Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Curaçao blameert zich tegen nummer 139 (!) van de FIFA-ranglijst

Laatste update:

Curaçao heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag niet weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Gold Cup. De ploeg van bondscoach Remko Bicentini was niet opgewassen tegen Saint Kitts en Nevis, de nummer 139 (!) van de FIFA-ranking, en ging na strafschoppen onderuit. Vurnon Anita en Leandro Bacuna werden de schlemiel met een gemiste penalty.

Het vertrouwen was, mede door de selectie van een aantal spelers van naam, groot bij Curaçao voorafgaand aan de halve finale van het kwalificatietoernooi van de Gold Cup. Eloy Room, Giovanni Troupée, Cuco Martina, Leandro en Juninho Bacuna, Jürgen Locadia, Brandley Kuwas, Kevin Felida en Vurnon Anita mochten allen opdraven, maar stonden na ruim negentig minuten met lege handen.

Curaçao kwam nog wel op voorsprong door een knappe goal van Locadia. De spits creëerde ruimte voor zichzelf en haalde met links doeltreffend uit. Saint Kitts en Nevis trok de stand tien minuten voor tijd echter gelijk via Tyquan Terrell en sleepte daarmee een strafschoppenserie uit het vuur. Daarin faalden Anita en Leandro Bacuna. Saint Kitts en Nevis neemt het in de finale op tegen Frans-Guyana of Sint Maarten.

Opstelling Curaçao: Room; S. Martina, C. Martina, L. Bacuna, Floranus; Anita, Troupee, Kuwas; Locadia, Janga, J. Bacuna

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op een gegeven moment moet je ook stoppen met bacunas en weet ik veel wat, die zijn al 30+ maar dan nog moet er gewonnen worden! Helaas, Room en Anita hebben ook niet het eeuwige leven, ik zie Curaçao weer het oude Curaçao zijn (Nederland Ant.) leuk en aardig 3 jaar geleden maar ze zullen nooit het wk gaan halen ook niet met 48 deelnemers

17 juni 2023 om 08:55

Juninho bacuno is pas 25.. zijn broer wel 31.
Zonde dat ze eruit liggen altijd leuk een land met zoveel bekende spelers.

17 juni 2023 om 09:48

Ja ik bedoel die oudere
Bacuna dank je wel

17 juni 2023 om 17:31

Heb je eindelijk locadia zet je hem linksbuiten😅 die trainer moet ontslagen worden heel veel politiek aan die kant

Wat een titel.. net of curaçao het beste team ter wereld is

17 juni 2023 om 09:33

Nouja, als je met een team vol profs (ook al zijn ze matig) van een stel 3e rangs amateurs verliest mag je dat best een blamage noemen.

17 juni 2023 om 10:42

Curaçao was de afgelopen jaren juist grote stappen aan het maken, dus dat ze er nu uitvliegen tegen zo'n laagvlieger is toch wel opvallend te noemen hoor

Dit is wat je krijgt als je op basis van vriendjespolitiek selecteert. Vernieuwing begint van binnen uit. Overduidelijk dat dit proces nog jaren zal duren voor Curaçao 🇨🇼

17 juni 2023 om 17:37

PRECIES DAT Heb je een linksbuiten die bij emmen speelt laat je hem thuis ongelooflijk heb je eindelijk locadia zet je hem linksbuiten omdat janga in de spits staat? Nepomuceno en shanon worden geslecteerd om niks te doen alleen om mee te gaan voor de sfeer.. tuurlijk werd je eerder ontslagen door ze

Heb oprecht nog nooit van Saint Kitts en Nevis gehoord
Nu dus wel...

Tja als je daar dan niet van kunt winnen, dan wordt het erg lastig allemaal natuurlijk.
Hopelijk voor Curaçao lukt het volgende keer wel.

17 juni 2023 om 12:12

Serieus? Nooit 100 meter atletiek gekeken? Er zijn voldoende topsprinters die van Saint Kitts & Nevis komen. Zo leerde ik als kind het bestaan van dit mini-landje kennen.

17 juni 2023 om 13:04

Zijn er naast Kim Collins nog veel anderen dan?

De Antillianen met Nederlandse invloeden die penalty's missen. Dat is dan weer opvallend. Teleurstelling alom

Voor een land dat beste ambities heeft met het overhalen van al die profs die weliswaar al even over de top zijn, kan dit echt niet. Saint Kitts and Nevis is echt amateur niveau.

Ja gaat ook lastig als een land als curacao Heb je bijna geen voetballers omdat je met honkbal sneller naar het buitenland kan kiezen bijna 90 %van de jongeren voor honkbal daar. Dus ze kunnen beter stoppen met voetballen joh. En voordat iemand komt lullen tegen mij ik kom van daar heb daar gewoond weet dus hoe shit in elkaar zit.

17 juni 2023 om 14:04

De organisatie is misschien shit, maar spelers van Curacao hebben vaak veel talent. Ze moeten eens mentaal wat dingen bij gaan leren. Dat mentale ontbreekt vaak nog. 1-0 voorstaan en doen alsof het 5-0 is. Daarom verdienden ze die 1-1 ook tegen te krijgen.

Heb deze pot zitten kijken vannacht. Was denk ik de enige op deze aardbol. Man wat een arrogantie en luiheid van die spelers. Na een half uur op 1-0 komen en als ze elke actie 5-10% scherper zijn, staat er een eindstand van 4-1 op het bord. Nee ze gaan lui en laks lopen doen. Floranus pure arrogantie en die Janga bakt er gewoon niks van. Ballen springen van zijn voet zonder reden. Kuwas heeft duidelijk overgewicht voor een voetballer. De beste waren wel Juninho Bacuna en die keeper van St. Kitts.

17 juni 2023 om 14:45

Jij was niet de enige. Ik heb ook gekeken. Juninho was niet best, Die speelt altijd voor zichzelf. Curacao was niet lekker bezig vandaag maar heeft ook niet veel beters dan wat nu wordt opgeroepen. Bazoer die niet wil. Chong die ook voor Curacao kan spelen. Gorre hab ik niet gezien gisteren. Die kunnen dit elftal extra impulsen geven, maar deze groep Nederlanders is niet goed genoeg om mee te doen met de elite van de Concacaf. Dan maar kijken wat Suriname en St.maarten doen vandaag.

17 juni 2023 om 14:50

Die invaller van Leuven leek me wel een goede, alleen jammer dat hij na 5 minuten geblesseerd raakte.

Curacao mist dragende spelers. Spelers die het verschil kunnen maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren