Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC Waalwijk verliest door Kazachstaanse club alweer negende speler

Laatste update:
/

RKC Waalwijk raakt met Karim Fachtali alweer zijn negende speler kwijt. De aanvaller, die in de tweede seizoenshelft werd verhuurd aan Go Ahead Eagles, verkast naar FK Kaisar Kyzylorda uit Kazachtstan. Dat maakt de Brabantse club kenbaar via de officiële kanalen.

De 24-jarige Fachtali, die eerder voor onder meer NEC, FC Oss en Almere City speelde, had een aflopend contract en RKC was niet van plan om te verlengen. Zodoende moest de geboren Marokkaan op zoek naar een nieuwe club en die heeft hij gevonden in de huidige nummer twaalf van de Kazachstaanse Premier League. Kaisar was in 1998 het meest succesvol met de winst van de nationale beker den vierde positie in de competitie.

Mitchell Schet (FC Groningen), Evander Sno (NEC), Aaron Meijers (ADO Den Haag), Roald van Hout (Sparta Rotterdam), Geoffrey Castillion (Ajax, was gehuurd), Rick ten Voorde (NEC, was gehuurd) en Adil Auassar (Feyenoord, was gehuurd) vertrokken al eerder bij RKC Waalwijk. PSV stalde doelman Jeroen Zoet het afgelopen seizoen in het Mandemakers Stadion, maar er is nog geen duidelijkheid over de toekomst van de talentvolle sluitpost. Zelf legde de club al Florian Jozefzoon (Ajax) en Denzel Slager (FC Utrecht) vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit word niet echt een gemis. Hij heeft amper wedstrijden gespeelt en werd ook gewoon uitgeleend dus hier gaan ze niet erg om rouwen. De meeste andere spelers die vertrokken zijn, zijn wel aderlatingen..

15 juni 2012 om 23:46

Vind je?
Zoet en Ten Voorde en in mindere mate Catillion waren al bekend natuurlijk.
Wellicht dat Zoet volgende seizoen weer verhuurd word.
Alleen Sno en Schet zetten een stap omhoog.

Niet echt een gemis voor RKC in mijn ogen. Maar toch weer een spits minder, die zullen ze toch nog een aan moet trekken.

FK Kaisar Kyzylorda wie zou daar niet heen gaan? droomtransfer voor deze jongen, zal wel aardig wat verdienen en Kazachtstan is natuurlijk een echt voetballand....

Tsja, waarom zou je naar een club uit Kazachstan gaan? Kan maar op 1 argument komen en dat is dat hij meer geld zal verdienen en ik kan hem geen ongelijk geven.

15 juni 2012 om 20:30

Kazachstaanse vrouwen

Tja een goeie transfer voor zichzelf. Gaat sowieso meer verdienen anders bleef die wel bij Rkc.. Andere redenen kan ik eigenlijk niet noemen.. Of zijn idool moet Borat zijn

Dan zou ik als ik Fachtali was alvast beginnen met het leren van het Kazachse volkslied. Zolang hij maar wel de goede leert en niet die van Borat

Kan het niveau niet aan van gae, laat staan van Rkc. 9 spelers lijkt veel maar dat is bij RKC elk jaar maar door onze topscout janus van Gelder hebben we elk jaar een waardig team! Alleen Sno, Meijers en ten Voorde ga je misen. Van hout, catillion, en auassar hebben amper gespeeld dit jaar en schet was te wisselvallig. zoet wil zelf blijven, PSV heeft al 3 keepers met tyton Swinkels en Watermaal dus die blijft wel!

Als je al vier huurlingen in je selectie hebt zitten, is er al snel sprake van een grote uittocht. Zeker als deze huurlingen het goed doen en door hun clubs worden teruggehaald. Maar RKC zal wel een goede reden hebben om hier voor te kiezen. Misschien een goede kans voor bankzitters bij goede clubs voor het volgend seizoen. RKC is immers een uitstekende club om voor te spelen die bijna altijd veel beter presteert dan de begroting zou vermoeden.

Naja, "verliezen" is een groot woord. Niet echt een speler die het niveau voor de Eredivisie en RKC had,was goed in de Jupiler League. Als je dan kan cashen in Kazachstan doe je dat

Fachtali was toch transfervrij, dus dan zal die automatisch al vertrekken, lijkt mij. Bij m'n clubje toch een aardige voetballer, vooral op het einde van het seizoen. Aan het begin toch te egoïstisch. Kan een goede speler worden als hij meer in het belang van het team speelt.

Haha, totaal random. Een speler uit RKC (brabant) die door een Kazachstaanse club wordt aangetrokken.

Idd geen gemis voor Rkc komt gewoon tekort. Rkc zal aan de bank moeten om opnieuw een goed team neer te zetten.zal lastig worden nu Willem II weer terug is op het hoogste niveau.

15 juni 2012 om 21:52

7 basisspelers blijven, waarom een heel nieuw team? Daarnaast, wat heeft willem2 hiermee te maken?

Schet, Sno en Ter Voorde zijn een verlies, de rest is neit goed genoeg voor Rkc.

15 juni 2012 om 23:05

Vervang Schet evengoed Meijers

Kazachstan, snap niet wat een voetballer daaaar te zoeken heeft.. Ja, geld natuurlijk maar mochten ze mij ooit een aanbod doen moeten ze wel met heel veel geld komen.

En tsja, het is natuurlijk logisch dat RKC na zo'n geweldig seizoen afscheid moet nemen van een boel belangrijke spelers. Vind het wel geweldig dat Zoet nog een jaar blijft, goed voor hem en goed voor Rkc.
Kan iemand mij vertellen hoe het met Németh zit? Heeft die nou een contract bij RKC of gaat hij terug naar de club waar hij van gehuurd is? Vind het namelijk een leuke, talentvolle speler!

16 juni 2012 om 08:49

Ik denk dat er ook nog maar weinig Nederlandse clubs zijn die deze speler nog willen. Als een speler weinig andere keuzes heeft dan is de optie om in een minder voetballand zijn zakken te vullen een goede optie. Ik neem wel aan dat hij puur voor het geld daar naartoe gaat.

Wou hij graag blijven dan? Bij Go Ahead zijn ze wel klaar met hem als ik de supporters mag geloven!

was en zal nooit een eredivisiespeler worden,jammer dat het bij rkc nooit eruit is gekomen .had er in het begin meer van verwacht.

Het was een goeie speler in zijn tijd bij Fc Oss, Scoorde veel en was vaak belangrijk, maar nu is ie bij veel clubs helemaal door het ijs gezakt, Nee hij zal het nooit meer worden,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren