Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slotfase is hekkensluiter NEC weer niet gunstig gezind

Laatste update:

Hekkensluiter NEC verloor in de laatste minuut van Go Ahead Eagles (4-3), kreeg in de laatste minuut klop van Vitesse (2-3) en ook tegen Heracles Almelo ging het in de slotfase mis. Dit keer hielden de Nijmegenaren er wel een punt aan over. De tien Gelderlanders (Christoph Hemlein kreeg na een dik halfuur een tweede gele kaart) verlieten het Polman Stadion met een 1-1 eindstand.

/

NEC staat op de laatste plek in de rangschikking van de Eredivisie en dat is ook niet zo raar, als je weet dat de laatste overwinning van de Nijmegenaren op 22 februari werd gerealiseerd. In Almelo begon de ploeg van trainer Anton Janssen in ieder geval goed. Rens van Eijden kopte al na twee minuten binnen na een vrije trap van de zijkant. Vijf minuten later lag de bal nogmaals in het net, ware het niet dat Hemlein de bal uit buitenspelpositie binnenwerkte.

De treffer werd dus afgekeurd en diezelfde Hemlein zou in het restant van de eerste helft een hoofdrol spelen. Even voor zijn afkeurde treffer kreeg hij al een gele kaart van scheidsrechter Eric Braamhaar, na een forse overtreding. Wie dacht dat Hemlein had geleerd van die prent kwam bedrogen uit, want na een dik halfuur kreeg hij (na opnieuw een forse overtreding) een tweede gele kaart en dus rood. Op dat moment had Heracles overigens al op 1-1 kunnen en misschien wel moeten staan, maar Kwame Quansah kopte op een meter of twee van het doel naast.

/

Trainer Jan de Jonge wist dat er iets moest gebeuren en hij zal ook geweten hebben dat er iets mogelijk was tegen de tien bezoekers. Direct na rust koos hij ervoor om de aanvallende kaart te trekken: spits Matthew Amoah kwam als breekijzer het veld in, verdediger Bart Schenkeveld bleef achter in de kleedkamer. Het was ook Amoah die een levensgrote kans op de 1-1 kreeg. De aanvaller omspeelde NEC-keeper Kalle Johnson, maar zijn daaropvolgende inzet werd van de lijn gehaald.

NEC stond in de eerste fase na rust met de rug tegen de muur, maar na het inbrengen van Alireza Jahanbakhsh hadden de Nijmegenaren de zaken beter op orde. Het rommelende Heracles werd verder van het doel gehouden en het thuispubliek begon zich te roeren middels fluitconcerten. Met ook Simon Cziommer in de ploeg ging Heracles nog aanvallender spelen en dat resulteerde in minuut 87 in de gelijkmaker. De derde invaller aan Almelose zijde, Jens Jurn Streuker, schoot raak voor de 1-1.

NEC is de voornaamste degradatiekandidaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Als ik een boek over deze wedstrijd zou moeten schrijven, zou ik hem; "De armoe van Almelo" noemen.

20 oktober 2013 om 14:28

Het was voor de neutrale toeschouwer niet genieten, absoluut waar. Echter kan je dit niet aan NEC toeschrijven. Zij hebben 60 (!) minuten met 10 man gespeeld. Tel daarbij op dat ze 19 wedstrijden op rij niet gewonnen hebben en je zal snappen waarom zij zich gingen ingraven. Heracles was verschrikkelijk slecht.

NEC heeft de pech van een degradant. Ik houd mn hart vast..

Laat Hemlein maar een wedstrijd of 5 op de tribune kijken. Met 11 man hadden we 'makkelijk' gewonnen want Heracles wist helemaal niks te creeren.

20 oktober 2013 om 14:33

19 wedstrijden niet gewonnen. Het is al enige tijd geleden dat jullie in de goffert hrbben mochen juichen he? Maybe boekhoorn lief aankijken zodat die toch weer de portemonnee kan trekken voor een fatsoenlijke spits? Maybe moeten we hier in Arnhem ook maar een inzamelingsactie houden, want straks is de derby verleden tijd

20 oktober 2013 om 14:40

Hemlein heeft het inderdaad behoorlijk verpest voor NEC. Met 11 man was het geen probleem geweest te winnen van dit matig spelende Heracles.
Pech van de degradant mag geen excuus zijn voor het slordige spel van NEC.

20 oktober 2013 om 14:46

Waarom de portemonnee van Boekhoorn noemen als elk stoeltje waar jullie op zitten en elk bekertje waar je bier in zit eigendom is van Jordania.

20 oktober 2013 om 14:51

Hmm daar heb je geen gelijk in. Gelredome en de catering zijn geen eigendom van Vitesse en dus ook niet van Jordania. Leuke poging maar kom dan wel met feiten aan.

Nec was de betere ploeg tegen Heracles en had het verdient om daar te winnen. Maar zoals vaker dit seizoen zit het hun weer tegen.

20 oktober 2013 om 14:28

Ach man, als Heracles hun kansen had afgemaakt dan was het 4-2 geworden ofzo.

20 oktober 2013 om 14:35

Als als als, als elke kans een doelpunt is krijg je korfbaluitslagen. NEC had hier gewoon de punten moeten pakken en gezien het eerste half uur zag het er zeker ook naar uit. Helaas Hemlein krijgt kortsluiting! eigenlijk had hij er al in de 4e minuut vanaf gemoeten maar dat werd hem nog bespaard. Daarna is het gewoon loeren op een counter welke er ook een aantal kwamen maar helaas geen scherpte. Het gaat een heel lang seizoen worden bij ons in de Goffert.

Slordige wedstrijd als heracles het goed uitspeelt word het gewoon 3-1 maar nu mogen ze blij zijn met een punt helaas.

Diep en diep trieste wedstrijd. Heimling kunnen ze beter meteen naar een gekkenhuis sturen want daar zit een draadje los.

Ik heb medelijden met de buren. Zelfs met al die nieuwe buitenlanders in het NEC vreemdenlegioen kunnen ze geen wedstrijd winnen in de Mickey mouse league. Treurige tijden in nijmege...

20 oktober 2013 om 16:42

Ik weet niet of je wel echt voor Vitesse bent of gewoon een troller!
Maar kap lekker met dat provoceren, zo lijden de goede Vitesse supporters eronder.

Ongelofelijk, voor de 4e keer op rij in de slotfase punten weggegeven. Op zich is 1-1 na een uur met 10 man uit bij Heracles niet slecht, maar Heracles creeerde helemaal niets. Uiteindelijk is het puntverlies gewoon te wijten aan Hemlein, want met 11 man was het een stuk makkelijker geweest.

20 oktober 2013 om 14:29

Ik denk dat het puntenverlies ook te wijden is aan fish en chips player higdeon. Wat een parodie op het voetbal.

20 oktober 2013 om 14:33

Higdon is een uitstekende speler voor Nec. Prima aanspeelpunt die bijna alle kopduels wint voorin en bovendien ook begint te scoren de afgelopen weken.

Alleen als je met 10 man in een uitwedstrijd een voorsprong wilt verdedigen moet je op de counter spelen en dan heb je niet zoveel aan hem want hij is een hele statische spits.

20 oktober 2013 om 14:35

Oke nou good luck met jullie Higdon. En doe ze alvast de groeten in de Jupiler league.

Wat een flapdrol die Hemlein. We mogen blij zijn dat Heracles "niks" met hun kansen heeft gedaan.

20 oktober 2013 om 14:33

Welke kansen heb jij van Heracles gezien dan?

20 oktober 2013 om 14:40

Kansen is idd niet het goede woord, ze hebben niks gedaan met het overtal.

20 oktober 2013 om 14:51

15 schoten zag ik een x voorbij komen. Alleen 0 op goal. Dus dat waren wel degelijk kansen.

20 oktober 2013 om 14:57

Dat zijn mogelijkheden bijdehandje. Schoten die op goal gaan dat zijn kansen. Wijsneus!

20 oktober 2013 om 14:57

Schoten zijn niet per definitie kansen .

20 oktober 2013 om 15:06

Amoah die alleen op de keeper afging, maar voorlangs schoot is dus geen kans? Ik zou de wedstrijd nog eens opnieuw bekijken (hoewel je dan in slaap gaat vallen waarschijnlijk), maar Heracles had wel degelijk kansen. Vooral na rust tot de 60-70e minuut. De gelijkmaker was niet meer dan terecht. Dat het in de laatste minuut gebeurt is lullig, maar het zat er aan te komen. NEC mag eigenlijk blij zijn met een punt.

Triest dat dit elke keer bij het zelfde clubje gebeurd, ik gun NEC toch wel beter, is gewoon een traditionele middenmoter, ik hoop dat ik in 2014/2015 toch gewoon nog naar de bloedkuul mag afreizen voor NEC - PSV

NEC moet zich lichtelijk zorgen gaan maken voor degradatiezorgen. De laatste 3 speelrondes (32-34) zijn AZ (uit), FC Twente (thuis) en als laatste Ajax (uit). Daarnaast zie ik ze in de winterstop geen sprongen maken naar betere resultaten gezien het programma (SC Heerenveen (thuis), FC Twente (uit), Ajax (thuis), Cambuur (uit), AZ (thuis), FC Utrecht (uit), Roda JC (thuis) en FC Groningen (uit)) en het elftal wat er op dit moment staat.

20 oktober 2013 om 14:35

Wow hebben we het nu al over de laatste 3 speelronden? Dat NEC zich zorgen moet maken over degradatie dat klopt zeker. We hadden een goede slag kunnen slaan vandaag!

20 oktober 2013 om 14:36

Natuurlijk moeten ze zich zorgen maken, ze staan immers onderaan. Daarom is het ook zo balen dat ze de voorsprong niet over de streep konden trekken vandaag. Want qua selectie hoeft NEC echt niet te degraderen, maar er moet weer wat vertrouwen komen en de enige manier is om dat te krijgen is om weer eens te winnen.

20 oktober 2013 om 15:02

Blijkbaar hebben ze zich in Nijmegen al met degradatie verzoend. Anders is het niet te verklaren dat je een speler van het niveau Leiwakabessy haalt, en hem dan ook nog in de basis zet. Blessures of niet.

20 oktober 2013 om 15:09

Toch een speler die nog tegen o.a. Inter heeft gespeeld in de CL. Een brok ervaring en strijdlust. Vandaag deed hij het zeker niet onverdienstelijk. I.p.v. Leiwa afkraken kan je ook met andere suggesties komen wie we wel (gratis) konden halen?

20 oktober 2013 om 15:28

Misschien kunnen ze Wisgerhof ophalen, heeft ook CL gespeeld...

Leiwakabessy is 33, maar hij beweegt zich voort als een 60-jarige. Leuk dat hij ooit CL heeft gespeeld, maar dat je het met zulke spelers moet doen vind ik toch zorgelijk. Heb je ook nog Breuer erin staan, dan heb je al 2 prutsers achterin. Verklaard ook meteen de 3 goals per wedstrijd die ze gemiddeld tegen krijgen.

20 oktober 2013 om 15:46

Breuer en Leiwakabessy zijn dan ook geen spelers die normaal in de basis zouden staan, maar door meerdere blessures in de basis staan.

We kunnen het overigens ook even gaan hebben over Schenkeveld, die is van hetzelfde niveau. En die staat er vaker in dan je zou denken.

20 oktober 2013 om 14:39

Zeg maar gerust dat het alarmfase 1 is in Nijmegen.

Beide clubs het hele seizoen weinig overtuigend. Was ook geen leuke wedstrijd om naar te kijken. En 4 keer op rij de zege/het gelijkspel weggeven is wel ontzettend zuur. Is dit dan de focus, of gewoon kwaliteit tekort?

20 oktober 2013 om 15:30

Beide, NEC heeft een bijzonder matig team vind ik. En als je al zo vaak het deksel op de neus krijgt in de slotfase dan lopen ze ook met poep in de broek te verdedigen als het de 80e minuut is. Dan is het gewoon wachten op een tegentreffer, en dan denken de spelers: zie je wel, dat gebeurt altijd ons weer. Terwijl ze juist de gedachte moeten hebben dat ze de 0 gaan houden. Op deze manier gebeurt dit nog veel vaker.

20 oktober 2013 om 15:40

Als jij net zo goed kon voetballen als dat je kon praten was je nu de opvolger van Messi of Ronaldo geworden bij Barca of Real.
Praat alsjeblieft geen clichés en heb het al helemaal niet erover dat NEC een matig team heeft.

Ook jou wil ik na speelronde 34 weer spreken, Patrick.

20 oktober 2013 om 15:49

Heracles is minstens net zo matig en hebben minder individuele kwaliteit. Weinig tot geen spelers van het kaliber Jantscher, Koolwijk of Alireza(die in zijn eentje de hele Heracles-verdediging het ontzettend moeilijk maakte).

20 oktober 2013 om 16:02

Goh, wat een onzin verkondig jij. En als ik net zo goed kon lopen als voetballen was ik beter dan Messi en Ronaldo bij elkaar. Want ik kan heel goed lopen, val nooit om enzo.

Ik had zelf ook met mijn voetbalteam dat we na rust altijd een goal om de oren kregen binnen 5 minuten, dat gebeurde dan ook steeds weer. Dan sluipt de paniek er in, terwijl het gewoon onnodig is en dan zul je zien dat het steeds weer gebeurt.

NEC heeft verder ook een matig team, daar kun je simpel over zijn. Ik zeg niet dat Heracles zo'n geweldig team heeft, NEC heeft op papier misschien betere spelers dan RKC en Cambuur, maar die pakken wel de punten. NEC heeft er nu 4 en moet er aardig wat goedmaken. Als je in zo'n sleur zit, kom je er lastig uit (nog een cliché, speciaal voor jou). Ik denk dat NEC geen laatste gaat worden, maar de play-offs komen wel angstig dichtbij. Maar we zullen zien aan het eind van het seizoen. Help me even herinneren dat je me dan wil spreken.

Jens Jurn Streutker, wat een held.

20 oktober 2013 om 14:47

Haha ,echt hé. Pakt goed uit! Vind het toch een vreemde beslissing om een verdediger in de aanval te zetten in plaats van bijv. Tannane of Bel Hassani (aanvallers) maar misschien was het ook wel omdat Streutker lang is en ballen kan doorkoppen.

Ach ik lul ook maar wat, mooi en verdient voor Heracles, die 1-1!

Dit is gewoon niet van je fouten leren. Als je de wedstrijden tegen de Eagles en tegen de twin Eagles in de laatste seconden weggeeft dan is het niet te begrijpen dat je nu weer alle ballen zomaar blind naar voren schiet waardoor je tegenstander continu druk kan blijven zetten. Dat de bal er dan een keer invliegt is geen pech maar gewoon het over jezelf afroepen.

Nu de komende drie wedstrijden tegen Heerenveen, Twente en Ajax.... Ze mogen van geluk spreken dat Rkc ook zo erbarmelijke resultaten boekt.

Het is dat ik een kater heb en daarom liever op de bank lig vandaag. Deze wedstrijd heeft ervoor gezorgd dat ik het huis maar ben gaan opruimen. Wat een droevig niveau zeg. Heracles was niet best, maar nec is echt helemaal niks.
Dan heb je nog een sukkel er rondlopen die op zon domme manier zijn rode kaart pakt.

Ik zie nec wel degraderen, al hoop ik het niet. De derby moet blijven bestaan.

20 oktober 2013 om 14:51

Die hemlein moet je intern aanpakken en flink ook,hij is gewoon gek!hij brengt wel zijn club in problemen.

20 oktober 2013 om 15:38

Heb me al vaker geergerd aan Hemlein. Alleen maar schreeuwen tegen zijn medespelers en zelf ook niet veel bijzonders laten zien. Ik hoop dat het binnenkort allemaal een beetje gaat lopen bij NEC en al helemaal zonder dit soort rare acties.

denk je eindelijk van die laatste plek af te komen, worden er voor 4e keer punten verspeelt in de laatste minuten..

het stadion is niet van jordania nec-jb eerst je zelf beter laten informeren kneus voordat je uitspraken doet dat elk stoeltje in het stadion van jordania is

20 oktober 2013 om 20:14

Schelden is echt nergens voor nodig. Leestekens plaatsen wel.

Het is echt onvoorstelbaar dat het weer in de laatste minuten van de wedstrijd gebeurd. Je kunt er op wachten eigenlijk. Tegen Feyenoord, GAE en Vitesse ging het ook al mis en nu komt een blinde voorzet pal voor de voeten voor een Heraclied die hem zo zonder te kijken intikt. Om moedeloos van te worden, serieus. Ik word er onderhand helemaal stront en strontziek van.
Dan is het dat de inzet niet optimaal is, dan is er geen beleving en nu is er weer een idiote actie van mister 'schwalbekoning' Hemlein die NEC de das om doet. Door hem hebben we deze wedstrijd niet winnend afgesloten. NEC had gewoon kunnen winnen als het 11 tegen 11 speelde, maar helaas. Het mag gewoon niet zo zijn. Als je onderaan staat zit je altijd in de hoek waar de klappen vallen. Niks meer en niks minder.

Vrijdag dan maar vol gas geven tegen Heerenveen en Hemlein tot aan de winterstop met het 2de elftal mee laten doen en Alireza op de flanken posteren.
Des ondanks geloof ik nog steeds in een goede afloop. Er zijn pas 10 wedstrijden gespeeld en het verschil naar de middenmoot of de veilige plek '14' is nihil.

Forza Nec!

20 oktober 2013 om 15:01

Dat wordt playoffs promotie degradatie voor NEC Cancellara.

20 oktober 2013 om 15:04

Als jij dat nu al kunt vaststellen en concluderen dan weet ik in ieder geval bij wie ik moet zijn voor het spelen van de Toto.
Ik denk dat NEC gewoon veilig in de middenmoot eindigt, ook lekker toch?!

20 oktober 2013 om 17:53

Toch mooi om te lezen, lekker vol blijven houden. Je bent als ras supporter natuurlijk totaal niet objectief . Het is gewoon dramatisch en 1/3 van de competitie zit er op. Nu komt er een reeks met Heerenveen, Twente en Ajax.
Verlies je die drie dan is nacompetitie zeker.

Positief is die iranier en koolwijk moet echt snel fit zijn want met hem erbij scheelt ontzettend veel.

20 oktober 2013 om 15:17

@ Cancellara

Nihil is het zeker niet maar het is overbrugbaar. Echter heb ik er weinig vertrouwen in. De pech en het moraal is zo laag dat we ook zomaar kunnen degraderen. Alireza heeft mij kunnen bekoren vandaag. Hemlein is zo onbesuisd dat hij nog 3 uur na de wedstrijd nog 'high' is van de adrenaline. Een mafketel die zich niet kan beheersen! Intern flink straffen want hij kost ons 2 punten.

20 oktober 2013 om 15:36

Alireza overtuigd mij al weken goed. Sindsdien hij in de basis begon bij ADO was het gewoon een genot om naar te kijken. Klasse, snelheid, overzicht en een actie in huis. Een prima speler voor Nec. En inderdaad beter dan Hemlein. Hemlein is een blinde, onbesuisde voetballer die het moet hebben van momenten. Een speler die je in moet brengen als je alles of niets gaat voetballen, maar niet voor in de basis.

En geloof me jongen, alles komt goed.

Je zag echt dat de Heraclieden zich spaarden voor de wedstrijd tegen Feijenoord komend weekend. Zal de trainer wel op aangedrongen hebben.

Jezus wat Heracles slecht geworden zeg. En dan willen ze ook nog nog aantrekkelijk aanvallen voetbal laten zien. Tenenkrommend om naar te kijken, als je daar de spelers niet meer voor hebt. Ze moeten echt snel een andere speelstijl aannemen. Hoe jammer het ook is voor het voorheen aantrekkelijke voetbal in Almelo.

20 oktober 2013 om 22:53

Met het middenveld van dit seizoen (quansah, Rienstra en Bruns) lijkt Jan de Jonge toch echt de wedstrijden te willen controleren in plaats van aanvallend combinatievoetbal te spelen.
Jammer dat we Duarte en Overtoom (en in mindere mate Vejinovic) niet meer op het middenveld hebben staan. Hierdoor is het goede combinatievoetbal van de afgelopen seizoenen toch echt vertrokken.
Hoop van harte dat Bel Hassani snel een kans krijgt en dat Rienstra weer een linie terug wordt gezet, zodat er minstens 1 creatieve middenvelder meedoet. Cziommer heeft me tot nu toe nog niet weten te overtuigen en Bruns is hopeloos uit vorm.

Hoop dat De Jonge de boel snel op de rit krijgt. Met Linssen, Uth/amoah en Rosheuvel/ Tannane voorin, een wat creatiever middenveld, moet er voetballend toch een hoop mogelijk zijn.
Had het begin van het seizoen voldoende vertrouwen in een goede afloop, maar tot nu toe hebben de spelers nog niet echt weten te overtuigen. Ik hoop dat De Jonge niet meer vasthoud aan zijn huidige (controlerende) opstelling en wat avontuurlijker gaat spelen. Dan maar wat meer tegengoals, als we zelf niet gaan scoren gaan we namelijk ook geen wedstrijden winnen.

NEC komt gewoon zwaar kwaliteit tekort. Als je zag hoe ze tegen mijn clupje Go Ahead Eagles weggetikt werden, zo makkelijk hadden we het in de Jupiler League nog niet. NEC vliegt er op de kop uit!

20 oktober 2013 om 15:38

Jullie, Deventaren en supporters van GAE zijn echt om te kokhalzen, bah, vreselijk. Ook gisteren weer tegen Feyenoord uitdagende en provocerende spreekkoren jegens Immers.

En NEC komt zeker geen kwaliteit tekort. NEC heeft gewoon op papier (!) veel meer kwaliteit dan Cambuur, Gae, RKC en Ado. Alleen moet men het op het veld laten zien en dat doet men nog niet. Het moet er toch een keer van komen. Het liefste aanstaande vrijdag al tegen Heerenveen-thuis, anders wordt het lastig en ongezellig voor de Nijmegenaren met kerstmis en oud en nieuw.

20 oktober 2013 om 15:56

Immers is zelf zo braaf en zou zelf niets zingen over andere clubs nietwaar?

En NEC komt zeker kwaliteit te kort. Als je achterin speelt met Breuer en Leiwakabessy is het een waardeloze verdediging. De enigen die nog een beetje kunnen ballen zijn Koolwijk, vd Eijden en Higdon. Voor de rest zijn het allemaal matige voetballers.

20 oktober 2013 om 16:00

Als je denkt dat Heracles betere spelers heeft dan heb je het goed mis. Wanneer iedereen fit is heb je de beschikking over o.a. Van Eijden, Vermijl, Koolwijk, Jantscher, Alireza en Conboy. Allemaal spelers die voor de concurrentie onhaalbaar zijn/waren en ook bij de concurrentie nagenoeg allemaal zouden spelen.

20 oktober 2013 om 16:05

Dat zijn prima spelers, maar als je achterin met Leiwakabessy en Breuer moet spelen weet je dat je veel goals om de oren krijgt. Je kan een paar toppers hebben, maar als de rest zeer slecht is, heb je nog steeds een matig team. Heracles heeft misschien mindere spelers dan de spelers die jij noemt, maar er lopen ook geen spelers in die helemaal niets kunnen met een bal.

20 oktober 2013 om 16:12

Breuer en Leiwa zijn ook geen spelers die, wanneer iedereen fit is, veel minuten zullen spelen. Alleen door samenloop van omstandigheden(blessures Haitz, Diarra en mindere vorm Cmovs) staan ze er nu in. Is iedereen fit speel je met Vermijl, Van Eijden, Haitz en Conboy in de achterhoede, dat is zeker niet slecht. Alleen moet dan wel de afstemming op het middenveld beter, iets wat met Koolwijk al beter ging/gaat.

Grootste kwaal van dit NEC is eigenlijk gewoon puur vertrouwen. Ik denk echt dat wanneer ze een wedstrijdje winnen het met een stijgende lijn omhoog gaat. In potentie heeft NEC namelijk een meer dan prima team, beter dan de vorige jaren.

20 oktober 2013 om 17:14

Ik vind jou reactie pas misselijk. Volgens mij worden Theo Janssen en in het verleden Nicky Hofs ook altijd verschillende ziektes toegewenst door het Nijmeegse publiek, dus gga aub niet met een vingertje naar andere clubs wijzen.

20 oktober 2013 om 22:00

Dat was in de tweede helft goed te zie ja :P Nec zette even aan en knalde er zo 3 in. Nec verloor die wedstrijd van zichzelf Gae had gewoon vies geluk.

Wat zou je als nek supporters hier moedeloos van worden. Die hemlein moet gelijk stoppen met voetballen en zich aanmelden bij GTST. 4x op rij punten verspelen geniet ik wel van als Vitesse supporter maar ik hoop niet dat ze degraderen want dan hebben we die derby's niet meer! Ik gun ze wel een plekje boven de degradatie streep

De gifbeker moet ook helemaal leeg. NEC heeft nog geen een wedstrijd gehad waar het echt helemaal meezat. Wel af en toe een gelukje, maar met de tegengoals in de slotfase heeft NEC gewoon vaak pech. Vandaag ook weer, lange bal die verkeerd valt. Wat dat betreft blijft het tegen zitten. Zoals Groningen nu dat na 6 open kansen tegen heeft gekregen tegen PSV een goal scoort.

Verder heeft deze ploeg meer individuele kwaliteit als het merendeel van de concurrenten. Ado, Heracles, Nac, Rkc, Eagles, Cambuur. Geen van alle hebben betere spelers, weinig Jantschers, Koolwijks, Alirezas en Stefaniks, want die zijn volkomen onhaalbaar voor die ploegen. Maar er moet echt een keer gewonnen worden, zeker gezien je na Heerenveen tegen Twente en Ajax moet.

20 oktober 2013 om 18:31

Haha hou aub op, dit is een tekst wat niet onderbouwt hoeft te worden..

20 oktober 2013 om 20:24

wat bedoel je blackwhitearmy? Keizerstad heeft mi helemaal gelijk in zn stuk.

20 oktober 2013 om 23:11

@ Keizerstad1994:

Je noemt inderdaad een goed rijtje NEC-spelers en wellicht hebben de clubs die je noemt niet 4 van zulke spelers rondlopen. Wellicht gemakshalve, vergeet je te noemen dat een deel van de resterende NEC spelers, wel erg slecht zijn. Ik denk dat Ado, Heracles, NAC en RKC een selectie hebben met meer eredivisiewaardige spelers dan er bij NEC rondlopen, aangevuld met een aantal goede spelers, vergelijkbaar qua niveau met de namen die je zelf noemt.

Staar je niet blind op enkele goede spelers, maar realiseer je ook dat enkele spelers die daar achter komen (a.o. Conboy, Hemlein, Breuer) een bedroevend niveau hebben.

20 oktober 2013 om 23:37

' Ik denk dat Ado, Heracles, NAC en RKC een selectie hebben met meer eredivisiewaardige spelers dan er bij NEC rondlopen'

Dan zou ik die selecties nog maar eens heel goed gaan bekijken. Die hebben zeker niet meer Eredivisiewaardige spelers(zeker als je ADO en RKC erbij gaat pakken, heel apart dat je tot die conclusie komt). Verder is Breuer normaal wissel, was die rol ook voor Hemlein weggelegd ware het niet dat er blessures waren( Rieks, Higdon) en zit Conboy in een slechte fase.

Verder had ik na de transferperiode de mening dat NEC goed ingekocht had omdat als iedereen fit is en z'n niveau haalt er juist weinig zwakke plekken zijn. Vermijl, Van Eijden, Haitz en Conboy zijn, mits in vorm(wat Conboy niet is, ondanks dat ik m vandaag wel wat beter vond) allemaal Eredivisiewaardig, het middenveld( Koolwijk - Palsson - Stefanik) en de aanval( Jantscher- Higdon - Alireza/ Rieks) zijn goed of misschien zelfs sterk voor NEC-begrippen. No way dat bovengenoemde over het geheel een betere selectie hebben, als daar basisspelers wegvallen kom je ook uit bij niet-Eredivisiewaardige spelers, is wel bij meer clubs uit het rechterrijtje zo. Je kan hoogstens zeggen dat ze beter in vorm zijn en meer vertrouwen hebben. Dat is ook gelijk het sleutelpunt, er is weinig vertrouwen waardoor de ploeg teveel achteruit loopt en je lullige tegengoals krijgt.

Dus.. Hebben die ploegen over het algemeen betere selecties? No f*cking way. Zijn ze beter in vorm? Ja. Het is te hopen dat NEC niet te lang in deze malaise blijft hangen(de 1e overwinning zit er gewoon aan te komen), kom je er snel uit schurk je zo tegen het linkerrijtje aan, verlies je daarentegen thuis van Heerenveen.....

NEC is toch wel de slechtst voetballende ploeg van Nederland op dit moment, ik denk dat zelfs in de Jupiler league ze niet hoger dan 14e zouden staan, wat een bedroevend niveau.

NEC degradatiekandidaat nr 1 in mijn ogen. Al zo lang niet gewonnen. En dan tijdens een voorsprong en met nog 60 minuten te gaan zo'n rode kaart pakken. Iedere keer erg onnodig. Ze missen niet alleen kwaliteit qua voetbal. Er lopen ook gewoon een paar hersenloze spelers rond die iedere keer onnodig kaarten pakken.

NEC betere spelers dan Gae, Cambuur, Ado? Daarom staan ze al 8 punten op ons achter. GAE heeft ook Psv, AZ, Feyenoord en Ajax al gehad. Voor NEC ziet het er echt slecht uit. Degradant nummer 1. En die spreekkoren vielen wel mee. Immers kon er zelfs om lachen

NEC heeft het ongeluk dat er op het moment geen slechter team is dan zij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren