Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez ziet Eredivisie-verdediger die ‘als Virgil van Dijk speelt'

Laatste update:

Philippe Sandler heeft zondagavond indruk gemaakt, dat is de conclusie van de aanwezige tafelgasten bij Voetbalpraat van ESPN. De centrumverdediger van NEC wist zijn club niet aan de bekerwinst te helpen, maar speelde wel een goede wedstrijd tegen Feyenoord.

"Kan hij mee met PSV, Feyenoord en Ajax? Qua voetbal denk ik het wel", is Willem Vissers van mening. "Maar het is niet voor niks dat hij zo vaak niet fit is geweest." De journalist van de Volkskrant vreest dat Sandler, gezien zijn blessurehistorie, fysiek niet meekan bij de traditionele top drie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Wat Kenneth Perez betreft moet PSV desondanks toeslaan. De Deen benoemt dat André Ramalho in Eindhoven beschikt over een aflopend contract. "Dan heb je toch in Sandler een betere optie?"

"Als je iedere positie dubbel bezet wil hebben is hij een uitstekende optie", zo denkt Sjoerd Mossou. "Dan heb je een jongen die de competitie goed kent, die de taal spreekt en die relatief betaalbaar is. Je zou je bijna afvragen waarom ze het niet zouden doen."

Perez plaats wel een aantal kanttekeningen bij het spel van Sandler. Volgens de oud-speler van onder meer Ajax en PSV speelt de NEC-mandekker met 'een bepaalde gemakzucht en arrogantie'.

"Het is een beetje als Virgil van Dijk, hoe het eruit ziet. Alleen: als het moet gebeuren, is Van Dijk niet te kloppen. En ik vond Sandler tegen Brobbey van Ajax tegenvallen. Dat was laconiek", besluit Perez.

De 27-jarige Sandler heeft bij NEC een contract tot medio 2025. Volgens Transfermarkt is de verdediger een bedrag van 2,5 miljoen euro waard.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow mensen, deze jongen speelt eindelijk een fatsoenlijk seizoen bij een hoge ogen gooiende NEC. kom op man, hij zal een goede backup zijn voor de top 3, maar als hij echt die kwaliteiten had die hem de laatste dagen worden gegeven, dan hadden ze hem bij Feyenoord niet weggedaan. Niet alsof het een talentje is dat net komt kijken

23 april 2024 om 12:21

Als hij in potentie die kwaliteiten niet had gehad had City nooit in hem geinvestereerd. Ieder bloeit op in zijn tempo en op zijn moment. Komt nu in de kracht van zijn carriere kwa leeftijd en zou binnen NL zeker een stap kunnen maken. Als hij dit doorzet heb je als topclub een top verdediger voor de eredivise die je makkelijk 5 jaar onder contract kan houden tegen vgm geen hele hoge transfersom. Een gok die het risico waard is

23 april 2024 om 15:47

Ik zeg ook zeker niet dat hij geen stap kan maken. Zal een ploeg als Twente of AZ verdedigend echt verder helpen, maar om hem nu als een soort Messiah bij alle topclubs aan te bevelen als nieuwe ster achterin lijkt me gewoon veel te voorbarig. Prima backup

Ik hoop dat hij gewoon lekker bij ons NEC blijft , voor ons echt een steunpilaar.
Hij is voor iedere ed club een aanwinst alleen bij de top speel je meerdere wedstrijden in de week en of dat gaat lukken kan je niet voorspellen. Als hij fit blijft kan hij makkelijk bij de top 3 mee, maar dat is nu net waar ze over twijfelen

Nooit geweten dat de kruizing tussen Ruben Dias, Marquinhos, van Dijk, Saliba en Araujo in de Eredivisie speelt gezien alle berichtgevingen. Voor een nuchter land zijn we wel enorm hysterisch in het ophypen van Eredivisie spelers na een goed seizoen, en overdreven in het afkraken na een paar mindere potjes.

22 april 2024 om 20:00

@ diego forlan . Zo goed is die saliba niet. Sandler van het grote nec 3 klasse beter

22 april 2024 om 20:05

Dat laatste mee eens, maar dat eerste is iets van alle landen hoor

22 april 2024 om 20:33

Je vergeet de vergelijking met Beckenbauer.

22 april 2024 om 21:18

Hij speelt met een bepaalde gemakzucht en arrogantie. Een beetje van Dijk zoals het eruit ziet. Noem je dat superlatieven?

23 april 2024 om 13:54

Dit is altijd toch? Gebeurde bij Hato ook. Tot ze 2 wedstrijden minder spelen, dan kunnen ze er niets meer van. Al was fit bij Hato dan weer minder gaha.

Benieuwd welke CV’s Koeman naast Sandler nog meer meeneemt deze zomer. Want die lijkt als ik de berichten moet geloven wel zeker van een plekje…

Mensen zijn echt gigantisch aan het overdrijven. Vorig jaar werd hij nog te licht bevonden bij Feyenoord en jarenlang hoorde je niets over die jongen. Dan komt een analist ineens met superlatieven aanzetten en de rest neemt het maar over. Die jongen doet het goed hoor, maar kom op; da's gewoon een goede speler voor de subtop als je er een pure verdediger naast posteert.

22 april 2024 om 22:34

Hij werd niet te licht bevonden. Feyenoord wilde hem gewoon vastleggen. Sandler koos voor speeltijd en dus voor NEC. Sandler is de reden waarom NEC zo’n goed seizoen draait. Alle statistieken wijzen daarop. Toen NEC in het begin van het seizoen niet draaide was Sandler een paar weken niet fit. Hij kwam in het elftal terug en NEC begon te draaien.

22 april 2024 om 22:45

Feyenoord had toch zelf een optie om hem vast te leggen en koos daar niet voor?

22 april 2024 om 22:51

Maar we hebben het over NEC met alle respect. Bovendien denk ik niet dat mensen twijfelen over zijn kwaliteiten aan de bal. Dat is altijd wel prima geweest. Mijn punt is dat je NEC niet enigszins kunt vergelijken met de Nederlandse topclubs.

Wel verfrissend dat hij nu wel bij de club genoemd wordt waar ze een rcv nodig hebben.
Verder ben ik vooral benieuwd wat zijn prijskaartje nu daadwerkelijk is. Voor max 2 miljoen zou je het kunnen proberen, alles daarboven vind ik voor een zeer blessure gevoelige eredivisie speler een enorme gok.

Hij was echt wel een genot om naar te kijken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren