Leipzig?

21 augustus 2023 om 11:33

Omdat je dichter bij de transfers deadline bent. Dan kan je meer gaan vragen. Of ze het betalen is een tweede. Maar heel gek is dat niet.

21 augustus 2023 om 12:10

Omdat de concurrent is afgewezen voor een xx bedrag. Dan is het vanzelfsprekend dat je meer zal moeten bieden wil je een akkoord.
Bovendien is Pedersen vertrokken dus zal de rb positie mager bezet zijn.
En daarnaast naderen we het einde van de transfermarkt.
En als kers op de taart heeft Bayern meer geld te makken, waardoor je dus een hogere vraagprijs kan hanteren.

Je kan beter vragen waarom Bayern niet meer zou betalen dan Leipzig.

21 augustus 2023 om 11:20

Bayern gaat nooit zoveel uitgeven aan een speler uit de eredivisie. Ik zie geertuida ook niet weggaan.

21 augustus 2023 om 11:26

thomas

noteer dit maar, maar Bayern gaat minder bieden dan Leipzig. 100% zeker.

21 augustus 2023 om 11:27

Pavard gaat voor 28+5 miljoen aan bonussen, en jij hebt het over 40 tot 45 miljoen voor Geertruida.
De voetbalwereld is wel gek geworden, maar zo gek toch niet??

Met alle respect voor Geertruida en Feyenoord, maar Pavard mag je hoger inschalen dan Geertruida (international met meer interlands en meer CL ervaring dan Geertuida)

21 augustus 2023 om 11:50

Totaal niet te vergelijken aangezien Pavard nog maar een jaarcontract heeft en blijkbaar niet wil verlengen. Dan kan Bayern dus kiezen; over een jaar gratis de deur uit laten lopen, of nu nog een bescheiden transfersom ontvangen.

21 augustus 2023 om 11:52

Met alle respect maar wat heeft Bayern nou bereikt met Pavard in het team? Drie keer de kwartfinale van de CL en niet verder. Misschien heeft Geertruida Bayern gewoon meer te bieden.

Van mij mag de transferperiode wel afgelopen zijn. Helemaal gek word je van al die berichten over Feyenoord. Die zou komen maar komt niet. Geertruida zou 100% weg gaan maar is gebleven en nu is er weer intresse. Slechte aankopen gedaan en de speler die juist moeten komen komen waarschijnlijk niet meer...

21 augustus 2023 om 10:32

Snap vooral niet waarom Slot zo graag Zerrouki voor een flink bedrag heeft gehaald terwijl je een motor en creatieve kwijt bent.

21 augustus 2023 om 10:45

We zijn twee potjes onderweg, wat een onrust om niks. Zerrouki heeft vooralsnog nog niet laten zien waarom hij bij Feyenoord in de basis zou moeten staan, maar om het nu direct als miskoop te bestempelen gaat echt veel te ver.

Het verwachtingspatroon bij Feyenoord is gewoon heel erg hoog. Vorig seizoen hebben we de eerste seizoenshelft ook slecht gevoetbald. Geef Slot gewoon even de tijd net als voorgaande twee seizoenen en dan gaat het vanzelf weer lopen.

21 augustus 2023 om 10:56

Het is wel degelijke een miskoop want het is niet een speler die in het profiel past van wat je kwijt bent geraakt. Dat doet niets af aan zijn kwaliteiten maar is vooral slecht beleid.

21 augustus 2023 om 11:29

JK-Ajax

Alleen is Zerrouki niet gekocht als opvolger van Kocku he.
Die stond langer op lijst om Aursnes op te volgen. Snap niet waarom mensen blijven roepen dit is de opvolger van Kocku. Die hadden zij al met Timber.

Wij gaan toch ook niet vd Boomen beoordelen als opvolger van Alvarez. Kom op man.

Zerrouki moet met Wieffer strijden voor opvolging Aursnes. En daar moet hij ook beoordeeld worden.

Timber mag je beoordelen over de opvolging van Kocku

En Stengs als 10 voor de Pool.

21 augustus 2023 om 11:37

Maar als Wiefer het dus prima deed op de plek van Aurnes is het dus toch overbodig om Zerouki te halen. Van Wiefer wist je al dat hij het goed deed. Dan ga je geen dure aankoop als backup halen.

21 augustus 2023 om 12:42

Geen idee, misschien heeft Slot niet de absolute vertrouwen in Wieffer. Of hij wil in de CL met 2 zessen gaan spelen voor meer zekerheid.

21 augustus 2023 om 10:33

Nou liever niet... Feyenoord heeft nog minimaal 2 versterkingen nodig. Zonder deze versterkingen worden we geen kampioen hoor.

21 augustus 2023 om 10:39

De zomer dat je juist goede aankopen moet doen was deze window. Je hebt geld, top 2 heeft CL en dan haal je dit soort aankopen. Echt zeer teleurstellend.

21 augustus 2023 om 11:13

Ja, dat komt omdat iedere media 1-1 de informatie van 1908 overneemt. Als alles waar is wat hij zei wat definitief is hadden we Szymanski gehad en onze Kroatische vriend. Dan had de wereld er al iets anders uitgezien i.p.v. met dit middenveld

Zou onwijs balen zijn voor Feyenoord, maar wel heerlijk dat Geertruida op deze manier dan zijn gram kan halen bij Liepzig.
Men weet nu wat ze moeten betalen voor Luts, dus als ze hem echt willen kunnen ze dat bieden.

21 augustus 2023 om 11:14

Als Trauner fit blijft dan is dat in principe geen probleem, echter je moet de maximale transfersom gaan vragen. Nog meer dan Leipzig met 10 dagen tot de deadline. Laat Bayern de portemonnee maar trekken.

21 augustus 2023 om 11:32

Toch moet er nog wel een rechtsback komen dan als Pedersen inderdaad vertrekt.
Mocht Pedersen blijven hoeft er inderdaad geen vervanger te komen. Dan kan je een deel van de som wellicht nog investeren in een middenvelder of buitenspeler.

21 augustus 2023 om 11:35

Pedersen is weg... De Hockeyclub van Noor heeft zojuist op Instagram gezet succes met Pedersen in Italië... Ik zou zelf ook echt een middenvelder halen en dan maar Idrissi huren. Heb liever dat we in dit middenveld investeren, aangezien het middenveld gewoon niet voetbalt.

Dan kan je toch net zo goed Stanisic behouden. Die deed het altijd prima toen die speelde, die laat je nu naar Leverkusen gaan.

Vraag me af of Bayern een verdediger wilt die zijn hoofd intrekt wanneer er een bal op goal wordt geschoten.

21 augustus 2023 om 11:08

Bij Bayern vinden ze dat geen probleem, ze spelen namelijk ook altijd met een CV die denkt dat hij een keeper is...

Hoop dat die gekeken heeft naar Gravenberch en Mazraoui, makkelijk aanhaken bij Bayern zit er niet in. Tussenstap is veel beter dan in 1x naar Bayern. Een team als Napoli, Spurs, Leipzig. Moeten ze alleen wel komen natuurlijk.

21 augustus 2023 om 10:36

Nouz heeft sinds eind de vorig seizoen gewon basisplaats

21 augustus 2023 om 10:41

Moet zeggen dat ik Geertruida wel verder in zijn ontwikkeling vind dan een Gravenberch. Die vond ik er bij Ajax nog niet echt bovenuit steken en had eigenlijk nog even moeten blijven.

Geertruida is Feyenoord wel aan het ontgroeien. Al denk ik niet dat hij ineens kan aansluiten bij Bayern, maar denk wel dat je daar een betere voetballer kan worden nog.

21 augustus 2023 om 10:57

Het algemene niveau bij Ajax was dan ook wel een stuk hoger dus die vlieger gaat niet helemaal op.

Een stap hogerop, daar is Geertruida zeker aan toe. Maar direct naar de absolute top? Ik hoop dat ie het redt maar ik heb meer vertrouwen in de subtop

21 augustus 2023 om 11:32

"het algemene niveau bij Ajax was dan ook wel een stuk hoger "

Geertruida zou toen ook gewoon bankzitter zijn met Mazzroui Timber Martinez en Blind/taglifico voor hem.

21 augustus 2023 om 11:43

Is dat ook jouw mening over Godts, Conceicao bij Ajax? En in het verleden Frenkie, Eriksen en Dolberg?

Al die spelers zouden zeker ook eerst een tussenstap moeten hebben genomen? Als Frenkie nog een seizoen langer bij Willem II was gebleven was hij nu terecht gekomen bij een subtopper in plaats van Barcelona. Gravenberch en Mazraoui is geen onmiddelijke basisplaats beloofd bij hun transfer.

21 augustus 2023 om 11:53

Frenkie niet natuurlijk das een absolute parel. Eriksen ging naar Spurs, een tussenstap. Groeide daar gewoon verder. Dolberg heeft nooit hoger gespeeld dan Ajax, enkel een mislukt seizoen bij Sevilla. Een tussenstap gaat Kudus bv ook gewoon maken, Edson idem.

Dat zou een absolute zege zijn voor Feyenoord.
Met het recordbedrag dat hij moet opleveren kan je het team wellicht nog een flinke kwaliteitsimpuls geven

21 augustus 2023 om 11:33

Zie jij Bayern echt meer dan 30 miljoen betalen voor een verdediger uit Nl?

Die gaan 18 mi ofzo bieden en uiteindelijk uitkomen op 21 mil. Kleine verhogingen steeds.

Voor Feyenoord juist te hopen dat een Leipzig weer komt of een PL club.

Je kan een speler niet zo een club ontnemen, alleen ze betalen echt geen hoofdprijs.

21 augustus 2023 om 12:06

Ja heel logisch Krillin, Leipzig wordt afgewezen voor 32.5mln, maar Bayern zal 18mln bieden 👍🏼

21 augustus 2023 om 12:48

Vegitosan

Leipzig bood bij 3e en laatste bod 25 miljoen vast en wat variabelen daarop. Daarna hebben zij bod ingetrokken en interesse verlegd naar andere speler.

Verder staat Bayern gewoon bekend dat zij niet vaak de hoofdprijs betalen. Helemaal niet voor spelers uit de NL competitie. We zagen met Gravenberch al hoe zij amper bod verhoogden. Bayern is top 3 club in de wereld. Die weten dat de meeste spelers daar graag willen spelen.

De vraag is kan Feyenoord veroorloven om een niet gemotiveerde speler straks te hebben na weer een teleurstelling. Na Leipzig was Geertruida natuurlijk even van slag, laat staan als een kaliber club van Bayern komt.

We kunnen kijken. Ik gaf ergens eerder aan voor Feyenoord hopen dat Leipzig of een PL club langskomt. Die gaan meer willen betalen dan een Bm.

21 augustus 2023 om 13:31

Het laatste bod van Leipzig bedroeg 32,5mln , bonussen inbegrepen.
Feyenoord hanteerde een vraagprijs van 35mln.

Bayern betaalde anders 18,5mln voor een Gravenberch die duidelijk maakte te willen vertrekken. En had ie ook geen aflopend contract (kan ik me niet meer herinneren)?

Geertruida heeft al aangegeven dat ie op Feyenoord focust, dus er is geen sprake van een ongemotiveerde speler.
Voor zijn eigen ontwikkeling vind ik wel dat ie deze zomer een stap hogerop moet maken, want in de Eredivisie is ie uitgeleerd.
En op Europees niveau heeft ie het ook al laten zien tegen teams van CL niveau (AS Roma, Lazio, Marseille bijv)

Bayern trekt gewoon de portmonnee wanneer het nodig is, zie Kane voor 100mln voor een eenjarig contract.
Hernandez 80mln destijds.

21 augustus 2023 om 13:38



Ik hoop het voor jullie. Hoe meer geld in de Eredivisie hoe beter.

Denk alleen echt niet dat BM hoofdprijs gaat betalen. Leipizg zou wel meer betalen (heeft ook minder aantrekkingskracht natuurlijk dan een Bm).

Ja Gavenberch had een aflopend contract, maar zelfde deden zij bij Dest. Wij hadden geluk dat Barca nog overheen ging (om onverklaarbare redenen) en Dest keuze had tussen 2 absolute grootmachten (qua naam, historie etc).

En dit is dus bij Ajax wat internationaal hoger staat aangeschreven dan Feyenoord.

Beetje vreemd. Doe je Stanisic weg, ga je Geertruida halen?

Zie hem tuurlijk het liefst blijven, maar als het betekent dat we Ivanusec+een goede keeper kunnen halen met dat geld is het denk wel de beste optie al denk ik wel dat je hem gaat missen tijdens de CL

21 augustus 2023 om 11:58

Als hij vertrekt moet je toch ook een extra verdediger hebben? Of is Beelen al klaar om als directe vervanger te dienen (en dus redelijk wat basis plaatsen te krijgen)? Daarnaast gaat Pedersen weg en heb je dus alleen Nieuwkoop voor de RB. Lijkt me ook wat mager.

Feyenoord moet hem gewoon verkopen, voor het juiste bedrag! Jongen wil weg, Feyenoord krijgt hoop knaken ervoor en Feyenoord kan versterking nu nog halen (de juiste versterking!). Beelen deed het prima, rechts heb je Nieuwkoop en Kasanwirjo. ik zeg Doen!

Oei, in Bayern wel ineens een heel ander soort optie. Een Leipzig zou in mijn ogen een stuk logischer zijn. Bij Bayern kan je na een paar matige optredens direct worden afgeschreven.

21 augustus 2023 om 11:19

mja dan heb je waarschijnlijk wel een 5 jaar x 4 miljoen contract op zak, en van Bayern kan je vaak nog wel naar Leipzig. Er zijn zelden spelers die hiervoor bedanken. De vraag is, hoe serieus is dit, want volgens geruchten heeft Bayern de halve eredivisie al op de korrel gehad.

Ik denk als het kan verkopen. Het komt over als dat Luts met zijn hoofd al ergens anders was en die wens zal niet zomaar verdwenen zijn. Gun hem de transfer en je haalt ook nog een mooi bedrag op.

Wat ik bij dit artikel dan denk is.. gaat een Geertruida dan wel slagen in de Bayern verdediging? Dit is toch een beetje een mini kerkhof geworden voor Nederlandse verdedigers. Mazraoui heeft nog geen basisspeler kunnen worden, de Ligt is zijn basisplek inmiddels weer kwijt. Gravenbarch, al is dat geen echte verdediger, heeft het evenmin laten zien daar. Ik heb mijn twijfels hierbij! Dan nog liever Leipzig haha.

21 augustus 2023 om 10:46

De ligt is nog steeds basisspeler, hij is alleen nog niet 100% fit. Mazraoui is momenteel ook een basisspeler bij Bayern. Dus de stap kun je wel maken, maar je hebt sowieso hevige concurrentie en je moet het beste uit jezelf weten te halen want anders speel je niet

Verkopen! Dit soort bedragen (circa 30 miljoen) vang je, vermoed ik nooit meer voor een speler als Geertruida. Dat bedrag kun je dan mooi gebruiken op een aantal cruciale plekken te versterken met klassespelers ipv halve aankopen..

Als wij meer dan 35 miljoen kunnen vangen voor Geertje kun je hem van de hand doen. Met dit geld kun je Nino halen en een rechtsback. Verder kun je dan de vleugels en het middenveld versterken wat nodig lijkt op dit moment.

Zou voor zijn ontwikkeling beter zijn bij Feyenoord te blijven. Voor Feyenoord zelf ook willen ze iets presteren in de Champions League.

Gister bij de 2de doelpunt trekt hij leterlijk ze hoofd weg. Waardoor de bal binnen kan vliegen. Ik zou hem laten gaan voor goed bod.

Ondanks dat Feyenoord hem zou gaan missen gun ik Luts zijn transfer van harte.

Van de reacties die vinden dat Feyenoord hem moet laten gaan vanwege een aantal paniekaankopen snap ik dan weer weinig. Het loopt nog niet en twee punten zijn natuurlijk veel te weinig, maar paniek is echt nog niet nodig mensen. Het is geen FM.

Laat maar gaan en cashen. Daar was gister natuurlijk al sprake van; Geert was niet best. Die jongen zit al weken met een transfer in z’n hoofd.

Nog maar 10 dagen dus minimaal 50 mil vragen.

Misschien niet heel verkeerd om hem te laten gaan. dan kunnen we onszelf op belangrijke posities nog echt versterken.

Verkopen voor 30 miljoen. Volgend jaar nog maar 1 jaar contract en gaat op zeker niet weer verlengen.

Ik denk dat je Geertruida moet verkopen om het elftal op diverse plekken nog te kunnen versterken. Ook met oog op volgend seizoen en de lange termijn is een verkoop van Geertruida in deze transferperiode beter.

Tsja, snap het wel.
Als Lutsch voor ene mooi bedrag een absolute toptransfer kan maken, zeker doen.

Dan kan je zowel Ivanusec, een verdediger (RB of RCV ala Lutsch) en eventueel een keeper halen voor dat geld...

Al moet je nog maar zien wat voor kwaliteit je nog kan halen die Lutsch kan vervangen....

Qua spel en dergelijke een 1 op 1 opvolger van Pavard, al ben ik zelf meer onder de indruk van Geertruida. Maar dat is omdat ik Pavard altijd een beetje ene ''grijze muis'' vond als speler.

Ik geloof weinig van deze speculatie; Bayern heeft gisteren Stanisic aan de concurentie verhuurd voor het seizoen, mede om Parvard daarmee te willen behouden. waarom zou Bayern 30 mio betalen voor een speler die het nog niet in de CL heeft laten zien en dan een speler die het wel heeft laten zien (2 keer Mbappe heel goed in bedwang gehouden vorig jaar bijvoorbeeld) gewoon verhuren. lijkt me niet logisch. ze hebben Nous en Parvard zal nu waarschijnlijk blijven.

21 augustus 2023 om 17:54

jouw berichtgeving over Pavard is helaas verkeerd. Het vertrek van Pavard is zo goed als zeker

22 augustus 2023 om 12:30

tja, lees het idd ook net dat Inter blijkbaar een akkoord heeft met Bayern nu. het moment van mijn schrijven was dit echter nog verre van zeker. ben benieuwd of ze dan nu idd voor Geertruida willen gaan. als ik het zo lees schijnen ze eedrer voor Klostermann of Simakan (beide RB Leipzig) te willen gaan.

Bayern zal toch wel iets geleerd hebben van het aantrekken van Mazraoui en Gravenberch? Deze jongen heeft zich nog niet eens bewezen in de CL, die andere twee wel, maar redden het ook niet.

Zal je net zien dat hij op het laatste moment vertrekt en Feyenoord geen tijd meer heeft voor nieuwe spelers. Dan zit je met misschien 40 miljoen in je knip, maar een matige selectie.

Zou Geert niet de ideale "vervanger" van Timber zijn voor Arsenal? Hij zou er zeker passen en is intelligent genoeg voor het type voetbal. Als hij 1 jaartje bij Arsenal meedraait kan hij eventueel weer doorverkocht worden als Arteria liever Timber op die positie behoudt. Gewoon bedrag neerleggen is een zekerheidje deze jongen. En in potentie beten dan Timber (zeg ik als Ajacied).

Ik denk Geertruida naar RB Leipzig gaat mooie avonturen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren