Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Plotwending compleet: Sangaré verkast definitief naar Nottingham Forest

Laatste update:

Nottingham Forest gaat zich tóch versterken met Ibrahim Sangaré, zo meldt Florian Plettenberg vrijdagochtend. De Premier League-club leek afgehaakt nadat de 25-jarige middenvelder de voorkeur gaf aan een langer verblijf in Eindhoven, maar Forest lijkt nu toch beet te hebben. The Tricky Trees hebben hun bod verhoogd naar 35 miljoen euro plus bonussen en voldoen daarmee aan de afkoopsom in het contract van de Ivoriaan. Sangaré lijkt nu zijn ja-woord te hebben gegeven aan Forest.

Het enige punt van discussie tussen de twee clubs is nu de betalingsstructuur. Daarover wordt nog onderhandeld. Sangaré had zich naar verluidt eerder neergelegd bij nog een seizoen met PSV, mede omdat de Eindhovenaren zich eerder deze week plaatsten voor de groepsfase van de Champions League. Door de hernieuwde interesse van Forest is Sangaré weer aan het twijfelen gegaan. Een avontuur in de Premier League lijkt ook een mooie stap voor de 31-voudig international.

Dat Forest zich wederom heeft gemeld voor Sangaré heeft vooral te maken met een uitgaande transfer van die club. Brennan Johnson staat namelijk op het punt om de overstap naar Tottenham Hotspur te maken. De aanvaller uit Wales kan voor tientallen miljoenen vertrekken naar Londen, waardoor er bij Forest geld vrijkomt voor een deal met PSV en de optie in het contract van Sangaré gelicht kan worden.

Mocht de Ivoriaan vertrekken komt er na drie seizoenen een einde aan zijn dienstverband in Eindhoven. Sangaré staat sinds de zomer van 2020 onder contract in het Philips Stadion. Destijds nam PSV hem voor een bedrag van zeven miljoen euro over van Toulouse. In totaal speelde Sangaré 140 wedstrijden voor de club uit de Lichtstad, waarin hij 15 keer het net wist te vinden en 10 maal de aangever was.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral dat stukje wat Ibrahim zelf wil. Hij lijkt echt de CL in te willen. Dus enkel een team wat CL groepsfase heeft, zie ik kans maken. Wel een typische BPL speler, maar denk niet dat hij warm wordt van Nottingham.

1 september 2023 om 11:21

Vraag me zelf inderdaad ook af wat al die spelers nou zien in de club Nottingham. Ja ze hebben ooit de Europa Cup I gewonnen, maar tegenwoordig is het toch niks bijzonders meer? Vind ze altijd troosteloos voetbal spelen en echt uitblinken als 6 kan daar haast niet. Je baan wordt gewoon ballen onderscheppen en naar voren roeien.

1 september 2023 om 11:31

Wel eens een wedstrijd in Engeland bezocht?? Dat land ademt 1 en al voetbal, in werkelijk alle stadions en meerdere divisies, dit samen met een hoger loon is het natuurlijk aantrekkelijk om daar te voetballen. Ook bij een club als Forrest.

1 september 2023 om 11:37

Toevallig wel. Leuk dat het land voetbal ademt, maar dat is in Nederland ook zo. De sfeer bij Forest is nou ook niet zoveel beter dan bij PSV, maar de kans dat je degradeert is wel ineens aanzienlijk.

1 september 2023 om 12:14

PSV speelt ook 17 uitwedstrijden hè. En bij Almere, Excelsior en Vitesse is er weinig sfeer kan ik je vertellen. Nederland ademt nog niet de helft voetbal zoals in Engeland, daar zijn wij veel te nuchter voor. Dat neemt niet weg dat ik goed begrijp als die bij PSV wil blijven want er is 1 ding dat Forrest niet heeft en dat is CL voetbal.

1 september 2023 om 12:59

Sorry maar je gaat toch niet serieus vertellen dat de sfeer in Nederland net zo goed is als in Engeland? Dat is echt een wereld van verschil. Precies wat Myloki zegt dat land ademt voetbal. De hele sfeer om het Engelse voetbal heen alleen al. Van de gezellige pubs tot gokken in de rust en de creatief verzonnen liedjes om de tegenstander te kakken te zetten. Geweldig. Een uitwedstrijd bij Almere of je gaat naar een Newcastle.

1 september 2023 om 13:10

Datzelfde geldt toch ook voor PSV. Af en toe een leuke wedstrijd waar je lang op moet teren.

1 september 2023 om 13:12

@spursfan96,

Laat dat nou ook precies zijn waar Sangare goed in is, ballen onderscheppen en naar voren roeien. of zie je hem als een Frenkie de Jong type, die even vanaf achteruit de dribbel opzet om zo de aanval op te zetten?

1 september 2023 om 13:37

@jeroentje, dat niet, maar het is toch anders als jij de enige middenvelder bent die de bal af moet pakken en hem iig nog naar de goede kleur moet spelen, of dat je naast twee precies dezelfde middenvelders staat en het niet uitmaakt waar de bal heengaat, zolang hij maar zover mogelijk van de eigen goal is.

1 september 2023 om 13:41

Tja, bij een hoop clubs in Engeland is er ook verrassend weinig sfeer. Vooral bij de top6 clubs komt er tegenwoordig haast alleen maar dagjespubliek lijkt het. Ben het er helemaal mee eens dat de sfeer in Engeland in het algemeen een stuk hoger ligt dan in Nederland, maar niet bij Forest. Daarnaast vind ik 'de sfeer is goed' ook een bijzonder slecht argument om wel of niet naar een andere club te verkassen. Het is een leuke bonus, maar echt totaal niets om een beslissing op te baseren.

1 september 2023 om 13:56

Wat die spelers zien in Nottingham? Nou, wat dacht je van het loonstrookje?

1 september 2023 om 15:22

Dat is toch Sangaré zijn spel? Lijkt mij dat hij daar prima past!

1 september 2023 om 11:31

Ik vind het een raar verhaal, Sangare wil niet maar Nottingham verhoogt bod naar de bodemprijs, dat verandert niks voor Sangare normaliter. Mocht hij meedelen in de transfer dan kunnen ze hem gewoon hoger salaris bieden en of hoger tekengeld. Als Sangare naar Nottingham wilde was het al beklonken net als bij bv Hatzidiakos. En hoezo legt Sangare zich neer bij langer verblijf, hij kiest er voor, hij is de persoon die bepaalt waar hij heen gaat of blijft.

1 september 2023 om 11:49

Waar zeg ik dat hij zich erbij neerlegt? Ik geef enkel aan dat de keuze bij hem ligt, zodra die clausule geactiveerd wordt en ik niet vermoed dat hij naar NF wil, maar CL wil spelen.

1 september 2023 om 13:25



Staat in het artikel, zijn zeker niet jouw woorden. Ik reageerde op jou eigenlijk als aanvulling, niet als tegenreactie.
edit; typo's verwijderd.

1 september 2023 om 12:47

This aged well... PSV heeft met Schouten al een prima vervanger in huis, nu alles op alles zetten om een CV van CL-niveau te halen. Dan is PSV absolute titelfavoriet nummer 1.

1 september 2023 om 13:09

Ik wens hem succes Sangare heeft een mooie tijd gehad bij psv .

Denk dat je met Schouten al een uitstekende vervanger hebt, die een stuk beter in het spel van Bosz past dan Sangare. Gewoon die 37,5 mio vangen, en herinvesteren in een centrale verdediger. Dan is PSV imo favoriet voor de titel, al moeten we zien hoe de aankopen van Ajax en Feyenoord het doen als ze eenmaal gewend zijn.

1 september 2023 om 11:21

Precies dit, lekker laten gaan en een pure/echte verdediger aantrekken...

1 september 2023 om 13:28

Sangare verkopen.

Lozano, Vranckx en een goede CV kopen

1 september 2023 om 11:23

Ja alleen wil Sangaré zelf wel gaan? Heb meer het idee dat hij graag voor de CL gaat met PSV.

1 september 2023 om 11:25

Moet alsnog een extra verdedigende middenvelder komen in dat geval. Met alleen Schouten voor de 6 heb je te weinig. Denk dat Vranckx dan in beeld komt die op 6 en 8 kan spelen.

1 september 2023 om 11:39

Kan Veerman daar niet spelen? Een beetje a la Schone? En anders Tygo Land? Dan kan Saibari op 8.

1 september 2023 om 13:04

Vranckx zou super zijn, dan heb je voor de 6/8 posities 3 goede opties met Veerman, Schouten en Vranckx plus voor de 10 heb je dan Saibari, Til, Tillman en Babadi. I.a.w. minimaal 5 goede spelers voor 3 posities.

1 september 2023 om 13:42

Vrancx zou super zijn, maar dan betaal je wel weer 10 mio deze transferperiode. Lijkt me dan handiger om een wat goedkopere backup te halen die kan spelen als Schouten geschorst/geblesseerd is. Al helemaal als je ook flink wil investeren in een goede cv kan je niet ook met geld smijten voor een 2e cvm.

1 september 2023 om 11:55

Sangare is prima speler die je goed kan gebruiken als kampioen wil worden en ook in championsleaque

Ook een raar beleid hoor. Dan ga je steeds net onder die clausule zitten en dan op de laatste dag toch wel. Je kan dit toch aan het begin van de transferperiode bedenken en dan kan je in alle rust onderhandelen. Ik kan me als speler voorstellen dat dit helemaal niet fijn is, je wil toch over een langere periode een aantal goede gesprekken voeren met de trainer en technische leiding. Die Engelse clubs (sommige dan) doen echt maar wat af en toe.

Kansloze poging! Sangare wil graag blijven en speelt nu CL... al komen ze met 50 miljoen maar denk dat sangare blijft

1 september 2023 om 11:26

Dan is 12.5 miljoen puur voor Sangaré & Co. Dan zie ik hem zeker wel vertrekken.

1 september 2023 om 12:46

Vond je uitspraak een uur geleden al tricky en nu wordt het bevestigd...

Op deadlineday mag je wat mij betreft de absolute hoofdprijs ontvangen voor een vertrekkende speler als Sangare. Toch niet minder dan 50 miljoen dan. Maar ik kan mij voorstellen dat het voor Sangare veel aantrekkelijker is om een avontuur aan te gaan in de Champions League.

1 september 2023 om 11:26

Sangare heeft een clausule in zijn contract van 37 miljoen. Dus lapt een club dat waar hij heen wil, dan is hij weg. Alleen lijkt het er sterk op dat de clubs waar hij interesse in heeft, zich niet melden.

1 september 2023 om 11:26

Sangare heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract van 37,5 miljoen, dus PSV heeft niet zo veel te willen qua transfersom.
Verder ben ik het er wel mee eens dat een jaartje met een goed draaiend PSV de CL in voor Sangare wel de manier is om zich in de kijker te spelen bij de grote ploegen.

1 september 2023 om 11:27

"toch niet minder dan 50 miljoen dan."

Gaat niet gebeuren. Sangare heeft een clausule in zijn contract, voor 37,5 miljoen moet PSV hem laten gaan.

"gaan hun bod verhogen en zullen daarmee voldoen aan de afkoopsom in het contract van de Ivoriaan"

Maar ik dacht gister te lezen dat ze 40 miljoen boden? terwijl de afkoopclausule 37,5 is?

1 september 2023 om 11:34

Die 40 miljoen zou zijn geboden door Brentford voor Bakayoko. Als je het leest is het toch zeer merkwaardig dat een Brentford, zeg maar het Almere City vd Premier League 1 vd beste buitenspelers van Nederland kan kopen voor zo'n bedrag.

1 september 2023 om 11:43

Brentford het Almere City van de Eredivisie is natuurlijk wel een belachelijk statement. Afgelopen 2 seizoenen netjes in de middenmoot geëindigd en dit jaar ook weer goed begonnen met een gelijkspel tegen Tottenham en een 3 - 0 winst tegen Fulham.
Tevens koopt West Ham ook voor soortgelijke bedragen Alvarez en Kudus van Ajax die beiden veel verder zijn dan Bakayoko dat nu is.

1 september 2023 om 11:46

Ware het niet dat je in Engeland als je degradeert al 100 miljoen krijgt, laat staan als je dus handhaaft. De televisierechten in Engeland is van ongekende hoogte waardoor die clubs veel vermogender zijn. Overigens, daar een Engels talent verkopen zit je al snel op 20 miljoen aangezien steeds meer clubs proberen te voldoen aan de home grown regels.
Dus hoezeer ik je opmerking ook begrijp, voordat we clubs vinden van statuur Almere City zitten we ergens in de League Two te kijken.

1 september 2023 om 12:48

Brentford het Almere city van de PL? Jeetje, hoe duidelijk kun je het maken dat je de PL niet volgt.

1 september 2023 om 14:27

uitzonderingen bevestigen de regel he , dus valt allemaal wel mee hoor.
Zoals Johan altijd zei, elke fout heeft zijn maker, elk hout heeft zijn zager.

Ik snap niet waarom Liverpool de gok niet neemt. Na het vertrek van alle balafpakkers op het middenveld en de mislukte pogingen voor Lavia/caicedo lijkt mij dit gewoon de perfecte aankoop.

1 september 2023 om 11:30

Kan het mis hebben, maar ik dacht dat die Japanse aankoop van Stuttgart ook meer een (voetballende) breker is?

1 september 2023 om 12:02

Ja klopt en Gravenberch komt er ook nog bij. Ik vind het wel echt zonde, want Sangare met het pressing voetbal van Liverpool is wat mij betreft de ideale match. Enja, echte balafpakkers heeft dit Liverpool wel behoefte aan.

Een laatste ultieme poging? Bestaat er ook een voorlaatste ultieme poging, of een eerste ultieme poging?

1 september 2023 om 11:36

Ja, wanneer je voor meerdere spelers een ultieme poging doet wel ja.

Dus ze bieden 37,5 miljoen. Of misschien wel 40 om Sangaré te overtuigen dat ze hem ECHT graag willen hebben?

Sangaré zelf zou ik niet naar Forrest gaan. Verliezen voorin hun smaakmaker met Johnson waarschijnlijk aan Spurs voor 50 miljoen pond...

Leuk teampje, maar daar ga je altijd tegen degradatie spelen hoor.

Las ook dat ze Ndidi wilde hebben. Is hetzelfde type speler, alleen voetballend wel beter dan Sangaré.

Nottingham Forest is een prachtige club met veel historie, maar lijkt me toch een flinke domper als je eerder in verband werd gebracht met clubs als Liverpool en Bayern München.

Kom dan een dag eerder met dat bod....man man man

Nottingham Forest is toch een schitterende club voor een beperkte voetballer als Sangare? Dat hij CL zou willen voetballen kan ik begrijpen. Maar tegen een club als Nottingham Forest op City Ground met een geweldige sfeer en topcoach als Steve Cooper in de PL zou ik toch niet snel nee zeggen. Ook met een salaris wat wel 3 keer zo hoog ligt als bij PSV.

1 september 2023 om 12:03

Lijkt me niet, dit zijn de drie hoogste salarissen bij Nottingham:

Dean Henderson €139,200 €7,238,400 25 gk england
Moussa Niakhaté €74,240 €3,860,480 26 d Lc senegal
Serge Aurier €63,800 €3,317,600 29 d/wb R ivory Coast

Ik denk dat Sangaré wel meer dan één miljoen verdient bij PSV. Drie keer lijkt dus nogal ver gezocht. Buiten dat vind ik Sangaré beperkt noemen nogal lachwekkend en heb ik er totaal geen problemen mee als we met hem de CL in gaan.

1 september 2023 om 12:54

Salaris van Jonjo Shelvey is al 75k per week in ponden omgerekend 87640 euro per week. Dus denk niet dat je cijfers helemaal kloppen.
Salaris van Serge Aurier is als het goed is 50k in ponden, dus iets lager dan jij vermeld.

1 september 2023 om 13:06

Laten we het erop houden dat die er financieel erop vooruit gaat.

Ik begrijp dat je door een rood-wit gekleurde bril kijkt mbt Sangare maar je gaat mnij niet wijs maken dat je Sangare een goede voetballer vindt? Het is een leuke breker en een waterdrager meer niet. Maar hij is alles behalve comfortabel aan en met de bal.

1 september 2023 om 14:54

@castanza,

Kan kloppen hoor. Dit waren cijfers die ik vrij snel kon vinden. Zal er wellicht wat langs zitten daardoor.

1 september 2023 om 14:56

@weszol,

Als ik het geen goede voetballer vond en ik door een rood-witte bril keek had ik hem toch juist graag zien vertrekken? Ik zal hem niet een technisch wonder noemen. Maar een Veerman kan excelleren omdat hij Sangaré langs hem heeft staan.

Voetballers zoals hij zijn stiekem erg belangrijk voor de balans in een team. Dat hij af en toe een momentje heeft is ook de reden dat hij nog bij PSV speelt en niet in de top van de top. Al met al was ik heel erg tevreden met hem en had ik hem graag zien blijven.

Ik ben er ook niet rouwig om dat hij voor een mooi bedrag een mooie stap kan zetten. We hebben goed ingekocht voor die positie en Vranckx kan er nog eens bijkomen.

Ibrahim, blijf bij PSV en.laat je niet het bos in sturen door een ondermaatse club.

Dat zou voor PSV een goede deal zijn. Verkoop Sangare en haal Lozano, Vranckx (als dat nog mogelijk is) en haal een centrale verdediger. Dan heeft Stewart het behoorlijk goed gedaan !!

Natuurlijk is dit een heel lastige keuze. Het is ofwel in een kleine competitie blijven maar wel bij een kampioenskandidaat die bovendien de groepsfase van de Champions League heeft gehaald ofwel over stappen naar de mooiste competitie ter wereld met naar ik aanneem een veel hoger salaris maar dan wel gaan spelen bij een potentiele degradatiekandidaat. En veel tijd om daarover na te denken is er ook nie meer.

Waarom zou je naar een degradatiekandidaat gaan, terwijl je voor het kampioenschap kan spelen en de CL in kan gaan met PSV?

1 september 2023 om 12:48

Ik denk dat je het antwoord op je eigen vraag heel goed zelf kan bedenken. Waar draait het in 99,9% van de gevallen om in het hedendaagse betaalde voetbal?

1 september 2023 om 12:50

1. geld 2. geld 3. geld

1 september 2023 om 12:50

En buiten die 6 potjes lekker ballen tegen Almere, Volendam en Excelsior? Vlachodimos, en Montiel gingen hem al voor en ook die zouden CL spelen. Premier League heeft gewoon veel meer aantrekkingskracht dan de top uit Nederland of Portugal

1 september 2023 om 12:56

Eens, er valt veel voor te zeggen dat je Premier League verkiest boven CL met NLse ploeg. Tuurlijk, prachtig podium en het kan je doel zijn geweest (bijv.), maar de poule van PSV bestaande uit Sevilla, Arsenal en Lens.. Ja, dan biedt de Premier League qua tegenstand natuurlijk nog meer.

Ik was eigenlijk al een tijdje klaar met Sangaré. Fysiek is hij natuurlijk super en het is daarbij ook nog een sympathieke vent maar technisch kwam hij zo ontzettend tekort. Ballen sprongen continu van zijn voet en bij zelfs de simpelse passes was het als supporter billenknijpen. Ik wens hem het beste in Engeland maar dit PSV onder deze coach heeft een ander type speler nodig op die positie nodig dan hij.

Toch wel een flinke aderlating voor PSV als Sangare vertrekt. Ben benieuwd of ze, naast Lozano, nog een goede CV aan kunnen trekken.

Altijd leuk zo'n laatste transferdag!

1 september 2023 om 13:04

Met Schouten een goede vervanger in huis. Alleen kan Bosz die nu niet meer centraal zetten en zal Ramalho toch echt weer moeten spelen. Daar moet toch nog een cv bij? Zonde om met zo'n goed team de CL in te gaan, waar dan 1 positie (vrij cruciaal) zwak bezet is.

1 september 2023 om 13:21

Ik vind Schouten sowieso geen CV voor in de CL. Je ziet aan alles dat hij daar alleen maar uit de voeten kan zodra PSV de bovenliggende partij is, wat in de CL niet vaak zal zijn denk ik.
Heeft niet echt gevoel voor positie op die plek en is vaak net een stapje te laat. Ook niet gek natuurlijk, aangezien hij daar gewoon niet hoort te staan tegen de goede tegenstanders.

Kan je champions league spelen en tegen de mooiste clubs in Europa spelen ga je naar forest. Zonde

1 september 2023 om 13:02

Tjah met Nottingham speelt hij ook tegne clubs als Arsenal, City en United.

1 september 2023 om 13:03

Hij speelt nu in het weekend tegen de mooiste teams ipv tegen Nec en Volendam, groot gelijk !

1 september 2023 om 13:07

Waar je het hele seizoen tegen toppers speelt, in plaats van 2x tegen Arsenal en 2 gare teams voor CL begrippen. Dat hij er financieel op vooruit gaat is de belangrijkste reden, en geef hem eens ongelijk.

Eerlijk? Sangare werd met de maand zwakker. Is soms geniaal en te vaak niet. Schouten voetballend veel beter. Nu een rcv erbij en ramalho voor 3 euro 50 verkopen aan fc Nietsnut

1 september 2023 om 13:16

@Mitera-67,

Het cynisme spat er vanaf.
Hij was vorige week nog de man die behouden moest worden omdat hij zo belangrijk is.
En nu het officieel is, is hij ineens met de maand zwakker.

1 september 2023 om 17:48

@jeroentje als ik jouw reactie lees spat de ironie er vanaf.

Nou psv doorschakelen naar je centrale verdediger.

Zou psv lozano vrankx en debast of sanchez alle 3 kunnen vastleggen.
Ben benieuwd, dan staan ze er erg goed voor.

Psv en Feyenoord staan er goed voor. Az lijkt helemaal leeg gekocht te worden op de laatste dag maar dat zullen uit de jeugd best wel weer wat doorstromen. En ja ajax is maar beetje afwachten, verwacht wel dat het met al die aankopen wel wat stabieler wordt. Vooral achterin en met standaard-situaties qua ingekochte lengte.

Dus toch wel. Was sowieso een rare situatie voor PSV. Ik denk, mede omdat je geen verdediger kan halen zonder een vertrek van Sangare of Bakayoko, dat je zwakker bent als ze beiden blijven. Laatste nieuws, na de CL loting, is dat ook beiden wilden blijven.

Montes mag niet weg en Sanchez gaat richting Frankrijk. Denk dus Lozano, Vranckx en een DeBast? Als ze Bakayoko maar niet banken want dan krijgen ze die 40m niet meer.

1 september 2023 om 13:23

Ik neem aan dat Bakayoko sowieso gaat banken als Lozano straks gepresenteerd is? Lozano is toch in alles een veel betere rechtsbuiten voor dit Psv.
Waar zou Bakayoko dan nog kunnen spelen?

1 september 2023 om 13:30

Bakayoko gaat echt niet zomaar de bank op hoor.
Dan gok ik eerder dat een Til/tillman (die al sowieso niet spelen) nog minder aan de bak gaan komen en dat vooral Babadi & Saibari het kind van de rekening worden.

Ik gok dat het dan Lozano - Lang - Bakayoko gaat worden met Luuk of Pepi in de punt...

Al zou het zonde zijn om twee, relatief egoistische buitenspelers die naar binnenkomen, op te stellen met een spits als Luuk.

Tsja. Als hij nu gaat voor 35 miljoen, moet je wel echt gewoon nog flink spenden op een CV en eventueel nog een defensieve middenvelder/cm....

Schouten - Veerman is een prima combi, maar je mist wel wat ''fysiek''.

De rest is bijna allemaal aanvallender ingesteld zoals een Babadi Saibari etc

1 september 2023 om 13:22

Ben het op zich wel met je eens mbt het fysiek, maar ik zou het ook wel erg mooi vinden als Veerman en Schouten ( of mogen we al Joey en Jerdy zeggen?) zo slim spelen dat het fysiek niet eens nodig is.
Balletje lekker rond laten gaan.
Maar je moet dan ook nog de bal heroveren af en toe. 😉

1 september 2023 om 13:29

Ja, eens. Maar ik bedoel ook meer: buiten die twee heb je geen echte Dm/cm's. De rest is allemaal wel aanvallender, toch? Of zie ik iemand over het hoofd?

Er zou dan echt wel nog een Cm/cvm bij moeten hoor. Liefst eentje met fysiek.

pff...weet zeker als Sangare nog een jaar blijft hij volgend jaar ook voor minimaal 35 miljoen weg gaat. Dan heeft hij ook nog Championsleague achter zijn naam waardoor deze man alleen maar meer gaat opleveren.
Snap dan ook niet waarom PSV hem dit jaar verkoopt (ondanks halen van Schouten) terwijl er nu ook weer geld binnenstroomt doordat ze gekwalificeerd zijn voor de poulefase.
Gelukkig dat Bakayoko blijft dan kan Lozano evt. als back-up gehaald worden.

Als PSV nu maar niet Vranckx gaat halen. Liever een stuk of 2 goede verdedigers. In nood kun je Boscagli altijd nog doorschuiven naar middenveld (ik ga iets geks zeggen: dat is zelfs zijn beste positie)

Had liever Sangaré gehouden en Bakayoko verkocht..
Middenveld op de 6 positie nu alleen Schouten beschikbaar, misschien dat Vranckx nog komt.

Verdedigers blijft het wel heel stil...

Lekker een heel seizoen voor niks spelen in de Premier League ipv Champions League spelen en je meten met de beste der aarde; wie wil dat nou niet?!

1 september 2023 om 13:59

Een heel seizoen in de sterkste competitie van de wereld spelen is idd leuker dan een paar potjes CL en financieel ook een stuk leuker.

1 september 2023 om 18:29

Kwestie van perceptie, denk ik. Ik zou voor geen goud naar Forest gaan en 8-18x afgedroogd worden. In "de sterkste competitie van de wereld". In mijn ogen heeft hij bij PSV echt wat te winnen, bij Forest alleen wat te verliezen (op zn bankrekening na)

4 september 2023 om 09:55

Hij kan nu alvast wennen aan de competitie en laten zien er klaar voor te zijn, dan is een binnenlandse transfer zo gebeurt. Dat is beter dan dat hij direct gehaald wordt bij een topclub met enkel eredivisie intensiteit ervaring. Dat loopt vaak niet goed af.

Sangare gaan ze wel missen, wat een beest van een cvm. Benieuwd hoe Schouten die rol gaat vervullen

Het salaris bij Nottingham moet toch wel heel veel hoger zijn wil je die club verkiezen boven PSV. Natuurlijk is de Premier League een droom voor veel spelers, maar dan wil je toch niet bij Nottingham Forest gaan spelen? Hoewel het een prachtige historische club is, is het ook een club die het voorlaatste seizoen nog in het Championship speelde en vorig seizoen net boven de degradatiestreep eindigde. Als je dan toch naar de PL vertrekt, wil je toch minimaal bij een stabiele middenmoter terechtkomen.

Als je dat dan afzet tegen PSV, waarmee je om het kampioenschap speelt en de Champions League in gaat... Dan zou ik toch voor dat jaartje PSV gekozen hebben.

Ibrahim Sangaré vertrekt vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog naar Nottingham Forest, zo meldt Rik Elfrink. De journalist van het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV het laatste bod heeft geaccepteerd en dat de 25-jarige middenvelder onderweg is naar Engeland om de transfer af te ronden

Mmm vraag mij af of dat het beste is voor PSV. Ik denk dat een jongen als Sangare behouden en Lozano vervangen met Bakayoko misschien beter zou uitpakken, maar dat hangt er ook van af wat PSV nog haalt voor het sluiten van de markt. Schouten maakte een prima indruk op Woensdag, maar is die net zo'n beest als Sangare op CVM? Kan die ook naar voren rushen? Gaat PSV nog een echte CV halen?

Ibrahim Sangaré past volgens mij wel in de Premier League op basis van zijn fysiek en intercepties. Nottingham Forest is nog een beetje van de oude stempel, bal onderscheppen en naar voren roeien. Dat onderscheppen deed Ibrahim bij PSV al prima maar dan moest hij daarna gaan voetballen en dat ging hem minder af. Van alle balveroveringen van Sangaré bij PSV leverde hij ongeveer de helft direct weer in. Het voetbal van Nottingham Forest lijkt me iets makkelijker voor Ibrahim al zal veel van het onderscheppingswerk enkel van hem afhangen.

Sangare.... Drie jaar geleden had Schmidt jou uit z'n hoed getoverd. Iedereen was skeptisch en de eerste maanden zaten de zogenaamde
voetbalkenners elkaar na te praten (derksen voorop) dat je niet kon voetballen.... En ook het beleid van Schmidt bekritiseerd...

Uiteindelijk had PSV gewoon met deze twee heren gewoon voetbal genien in huis. Prachtige kerel, als persoon altijd met een glimlach op het
veld. Altijd sportief in de wedstrijden waar het nog wel eens heet aan toe gaat. Topvoetballer maar ook een top persoon! Ik ga je missen
bij Psv!! Ik wens je het beste bij Nottingham Forest!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren