Samcro
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 16 april 2015
  • Samcro
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 4.423
  • 49 jaar (7-6-1968)
  • Charming
  • Mechanic
  • VP
Persoonlijke berichten
24 augustus 2015 om 23:19
#2

Lekkere username en fotootje van Tig hoor!

20 oktober 2015 om 23:32
#3

Geen idee waar Belgunner is, zijn account is inactief als ik ernaar zoek...

Ja waar is Maurootje eigenlijk? De Bundesliga is sterker dan de PL toch? Bayern wint alles met gemak daar, hoezo sterke competitie?

21 oktober 2015 om 00:03
#4

Haha, of de kleine is stiekem Bayernfan? Jij ook man, geniet ervan.

2 mei 2016 om 21:25
#5

en dan zeggen ze at het idioot is dat united er 300 miljoen doorheen jaagt en alsnog vijfde wordt. City koopt drie verdedigers voor 135 miljoen waarvan 2 op de bank belanden, koopt de ene na de andere speler voor een veel te hoog bedrag , heeft absoluut geen beleid en staat over drie jaar weer met zeven nieuwe spelers in de basis. Als je dan dus als argument geeft maar united staat vijfde, ja dat klopt maar dat komt omdat er aan een team wordt gewerkt dat er de komende tien jaar staat. City staat de komende tien jaar niet hoger dan 3e terwij er miljarden in worden gepompt.

Man wat ben ik die club zat!

Kom maar op met de argumenten.

23 augustus 2016 om 12:13
#6

Hey, hoe is 't? Wat is jouw mening momenteel? Ben je net zo gefrustreerd als ik etc.? Geloof je nog in Wenger of wil je hem ook weg hebben? Fijne dag nog.

26 augustus 2016 om 08:28
#7

Nog niet klaar? Ik denk van wel. Ik zou niet weten wie er nog bijkomt. Het is inderdaad veel te laat, beide hadden voor de wedstrijd tegen Liverpool binnen moeten zijn, dat had punten gescheeld. Ik (en vele anderen) zijn dan ook boos omdat jarenlang de grote gaten in de selectie niet opgevuld zijn, dat gebeurt nu eindelijk...

28 december 2016 om 20:26
#8

Geen probleem! Was een juiste en goede reactie

26 mei 2017 om 16:20
#9

Je bent pas schuldig als je veroordeeld bent Door de rechter. MESSI is schuldig beconsen net als de vorige voorzitter van Barcelona Russel hij zit namelijk in de bak. Daar hoor je hier nergens over. Laten we het van cr7 ff afwachen, op de Spaanse tv werd ook nog gesuggereerd dat het een fout van zijn accountantburo kan zijn, ff afwachten dus, in spanje wordt je teminste wel vervolgd, hier in Nederland zoals de bouwfraude, kun je het af kopen, sommige zijn wel een beetje te voorbarig om direct te oordelen over Spanje, marja als je hier in Nederland bijna nooit iets positiefs hoort over het land hebben de meesten al snel eennordeel klaar.

15 juni 2017 om 14:42
#10

Ga anders lekker op deze weg verder joh, kleuterachtig gedrag. Ja liverpool heeft een fout gemaakt en ja daarvoor moeten ze nu op de blaren zitten. Wat wil je nog meer van me horen? Ik heb nooit beweerd dat ze niet fout zaten, ik heb simpelweg gezegd dat er, zolang de feiten niet op tafel liggen, niet over geoordeeld kan worden en dat jij dat wel gelijk doet, schandaliger is dan de fout die liverpool maakt.
Je kan overal wel roepen dat je geen liverpool hater bent, maar toch zeggen je berichten continu wat anders. Als je liverpool niet haat, waarom ben je er dan als de kippen bij om de club af te branden wanneer er ook maar iets speelt? Kijk lekker naar je eigen club, die maken er al vaak genoeg een zooitje van.

Overigens las ik laatst je gebrabbel over Suarez die naar Arsenal zou willen. Ik had toen besloten er boven te staan en niet meer te reageren, maar aangezien jij ook door blijft gaan... Suarez heeft zelf met Arsenal gesproken en zelf gesproken over die clausule in zijn contract, waardoor Arsenal precies wist wat ze moesten bieden. Lees anders de autobiografie van Steven Gerrard eens, daar staat de hele gang van zaken in beschreven namelijk. Dat was een behoorlijk vergelijkbare situatie en naar mijn mening zelfs erger. Arsenal dus ook een schandalige club met een schandalig beleid? Vertel het maar kid.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 26 juni
Torino wil Thomas Vermaelen van Barcelona huren, maar alleen als de Catalanen zelf ook een financiële bijdrage leveren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren