Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bevestigt vertrek van Ibrahim Sangaré en ontvangt tientallen miljoenen

Laatste update:

Ibrahim Sangaré heeft PSV na drie seizoenen verlaten, zo maakt de club bekend kort na Deadline Day. De verdedigende middenvelder maakt na een aantal onrustige dagen tóch de overstap naar Nottingham Forest, nu die club en PSV akkoord zijn over alle details van de transfer. De Engelsen betalen volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad en Fabrizio Romano 'ruim 35 miljoen euro' voor Sangaré, die zelf een vijfjarig contract heeft ondertekend bij the Tricky Trees.

Met het afronden van de transfer is er eindelijk duidelijkheid omtrent de toekomst van de Ivoriaan. Donderdagavond meldde Elfrink nog dat Sangaré nagenoeg zeker bij PSV ging blijven, mede omdat de 25-jarige middenvelder wel oren had naar een Champions League-avontuur met de Eindhovenaren. Al vroeg op Deadline Day werd echter duidelijk dat Forest zich wederom ging melden bij PSV, waardoor een transfer op gang kwam.

Doordat The Tricky Trees zelf Brennan Johnson verkochten aan Tottenham Hotspur, kwam er bij de ploeg geld vrij voor een hernieuwd bod. Deze zou voldoen aan de gelimiteerde transfersom in het contract van Sangaré. Toen de 31-voudig international daarna zelf ook goedkeuring gaf kon de deal worden afgerond. In afwachting van de transfer trainde Sangaré vrijdag al niet meer mee bij PSV.

PSV maakt behoorlijke winst met de verkoop van zijn voormalig middenvelder. In 2020 betaalden de Eindhovenaren namelijk zo'n 7 miljoen euro aan Toulouse om Sangaré over te nemen, waar hij nu voor ruim 35 miljoen vertrekt. Dat laatste bedrag is inclusief bonussen. In zijn drie seizoen in het Philips Stadion kwam Sangaré tot 140 officiële wedstrijden, waarin hij 15 doelpunten wist te maken en 10 keer de aangever was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal nog flink gemist worden. Van flop in mensen hun ogen. Tot publiekslieveling geworden. Nu de pl maar stofvrij maken.

2 september 2023 om 01:25

Het eerste seizoen vond ik hem niet best met Rosario naast hem maar daarna heeft hij zich als een beest ontwikkeld. Die ga je echt nog wel missen.

Kan iemand nog vertellen waarom Vranxcs niet gekomen is?

2 september 2023 om 01:31

Ben ook benieuwd. Is naar de herdgang gekomen en had een persoonlijk akkoord. Daarnaast meldde PSV (Stewart) dat ze ze hem gingen halen (alleen) als Sangare vertrok.

2 september 2023 om 01:57

Vranckx is niet gekomen omdat Fiorentina een hoger bod had neergelegd bij Wolfsburg en Wolfsburg daaropvolgend met Fiorentina een akkoord had gesloten. Vranckx wilde echter liever naar PSV en wees Fiorentina in beginsel af. Zijn boezemvriend Bakayoko speelt bij PSV en hij had al een persoonlijk akkoord bereikt met de club. Alleen werd PSV het niet eens met Wolfsburg, ook omdat ze het bod van Fiorentina niet wilden evenaren.

2 september 2023 om 02:08

Wanneer Schouten een keer geblesseerd is heb je geen controleur. Dan moet Veerman als 6 en word je overlopen. Veels te veel voorhoede/10 spelers en te weinig controleurs

2 september 2023 om 03:05

Obispo is bijna terug, kan je Boscagli doorschuiven uit nood.

2 september 2023 om 05:15

Geen stress maat. We hebben Land en Saibari kan het ook.

2 september 2023 om 05:28

Saibari op 6?

2 september 2023 om 07:13

En wanneer komt Mauro junior weer terug, hij is super veelzijdig?!

2 september 2023 om 09:49

@wazza Fiorentina een hoger bod? Dacht dat Fabrizio zei dat ze 7,5 miljoen hadden geboden, terwijl Wolfsburg zo’n 12,5 miljoen vroeg aan PSV.

2 september 2023 om 01:26

Klopt, maar in Schouten hebben ze een goede vervanger gevonden. Jammer dat die Vranx uiteindelijk niet is gekomen, maar PSV heeft nog altijd een sterk middenveld. In mijn ogen sterkst van de Eredivisie.

2 september 2023 om 01:41

Vind het oprecht jammer dat hij is vertrokken wordt na mijn idee buiten de PSV aanhang enorm ondergewaardeerd en we gaan hem zeker missen. Komt ook over als een fijn mens. Hoop dat hij slaagt en uiteindelijk nog een stap kan maken naar de top in de Premier League.

2 september 2023 om 07:53

Ik wens hem succes. Altijd 100 procent gegeven. 👍

Wat ga ik onze Ibrahim missen zeg. hoop dat die het goed gaat doen in Engeland.

2 september 2023 om 01:42

Zekers, niet foutloos. Maar ik vind het een fijne speler om erbij te hebben. Zo sterk. Geweldige stofzuiger die eigenlijk positioneel helemaal geen goede verdedigende mid was. Maar die duels. En bij vlagen ook zo briljant de bal vrijmaken met zijn lichaam. Maar bovenal leek hij altijd vrolijk, op de een of andere manier had ie gewoon een prettige vibe.

2 september 2023 om 11:29

Het mooie aan Sangare vond ik vooral zijn utischuifbare been. Het leek net alsof hij zijn been een paar centimers langer kon maken, zodat hij de bal kon bemachtigen. Ik denk dat Schouten een goede vervanger is, maar we gaan Sangare zeker missen!

2 september 2023 om 11:57

Daar heeft ie veel ballen mee afgepakt en als ik er zo over nadenk dan was hij ook nooit gemeen, wel? Hij stond soms verkeerd en dan werd hij voorbij gelopen, maar dan zette hij de achtervolging in, maar altijd met intentie weer de bal te pakken. Niks shirtjes pakken of neertikken of andere smerige kunsten…

Psv fans zullen vast balen van zijn vertrek en hadden misschien op iets meer gehoopt, maar met Schouten erbij was sangare toch gewoon onthoudbaar?

2 september 2023 om 01:24

Schouten was vervanger van Guti. Dus los van Ibrahim.

2 september 2023 om 07:42

Dat werd wel gezegd, maar Schouten is echt niet gehaald voor de bank. Schouten is gewoon de vervanger van Sangaré en Vranckx zou dan de vervanger van Guti moeten worden

2 september 2023 om 11:58

Wat mij betreft zou Comenencia de backup zijn, ware het niet dat ze die hebben laten gaan naar Juventus

2 september 2023 om 01:26

Het is hem gegund. Psv heeft maximale gekregen voor m wat ze konden krijgen. Dus zit wel goed

Ik vond dat hij altijd werd overhyped na 3 seizoenen speelde hij nog steeds niet foutloos. Dan zit er gewoon geen rek meer in en echt een hele mooie bedrag voor PSV.

2 september 2023 om 01:25

Er bestaat geen enkele speler die foutloos speelt...
Verder was Sangaré verdedigend een beest en voetballend werd hij ook steeds sterker, niet echt een speler gemaakt voor de Nederlandse competitie, maar wel eentje die daarin domineerde.
Ik twijfel er niet aan dat hij het gaat maken in Engeland en het is hem ook zeker gegund.

2 september 2023 om 01:44

Het fijne aan sangare was dat hij op het middenveld ongelofelijk veel aanvallen van de tegenstander onderschepte. Natuurlijk maakte hij best wel wat fouten, maar zijn spel neemt de nodige risico’s mee. Net zoals alvarez bij Ajax! Ik denk dat Ajax en psv deze spelers heel erg gaan missen

2 september 2023 om 18:25

@Buluciano

Je hebt genoeg van dat soort spelers in de Eredivisie maar ze worden uitgekotst of kleiner gemaakt in Nederland. Bazoer is beter dan beide, Mark v bommel werd nooit opgeroepen voor Oranje ondanks hij een mega talent was. Er zijn wel heel veel goeie CVMs die een kopje kleiner worden gemaakt in de Eredivisie. Siem de Jong, Bryan Smeets allemaal misbruikt op andere posities.

Hartstikke bedankt voor je inzet, geweldige stofzuiger en na mij idee wat ongewaardeerd in Nederland.
Hoop dat hij het top gaat doen in de PL.

Toch mooi dat hij de stap heeft kunnen maken al denk ik dat hij liever iets hoger had gemikt. Voor PSV een mooie transfer, ik verwacht eerlijk gezegd dat Schouten het beter gaat doen. Al met al heeft Sangaré toch een paar mooie jaren gehad bij PSV en hoop ik dat hij het heel goed gaat doen in de Pl!

Geweldige verdedigende middenvelder Verdient een grotere stap dan Nottingham Forest.

2 september 2023 om 01:41

Psv verkoopt ook haar goede spelers maar haalt ook sterke spelers ervoor terug in vergelijking met Ajax. Lozano en Lang om maar wat op te noemen hebben zich al bewezen op hoge niveau. Maar bij Ajax lijkt het allemaal een beetje op paniek aankopen wat ze doen. Niks tegen Ajax maar ik vind dat Psv het gewoon slim doet op de transfermarkt.

2 september 2023 om 07:34

Inderdaad erg slim om het zorgenkindje, de verdediging, links te laten liggen

2 september 2023 om 07:44

Ik kan me vergissen, maar volgens mij zijn er 2 verdedigers gekomen

2 september 2023 om 11:37

Haha, ik wou zeggen. Dest is een topaankoop voor Eredivisie begrippen. Bella-Kotchap is een zeer groot talent die menig topclub wouden inlijven. Dus om nou te zeggen dat ze helemaal niks hebben gedaan aan de verdediging is gewoon onjuist.
Buitenkansen zoals Lozano en Lang kan je gewoon niet laten liggen. Schouten is ook goed gescout, want kon voor een hoger bedrag naar AC Milan.
Nee, je kan zeggen wat je wilt maar PSV heeft een goede transferwindow gehad. Blij met Brands en Steward aan het roer.

Zonde gaan zijn fysiek missen. Als Veerman en/of Schouten geblesseerd zijn, hebben we echt een probleem.

2 september 2023 om 01:35

Dat valt reuze mee. Saibari kan prima op 8 spelen als box to box middenvelder. Babadi kan ook prima op de plek van Veerman. Tygo Land is een groot talent die ook een controlerende rol op het middenveld wordt toebedeeld (in de toekomst). Til loopt nog altijd rond. Mauro Jr kan als die fit is een rol spelen op het middenveld. Boscagli heeft in het verleden vaak op 6 gespeeld. Speelde toen geweldig. Mo Nassoh traint ook veel met 1 mee. Dat middenveld komt wel goed.

2 september 2023 om 01:46

Voor in de Eredivisie eens. Maar Europees weet ik het niet met al die namen.

Dit was een van de transfers waar ik het meest tegenop zag. Een van de meest ondergewaardeerde spelers van de afgelopen jaren, maar vooral een geweldige persoonlijkheid. Een machine die nooit geblesseerd was en bijna geen kaarten pakt. We gaan zijn impact wel voelen ben ik bang.

2 september 2023 om 03:07

Jep, PSV gaat hem echt missen. Heb echt genoten van zijn gedrevenheid, echt een machine. Jammer dat hij CL verruilt voor de PL.

Mooi bedrag voor psv al had ik hem een betere club gegund. Een Newcastle of een psg als vervanger van veratti. Gewoon een hele belangrijke kracht die psv nog gaat missen.

2 september 2023 om 02:22

Sangare die niet kan voetballen, als vervanger van Verartti bij PSG?!

2 september 2023 om 03:25

Ze zijn toch heel lang serieus geïnteresseerd te zijn geweest in Sangare .. hoevaak hebben we wel niet moeten lezen dat psg sangare wou hebben .. dus denk dat ze in hem de 6 zagen op het middenveld. Dacht dat alleen Renato naar Roma is gegaan en verrati naar Qatar

Ze gaan spijt krijgen.. Sangare was in ieder geval iemand die niet achteruit voor iemand. Vooral als je straks Champions League gaat spelen. Wie is er nou een mannetje bij psv? Niemand.. allemaal goede voetballers maar je hebt een Alex type nodig in de as.

Het lichtpuntje in de donkere Gerbrands en JDJ jaren. Sangaré is de reden waarom PSV niet compleet is afgehaakt. Op zijn beste dagen was hij een 6, 8, en 10 ineen. Dan speelden
wij met 12. Tuurlijk hebben we jongens als Götze en Simons gehad, die prachtige dingen hebben laten zien, maar Sangaré hield de rest van dat hele onsamenhangende zooitje bij elkaar.

Schouten is de betere CVM en daar gaan we echt van genieten. Nu Stewart een samenhangend geheel heeft gecreëerd is een specialist beter dan een all rounder. Zijn vertrek komt dus op het ideale moment.

Forest gaat heel veel plezier aan Ibrahim beleven. Mooie club ook. Eén van die ultiem gevallen grootheden. Lijkt me prachtig om van zo'n wederopstanding deel uit te maken.

Andere PL clubs gaan zich voor de kop slaan dat ze deze jongen niet zo goedkoop gepakt hebben. En Forest gaat hun investering verdubbelen. Daar twijfel ik niet aan.

2 september 2023 om 07:28

Toch ben ik wel benieuwd of die Schouten echt zo goed is, Lozano nog wel zo goed is na enkele mindere seizoenen en of Armel wel een echte topper is (na 1 seizoentje Southampton). PSV begint bijna altijd goed aan een seizoen, dus ik wil het allemaal nog wel zien. Ajax wordt door iedereen uitgevlakt, maar die nieuwe namen zoals Sutalo, Sosa zijn ook niet de minste namen.

2 september 2023 om 11:02

Schouten is echt zo goed. Verdedigend minder dan Sangare vanwege zijn fisiek. Maar kan zich goed vastbijten in een tegenstander. En is voetballend veel sterker. Goede vervanger gehaald.

Hm beetje dun de spoeling nu op VM. Had graag Vrankcx gezien, zeker met het geld voor Sangare en CL. Geen idee waarom dat niet doorging. Verder hele goede window met Lozano als kers op de taart.

Mensen die niet besef hoe groot dit gemis is, snappen niet veel he spellentje.

Ik heb toch wel klein beetje medelijden met deze lieve jongen. Heb je 3 jaar lang keihard gewerkt om CL voetbal te halen, dan haal je het, krijg je niet eens de kans om erin te spelen. Begrijp me niet verkeerd. Nottingham Forest, Premier League, en Sangare zal ongetwijfeld drie of het vierdubbele verdienen dan wat die verdiende bij PSV. Maar waar Bakayoko zelf absoluut niet weg wou, had ik bij Sangare ook het gevoel dat die niet weg wou gaan, maar druk door van mensen om zich heen, toch gegaan.

Jammer, ik ga deze beest echt heel hard missen bij PSV. Uiteindelijk zich geweldig ontwikkeld. Succes in de Premier League Ibi.

2 september 2023 om 11:16

Die komt nog wel terug. Blijkbaar in tranen de herdgang verlaten. Even PL money cashen en dan over een paar jaar weer op ons middenveld.

Ibrahim gaan we zeker missen. Ik gun hem het allerbeste en hoop dat hij het goed gaat doen bij Nottingham en op korte termijn een stap hogerop kan in de BPL. Ik zie hem nog wel bij een club als Liverpool terecht komen.

Doordat Sangare weggaat zie ik de kampioenskansen flink slinken voor PSV. Is in de opbouw en het verdelen van het spel zo belangrijk. Ook de samenwerking met Veerman vond ik altijd ijzersterk. Erg benieuwd hoe het middenveld er straks uitgaat zien.

Jammer dat hij weg is
Ik hoop dat dit goed bezet gaat worden
Schouten goede vervanger moet alleen nog groeien in rol. Hopen maar dat het goed komt
Ook in Europa. De eerste ronde goed afgesloten
Nu het vervolg nog Succes

Ik moet als Chelsea fan zeker niet spreken, maar Nottingham die kopen ook echt alles wat los en vast zit. Hebben nu 37 spelers in de selectie, waarvan maar 1 geen rugnummer heeft toegewezen gekregen. Niet normaal dit.

Tsja dat is de gekte in Engeland net als die 100 miljoen voor Antony. Gaat nergens over.

Maar goed Guti en Sangare en met de kiezlog nog Commencia ,die op de positsie van VDM moest gaan richten, weg bij PSV en alleen Schiouten daarvoor terug?? Waarom is de trasnfersom van 7 miljoen voor Vrankckx (wat Fiorentina hem over had) niet rond gekomen?????

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren