Herinneringen
Favoriete voetballers
Nieuwe fans
  •
    Scholess18 - Dat United er van door ging met de champions league ten koste van Bayern in 1999 toen United vijf minuten voor tijd nog met 1-0 achter stond, en die stand in de laatste minuten nog wist om te zetten in een 1-2 overwinning en dus de beker!!
  •
    omar12 - Champions leuage finale van 2008 tegen chelsea was de mooiste moment voor mij ik had van begin tot eind kippenvel :D
  •
    soccerhunter - Wedstrijd tussen MANU en Fulham (sorry welk seizoen weet k zo ff niet) De Goal van Van The Man, wat een solo die goal vergeet ik nooit meer!!
  •
    Eric Cantona - Het seizoen 1998/1999. Het winnen van de treble(kampioen,FA Cup en Champions League)
  •
    DanielOA - Toen Wayne Rooney een Bicycle kick maakte tegen stadsrivaal Manchester City.
  •
    jejenl - teegen manteshter city waar ze met 3-2wonen
  •
    Remko0 - Het jaar 1999! Het begint met de solo van Giggs tegen Arsenal in de 2de wedstrijd van de halve finale FA Cup. De eerste wedstrijd is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. Waarna de return eindigde met een gelijk spel. Hierdoor werd het dus verlengen waarna in de 109de minuut Giggs de bal in krijgt gespeeld door tegenstander Vieira en zijn solo inzet. Daarna werden we natuurlijk kampioen door op de laatste speeldag te winnen van The Spurs met 2-1 door goals van Andy Cole en David Beckham. Hierdoor lieten we Arsenal met 1 punt achter. De FA cup werd voor The Red Devils ook een prooi door met 2-0 the winnen van Newcastle. En dan de kers op de taart. 26 mei 1999 Nou Camp is het decor voor de finale van het ''miljoenenbal''. ManU staat tegen over Bayern Munchen dat onder leiding van Lothar Mattheus na 6 minuten een vrije trap krijgt die Basler er inschiet. Ik kan het niet meer aanzien en denk dat het verloren is, zoals iedereen denk ik. Tot het ongelofelijke gebeurde en we 2 goals in blessure tijd maken. Hierdoor pakte United de cup met de grote oren! Dankje wel nog steeds Ole en Teddy!
  •
    llcoole - Solo van Ryan Giggs tegen Arsenal in de halve finale van de FA Cup 1999
  •
    ryanm - Londen 1968. Barcelona 1999. Moskou 2008. Manchester Derby''s 2009/2010. Ryan Giggs,Paul Scholes,Gary Neville, Alex Ferguson,Bobby Charlton.
  •
    Fcgrunn29 - Het jaar 1999 en dan vooral de Champions League finale tegen Bayern München. De slotfase in deze wedstrijd zal altijd in mijn herinneringen blijven. Sheringham en Solksjaer waren op dat moment mijn helden.
  •
    sach07 - 8-2 tegen arsenal, Omhaal tegen man city.
  •
    PanFC - Hele Seizoen 1998/1999, met natuurlijk als hoogtepunten de replay halve finale tegen Arsenal en de Finale van de Champions League
  •
    masterboer1 - Man United against Bayern Munich.. ;)
  •
    correa - hargreaves free kick vs arsenal 2-1 2008
  •
    Sir-Giggs - 1999 The Treble :D en natuurlijk Scholes goal tegen barca halve final CL 07/08
  •
    GGMU_7 - CL Finale 2008 in Moskou. Van der Sar met de geweldige redding op Anelka en Terry die een penalty mist. Mooiste avond van mijn leven.
  •
    ManchesterUFC - ''AND SOLSKJAER HAS WON IT''
  •
    AskGoogle - 19e Premier League seizoen werd de 19e Landstitel behaald & daarmee staat United nummer 1! :D
  •
    Mancunian777 - Moskou 2008: Misser van Terry en de van Breukelen moment van VDS Goal van Renato tijdens de Super Cup tegen Ac Milan
  •
    Unitedforever - Champions league finale tegen chelsea. Ik kreeg tranen
  •
    Th11 - Dat van der Sar lachend de penalty in de final van de champions leage van Anelka stopte.
  •
    PSV-TONGELRE - champions league finale 2008!
  •
    darthvader - De redding van Van der Sar In de CL Finale 2008 op de penalty van Anelka
  •
    Cr.Ronaldo17 - CL finale 2008
  •
    manutd1991 - Champions League finale tegen bayern in 1999.
  •
    SvanLamoen - de 4-3 overwinning op Manchester City vorig jaar in de derby of Manchester met de winnende goal van Owen in de 94ste minuut!
  •
    christiaan7 - tegen chelsea 2008 champions leage finale hele wedstrijd was een spectakel
  •
    FlorisvdNiet - edwin van der sar in de champions league finale tegen chelsea
  •
    man_united - Moskou 2008, en Barcelona 1999 uiteraard.
  •
    krisdekker - Manchester derby van 2009. 6 minuten extra tijd, Michael Owen, 4-3. Tijd was allang om natuurlijk, misschien maakt dat het nog leuker. En natuurlijk Edwin van der Sar die de penalty redt van Anelka.
  •
    Warrior-T - Dat Manchester City met 1-6 op old trafford won en dat Sir Alex Ferguson is gestopt.
  •
    NickySacred - De echte moet nog komen visit old trafford two times in one season..Tot nu toe is het fabio zijn eerste goal ik was zooo blij voor hem.
  •
    krMUFC - De twee overwinningen tegen AC Milan in de CL in het seizoen 2009-2010. 2-3 in San Siro en 4-0 op Old Trafford.
  •
    UTD4EVER - Het moment dat solskjaer de 2-1 tegen bayern munchen in 1999 erin schoot, de treble!!!! En het laatste fluitsignaal in de wedstrijd tegen aston villa, die we met 3-0 wonnen. Twintigste keer kampioen, geweldig was dat!
  •
    pk_p - De mooie overwinning op AC milan en terrecht. ( 4-0) 10-3-2010
  •
    ManUfanforever - De Champions League finale van 99 met 90 min op de klok 1-0 achter maar nog met 3 minuten blessuretijd te gaan. De Bayern spelers juichen al alsof ze gewonnen hebben maar in de 1e minuut van de blessuretijd krijgt Utd een corner via Beckham die door de mee naar voren gekomen Schmeichel maar net gemist wordt maar van dichtbij door Teddy wordt ingetikt; 1-1 dus extra tijd afgedwongen.... Dan nog geen halve minuut naar de Duitse aftrap krijgt United weer een corner & Ole tikt de bal binnen in de 93e minuut en dus geen extra tijd meer!! Bayern trapt nog af maar er wordt afgeblazen, zie die Lothar Matthäus nog op de grond zitten, was net 4 minuten voor het einde gewisseld als publiekswissel omdat dit zijn laatste officiele wedstrijd voor Bayern was.. PRICELESS
  •
    BigBoz - seizoen 1998/1999 !
  •
    Mancunian4 - De champions league overwinning tegen chelsea na dat terry de beslissende strafschop mist en van der sar van de daar op volgende strafschop van anelka de beslissende maakt.
  •
    SimonsManutd - De 8-2 tegen Arsenal Opstootje tussen Jaap Stam en Patrick Viera
  •
    El Chicharito - De poeier van Scholes tegen Barca.
  •
    George Best - De laatste 5 minuten in de CL finale van 1999
  •
    manunited124 - In de Champions League Finale in 1999 toen united 0-1 achterstond en in de laatste minuten 2-1 maakte tegen Bayern Munchen
  •
    manutd3005 - Mijn bezoek aan de wedstrijd Manchester united - Newcastle united Het eindigde in 3-0
  •
    Schaijkie9 - Dat man united de champions legeau won
  •
    TheRedDevil - Het overtreffen van Liverpool in aantal kampioenschappen. Champ19ons.