Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Bakayoko blijft PSV trouw: aanvaller krijgt mogelijkheid om bij te tekenen

Laatste update:

Johan Bakayoko speelt komend seizoen definitief bij PSV, zo melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De Belgische vleugelaanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van verschillende Premier League-clubs, maar wil zich nog een seizoen doorontwikkelen bij PSV, dat hem een opgewaardeerd contractaanbod gaat doen. Ook Ibrahim Sangaré, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Nottingham Forest, blijft zo goed als zeker tóch in Eindhoven.

Opvallend genoeg schrijft het Algemeen Dagblad deze vrijdagochtend juist dat Bakayoko hoe dan ook zou vertrekken bij PSV. Brenford meldde zich donderdagavond bij de Eindhovenaren met een bod van circa 40 miljoen euro inclusief bonussen. Zo'n bedrag voor een twintigjarige speler die verre van ontbolsterd is, vonden technisch directeur Earnest Stewart & co niet meer te weigeren, schrijft het AD. Nu blijkt dat de vleugelspits een overstap naar the Bees zelf niet ziet zitten.

PSV was naar verluidt ook bereid om akkoord te gaan met de aanbieding van Brenford. Bakayoko zelf ziet het echter niet zitten om nu al een transfer naar de Premier League te maken. “Een dapper besluit van een zelfbewuste aanvaller, die denkt dat hij bij PSV de beste ontwikkelkansen heeft en hier meer wil laten zien voordat hij naar het buitenland vertrekt”, schrijft clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Doordat de Belgisch international PSV trouw blijft kan hij op korte termijn een opgewaardeerd contractaanbod tegemoetzien.

Sangaré en Lozano
Sangaré kijkt ernaar uit om met PSV de Champions League-groepsfase in te gaan, hetgeen hij drie jaar op heeft moeten wachten. Nottingham Forest, dat hem al maandenlang op de korrel heeft, kreeg donderdag daarom nul op het rekest. The Tricky Trees waren bereid om 34 miljoen euro voor de Ivoriaan op tafel te leggen. Alleen bij een wonder vertrekt de defensieve middenvelder vrijdag nog uit Eindhoven.

Het blijven van Bakayoko bij PSV heeft geen gevolgen voor de komst van Hirving Lozano. Fabrizio Romano meldt vrijdagochtend dat de aanvaller van Napoli op Deadline Day zijn medische keuring bij PSV ondergaat. De Eindhovenaren willen daarnaast koste wat kost nog een nieuwe centrumverdediger aantrekken. Voor die positie waren de afgelopen weken Davinson Sánchez, Zeno Debast, Jarrad Branthwaite, Miles Robinson en César Montes in beeld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Klinkt als PSV om een tweede top rechtsbuiten te halen terwijl je verdediging nog een gatenkaas is. Als PSV het achterin dichtmetselt zie ik ze als favoriet voor de titel. Met Bosz de beste trainer op aanvallend gebied en met Lang, Bakayoko, Veerman, Sangare (als die blijft), Lozano, de Jong, Pepi en Schouten veel opties en smaken op het middenveld en voorin (en dan nog talenten als Saibari en Babadi)

1 september 2023 om 09:05

Wie is Psv's concurrent dan? Als ze met deze selectie geen kampioen worden gaat het Bosz echt nooit meer lukken..

1 september 2023 om 09:10

Wie denk je dat de concurrenten zijn, NEC en Volendam? Je snapt zelf ook wel dat dat om Ajax en Feyenoord gaat en ondanks dat die allebei nog niet overtuigen tot zover, hebben ze genoeg kwaliteit in de selecties om tot het einde mee te doen voor het kampioenschap.

1 september 2023 om 09:12

@karbonkeltjes Ajax, Feyenoord en AZ zullen het PSV dit seizoen gewoon heel lastig gaan maken hoor. Ik denk dat PSV inderdaad een goede kans maakt en zoals het nu lijkt hebben/krijgen we ook de beste selectie maar dat zegt weinig aan het begin van de competitie. Na de laatste speelronde kunnen we pas conclusies trekken.

1 september 2023 om 09:13

Jij stelt dat ze eerst nog iets voor de verdediging moeten halen voordat je ze als favoriet bestempelt, dat is het stukje waar ik op aan sloeg.

1 september 2023 om 09:13

Concurrenten zijn Feyenoord en Ajax @kasbonkeltjes. Wil je die na 2/3 wedstrijden al afschrijven? Geen reden om aan te nemen dat die het niet op de rit krijgen, in zoverre dat ze veel punten zullen pakken tegen de overige 15 clubs en lang meedoen. Ik denk dat psv een goede kans heeft kampioen te worden, en veel doelpunten te maken. Maar ben je onder de indruk van hun verdediging?

1 september 2023 om 09:17

@manodedios, op papier niet erg onder de indruk nee, maar niet slechter dan die van Ajax. Voor het overige loopt er op werkelijk iedere positie een betere voetballer rond dan bij de 'concurrenten'. Dus nee, ik heb niet de verwachting dat dit tot speelronde 34 spannend blijft.

1 september 2023 om 09:34

Ehmm ja dit is natuurlijk niet waar. Een snelle blik op transfermarkt leert dat de selecties van de traditionele top 3 de volgende transferwaarde vertegenwoordigen. PSV - 180.8 miljoen / Ajax - 187.3 miljoen / Feyenoord - 207.2 miljoen. Ik wil niet zeggen dat dit als leidraad gebruikt moet worden, maar op dit moment is PSV qua selectiewaarde de nummer 3. Beetje onzinnig om dan te zeggen dat ze geen concurrenten hebben.

1 september 2023 om 09:38

'ik wil niet zeggen dit dit als leidraad gebruikt moet worden', maar toch doen dus? Dat spelers hoger worden ingeschat op transfermarkt zegt toch he-le-maal niets? Ajax' spelers leveren stelselmatig 2x zoveel op. Als jij niet in ziet dat PSV op iedere positie iets beters heeft rondlopen dan Ajax dan is iedere discussie vrij zinloos.

1 september 2023 om 09:45

@jermainejenas,

Vaderlands grootste voetballer ooit zei het nog; "ik heb een zak geld nog nooit zien scoren". Er is natuurlijk wel gewoon flinke concurrentie, wat het niveau van de competitie alleen maar verbeterd. Op dit moment neig ik er naar dat PSV een van de sterkste selecties heeft, met een topverdediger erbij de sterkste. Maar goed, op dit punt is het koffiedik kijken.

1 september 2023 om 09:45

"voor het overige loopt er op werkelijk iedere positie een betere voetballer rond dan bij de 'concurrenten'" Karbonkeltjes.
Heb je het dan over Ajax en niet over Feyenoord? Ik kan mij niet voorstellen dat je denkt dat PSV betere spelers als bijvoorbeeld Hancko, Geertruida of Hartman op die posities heeft.

1 september 2023 om 09:47

Nee klopt, had het hierboven al over de matige verdediging van Psv/ajax, dus dit sloeg inderdaad met name op middenveld en aanval.

1 september 2023 om 09:51

Feyenoord heeft een beter verdediging dan psv. Gimenez is de beste spits van de eredivisie. Buitenspelers van psv vind ik dan de betere. Qua middenveld moet ik nog maar zien hoe dat gaat lopen bij Feyenoord. Bij psv is het middenveld wel op orde. Al met al denk ik dat de selecties gelijk opgaan. Ajax heeft veel nieuwe spelers en het team moet nog gaan draaien. Ik zie ze niet kampioen worden maar laat me graag verrassen door Steijn

1 september 2023 om 09:55

Daarnaast verwacht ik dat zowel psv als Feyenoord na de winter nog Europees voetbal spelen (danwel CL of EL). Wat betreft Ajax, eerst de loting maar afwachten. Als ze tijdens de groepsfase het team nog niet volledig draaiende hebben en niet overwinteren, dan spelen ze minder wedstrijden waarbij ze wel weer een inhaalslag kunnen maken voor het kampioenschap. Al met al: het is te vroeg om te voorspellen wie kampioen wordt. Maar ik weet wel zeker dag het spannend gaat worden

1 september 2023 om 09:59

Aanval ontloopt elkaar ook niet zo veel imo. Gimenez dchat ik hoger in dan De Jong en Paixao/Bakayoko is redelijk gelijkwaardig, met als kanttekening dat Paixao een beter rendement heeft.

Ivanusec of Lang is afwachten hoe Ivanusec het gaat doen uiteraard, maar als hij zijn potentie waarmaakt is hij gewoon een klasse beter dan Lang.

Nee, geef mij toch maar de voorhoede van Feyenoord.

1 september 2023 om 10:07

@karbonkeltjes: ik weet niet of de Jong beter is dan Mikautadze, maar ik verwacht wel dat Sutalu beter is dan Ramalho. Verder heeft het uiteraard te maken met de breedte van de selectie. Jij beweert dat PSV geen concurrentie heeft ,dat is natuurlijk niet waar. Feyenoord is afgelopen seizoen nog kampioen geworden.

1 september 2023 om 10:11

PSV heeft maar 1 concurrent en dat is Feyenoord. Ajax zal samen met Twente en AZ strijden om plek 3.

1 september 2023 om 10:25

Heel knap gezien van je. Bijna iedereen beseft dat er nu bij Ajax bijna een compleet elftal gewisseld gaat worden voor een blik nieuwe spelers maar jij weet al dat die geen succes gaan brengen. Knap hoor.

Ikzelf kijk nog even de kat uit de boom voordat ik voorspellingen ga doen.

1 september 2023 om 10:48

Nou als ik het goed begrijp is het eigenlijk al gespeeld. Het mag gezegd, het werd ook wel weer eens tijd. Gefeliciteerd psv #25. Vorig jaar na speelronde drie was ik vrij zeker dat Ajax de titel ging prolongeren overigens.

1 september 2023 om 10:49

Beste selectie wil niks zeggen.
Ajax had vorig jaar ook met afstand de beste selectie, en zie wat er is gebeurd.

Zeker een (te) brede selectie kan ook zo zijn nadelen.
Dat vergt goed management om iedereen tevreden te houden.
En dat is ook wat vorig jaar bij ajax is mis gegaan.

1 september 2023 om 11:00

Ik denk dat je hier PSV een beetje overschat.
Feyenoord maar ook ajax moet je zeker niet onderschatten, en ja PSV gaat ook nog wel onnodige punten laten liggen.
AZ zie ik hier eerder in afhaken, hun selectie heeft deze zomer echt wel een jasje uitgedaan.
Meestal weten ze met hun scouting/opleiding fit goed op te vullen.
Maar dit jaar heb ik daar nog mijn twijfels bij.

1 september 2023 om 11:09

Vond jij vorig jaar Ajax echt de beste selectie hebben? De duurste ja maar imo niet de beste

1 september 2023 om 11:25

@karbonketjes, op iedere positie betere speler? Denk dat je er wat gekleurd naar kijkt.

We gaan het zien hoe het zich ontwikkeld, maar ik denk dat Ajax met Hato, Sutalo, Medic en Kaplan een beter centrum heeft dan PSV. Feyenoord met Geertruida, Trauner en Hancko is nog beter dan zowel Ajax als PSV. Denk dat PSV daar echt fors minder kwaliteit heeft staan.

Voorin heeft Ajax heel veel nieuwe wapens, met Brobbey, Bergwijn, Mikautadze, Forbs, Conceicao en Akpom loopt daar heel veel nieuws rond.

PSV heeft met Pepi, Lang, De Jong, Vertessen, Lozano, Bakayoko, El Ghazi en Saibari ook veel opties, maar of dat beter is dan Ajax kan je helemaal nog niet zeggen. Dat ligt overigens aan Ajax, daar zitten 3 dure aankopen bij die nog geen seconde gespeeld hebben. Misschien zijn die van subtop ED niveau, maar misschien ook wel beter dan wat PSV heeft. Weet niemand. Zijn wel allemaal grote talenten die begeerd werden de grote clubs, dus voetballen zullen ze zonder twijfel kunnen, vraagteken is vooral of het een team gaat worden.

Blok op middenveld met Schouten, Sangare, en Veerman is het enige waarvan je denk ik nu al kan zeggen dat dat beter gaat zijn wat Ajax en Feyenoord hebben.
Ajax heeft met Mannsverk, Tahirovic, Van den Boomen, Taylor, Vos vooral veel talent met veel potentie, geen gearriveerde spelers als die van PSV.

Feyenoord beetje zelfde, Wieffer, Timber, Zerrouki Van den Belt is ook nog jong en potentievol, maar geen gearriveerd blok wat PSV heeft staan.

1 september 2023 om 11:27

@amsterdam4, ik ben Ajacied, dus de gekleurdheid valt wel mee

1 september 2023 om 11:28

@kings, ja ik denk dat individueel wel echt de meeste kwaliteit hadden ja. Maar ligt een beetje aan wat je definitie van selectie is, Feyenoord had een selectie die by far het beste in balans was, en elkaars kwaliteit beste tot zijn recht liet komen.

Dat kan je definitie zijn van beste selectie, als je alle spelers los van hoe ze op elkaars kwaliteiten aansluiten gaat beoordelen wie de beste spelers had, denk ik dat het verschil vrij fors in het voordeel van Ajax eindigde. Het is ook niet voor niets dat ze bijna 170m ophalen na zo'n jaar.

1 september 2023 om 09:07

Vandaag gaat er echt nog weel een cv komen hoor met of zonder uitgaande transfers.

1 september 2023 om 10:01

Ik had eigenlijk gedacht dat ze nog wel 2 Cv's zouden halen. Eentje direct voor de basis, eentje voor erachter. Want ze hebben nu letterlijk alleen Ramalho en Boscagli. Al zullen ze gokken dat Obispo beter wordt en hem als stand in kunnen gebruiken (hij is te vaak geblesseerd voor een basisplaats).

1 september 2023 om 11:02

Teze heb je ook nog voor centraal.Dest en v Aanholt op de zij kanten.

Bakayoko en Lozano. Lekker PSV, dat is nog eens fijne keuzes hebben voorin.

1 september 2023 om 09:22

Absoluut niet, als Bakayoko blijft hoef je Lozano niet te halen. Dat Sangare niet verkocht wordt is een probleem, denk dat we met Schouten de ideale opvolger hebben. Enkel nog een centrale verdediger en afscheid nemen van Til of Vertessen (+ Sangare dus) dan hoor je mij niet klagen. Nu en zeker met Lozano erbij is heb je teveel goede spelers, wat de waarde van spelers weer zal doen dalen.

1 september 2023 om 09:31

Absoluut wel, er zijn echt wel genoeg wedstrijden en wellicht blessures in zo’n seizoen. Ik denk dat beide spelers genoeg aan spelen toe kunnen komen. Wellicht ook nog afwisselen met Noa op links. Die zal misschien ook nog wel een vormdipje krijgen, wie weet!

1 september 2023 om 11:05

Bij komst van Lozano mag er zeker 1 aanvaller weg.
Bij blijven van Sangare is het middenveld momenteel te druk bezet.
Saibari zou nog op de vleugels kunnen spelen, maar 7 spelers voor 3 posities is te veel.

1 september 2023 om 11:08

Precies dit, je gaat een seizoen in waar ook plaats 2 direct toegang geeft tot champions league. Daarnaast speel je nu ook champions league en heb je juist deze mannen hard nodig.

Op links Noa (creatief in de kleine ruimte) met als backup Vertessen (op de brommer met ruimte). Andere kant idem met Bakayoko voor de kleine ruimte, en dan Lozano die goed met ruimte kan spelen.

In de spits Luukinho (de held) en Pepi erachter. Middenveld met Sangare die blijft is echt geen overbodige luxe.

Nu nog een top verdediger halen en we kunnen los.

In de winterstop kunnen we altijd kijken hoe we staan en verkoop je over het algemeen voor nog meer geld.

Slim besluit om niet voor het grote geld te gaan, maar juist voor je ontwikkeling te kiezen. Vind het wél kwalijk dat er een dure speler als Lozano voor die positie gehaald wordt. Dit gaat óf ten kosten van de ontwikkeling van Baka, óf ten koste van de transferwaarde van Baka, aangezien Lozano écht niet voor de bank gehaald is. Had liever het geld van Lozano in een verdediger gestopt, maar het woord "verdediger" lijkt in Eindhoven niet in het woordenboek te staan.

1 september 2023 om 09:31

Wie heb je achter Baka en Lang die goed genoeg zijn voor de vleugels ? Wat ga je doen als Lang of Baka toch 3 maanden er uit liggen? Met El Ghazi spelen? Ik zou El Ghazi weg doen vandaag en dan heb je Baka, Lang, Lozano en Vertessen voor de vleugels. Ook zou ik proberen Till weg te doen want je hebt nu te veel opties op die 10 positie. Met het geld van Till en El Ghazi nog een verdediger er bij halen en je hebt echt wel een goed gebalanceerde elftal.

1 september 2023 om 09:44

Als je afscheid wil nemen van Till en El Ghazi dan moet je ze transfervrij laten gaan..

1 september 2023 om 09:36

Maar in hoeverre gaat hij zich ontwikkelen als Lozano komt? Lozano haal je niet voor de bank en is gewoon een kwaliteitsspeler.

Goed nieuws dat Johan wil blijven. Deze jaar word het genieten van zulke talenten.

Lozano erbij is meer dan prima. Maar een centrale verdediger moet er vandaag toch ook echt bijkomen. Met Ramalho of Schouten de CL ingaan is vragen om moeilijkheden.

1 september 2023 om 09:43

Als de CV toch niet komt, moet je eens kijken wat je a la Bosz op kan stellen met een schitterende wisselwerking tussen Sangare en Schouten. In de meeste wedstrijden is dit PSV powerplay.

Benitez
Teze
Sangare
Boscagli
Dest/ Aanhol
Schoutren
Veerman
Lang
Bakayoko
de Jong
Lozano
1 september 2023 om 10:10

Lozano is toch wel een luxe? Aanvallend is het wel sterk.

Alleen vraag ik mij af je hebt 2 maanden de tijd om je team te verbeteren en nog steeds wordt er niks gedaan aan de zwakste linie.

Met 1 goede CB, zie ik PSV echt wel ver komen.

Er zit wel een hele grote verschil met vorige jaar, waar Til en Luuk erbij kwamen. Ipv wat er nu gekomen is.

Wat Champions League voetbal wel niet kan doen...

Mocht Lozano nog écht komen dan hebben we breedte in de voorhoede waar je bang van wordt maar achterin is het toch nog wat mager. Middenveld staat wat mij betreft goed.
Hopelijk komt Sanchez nog, al ben ik nog niet zeker van zijn kwaliteiten. Als die Mexicaanse verdediger, naam even kwijt, een echte slager is dan is die natuurlijk ook van harte welkom!

Forza PSV!

1 september 2023 om 09:14

Montes

1 september 2023 om 09:35

Van mij mogen Till en El Ghazi nog wel weg. Dan heb je voor de aanval Luuk, Pepi, Lang, Baka, Vertessen en Lozano (als die komt). Op elke positie dus 2 spelers die in de eredivisie goed genoeg zijn. Op het middenveld op 10 lekker met Saibari, Babdi en Tillman spelen. Achteraf gezien was het halen van Tillman misschien onnodig denk ik? Denk dat Saibari over het algemeen de voorkeur gaat krijgen op die positie en dan had je met Babadi een talentvolle speler er achter.

1 september 2023 om 10:23

Ben het eens met jouw stukje. Zeker ook het Tillman stuk. Ik denk dat je met Saibari, Babadi en zelfs Lang op 10 kan spelen (zeker als Lozano komt). Achteraf wel makkelijk praten natuurlijk maar vooral die nummer 10 positie is nu te dik bezet.

Met de aanval zit het wel snor en genoeg variatie. PSV volgt dus het advies van Cruyff op wat betreft het aanpakken van hun zwakke verdediging. Gewoon zorgen dat je altijd een doelpunt meer scoort dan de tegenstander…

Lijkt me voor de ontwikkeling van Bakayoko ook het beste, mits hij genoeg speeltijd krijgt wanneer ook Lozano wordt gehaald. Als die jongen er een paar op het hoofdje van onze Luuk neerlegt in de CL en er zelf ook nog een paar inlegt zal hij de clubs voor het uitkiezen hebben en ook anders binnenkomen dan wanneer hij deze transferwindow al was vertrokken. De potentie is aanwezig, ik ben benieuwd of hij het dit seizoen om gaat zetten in rendement.

1 september 2023 om 09:15

Mattias

Zal Lang dan niet de 10 worden? Lozano dan naar linksbuiten

Want te goed voor de bank en Bakayoko banken slaat ook nergens op

Maar dan ga je Saibari banken.

Luxe problemen

1 september 2023 om 09:28

Ik denk dat het heel erg gaat afhangen van de tegenstander, ik denk ook dat Bosz wel iemand is die zijn opstelling aanpast aan de tegenstander zoals we ook tegen de Rangers hebben gezien. Ik zou het wel erg jammer vinden als Saibari op de bank terecht komt, die jongen is ook ''al'' 22 dus die moet gewoon minuten gaan maken. Inderdaad luxe problemen, hopelijk gaan we die achterin ook nog krijgen

1 september 2023 om 09:38

Achja ik ben blij dat Psv keer die luxe probleem heeft. Naar mijn idee is het grootste probleem van de club geweest dat spelers te veel kansen kregen en het gevoel hadden dat ze toch niet gewisseld werden. Nu moet er gewoon gepresteerd worden anders staat er gewoon iemand die je kan vervangen. Max en Rosario waren voorbeelden van spelers die week in week uit gewoon belabberd kunnen spelen en alsnog mochten beginnen. Hopelijk komt er nog optie bij in de verdediging zodat je ook daar gewoon genoeg concurrentie hebt. Dan mogen Ramalho en Obispo hun niveau of omhoog krikken of ze mogen de bank warm houden.

1 september 2023 om 09:58

Aan de andere kant ; stel je voor je bent linksback van de wedstrijd en dient eerst Bakayoko te bewaken waarna deze wordt afgelost door Lozano of vice versa. Aan de andere kant als rechtsback eerste Lang tegenover je krijgen en dan Lozano. Tevens kunnen ze alle 3 van kant wisselen omdat ze in principe op hun verkeerde been staan. En als je pech hebt krijg je dan ook nog eens Vertessen die langs je heen dendert als je al met je tong over je schoenen loopt.
Saibari Tillman lijken wel het kind van de rekening te worden zo en dat is zeker jammer, al zullen er gegarandeerd weer veel blessures gaan spelen

1 september 2023 om 10:01

We spelen al enkele jaren de meeste wedstrijden van alle Eredivisie clubs. Een brede selectie is daarom ook weleens fijn, zeker als je ziet wat voor blessure spoken we hebben meegemaakt en met name Sangare, maar nu ook Lozano, Dest, Tillman, Pepi relatief laat gaan terugkomen van de interlands. Daarnaast zal het pressen van Bosz veel energie kosten en kan je doormiddel van wissels (net als Fey afgelopen seizoen) wedstrijden omdraaien als de tegenstander kapot is gespeeld. Nog 1 RCV en we hebben echt een hele sterke selectie. Wel jammer dat we hierdoor Vrancx gaan mislopen.

1 september 2023 om 10:17

Lang ook nog naar 10 want daar had je nog geen spelers genoeg. Saibari, til, tilman, babadi?

Het is voor PSV dan wel te hopen dat ze in ieder geval El Ghazi kunnen lozen en misschien vertessen ook nog.

1 september 2023 om 09:29

Hopelijk krijgt El Ghazi nog een andere club. Vertessen mag van mij wel blijven, die heeft met zijn snelheid toch wel specifieke kwaliteiten. Met een Lozano erbij heb je dan gewoon dubbele bezetting op de vleugels.

1 september 2023 om 10:21

Lozano kan zowel links als rechtsbuiten spelen. Daarnaast kunnen Babadi en Saibari daar ook nog uit de voeten. Dus je hebt zo misschien wel genoeg keuzes.

PSV krijgt nu echt een monster elftal. Schouten, Dest, Sangare, Veerman, Lozano, Bakayoko, Luuk en Lang

PSV moet hem naar de uitgang dirigeren. 40 miljoen is een belachelijk hoog bedrag voor een speler met 5(!) Eredivisie goals. Dit moet je hoe dan ook doordrukken

1 september 2023 om 09:16

"psv moet hem naar de uitgang dirigeren."

Lekkere werkgever ben je dan.

De jongen wil blijven en CL spelen (zou ook zomaar laatste keer kunnen zijn voor hem) en jij wilt dit allemaal ontnemen voor geld.

1 september 2023 om 09:23

Ik snap wat je bedoelt, maar PSV is meer dan alleen een werkgever die een CL ervaring kan aanbieden aan hen die dat wilt.
Met de 40 miljoen die club(s) hem nu waard vinden, zal met CL ervaring erbij niet veel van verdampen. Ik denk wel dat Bakayoko moet accepteren dat hij niet gegarandeerd is van een basisplaats als hij blijft.

1 september 2023 om 09:34

We hebben ook te maken met een jeugdproduct van de PSV opleiding hé, als hij te vroeg een te grote stap gaat maken dan kan dat voor de reputatie van PSV nadelig uitpakken. Daarnaast vind ik het ook niet echt bij de clubcultuur van PSV passen om zo'n jongen er maar uit te duwen omdat er een hoop geld gevangen kan worden. Het is ook niet uit te sluiten dat Bakayoko zich thuis voelt in Eindhoven en zich daarom bij PSV graag wilt doorontwikkelen (naasr de CL die waarschijnlijk een belangrijke rol speelt).

1 september 2023 om 10:04

Man Utd betaald voor een paar goals meer en CL ervaring 100 miljoen.

Ik zou Lozano dan in dit geval niet halen. Overbodig en neemt veel salaris in beslag.
Dat geld beter investeren in de verdediging

1 september 2023 om 09:25

Helemaal niet overbodig. Je speelt veel wedstrijden.

Oke, dit wordt spannend voor de basis.

Voorin strijden Lang, Bakayoko en Lozano voor 2 plekken.

Aanvallend strijden Tillman en Saibari voor 1 plek.

Verdedigende middenvelder strijden Veerman, Sangare en Schouten voor 2 plekken.

De links en rechts back zijn dubbel bezet.

Alleen centraal achterin zonder Obispo maar 2 spelers (Ramalho en Boscagli). Daar moet minimaal 1 basis waardige CV bij.

1 september 2023 om 09:24

Babadi Vertessen en til vergeet je ff.

1 september 2023 om 09:31

Die vergeet ik niet. El Ghazy vergeet ik ook niet. Maar die gaan niet strijden om een basis plek toch? Of denk jij wel?

1 september 2023 om 09:37

@dikkejato Vertessen, Til en El Ghazi zie ik echt als wisselspelers maar Babadi is gewoon een potentiële basisklant. Bij blessures van Saibari, Lang, Bakayoko en eventueel Lozano kan hij op links, op rechts en op 10 prima uit de voeten.

1 september 2023 om 09:49

@ dikkejato Sorry ik had je eerste zin niet gelezen. Dit zijn inderdaad wissels.

1 september 2023 om 09:55

@mattiaspsv, ik denk niet dat Babadi bij de eerste 3 wissels hoort. Ik ben het wel met je eens dat hij bij blessures veel plekken kan invullen.

De eerste wissels zijn in mijn optiek de afvaller van de 4 voorin en de afvaller tussen Sangare - Veerman - Schouten.

Achterin zou de eerste wissel Van Aanholt worden (er vanuit gaande dat Dest en Teze spelen op de backs).

1 september 2023 om 09:27

En dan heb je Babadi nog. En je hebt Teze centraal natuurlijk nog.

1 september 2023 om 09:31

Babadi gaat niet voor basis denk ik. Teze tel ik even als back mee maar kan je mee schuiven bij hoge nood. Maar nogmaals. Niet voor de basis.

1 september 2023 om 11:05

Babadi kan je niet zomaar opzij schuiven. Alleen tegen Utrecht een mindere helft en zelfs tegen Vitesse vond ik hem prima. Werd onterecht gepasseerd en daarna deed Saibari het natuurlijk ook goed. Je kan spelers niet eerst warm maken en dan zonder reden niet meer opstellen. Niemand pikt dat hoe jong je ook bent.

1 september 2023 om 10:30

Teze is als RCV zeker ook gewoon basisoptie, feitelijk speelt hij Rbrcv in 1 dit seizoen. Met de 2 slakken centraal is Teze een absolute must achterin dus is altijd basis. Grote nadeel voor Teze is dat als er wel een echt goede RCV komt hij zich vnl moet richten op RCV en daar komt hij internationaal eigenlijk voor te kort althans tot nog toe. Hij was afgelopen woensdag één vd uitblinkers en zeker achterin de beste.

Dus dan heb je Luukinho, Pepi, Vertessen, Lang, Bakayoko , Saibari, Babadi, Till, Tillman en Lozano? Dat is 10 spelers voor 4 posities. Dat is wel een beetje teveel van het goede, vooral omdat je achterin nog wel wat goede spelers kan gebruiken.

Toont maar weer aan hoeveel geld de PL heeft. 40 miljoen die Brentford even kan ophoesten. Gelukkig moest hij ervoor bij PSV te blijven e. Wat CL ervaring op te doen. Maar ongekend wat een geld hebben die clubs. Onze clubs hebben buiten Ajax al moeiten om 10 miljoen meer te leggen.

Montes en lozano erbij en we kunnen knallen.

Nou, dan krijgt PSV toch wel een heel erg goed team zeg. Zeker als Lozano en een CV nog gaan komen!

Sangaré niet naar Forrest snap ik wel. Is niet echt een club dat je zegt: wauw. Daarnaast lijkt Forrest uiteindelijk toch voor een Argentijn nog (op het middenveld) te gaan en voor Wilfred Ndidi van Leicester.

Bakayoko niet naar Brentford snap ik uiteindelijk ook wel. Hij weet ook dat hij bij PSV een bepaalde status heeft, dat hij CL voetbal heeft en dat hij veel kan spelen en zich kan blijven ontwikkelen. Ook blijft hij zo goed in beeld bij het Belgisch elftal, gezien hij bij PSV toch veel speelt. Bij Brentford moets je nog maar afwachten of hij basisspeler zou worden. Ja, 40 miljoen is veel, maar voorin heeft Brentford al een Wissa, Schade & Mbeumo lopen.

En met name Wissa en Mbeumo zijn vrij zeker van hun plek. Daarnaast komt Mbeumo ook meestal van zijn positie (van Bakayoko). Die zal hij er denk ik niet uit spelen. Aardig goede speler is dat!

PSV met Lozano & Brantwaithe of Sanchez of Debast zou wel echt een goede transferwindow zijn.

Alleen voorin is het dan wel dringen geblazen. Zou hopen dat dit niet ten koste gaat van een Isaac Babadi bijvoorbeeld. Heerlijk talent.

Dan heb je dit als spelers en back-ups (willekeurig) en heb je nog spelers als Guus Til, Anwar El Ghazi (mist die niet vertrekt), Ramalho, Drommel/waterman en Oppegard als extra opties.

Alleen op de 10/voorin is het dan wel echt te druk. Misschien dat ze Babadi dan als back-up voor Veerman gaan gebruiken, wat meer teruggetrokken?

Benitez
Dest/Sambo
Teze/Sanchez
Bosca/Obispo
Aanh/Mauro
Sang/Schout
Veerm/Babad
Baka/Vert
Lang/Tillman
Lozano/Saiba
Luuk/Pepi

Super voor PSV!
Strijd gaat tussen PSV en Feyenoord dit jaar, denk ik😉

Ze bestaan nog. Jonge spelers die kiezen voor hun carrière ipv de centen. Hele slimme keus van deze jonge Belg.

Met alle respect voor die Engelse clubs, maar het is toch volledig begrijpelijk dat spelers liever bij PSV in de Champions League spelen dan bij clubs die waarschijnlijk rechterrijtje Premier League, en waar je mogelijk degradatievoetbal kan gaan spelen..

Jeetje, hoeveel onbetwiste basisspelers wil je hebben binnen je selectie.... Echt een heel sterke selectie zullen we maar zeggen.
Beetje zoals Ajax tot voor kort. Feyenoord heeft het ook keurig voor elkaar.

Als het aan bosz ligt, speelt die met 11 aanvallers.

Toch wel eens fijn als spelers niet direct voor t geld kiezen maar liever in CL spelen of nog door willen ontwikkelen

Dit gaat psv heel veel geld kosten. Lozano komt niet voor de bank, zal dus ten koste gaan van speeltijd voor bakayoko. Hiermee zal zijn marktwaarde dalen...

Dit is echt goed voor PSV, als hij het seizoen goed doorkomt gaat hij de gene zijn die het belangrijkste gaat zijn.

Echt benieuwd hoe PSV het gaat oplossen met Sangare en Schouten. Schouten is gekomen om zich als middenvelder nadrukkelijk in de kijk te spelen voor het EK. Die moet dan misschien centraal achterin gaan spelen waar geen plek voor hem is in Oranje. Als middenvelder te goed voor de bank want ik heb hem gevolgd bij Bologna. Heel erg lastig om dit goed te gaan invullen want Veerman doorschuiven naar de 10 hoeft ook al niet

Als je prijzen wilt winnen moet je een sterke brede selectie hebben. CV en Lozano erbij dan eindigen ze zeker bij de eerste 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren