Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben enorm blij voor Jürgen Locadia, hij heeft het moeilijk gehad’

Laatste update:

Jürgen Locadia kent een vooralsnog niet helemaal naar wens verlopend dienstverband bij Brighton & Hove Albion, maar de aanvaller wist woensdag op Boxing Day eindelijk weer eens de aandacht op zich gevestigd. De voormalige PSV’er was in de in 1-1 geëindigde wedstrijd tegen Arsenal namelijk verantwoordelijk voor het enige doelpunt van the Seagulls en dat kwam hem na afloop van het duel op lof van trainer Chris Hughton te staan.

“Ik ben erg blij voor hem. Hij heeft een moeilijke periode achter de rug, maar ik vond dat hij het ook al goed deed tegen AFC Bournemouth. Ik denk dat we het ook een beetje in perspectief moeten zien, aangezien we de afgelopen tijd vaker in een 4-3-3-formatie hebben gespeeld dan in het verleden. Hij kwam in januari met een blessure bij ons binnen en Glenn Murray was de afgelopen tijd geweldig in vorm”, liet de oefenmeester optekenen door verslaggevers.

“Maar Jürgen kan op meerdere posities uit de voeten en traint iedere dag ontzettend hard. Als je zo toegewijd bent als hij moet je er ook klaar voor zijn als de kans zich voordoet en ik ben enorm blij voor hem dat hij goed gespeeld heeft en heeft weten te scoren”, ging Hughton verder. Locadia was zelf ook te spreken over zijn doelpunt, al heeft hij het idee dat er misschien nog wel wat meer in zat tegen the Gunners.

“We begonnen niet zo goed aan de wedstrijd, Arsenal scoorde daarna als eerste en Maty (doelman Mathew Ryan, red.) hield ons vervolgens met een aantal geweldige reddingen op de been. Daarna maakten we gelukkig de 1-1 en vanaf dat moment probeerden we te voetballen zoals we altijd doen. We creëerden ook nog wat kansen om op voorsprong te komen.”

Vind jij dat Jürgen Locadia vaker in de basis hoort te staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik werd niet goed tijdens de wedstrijd bij Brighton - Arsenal zowel de commentator als in de studio bij Ziggo hadden het totaal niet over de wedstrijd maar alleen over Locadia en Propper wauw !!!

27 december 2018 om 03:01

Is inderdaad zwaar irritant, dat is vaker lees ik een artikel zie ik altijd de zelfde comments over dezelfde speler/club

Wat een pass van Propper zeg!

27 december 2018 om 06:38

Ik snap niet zo goed waarom iedereen zo lyrisch is over die pass. Als Lichtsteiner die bal niet raakt kan Leno m zo oprapen, was een op goed geluk trap naar voren.

27 december 2018 om 07:51

Als, als... zo kunnen we wel even doorfantaseren.
Feit is Propper geeft die bal op het juiste moment over grote afstand er komt een doelpunt uit. Juichen!

27 december 2018 om 09:30

Ja je hebt gelijk, het was echt een magistrale pass, perfect op maat en zo in de loop van Locadia. Man man man...

Het blijft toch altijd vervelend.. spelers die nauwelijks scoren of spelen, die scoren op de een of andere manier altijd tegen Arsenal. Leuk voor Locadia hoor, maar als Arsenal fan is het om moe van te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren