Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford ontpopt zich opnieuw tot grote uitblinker; ook Antony pikt graantje mee

Laatste update:

Manchester United heeft de vierde ronde van de FA Cup bereikt. Op het eigen Old Trafford was de ploeg van manager Erik ten Hag aan de hand van Marcus Rashford met 3-1 te sterk voor Everton. Antony zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong, waarna Conor Coady na een fout van David de Gea voor de gelijkmaker tekende. Diezelfde Coady was aan het begin van de tweede helft de schlemiel door een eigen doelpunt te maken, waarna Rashford het duel in de blessuretijd vanaf de stip besliste.

Ten Hag koos ervoor om met onder meer Antony en Tyrell Malacia in de basis te starten. Ook de tegen Bournemouth (3-0 winst) geblesseerd uitgevallen Anthony Martial begon gewoon in de basis, evenals de buitengewoon productieve Marcus Rashford. Lisandro Martínez moest het doen met een plek op de reservebank. Bij Everton, dat afgelopen week met liefst 1-4 onderuitging tegen Brighton & Hove Albion, koos manager Frank Lampard voor vier andere namen in de basis. Demerai Gray, die voor het enige doelpunt tekende tegen Brighton, behield wel zijn basisplaats.

In de aantrekkelijke eerste helft kwam United al vroeg op voorsprong. Rashford kreeg de bal aan de linkerkant van het veld, versnelde en vond Antony voor het doel: 1-0. Heel lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong, want tien minuten later stond het alweer gelijk: vlak nadat Gray de paal had geraakt, liet De Gea een voorzet van Neal Maupay knullig door zijn benen gaan. Coady was er als de kippen bij en tikte de 1-1 binnen. In het restant van de eerste helft kreeg vooral United kansen op de 2-1, maar Martial (redding Jordan Pickford en geblokt schot), Antony (geblokt schot), Rashford (redding Pickford) en Christian Eriksen (schot over) hadden het geluk niet aan hun zijde.

In de tweede helft kreeg United loon naar werken, en opnieuw stond Rashford aan de basis van het doelpunt. De Engelsman legde de bal hard en laag terug vanaf de achterlijn, waarna Coady deze keer zijn eigen keeper passeerde: 2-1. In de fase daarna was zowel Antony als Bruno Fernandes dicht bij de 3-1, maar beide keren bracht Pickford redding. Ook Everton liet zich zien: een poging van Séamus Coleman werd gestopt door De Gea en Raphaël Varane voorkwam dat Vitaliy Mykolenko de rebound kon benutten.

Een kwartier voor tijd leken de bezoekers dan toch op gelijke hoogte te komen, toen invaller Dominic Calvert-Lewin een voorzet van Gray benutte. Er was echter buitenspel aan voorafgegaan, waardoor de treffer niet doorging. In de blessuretijd was Everton via Gray opnieuw dicht bij de 2-2, maar deze keer redde De Gea weer. In de absolute blessuretijd kreeg United een strafschop na een overtreding van Ben Godfrey op Alejandro Garnacho. Rashford bleef koel vanaf elf meter en verzekerde the Red Devils zo van de zevende overwinning op rij in alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Verdiende winst. Zeer goed spel van Malacia, en toch bewijst hij weer dat hij een topper kan worden (goed voor het Nederlands elftal!!).
Antony en Martial waren zeer matig, zoals verwacht, hopelijk gaat Manchester United vol voor een nieuwe spits die meer kan overtuigen dan Martial. Antony kan nog wat worden maar moet leren meer effectieve passes te geven en minder balverlies te lijden.

Rashford speelt werelds sinds Ten Hag begon bij Manchester United en hopelijk houdt hij zijn vorm!!

Wat me wel opviel is dat Fred meer Antony opzocht aan de rechterflank dan Garnacho en dat zodra Antony gewisseld werd, er eindelijk passes richting Garnacho gingen. Is dit het begin van een braziliaans kliekje wat in de toekomst een probleem gaat worden?

6 januari 2023 om 23:12

Malacia zat wel een paar keer mis qua positionering hoor. Die tackle op Iwobi (wat gewoon een legitieme tackle was, daar niet van) was nog tot daar aan toe, maar bij het moment dat hij onterecht een vrije trap tegen kreeg liet hij zich wel even foppen. Ook bij zijn crosses zaten er een paar flinke afzwaaiers. Dat waren echter alle negatieve punten ook wel. Het is geen Luke Shaw, maar op de dingen hierboven na speelde hij verdienstelijk vanavond en dat is maar goed ook, want Martinez is geschorst tegen Barcelona en ik denk dat Ten Hag dan wederom met Shaw in het centrum start en Malacia op links.

Ingaand op je laatste punt: Dat lijkt me gewoon aan de positionering in het veld te liggen. Fred kwam voor Casemiro en hoewel ze wel eens stuivertje wisselen speelt Eriksen over het algemeen aan de linkerkant en Fred aan de rechterkant en als je toch al rechts staat is het handiger meegeven aan de rechtsbuiten dan te crossen naar de linksbuiten. Toen Antony er af ging, kwam Dalot er bij aan de rechterkant als soort middenvelder in een verkapte 4-4-2 waardoor Fred helemaal in het midden kwam te spelen en Garnacho meer naar binnen waardoor het gewoon makkelijker steken is.

6 januari 2023 om 23:25

Je pikt wel heel specifieke dingen uit, zo kan je van elke speler wel foutjes opschrijven. Als we de wedstrijd van gisteren zouden mogen evalueren (chelsea - Man City) kan ik bijvoorbeeld misschien 10 momenten vinden waar Haaland compleet verkeerd stond of verkeerd de bal aannam, zo ook De Bruyne etc etc. (tis maar een voorbeeld en ik probeer hier niet te bashen aangezien Man City overduidelijk een sterk team is die je niet met Man United kunt vergelijken ). Zo ook had Bruno Fernandes een zeer slecht schot op het eind, en misschien 6 zeer slechte voorzetten, etc etc.

Malacia speelde een sterke pot, waarom kunnen we dat gewoon niet zeggen en moeten we alleen de slechte acties benoemen waardoor het lijkt dat hij helemaal geen sterke pot heeft gespeeld?

Overigens ben ik het met je eens over Shaw, en zou het zomaar kunnen dat het aan de positionering van Fred lag, maar ik zag het ook wanneer hij juist aan de linkerkant liep en Garnacho veel beter gepositioneerd stond. Maar het gebeurde ineens veel minder toen Antony gewisseld werd.

6 januari 2023 om 23:36

Nouja, ik kon me deze paar momenten specifiek herinneren en noemde ze als voorbeeld om mijn betoog te ondersteunen dat ik Malacia positioneel een aantal keer niet onbetwist vond. En Haaland was inderdaad ontzettend onzichtbaar tegen Chelsea op dat ene moment na waar hij net die voorzet niet binnen kon glijden. Maar goed, dat is niet de discussie.

Natuurlijk speelde Malacia een prima pot en dat zeg ik ook in mijn reactie omdat we dat nog keihard nodig gaan hebben. Tegen Liverpool uit mijn hoofd vond ik hem echter echt imponerend, en dat was vanavond niet. Shaw is zijn concurrentie en dat maakt ook dat hij misschien zwaar beoordeeld wordt omdat één van de beste linksbacks ter wereld is, maar an sich is het natuurlijk helemaal niet slecht. Wel is het zo dat Malacia natuurlijk op een positie op het veld voetbalt waar fouten gewoon zwaarder tellen dan op het middenveld of in de aanval.

Ik had ook helemaal niet het idee dat ik overdreven negatief was over Malacia, ik wilde het punt slechts wat nuanceren, maar dat landde blijkbaar wat anders

6 januari 2023 om 23:42

Nu dat je het uitlegt klinkt het voor mij positiever (misschien dat ik het verkeerd had begrepen) Ben het met je eens. Ik denk dat als het er op aankomt om te kiezen tussen Shaw en Malacia, het uiteindelijk toch Shaw wordt door de punten die je net hebt opgenoemd. Dat ziet Ten Hag ook en Shaw heeft meteen bewezen ook op een andere positie zeer goed te kunnen spelen, wat meteen een meerwaarde heeft voor Ten Hag.

7 januari 2023 om 00:42

Forever reds bepaalde voorkeur over de 1 al het goede willen benoemen en over de ander al het slechte een slechte positionering kost je gewoon punten als verdediger tegen top ploegen maar ja voorkeur

7 januari 2023 om 00:53

Forever reds wat hoort een aanvaller te doen te scoren of betrokken te zijn bij doelpunten Malacia werdt vandaag meerdere keren makkelijk weg gelopen stond ook wel is verkeerd te dekken of verkeerd gepositioneerd gepositioneerd en dan nog maar over ze passing en voorzetten te zwijgen ik bedoel de 2 2 net buitenspel maar daar liet die ze eigen toch wel heel makkelijk weglopen

6 januari 2023 om 23:12

Antony was niet geweldig maar scoort. Malacia heb ik gewoon in één aanval aan de totaal verkeerde kant zien staan te verdedigen, te langzaam in de achtervolging zien gaan en vervolgens nog kinderlijk eenvoudig uitgespeeld zien worden. Ik ben fan van Malacia maar hij had daar echt geluk dat die aanval op een haar buitenspel was en zou deze pot van Malacia nou niet als zeer goed bestempelen.

7 januari 2023 om 00:40

Wat gek dat jij toch even Antony een veertje moet geven en toch een klein beetje Malacia naar beneden moet halen. Je verwacht het niet he. En stiekem toch een "ik ben fan van Malacia" erin sijpelen.

On: Wat was De Gea vooral aan het doen bij de 1-1? Dat verbaasde me nog het meest. Verder Rashford weer geweldig. Malacia ook weer prima

7 januari 2023 om 00:44

Mangalitsa hij heeft gelijk over dat moment met Malacia en Anthony doet waar die er voor staat als aanvaller

7 januari 2023 om 01:02

@Mangalitsa: waarom reageer je dan op me en niet voor het eerst vandaag, haha. Om vervolgens in de derde persoon me af te zeiken? Obsessief? Daarbij is niemand hier objectief en jij bij uitstek niet. Dit heet een forum. Verwijder anders gewoon de app en je account. Ik reageer gewoon op Foreverreds die zowel Antony als Malacia analyseert en ik steek helemaal Antony geen veer in z'n achterste gezien ik letterlijk zeg dat hij niet geweldig was. En dat vond ik van Malacia ook niet. En wat is er raar aan dat ik beken dat ik fan van hem ben? Dat zei ik al toen hij bij Feyenoord doorbrak. Het begint triest te worden.

7 januari 2023 om 01:07

Mangalitsa heb je de wedstrijd gezien Malacia meerdere keren verkeerd gedekt niet juist gepositioneerd bij de afgekeurde 2 2 als een pupill weggelopen en ze voortzetting en voorzetten zijn echt slecht en Anthony wordt dan neergezet als waardeloos terwijl die doet waar die ervoor staat en Malacia als top fantastisch luister goed ben volkomen eens voor 100 miljoen verwacht je meer maar blijf objectief Malacia speelde een. Redelijke pot niet eens dichtbij goed

7 januari 2023 om 01:12

Prima Mangalitsa. Jammer dat je het zo ervaart en helaas dat er samen met mij mensen zijn die totaal niet objectief kunnen zijn en een forum gebruiken om hun mening te geven. Ik zou er voor kiezen om iets minder op de persoon te gaan afgeven als ik jou was, maakt het voor jezelf ook prettiger en helemaal dat sneren in derde persoon vind ik vrij onder de gordel maar de mond vol hebben over respect.

7 januari 2023 om 01:16

@Piet: Met je eens hoor. Dat zeg ik net. Alleen het verkeerd dekken heb ik niet in mijn hoofd, maar kan prima kloppen. Ik zeg ook nergens iets over Antony. En noemde nergens Malacia top. Als het zo over was gekomen, mea culpa. Liet me alleen gaan over iemand die het in de verste verte niet waard is.

6 januari 2023 om 23:24

Inderdaad, Malacia komt nog te kort denk ik. Brengt ook niet geweldig veel, maar een ok speler voor in de breedte. Hij is iig geen big game player

7 januari 2023 om 01:00

Forever reds Malacia is snel een pitbull maar ze positionering en spelinzicht is nihil en ze voorzetten en spelvoorzetting ook en dan ook nog is zo makkelijk weggelopen bij het buitenspelmoment of de verkeerde kant dekken. Etc etc jjij houdt van een verdediger die rent en vliegt en slidings maakt maar al deze punten. Zijn een indicatie van geen spelinzicht en verkeerde positionering maar hij is nog jong kan die nog aan werken maar zonder buitenspel was hij verantwoordelijk voor een tegendoelpunt tegendoelpunt wat een verdediger moet voorkomen Antony maakte een doelpunt wat een aanvaller moet doen dus degene die doet wat die moet doen is matig maar degene die geluk heeft dat een ander buitenspel loopt speelt werelds oke raar

7 januari 2023 om 01:12

Forever reds ben je objectief Malacia zeer goed spel was dat deze wedstrijd heb ik een andere dan jou gezien zou zeggen redelijk eenvoudig weggelopen bij de afgekeurde 2 2 wel terecht maar hij hoort niet zo makkelijk weg gelopen te worden en dan ze passing en voorzetting en passing alledrie niet goed genoeg ook nog is vaak verkeerde positionering maar heel goed spel mu is geen rkc

Het was niet geweldig vanavond, maar weer gewoon de drie punten. Everton was in de competitie ook al lastig, en eigenlijk leken deze wedstrijden wel een beetje op elkaar. Soms tien minuten goed voetbal afgewisseld met een foutenfestival van beide kanten.

Wel echt lekker voor United dat we met Rashford in ieder geval (en tot nu toe de enige) voorhoedespeler in bloedvorm hebben die ons vanavond ook weer savet. Antony scoort gelukkig en het is geen vette onvoldoende vanavond, maar hij moet echt meer risico in zijn spel gaan leggen. Hij staat er om een mannetje uit te spelen, probeer dat ook eens. Nu kan hij net net zo goed op rechtsback spelen als hij zo voetbalt.

Stabiliteit was even compleet weg uit het middenveld nadat Casemiro eruit ging, maar Fred en een duidelijk moe wordende Eriksen was ook wel erg opportunistisch. Gelukkig kwam er wat stabiliteit terug toen Mctominay er bij kwam, die als breker nog even prima inviel. Lijkt me ook dat Ten Hag hem de vaste vervanger van Casemiro moet maken en hem af en toe wisselen, want voor de rest hebben we al helemaal niemand die qua profiel in de buurt komt. Fred is gewoon echt geen 6, die moet voor Eriksen komen of niet komen.

6 januari 2023 om 23:10

3 punten? Was voor de FA cup!

On: Vind het niet overtuigend wat United laat zien. Maar goed alles valt nu lekker Erik zijn kant op en dat is hem gegund. Beetje rust binnen die club mag ook wel eens.

6 januari 2023 om 23:17

Ja dat wist ik, maar nu ik het teruglees is drie punten natuurlijk niet de correcte benaming hahaha.

Vanavond was niet bijster overtuigend, maar zeker totdat Casemiro eraf ging is United niet echt in de problemen geweest. Tegen City start hij waarschijnlijk gewoon weer met Varane en Martinez in het centrum en Shaw op links. Dan is de driehoek Varane - Casemiro - Martinez weer hersteld en dat staat verdedigend over het algemeen als een huis. Hij speelde denk ik zoals hierboven gezegd ook vanavond met Shaw en Malacia omdat hij tegen Barcelona ook zo moet spelen i.v.m. de Europese schorsing van Martinez.

Aanvallend was het pover, maar Rashford in ieder geval een dikke voldoende en Garnacho is een prima voetballer om in te brengen in de tweede helft. Ik weet niet of je vaak United kijkt, maar de laatste keer dat dit de pot dichtgooien op het eind nodig was voor United was de laatste keer tegen Everton toen het ook even een schiettent werd, dus over het algemeen ziet het er wel rustiger uit.

6 januari 2023 om 23:15

Snap ook niet dat Antony steeds naar innen gaat als er ruimte ligt om er buitenlands te gaan. Dat deed die bij Ajax vaak genoeg iig. Maar komt wel. Vandaag niet onverdienstelijk. Voerde zijn taken (verdedigend) uit, goaltje mee gepikt. Nja...die SMT hoeft voor mij niet zo. En zie in hem niet de vervanger van Casemiro. Zijn zoveel betere opties. Hij kon het al niet samen met Fred, laat staan alleen. Fred speelt goed laatste tijd goed als invaller.

6 januari 2023 om 23:24

Ik ben ook absoluut geen fan van SMT, maar vandaag vond ik hem niet verkeerd invallen als echte breker.

Fred valt de laatste tijd goed in en vaak benoem ik dat ook wel na een wedstrijd, maar het is wel echt een 8 en geen 6. Vind Fred in ieder geval helemaal geen vervanger van Casemiro, SMT is nog tot daar aan toe. Voor de langere termijn zal er sowieso een vervanger van Casemiro bij moeten, maar dat is nu van later zorg, want hij is bijna nooit geblesseerd en speelde bij Real ook hele seizoenen bijna zonder gewisseld te worden. Volgens mij hebben we met Zidane Iqbal ook nog een 6 rondlopen in de jeugd, maar die is helemaal verdwenen sinds de start van de competitie volgens mij.

Antony moet gewoon eens een mannetje voorbijgaan. Boeie als dat een paar keer mislukt, met dit risicoloze geschuif maakt hij net zo goed zijn transfersom niet waar. Zeker als je dan ook nog met een back voetbalt die net zo makkelijk binnendoor gaat als buitenom in de vorm van Dalot zou je toch wel een keer met het kalk aan je schoenen mogen spelen. Echter scoort hij vandaag wel weer en zo erbarmelijk was het ook weer niet. Ik denk ook dat dat nog wel komt. Bij Ajax moest hij ook wennen en de PL is qua tempo geen vergelijk met de Eredivisie natuurlijk.

6 januari 2023 om 23:28

Helemaal mee eens!

6 januari 2023 om 23:31

We gaan het deze zomer zien. Hopelijk nieuwe eigenaren met veel poen, zodat ten Hag spelers kan halen om verder aan het team te bouwen.
Verder helemaal met je reactie eens.

7 januari 2023 om 00:55

Moet zeggen dat het bij United ook lastig blijft, vooral door die dure aankopen. Jongens als Antony, Sancho of Martial kun je niet snel aan de kant zetten omdat ze tussen de 80 en 100 mln hebben gekost. Als die jongens echter niet presteren heb je een probleem. Je wil (en moet) erin blijven geloven, maar ze breken je wel op zolang ze slecht blijven ballen.

7 januari 2023 om 00:53

Vanavond was de wedstrijd misschien niet geweldig, maar toch werden er wel weer drie punten behaald. Het is waar dat Everton in de competitie ook al lastig was om tegen te spelen, maar dat betekent niet dat de wedstrijd van vanavond niet goed was. Er waren misschien momenten waarbij beide teams fouten maakten, maar dat betekent niet dat het gehele spel slecht was. Er kunnen ook momenten zijn geweest waarbij beide teams goed hebben gespeeld.

Het is aan Ten Hag om te bepalen of Antony meer risico in zijn spel moet leggen of niet. Misschien heeft Ten Hag wel een bepaald spelplan waarbij Antony op een bepaalde manier moet spelen. Het is weer makkelijk om nu even te roepen te hoe Antony zou moeten spelen.

Het is waar dat de stabiliteit uit het middenveld verdween na het uitvallen van Casemiro, maar dat betekent niet dat Fred en Eriksen opportunistisch waren. Ze hadden wel hun best gedaan om het middenveld stabiel te houden ondanks het uitvallen van Casemiro. Mctominay kan inderdaad een goede invaller zijn als breker, maar dat betekent niet dat hij de vaste vervanger van Casemiro moet worden. Misschien heeft Ten Hag wel een andere speler op het oog om die positie in te vullen of misschien heeft Mctominay zelf niet de juiste kwaliteiten om de vaste vervanger te zijn.

Het is waar dat Fred misschien niet geschikt is als speler op de positie van 6, maar dat betekent niet dat hij helemaal niet kan spelen. Misschien kan hij wel goed spelen op een andere positie of misschien heeft Ten Hag wel een bepaald spelplan waarbij Fred op de positie van 6 past

Prima titel. Antony pikt graantje mee. En meer ook niet. Wederom dramatisch en omdat hij niks durft of kan met rechts, wederom een paar counters om zeep geholpen.

Hoppa weer een overwinning voor Ten Hag en zijn spelers. Was geen al te beste wedstrijd, maar winnen is winnen.

Die Rashford is echt los. Betrokken bij alle goals. Mooi ook voor Antony dat hij gescoord heeft. Jammer van die blunder van de Gea. Hij is/was goed bezig de laatste tijd.

Smet op de wedstrijd was die blessure van Alex Iwobi. Zijn voet klapte dubbel bij die tackle van Malacia. Sterkte voor hem!

Het was niet groots , maar wat verwacht je met een drukke schema. communicatie onder elkaar liep niet en dat zag je ook meteen terug aan de domme overtreding van Fernandez. denk zelf overgens dat hij oververmoeid is en dat in combinatie dat het niet loopt krijg je dit . zal het zelf ook wel doorhebben.

degelijke overwinning , ook in zulke wedstrijden winnen ze de wedstrijden. meer dan prima

Heb de wedstrijd niet gezien, maar fijn voor Antony dat hij eindelijk weer eens een goal heeft gemaakt. Speelde voor de rest weer niet heel best en bij Ajax had hij dat ook dat hij na een sterk begin terugviel, dus wat dat betreft zijn dat gelijkenissen. Maar ik blijf hopen dat hij uiteindelijk toch zal vlammen bij United en zeker vanaf volgend seizoen. Natuurlijk is er een godsvermogen voor hem betaald, maar daar kan hijzelf niets aan doen.

Wel mooi dat Rashford wederom belangrijk is voor United. Ik gaf het bij aanvang van dit seizoen al aan, maar voor ten Hag viel vooral veel winst te behalen uit het laten opleven en laten doorontwikkelen van Rashford en Martial. Rashford vind ik dit seizoen onder ten Hag al een heel stuk beter, effectiever en beslissender. Martial heeft dit seizoen dan nog niet heel veel kunnen laten zien door blessureleed (een achillesblessure en een rugblessure), maar in principe vond ik hem in de minuten die hij kreeg tot nu toe okã©.

Kan nog veel beter, maar staat na 11 wedstrijden wel al op 5 goals en 2 assists (alle competities bij elkaar) dit seizoen. En zowel Rashford (25) als Martial (27) hebben nog leeftijden waarop ik ze nog wel 1 of 2 niveaus omhoog zie gaan qua ontwikkeling en zou mooi zijn als ten Hag dat uit ze kan halen en met ze kan bereiken, want in potentie zijn het ook gewoon geweldige voetballers.

Vind sowieso al dat ten Hag bepaalde spelers heeft laten opleven. Shaw vind ik dit seizoen veel beter dan in de voorgaande seizoenen, maar ook de Gea (buiten zijn blunder van vandaag die ik nog voorbijzag komen) vind ik veel beter dan in de voorgaande seizoenen (een stuk scherper op de een of andere manier). Idem dito geldt voor Varane (vond ik vorig seizoen tegenvallen) en Bruno Fernandes (scoort minder, maar vind hem in het algeheel voetballend wat beter).

Edit:

En Dalot vind ik ook goed dit seizoen.


6 januari 2023 om 23:17

Jeetje...flinke lap tekst voor iemand die de wedstrijd niet gezien heeft

6 januari 2023 om 23:24

Op basis van de tekst en het live meepraten hier op VZ en verschillende sites geschreven😉.

6 januari 2023 om 23:36

Dat live meepraten ben ik iig mee gestopt. Wil lekker de wedstrijd op mn gemak kijken dan steeds iets te moeten posten. Soms komt er ook wat onzin voorbij. Als ik, uit nieuwsgierigheid het live meepraten na een wedstrijd nog even terug lees (ook soms andere wedstrijden dan van United) zie ik meestal dezelfde mensen elke minuut reageren op wat er gebeurd tijdens de wedstrijd. Vraag me af hoe zulke mensen naar de wedstrijd kijken.

6 januari 2023 om 23:59

Is inderdaad ook zo. Ik volg het via VZ maar ook via andere websites en zie zo nu en dan weleens wat momenten via social media voorbijkomen (zoals vandaag de blunder van de Gea). Maar voor de rest is het natuurlijk niet heel objectief, al is dat vaak ook wel goed in te schatten als je bepaalde reacties leest.

Het was niet al te best. Maar wel verdiende overwinning. Komende wedstrijd spelers rust geven en opladen voor de wedstrijd tegen City.
Dat Everton mist imo toch best wat creativiteit middenop. Alleen die Grey is een leuke speler waar het vandaan moet komen.
Ondanks dat Lampard onder druk staat, denk ik dat geen andere trainer er iets meer van kan maken met dit materiaal.

Shaw weer goed als cv. Goed om te zien dat ten Hag dit "ontdekt" heeft. Als Martinez geblesseerd raakt of geschorst is, kan Shaw als linksbenige speler daar prima spelen. Ook hierin een betere optie bedacht dan Maguire er weg te zetten.

6 januari 2023 om 23:20

Ja, duimen dat United punten pakt tegen City. Kan Arsenal weer lekker uitlopen.

Ik begin Antony toch een behoorlijk arrogant mannetje te vinden nu hoor. Hij had al een attitude maar het begint steeds erger te worden met die gast. Hij tikt nog net die goal binnen maar voor de rest was het wederom matig wat hij liet zien.
Wel weer een overwinning en daar gaat het om. Wie weet zit er nog een bekertje in voor ten hag dit seizoen

6 januari 2023 om 23:29

Je kunt veel zeggen van de manier waarop Antony is weggegaan bij Ajax, maar bij United is hij echt niet arrogant te noemen hoor.

Is gewoon terecht blij en vooral ook opgelucht na zijn goal wat er misschien wat overdreven uit kan zien, maar viert alles heel uitbundig met ploeggenoten als zij scoren, verdedigt hard mee, voetbalt totaal niet egoïstisch (mag juist wel wat meer), geeft de bal altijd mee aan zijn ploeggenoten en trekt niet eens een verongelijkt gezicht als hij er af moet.

Nee, volgens mij is het eerder de angst om fouten te maken die hem tegenhoudt dan zijn attitude hoor.

6 januari 2023 om 23:40

@PSVmanunited. Ik vraag me oprecht af of je wedstrijden van United kijkt. Antony kijkt constant verongelijkt. Als een tegenstander iets te stevig naar z’n zin aankijkt of als hij weer iets verkloot heeft. Loopt dan te wijzen naar z’n medespelers na weer een mislukte pass. Geeft geen ballen mee, maar legt ze terug. Zit geen enkel risico in.
Nee, echt verschrikkelijk irritant.

6 januari 2023 om 23:45

volgens mij kijkt @psvmanunited de wedstrijden wel aangezien hij bij zijn eerdere reactie wedstrijd momenten opnoemt die je in een samenvatting niet eens zult zien en jij juist dingen opnoemt die niet eens voorkomen bij Antony. Ik vraag me eigenlijk af hoe vaak jij de wedstrijden eigenlijk wel niet bekijkt?

6 januari 2023 om 23:50

Ik zou geen wedstrijden kijken van United omdat ik de gezichtsuitdrukking van Antony verkeerd inschat?

Ik zal je eerlijk verklappen, ik krijg niet alles mee, maar ik ik kijk toch zeker 80 procent van de wedstrijden waar ik Antony ook genoeg zien spelen. Sommige spelers kijken nu éénmaal negentig minuten alsof ze moeten schijten (xavi Simons) en andere wat verongelijkt zoals Antony. Dat is gewoon zijn neutrale gezichtsuitdrukking volgens mij. En wat je daarna zegt over balletjes terug onderbouwt mijn punt toch juist? Volgens mij heeft Antony een beetje faalangst wat helemaal niet onlogisch is na zo'n aankoopbedrag, dat heeft niet zoveel met arrogantie te maken in mijn ogen en daar ging mijn reactie over. Dat je het irritant vindt is een tweede, dat vind ik ook, maar dat komt omdat ik graag naar goede spelers in een Unitedshirt kijk.

6 januari 2023 om 23:54

@Foreverreds. 90% gezien dit seizoen. Ik noem precies op wat Antony doet. Sterker nog, hier nog een paar: Antony is denk ik nog nooit zijn man aan de buitenkant voorbij gegaan. Sterker nog, ik kan me geen voorzet herinneren die aankwam. Nog sterker: Antony heeft de laatste 6 wedstrijden niet eens geprobeerd zijn man voorbij te komen.
Nog meer? Staat alleen maar aan de buitenkant te wachten op de bal. Loopt daarmee ruimte dicht voor opkomende back. Krijgt hij de bal, dan speelt hij hem of naar binnen, of terug op de back.
Counters haalt hij er persoonlijk uit omdat hij niks met rechts kan of te langzaam is of omdat hij eenslechte pass geeft. Dat is alles wat hij doet en meer niet. Oh ja, vandaag lette hij op en scoorde hij zowaar.

6 januari 2023 om 23:57

@PSVManutd. Tja, ik vind die uitdrukking van verongelijktheid juist arrogant overkomen omdat hij altijd doet overkomen alsof de fout bij een ander ligt.
Ik ben helaas bang dat het geen faalangst is; maar gewoon tekort aan kwaliteit. Dat zeg ik al vanaf het begin: bij Ajax liet hij iets zien in de eredivisie, dit is de PL. dat is wel even andere koek.

7 januari 2023 om 00:12

@panfc, Antony heeft niet eens alles in de laatste 6 wedstrijden gespeeld en als je zijn laatste 6 wedstrijden bedoelt dan heeft hij daar vooral ingevallen, volgens mij is je reactie overdreven, en absoluut niet onderbouwd. Als je goed had opgelet vandaag en al zijn vorige wedstrijden dan had je hem duidelijk spelers voorbij zien gaan, en vandaag had je zelfs kunnen genieten van een moment waar hij twee spelers kwijt raakte met 1 beweging. Alles wat je net opnoemt klopt niks van. Ik vraag me af hoeveel je eigenlijk van zo'n wedstrijd bekijkt aangezien hij zelfs een van de snelste buitenspelers in de PL is (je zegt dat hij te langzaam is?).

7 januari 2023 om 21:48

De wedstrijden die Antony heeft gespeeld heeft hij ook gestart.
Wanneer ik zeg dat hij te langzaam is, bedoel ik in zijn hoofd. Het spel gaat te snel voor hem. Je kunt zeggen wat je wilt, maar ik ben niet de enige die dit allemaal over Antony zegt.
Ik heb hem geen enkele speler voorbij zien gaan, maar ik hoor je graag het tegendeel bewijzen.
Dus we moeten blij zijn omdat hij vandaag een goede actie had waarbij hij twee spelers kwijt was? Is niet genoeg voor een man van 100 miljoen…

6 januari 2023 om 23:32

precies. ik stoorde mij ook aan zijn juich momentje.
bedank Rashford even netjes dat je dankzij hem intikkertje voor je voeten krijgt. het draait dan toch weer om zich zelf.. laat dat gewoon achterwegen , tot dat je zelf iets kan creeren en scoren.

7 januari 2023 om 11:25

Heh? Arrogant? Die man heeft niks geks gedaan de hele wedstrijd. Had een paar mooie acties in huis (al speelde hij soms ook zonder lef), maar om te zeggen dat hij matig was slaat helemaal nergens op. Natuurlijk kan het en moet het beter (want dit is niet 100 mil waard/hij past beter in Spanje) maar dit was een redelijke wedstrijd van hem.

Maguire leed gelijk balverlies binnen 2 minuten in het veld, wat een speler zeg hahahahahaha

6 januari 2023 om 23:30

Haha, dat viel me ook op! Ik kon me niet echt inhouden toen dat gebeurde en ik denk dat Ten Hag waarschijnlijk ook hetzelfde dacht!

Het ergste is dat waarschijnlijk geen enkele club in de PL, zijn salaris wil betalen en hij dus waarschijnlijk nergens anders terecht kan. Hij zal dus waarschijnlijk wisselspeler blijven en alleen worden ingebracht wanneer het hoog nodig is.

Komt helaas te kort voor de top.

6 januari 2023 om 23:37

Kan die weer z'n instagram post aanpassen. Namelijk gespeeld tijdens een gewonnen wedstrijd

7 januari 2023 om 00:11

Eerlijk is eerlijk, Dalot bleef staan in plaats van te zakken en bal te vragen.

Heerlijke open wedstrijd. Genoten van Rashford en Gray! Ik vind het jammer om te zien als Feyenoorder dat Malacia veel moeite heeft om aan te haken. Hoe makkelijk die wordt uitgespeeld bij de afgekeurde goal. Geen schande natuurlijk maar had vooraf toch meer verwacht.

Wat is Eriksen een laffe speler geworden. Speelt 7 van de 10 ballen breed of terug. Haalt constant het tempo eruit en moest door Casemiro worden gewezen op het feit dat hij niet terug hoefte te spelen. Laatstgenoemde geeft als pure 6 veel meer goede ballen vooruit dan Eriksen waarvan je verwacht dat die daarvoor in het veld staat. Mensen hebben vaak kritiek op Bruno maar die creeert elke wedstrijd veel en veel meer. United heeft een spelverdeler (nummer 8) naast Casemiro nodig die ook het vuile werk niet schuwt. Type Kovacic met iets nog iets meer strijdt. Dan zullen ze heel hoog eindigen

7 januari 2023 om 00:19

Ik denk dat Ten hag nog steeds niet previes weet hoe hij Eriksen moet laten spelen en Eriksen hier ook niet echt goed mee overweg kan. Zijn rol bij Ajax, Tottenham en Brentford was toch iets anders.

7 januari 2023 om 00:28

Eriksen laf? Hahahaha. Die gozer creëert zó ontzettend veel. 6 assists tevens al, in zijn eerste seizoen. Geeft vaak diepe balletjes, maakt ruimte en speelt met risico in zijn spel. Ik heb nog geen wedstrijd gemist dit seizoen en Eriksen was echt de middenvelder die we nodig hadden. Nee, je slaat de plank compleet mis.

7 januari 2023 om 00:33

Mee eens, maar hij speelt niet zoals hij bij Ajax, Tottenham en Brentford speelde. Hij kan zo veel meer! Dat betekent natuurlijk niet dat hij niet een van de belangrijkste spelers is voor Man United op dit moment.

7 januari 2023 om 01:10

Zeker, Bruno spelt op zijn 'ware' positie, maar ik twijfel of Eriksen daar ooit nog gaat spelen. Je ziet dat hij echt helemaal kapot is na 70 min, iedere wedstrijd weer. Hij speelt dan ook wel bijna alles, maar goed.

7 januari 2023 om 11:49

Eriksen is heel belangrijk voor United. Hij is de link tussen defensieve en aanvallende blok. Natuurlijk is Casemiro nog van een andere niveau en het grote verschil met Fred en Mctominay is dat hij direct naar voren denkt. Echter Eriksen is meer de lijm tussen de blokken en is zijn primaire taak niet assists geven al heeft hij er al een paar.

7 januari 2023 om 00:40

@wk020
Die Ounahi zou wel een interessante speler zijn. Maar dat zal vast niet gebeuren.

7 januari 2023 om 01:02

@RedDevilGaz Dan kijk je niet goed. Hij speelt ongelooflijk vaak op zeker. Begin van het seizoen deed hij het wel redelijk tegen met name Arsenal maar daar is nog weinig van over momenteel. Hij durft in de drukte niet weg te draaien waardoor hij meer dan normaal kiest voor de bal terug. Weet zelf dat de explosiviteit en pure wendbaarheid veel minder is geworden. Dat hapert zijn totale spel. Zijn wedstrijd tegen City was 1 van de afgrijselijkste minuten die ik ooit heb gezien. Het was bal terug of balverlies. Casemiro opent per wedstrijd meer dan 10 keer naar de andere kant. Ziet constant de vrije man vooruit. Lukt het niet met een normale pass dan wel een hakje of overstapje. Is veel creatiever in zijn hoofd om het spel vloeiend naar voren te brengen. Ziet Eriksen zijn eerste optie worden afgedekt kiest hij veel te makkelijk voor risicoloze bal. Bruno heeft misschien meer balverlies maar is een dag en nacht verschil beter in het creeeren van kansen of spelverplaatsingen naar voren. Ik nodig iedereen uit om wedstrijden terug te kijken van United en om aan te geven wie van ons de plank mis slaat. Hoop dat hij verbeterd want hij kan voetballen maar op deze manier gaat Ten Hag iemand anders op zijn positie zetten tegen goede tegenstanders

7 januari 2023 om 01:13

Mooie speler met durf. Een echte nummer 8 maar ben benieuwd of hij het tempo aan zou kunnen van de PL. In Spanje word het een fenomeen denk ik. Handig, overzicht, wendbaar en pakt een bal af

7 januari 2023 om 01:21

Denk ook dat die in Spanje meer op zijn plaats is.

Ik merkte dat ik zelf enthosiast werd van Casemiro naast Ounahi op het middenveld. Ik denk dat ze elkaar weleens goed kunnen aanvullen.

7 januari 2023 om 01:29

Zo een type hebben ze wel nodig. Eentje die onder de drukte uit kan spelen waardoor je echt dominant word. Pedri of Verratti zijn mooie voorbeelden. Bruno creeert zoveel kansen dat de 8 zich meer bezig kan houden met press resistance. Benieuwd waar Ounahi heen gaat overigens

7 januari 2023 om 13:32

Met zeker spelen is niets mis. Bruno speelt inderdaad meer op risico, maar Eriksen is in mijn ogen belangrijker dan Bruno. Niet voor niets is hij een van de lievelingsspelers en hoogtepuntjes van alle fans dit seizoen.

Ten Hag heeft van Rashford een fantastische speler gemaakt. Hij is gewoon zoveel beter dan vorig seizoen. Durft ook veel meer aan de bal en is beslissend met zijn dribbels, passing en maakt goals. Mooie ontwikkeling die hij doormaakt. Hopelijk kan die dit ook meer laten zien in topwedstrijden.

Maar weer duidelijk dat Rashford altijd moet spelen. Malacia was ook goed bezig.
En gaat iemand het nog hebben over wat De Gea aan het doen was bij de 1-1? Tjonge, wat loopt die man toch vaak te schutteren zeg. En dan branden wij in Nederland een jonge doelman helemaal af als hij niet kan meevoetballen en de bal twee keer de tribune in schiet.

7 januari 2023 om 11:52

Dit is zijn eerste blunder dit jaar terwijl hij meerdere keren ons al punten bezorgde en de nul hield.
Hij heeft echt wel genoeg credit momenteel.

Wat een geweldige wedstrijd tussen Manchester United en Everton! Ik zat aan de rand van mijn stoel tijdens de hele wedstrijd. Het begon al goed met een doelpunt van Antony voor Manchester United binnen vier minuten, maar Everton liet zich niet kennen en bracht de stand al snel op 1-1 door een doelpunt van Conor Coady. Bruno Fernandes gaf Manchester United opnieuw de voorsprong met een doelpunt in de 28e minuut, maar het bleef spannend tot het einde.

In de tweede helft zag ik een paar geweldige acties, waaronder een eigen doelpunt van Conor Coady voor Everton, wat Manchester United de voorsprong gaf met 2-1. Ben Godfrey kreeg ook een gele kaart, wat altijd spannend was om te zien. Er was ook een wissel voor Everton, met A. Doucoure die het veld opkwam. En Manchester United maakte ook een wissel, met A. Onana die klaarstond voor de laatste fase van de wedstrijd.

In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Marcus Rashford een strafschop voor Manchester United, wat de eindstand op 3-1 bracht. Wat een geweldige wedstrijd, en ik ben blij dat ik erbij was om het live mee te maken.

Ten Hag heeft het echt op de rit ook dankzij vertrek van Ronaldo natuurlijk.

Penalty was heel licht en moest ook over genomen worden want Rashford staat gewoon stil kan toch niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren