Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘100 procent naar Ajax halen. Dan zou hij 30 of 40 miljoen waard zijn’

Laatste update:

Wesley Sneijder is diep onder de indruk van één man op het veld tijdens het duel tussen Ajax en NEC (2-2): Philippe Sandler. Tijdens de uitzending van Veronica Offside laat de analyticus maandag weten dat hij de verdediger van de Nijmegenaren ‘honderd procent’ naar Ajax zou halen.

“Ik heb wel genoten van één man tijdens die wedstrijd: Philippe Sandler”, zo begint Sneijder tijdens het praatprogramma. “Achterin bij NEC. Als je dan zoveel verdedigers haalt, Sutalo onder anderen... En dan zie je Sandler.”

“Kijk bijvoorbeeld naar deze bal”, wijst Sneijder naar beelden uit de 72ste speelminuut waarin Sandler vanaf de eigen vijfmeterlijn vier tot vijf Ajacieden omspeelt en dribbelt tot aan de middenlijn.

“Die jongen lost echt alles voetballend op. Dat is echt een typische voetballer die Ajax nodig heeft. Ik denk ook echt dat Brobbey het zwaar heeft gehad tegen hem.”

“Brobbey werd ook nog een keer weggegooid door hem. Nou, dat heeft nog geen enkele verdediger voor elkaar gekregen. Als hij in de goede tijd bij Ajax had gespeeld, dan zou hij nu dertig of veertig miljoen euro waard zijn.”

“Ik vind het echt een geweldige speler. Ik zou hem honderd procent naar Ajax halen, al denk ik niet dat NEC hem voor minder dan vijftien miljoen euro laat gaan.”

“Ze zeggen wel dat hij blessuregevoelig is”, plaatst Sneijder een kanttekening. “Maar als je bij een Nederlandse topclub komt word je ook behandeld door ander personeel en word je sowieso fitter.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste keer in tijden dat ik het direct met Sneijder eens ben. Wat een heerlijke lastpost is Sandler. Vond Nijhuis wel echt weer slecht fluiten bij de duels met Brobbey in het strafschopgebied waardoor Ajax in de hoek blijft zitten waar de klappen vallen. Maar die Sandler kan alles: verdedigen, het middenveld instormen en een goede opbouwende pass geven. Onze defensieleider mist al deze aspecten maar ik begrijp de afgelopen week dat ik dat helemaal verkeerd zie.

19 februari 2024 om 22:48

Je obsessie met Sutalo begint onderhand voer voor psychologen te worden.

19 februari 2024 om 22:51

M'n vriendin heeft twee Masters in de psychologie. Maak je over mij geen zorgen. Probeer eens inhoudelijk op het topic te reageren is mijn advies.

19 februari 2024 om 22:57

Dit keer moet ik myvision wel gelijk geven. Die Sandler heb ik onbewust de hele wedstrijd in de gaten gehouden en wat een verdediger is dat. Hij kan rennen, heeft kracht en blijft kalm in elke situatie, je kunt die jongen moeilijk voorbij en hij raakt zijn mannetje simpelweg niet kwijt. Hij had Brobbey de hele wedstrijd bijna in zijn broekzak. Ik zie liever Sandler bij ons in plaats van Sutalo.

19 februari 2024 om 22:58

Begint toch opvallend te worden dat elke reactie van je gaat over hoe slecht Sutalo wel niet is. Laten we Sandler ook niet beter maken dan die is trouwens.

19 februari 2024 om 23:02

Dat komt omdat het grootste probleem van Ajax de defensie en gebrek aan leiding daar is. We hebben meer goals tegen dan nummer 16 RKC. Natuurlijk heb ik het dan week in week uit over de hoofdverantwoordelijke die ook tegen NEC weer lucht stond te verdedigen.

19 februari 2024 om 23:17

En dan moet Sandler de oplossing zijn? Dat is toch ook gewoon middelmaat. Speelde bij Feyenoord ook niet.

Typerend ook weer dat Sneijder er voetballende oplossingen uitlicht. Een verdediger moet vooral goed kunnen verdedigen, dat schort er nu al aan.

19 februari 2024 om 23:25

Lierse1997 noem jij eens 5 cv's in de eredivisie of redelijk haalbaar die beter zijn dan Sandler dan? Bij Ajax lopen ze niet ( en zeg niet Hato want die wordt als linksback gezet tegen nec ). Bij psv lopen ze niet en verder daaronder is het armoede

19 februari 2024 om 23:30

Bij Feyenoord kan je bijna beginnen stellen dat het er al 3 zijn. Boscagli is zeker niet minder dan Sandler. Propper is ook duidelijk beter vind ik zelf.

Haalbaar vind ik niet echt relevant. Als er geen haalbare kwaliteit is in de eredivisie dan moet je geen CV in de eredivisie halen.

19 februari 2024 om 23:31

Maar komen die tegengoals ook niet voort uit het niet mee terug verdedigen van bepaalde middenvelders en aanvallers. Als je vleugelsverdedigers ook nog eens aan de verkeerde kant dekken, wordt het er niet makkelijker op.

Over Brobbey in de 16. Waar het Ajaxpubliek massaal om een penalty vroeg, was er niks aan de hand.

Aan de zijlijn begreep ik waarom er niet gefloten’werd. Brobbey houdt ook vast hé. En deze gozer is zo sterk, dat je die arm niet meer los krijg. Daarnaast snap ik ook wel de woede-uitbarsting daar zijn schoen uitvloog. Voor een scheids zijn dit de moeilijkste duels. Aan 2 kanten wordt vastgehouden en je wilt de wedstrijd ook niet doodfluiten. Het is ook Brobbey zijn speelstijl. Een Gimenez blijft uit de duels.

19 februari 2024 om 23:35

Volgens die Kockie is Hato de beste CV gevolgd door Boscagli.

19 februari 2024 om 23:41

Hoe doe je dat, onbewust iemand in de gaten houden. Ik wil dat ook leren.

20 februari 2024 om 07:01

Nou Hancko en trauner op dit moment echt niet en Propper kom op! Is toch gewoon een huis tuin en keuken verdediger.. Heeft geen pass, geen felheid geen voetballend inzicht dus enige is Geertruida... Nee maar noem eens een cv die voor Nederland (ajax) haalbaar is vanuit het buitenland en waar je geen 15+ mil voor betaald

20 februari 2024 om 07:28

Hancko op dit moment echt niet? Op basis van wat zeg jij dit? Welke fouten heeft die gemaakt? Die is altijd ijzersterk. En kom aub niet met die goal van Lukaku aan waar hij hem tegen de schouder kreeg.

20 februari 2024 om 07:30

Ik denk echt dat je NECsupporter moet zijn om te beseffen hoe goed deze man is (maar dat is getwijfeld net zo bij Propper en Twentesupporters). Ik kom nu al 25 jaar bij NEC en dit is echt wel één van de beste voetballers die ik live bij ons heb zien spelen.
Aan het begin van zijn periode bij ons heeft hij ook veel last gehad van zijn blessuregevoeligheid (ook aan het begin van dit seizoen), maar er is een statistiek die aangeeft hoeveel goals NEC tegen krijgt met of zonder Sandler en dat is echt een enorm verschil.
Maar ook aanvallend maakt hij het verschil. Waar in het begin van het seizoen alle ballen achterin breed gingen, zoekt Sandler bijna altijd voetballend de oplossing naar voren. Durft een man uit te spelen (waarbij ik soms ook mijn hart vasthoud), durft een bal tussen de linies te spelen en heeft een goede crosspass. Hij laat het middenveld en de aanval ook beter voetballen. Ik denk dat hij echt het verschil maakt waarom NEC aan het begin van het seizoen zo aan het kwakkelen was en nu stabiel om de playoffs mee doet.
Maar prima als we 'm klein houden, zou het niet erg vinden als hij nog een paar jaar bij ons voetbalt.

20 februari 2024 om 10:03

@myvision

Je weet dat het huis van een schilder ook meestal geschilderd moet worden ? Dingen die dicht bij je staan worden niet altijd goed waargenomen. Dat zou bij je vriendin dus ook zo kunnen zijn.

Maar ik ben het met je eens dat Sandler kwaliteiten heeft die Sutalo niet heeft. Ik vind Sandler 1 van de meest complete centrale verdedigers die in de ED rondloopt.

20 februari 2024 om 10:13

En als NEC supporter zal je ongetwijfeld ook weten wat voor een verschil het is om te spelen voor NEC of voor Ajax.

20 februari 2024 om 10:44

Zeg jij nou serieus dat Hancko op dit moment niet beter is dan Sandler? Hancko is al werkelijk sinds zijn aankomst bij Feyenoord wekelijks beter dan iedere andere verdediger in de Eredivisie. Zonder uitzonderingen.

En ook Trauner is nog steeds beter. Dat hij fysiek niet helemaal in orde is, is een ding, maar wanneer hij speelt, doet hij dat gewoon goed.

Trouwens, Feyenoord heeft met Thomas Beelen ook een vierde centrale verdediger die ik hoger inschat dan Sandler.

20 februari 2024 om 12:21

Ja hoor, Schöne was in de tijd dat hij van NEC naar Ajax ging lang niet zo bepalend als Sandler dat nu voor dit NEC is.
Ik val je niet aan hoor, zeg alleen dat je als NECsupporter beseft dat hij echt heel goed is...

19 februari 2024 om 22:53

Ik vind het altijd een beetje simpel om op basis van 1 wedstrijd te oordelen dat je een speler moet gaan halen. Zelfs als je hem het hele seizoen al hebt zien spelen kom ik tot een conclusie; uitstekende verdediger voor NEC. Maar speelt niet voor niks op z’n 27e daar. Heeft het bij Feyenoord niet gered en speelt nu 5/6 goede wedstrijden en dan moet hij ineens naar Ajax?

19 februari 2024 om 23:00

Ajax moet sowieso de markt op komende zomer voor een CV. We hebben meer doelpunten tegen dan nummer 16 RKC. Van mij mag hij uit Zuid-Amerika komen of Nijmegen, als het maar zo'n bijtertje is die tevens kan opbouwen.

19 februari 2024 om 23:07

Dat ben ik met je eens. Al zullen we eerst wat gaan verkopen denk ik zo..

19 februari 2024 om 23:35

Messibazoer

Niet dat ik Sandler wil onderschatten maar ben het zeker met je eens. Vorig jaar na Twente Ajax in de beker was Salah Edine erg goed en hij moest terug gehaald worden....

20 februari 2024 om 06:52

Ik kom al 25 jaar bij NEC, maar deze man is dus echt één van de beste voetballers die ik live bij NEC heb zien spelen (en daar zijn veel NECsupporters het mee eens). Dat hij op z'n 27ste bij ons speelt komt omdat hij enorm blessuregevoelig is. Dat heeft hij bij ons ook het eerste jaar, anderhalf jaar gehad. Maar het verschil dat NEC nu stabieler speelt en mee doet om de playoffs heeft zeker te maken dat Sandler nu ook al een aantal wedstrijden fit is en hele wedstrijden speelt. Er is een statistiek waarin staat hoeveel doelpunten NEC met en zonder Sandler tegen krijgt en dat is echt een enorm verschil.
Maar niet alleen verdedigend is hij sterk, hij zorgt er ook voor dat we aanvallend zoveel sterker zijn. Waarin vooral met Ross-Nuytinck aan het begin van het seizoen de ballen alleen maar breed werden getikt, zoekt Sandler zoveel mogelijk de oplossing naar voren. Durft te voetballen en een bal tussen de linies te spelen.
Ik denk dat als je echt een heel seizoen NEC hebt gezien, je pas beseft hoe goed hij is. Maar prima als hij niet wordt opgemerkt en nog een aantal jaar bij ons speelt. Ik ben er blij mee.

19 februari 2024 om 22:59

Met die kanttekening dat hij het tegen dit Ajax deed, wat het dan minder bijzonder doet lijken .

19 februari 2024 om 23:04

Beetje onzin gezien Ajax na PSV en Feyenoord gewoon de meeste goals maakt dit seizoen en Sandler dus niet met een timide spitsje te maken heeft in Brobbey.

19 februari 2024 om 23:48

Ik bedoelde het voetballende gedeelte , iedereen loopt door Ajax heen alsof ze er niet staan. Daarnaast was Ajax ook vleugellam en kreeg Brobbey geen aanvoer over de vleugels.
Deze wedstrijd was een mooie aangelegenheid voor van't Schip om iets anders te proberen. Iets anders spelen waardoor je misschien verdedigend wat beter zou staan en meer als een team zou kunnen optreden. Als je geen vleugels hebt waarom zou je er dan zo geforceerd aan vast houden en dan na de wedstrijd klagen over de kwaliteiten van de spelers.
Ook al zou je Sutalo wisselen voor deze speler in dit team met deze trainer en met deze technische staf , dan zal je denk ik weinig verschil zien.

19 februari 2024 om 23:20

Je vergeet hier Verdonk die echt ijzersterk speelt, zeker na de winterstop.
Hij zou de ideale linksback in Amsterdam kunnen zijn al ligt dat vrij gevoelig met zijn feyenoord achtergrond

20 februari 2024 om 00:00

En daarom speelt hij bij NEC op z'n 27ste? Die jongen kan daar gewoon lekker onbevangen spelen en dan speelt hij toevallig tegen Ajax 1 van z'n betere wedstrijden. Posteer hem bij een Nederlandse topclub waar veel meer dingen gevraagd worden en zo'n jongen zakt acuut door het ijs. Althans, dat denk ik zelf. Stel een Sutalo op bij NEC en hij maakt waarschijnlijk meer indruk. Dat verschil is nauwelijks te vergelijken.

20 februari 2024 om 06:07

Die jongen gaat ook ten onder naast Gooijer, Hato en Rensch. Daar moet of een ervaren leider of een Zuid Amerikaanse pitbull met schijt aan de wereld naast. Die Sandler speelt uitstekend maar zie ik hier niet voor geschikt, tenzij Ajax eindelijk weer 2 fatsoenlijke backs aantrekt

Sandler maakt nu echt indruk. Jammer dat het er op huurbasis bij feyenoord niet uitkwam op huurbasis vorig seizoen, anders hadden we de opvolger van Trauner al in huis gehad. Nu transfervrij naar NEC gegaan en wel fit gebleven. Wereld van verschil

19 februari 2024 om 22:39

In de minuten die hij speelde was hij niet slecht. Echter, waren er teveel twijfels over zijn fysiek. Neem er ook nog bij de Fey met best een hoge intensiteit speelt. Is het gewoon een prima keuze van ons geweest. Aankomende zomer kunnen we hen alsnog halen.9

19 februari 2024 om 22:39

Die hebben we nu toch in persoon van Beelen? Sandler overigens hele goede voetballer hoor, maar hij heeft ook wel hulp van een proper en een chery. Die zouden bij dit Ajax nu ook zeker in de basis staan…

19 februari 2024 om 23:03

Persoonlijk vind ik eigenlijk dat Proper en Chery veel meer de hulp van Sandler krijgen dan andersom als je begrijpt wat ik bedoel. Lijkt me heerlijk om een speler achter je te hebben die meerdere keren per wedstrijd in staat is drie of vier spelers van de tegenstander uit te schamen middels een pass of dribbel. Een NEC met Sandler is dan ook gewoon een totaal ander elftal en hij is met afstand de beste en belangrijkste speler in dit team.

20 februari 2024 om 00:02

Of het verschil tussen de Nederlandse top en een NEC is gewoon behoorlijk. We moeten die jongen niet ineens beter maken dan hij is. Dan speel je op die leeftijd niet in de middenmoot van de Eredivisie (met alle respect).

20 februari 2024 om 07:24

De opvolger voor Trauner hebben we al! Beelen is zijn naam!

20 februari 2024 om 08:16

Ik denk ook dat Feyenoord hem te snel heeft laten gaan.... Die jongen heeft nauwelijks gespeeld afgelopen jaren. Dan heb je 1 a 2 seizoenen nodig om weer op niveau te komen. Feyenoord had hem ook kunnen vastleggen en meteen verhuren. Anyway, je ziet dat ie kwaliteit heeft en zeker voetballend erg goed is. Klaar voor stap omhoog idd

Als NEC zijnde gewoon lekker hoog in de boom gaan zitten. Is een ontzettend belangrijke speler.

19 februari 2024 om 22:41

Niet te hoog he. Geen Volendam 2.0 zijn hahah. NEC blinkt uit om spelers te herstellen en mee te denken en zelf ook te verdienen. Op deze manier kiezen jongens die normaal niet voor NEC zouden kiezen wel voor NEC. Zie een Tanane bijvoorbeeld. Door het door netjes te doen. Zien andere spelers dat ook.

Hij heeft het bij Anderlecht, Troyes en Feyenoord niet laten zien. Speelt nu voor het eerst sinds een eeuwigheid geleden bij PEC weer een beetje leuk. En nu is het opeens een topverdediger.. Hij is ook al weer 27, dus een talent is het ook niet meer. Als je hem goedkoop voor onder een miljoentje of 4-5 op kan halen is het voor de breedte een leuke optie. Maar ik kijk veel liever wat Kaplan en in termijn Aertssen in zich hebben. Zo'n Sandler heeft ook niet zo veel restwaarde over twee jaar. En zeker helemaal geen 30-40 miljoen..

19 februari 2024 om 22:40

En dan maar weer gokken ipv voor gegarandeerde eredivisie kwaliteit gaan?

19 februari 2024 om 22:45

Alsof Sandler een garantie is. We hebben het over een 27 jarige die enkel bij PEC en NEC gepresteerd heeft, en verder overal is mislukt. Wat voor garantie hebben we dat die slaagt bij Ajax?

19 februari 2024 om 22:45

Gegarandeerde eredivisie kwaliteit was het aankoopbeleid dat Feyenoord met Martin van Geel (voor de komst van Slot) zo'n beetje richting de afgrond heeft geduwd.

En zijn we Moisander, Sigthorsson en Wijndal bij Ajax ook alweer vergeten?

19 februari 2024 om 22:52

Volgens mij ben jij El Hamdaoui, De Zeeuw en gudelj alweer vergeten.

19 februari 2024 om 22:56

El Hamdaoui en Ajax was helemaal niet zo'n goed huwelijk en Gudelj kwam na 1 prima seizoen toch echt ook op de bank terecht onder Bosz. Ook een beetje ironisch dat je die twee spelers noemt want ze zijn allebei op hele vervelende wijze vertrokken. El Hamdaoui kreeg het aan de stok met de Boer en Gudelj werd uit de selectie gezet omdat hij het niet kon opbrengen op de bank te zitten.

De Zeeuw is dan misschien wel het enige voorbeeld dat ik in positieve zin zou aanhalen.

19 februari 2024 om 23:02

Noem je El Hamdaoui, de Zeeuw en Gudelj nu als succesverhalen of als flops? Het zegt denk ik al genoeg over hun presteren, dat ik die vraag moet stellen

19 februari 2024 om 22:43

Precies! Eventueel geïnteresseerde clubs zullen zijn blessureverleden en mindere periodes ook kennen. Sneijder dikt zijn potentiele waarde een tikkie te veel aan gok ik.

19 februari 2024 om 23:15

Aettssen kan je wel afschrijven, dat zou een Martha verhaal worden. Begin dit seizoen is hij regelmatig geprobeerd en dat ging vaak mis. Kaplan laat bij Jong ook zien veel en veel beter te zijn dan Aertssen.

19 februari 2024 om 23:22

Kaplan is ook twee jaar ouder dan Aertssen.. Of hij momenteel goed genoeg is weet ik niet, maar die heeft zeker talent hoor - en zie ik in de toekomst wel Ajax 1 halen.

20 februari 2024 om 00:03

Precies dit. Daarbij is de overgang van een club als NEC naar een club als Ajax of Feyenoord gewoon enorm. Niets wijst er eigenlijk op dat hij een acute versterking is voor een topclub. Dat heeft hij nergens laten zien en hij is geen 22 jaar meer.

21 februari 2024 om 05:40

Sirius. Je reageert verschillende malen onder dit bericht en legt daarbij de nadruk op zijn leeftijd en dat er zelfs niet op wijst dat hij een acute versterking zou zijn voor een topclub. Gezien je reacties lijkt het bijna alsof je het persoonlijk aan de stok hebt met Sandler. Sorry hoor. Maar alles wijst er op dit moment op dat hij een versterking is voor een topclub en hij wordt al weken veel besproken in de media. Dat hij het uiteindelijk ook waar kan maken bij een topclub, is natuurlijk nooit zeker. Maar als hij op dit niveau blijft spelen, heb ik daar wel vertrouwen in. Daarbij is de overgang van een club als NEC naar Ajax of Feyenoord inderdaad enorm, maar laten we het hier nu net over een speler hebben die al bij Feyenoord heeft gespeeld en dus precies weet wat er gevraagd wordt. Dat hij op leeftijd is (al ben jij niet degene die dat bepaalt, aangezien je bejaarden hebt van 25 en jonge goden van 35), hoeft geen enkel probleem te zijn. Het gaat namelijk niet over de leeftijd, maar over kwaliteit. En dat hij nu wat ouder is en het er pas echt uitkomt (en het niet bij Feyenoord lukte), is niet zo gek, aangezien hij vooral niet speelde door blessures. Dikke tip: ga deze gozer eens echt bekijken.

Bij Sandler zat natuurlijk altijd al wel het talent, echter heeft hij tot dit seizoen nog nooit een periode aan elkaar kunnen knopen waar het wel liep allemaal. Blessures hebben daar hun rol in gespeeld uiteraard, maar niet alleen dat. Ook eerder dit seizoen ging het een tijdje minder.

Misschien dat hij eindelijk wat rust heeft gevonden waardoor nu alles bij elkaar komt.

Altijd maar weer die waarde van een speler erbij halen.
Geniet gewoon van de speler als persoon ipv gelijk iedereen te price-tacken, als supporter wil je de beste voetballer voor je elftal, niet hoeveel hij waard zal zijn.

Als Ajax Europese ambities heeft, en die hebben ze volgens mij, dan is Sandler gewoon geen optie. Heeft te vaak het niet gered, en is redelijk blessure gevoelig. Nu speelt hij bij NEC laatste weken goed, maar dat is ook geen top niveau. Zoals ik laatst al zei, leuke speler voor NEC, misschien iets voor Twente of Az, maar voor de echte top komt hij tekort

19 februari 2024 om 23:06

“ Nu speelt hij bij NEC laatste weken goed”

De beste man is al ruim een jaar bijna wekelijks de beste man van het veld, dat is niet echt iets van de laatste weken. Enige is dat de afgelopen tijd de media er veel meer aandacht aan zijn gaan besteden waardoor het misschien nog meer opvalt.

Die eerste goal van Ajax stond Sandler wel mooi te slapen. Daar sukkelde hij maar wat achter Brobbey aan. Bij Ajax was hij compleet afgeslacht na zo'n fout. En dan is het maar de vraag hoe hij daarmee om weet te gaan. Ik vind het nogal opportunistisch. Mikey van der Hoorn heeft bij Utrecht op eenzelfde manier Luuk de Jong uit de wedstrijd geworsteld en getorpedeerd. Als Ajax hem zou halen zou hij zo 40 miljoen waard worden.

21 februari 2024 om 05:44

Wat een onzin dat hij compleet zou worden afgeslacht na zo'n fout. Het was namelijk geen fout, maar hij had in die situatie inderdaad beter moeten handelen. En afgeslacht: bij Ajax zijn ze dit seizoen wel gewend om fouten te maken. Ik denk dat Sandler dit seizoen een van de betere bij Ajax was geweest. Of hij uiteindelijk het niveau is wat Ajax nastreeft: geen idee.

Als Sandler wekelijks dit kan opbrengen, dan hang ik mezelf op. Hij is pure middelmaat dan vind ik Propper 100 keer beter. Die heeft best veel cruciale doelpunten en reddingen gemaakt in zn tijd bij GAE en ook bij Twente was hij een directe versterking. Ik kijk geen samenvattingen meer van de rechterrijtje maar er lopen geen goeie verdedigers rond in de Eredivisie omdat Nederlandse scheidsrechters geen slagers of arrogante spelers tollereert. Eredivisie is wel een kerkhof voor dat soort types zelfs C Ronaldo had niet kunnen slagen in de Eredivisie.

20 februari 2024 om 12:25

Sandler laat dit dus elke week bij NEC al zien.

Ik hoop dat alle andere clubs er zo over denken als in veel van de reacties hierboven laat Sandler maar mooi nog een paar jaar in Nijmegen voetballen.
Die gozer had zonder zijn blessures 'gewoon' subtop Europa gespeeld.

sandler goeie pass kan goed mee voetballen, maar had bij de 1-0 van brobbey toch een slaap momentje

prima speler bij nec, waarom hij dan gelijk weer een topclub wordt aangepraat is wel bijzonder. Waan van de dag.
is toch allang en breed bekend dat deze jongen heel talentvol is en goed kan voetballen, en ook niet voor niks dat hij al zoveel clubs achter zijn naam heeft. Is gewoon fysiek niet al te sterk en heeft er al veel en lang uitgelegen... Laat hem maar gewoon 2-3 jaartjes bij NEC alles spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren