Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jürgen Locadia voert gesprekken en gaat plots terugkeren naar de Eredivisie

Laatste update:

De kans is groot dat Jürgen Locadia nog deze transferwindow gaat terugkeren naar de Eredivisie, zo melden bronnen rond de speler aan Voetbalzone. De dertigjarige spits stond onder contract bij het Chinese Cangzhou Mighty Lions, maar daar is hij plotseling vertrokken omdat hij vier maanden lang geen salaris had gekregen. Nu lopen er onder meer gesprekken met Vitesse, dat positief tegenover een samenwerking met Locadia staat.

Locadia is al op Papendal geweest om te spreken over een transfervrije overstap naar Vitesse. De club is erg positief over de spits en wil graag zakendoen. Daarnaast zijn er nog enkele clubs geïnteresseerd in de diensten van de voormalig PSV’er.

Bronnen rond de aanvalsleider melden dat hij in de huidige transferperiode onder meer aanbiedingen uit Saudi-Arabië en Turkije heeft afgewezen. Locadia geeft aan ‘fitter dan ooit’ te zijn en hij wil het liefst terugkeren naar de Eredivisie.

In augustus 2022 maakte hij de overstap naar het Iraanse Persepolis, maar daar moest hij in april 2023 vertrekken vanwege de instabiele politieke situatie. Hij kreeg vervolgens een lucratief aanbod uit China dat hij accepteerde, al werd zijn avontuur daar geen onverdeeld succes.

Ondanks veel beloften heeft Locadia uiteindelijk vier maanden salaris niet uitgekeerd gekregen, waardoor hij van de FIFA toestemming kreeg om transfervrij te vertrekken. Nu is de kans groot dat de aanvaller terugkeert naar Nederland.

In de winter van 2018 verdiende Locadia een toptransfer van PSV naar Brighton & Hove Albion, dat liefst zeventien miljoen euro betaalde. In Eindhoven stond hij in zijn laatste seizoen op negen goals en zes assists in vijftien wedstrijden.

Na zijn overstap naar Brighton kwam de aanvaller op huurbasis bij TSG 1899 Hoffenheim en FC Cincinnati te spelen voordat hij in de winter van 2022 naar VfL Bochum vertrok.

De tweevoudig international van Curaçao verwacht bovendien weer terug te keren bij de nationale ploeg nu bondscoach Dick Advocaat er de scepter zwaait. Eerder bedankte Locadia voor interlands, maar nu wil hij graag samenwerken met Advocaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou gaaf zijn als Locadio een mooie spraakmakende club als Vitesse kan behoeden voor degradatie!

27 januari 2024 om 21:31

Spraakmakend zeker, maar dat het een mooie club is zijn de meningen over verdeeld

27 januari 2024 om 21:36

Ieder zijn club! 💛🖤

27 januari 2024 om 22:05

Je hoeft niet van iedere club te houden. Als wij van onze club houden is dat genoeg

27 januari 2024 om 22:08

Volgens mij heb ik het goed gelezen Vitessegek. Grapje moet kunnen lijkt me

27 januari 2024 om 22:14

Vorig seizoen zou hij misschien naar nec zijn gekomen , maar ging toen toch ergens anders naar toe waar hij meer kon verdienen. Toch niet veel meer verdiend daar, misschien kan hij ervoor zorgen dat we volgend seizoen nog steeds een derby hebben

28 januari 2024 om 08:29

Gelukkig heeft iedereen een andere kijk op de term mooi. In mijn optiek is het alles behalve dat!

On. Zou wel leuk zijn om hem nog eens actief te zien op de Nederlandse velden

Vier maanden geen salaris ontvangen en dan naar Vites, waar ze natuurlijk bulken van het geld!!!

27 januari 2024 om 21:35

Beter 1 vogel in de hand.

Ben benieuwd. Vitesse kan wel versterking gebruiken natuurlijk.

27 januari 2024 om 21:56

Ja, alleen Locadia is geen versterking. Die komt alleen een nieuwe gouden Porsche uitzoeken.

27 januari 2024 om 21:57

Beter wat minder geld daadwerkelijk krijgen, dan heel veel geld niet krijgen.

27 januari 2024 om 22:00

Dat vind ik heel mooi gezegd. Tegeltje-waardig!

28 januari 2024 om 12:33

Ik weet niet hoe de huurconstructie van Hamulic in elkaar zat, maar begreep dat Vitesse daar ook een flinke kostenpost aan had qua salaris. Met zijn vertrek komt er dus wel wat budget vrij, gok ik. Of hij een fractie van zijn oude niveau kan halen en Vitesse aan doelpunten kan helpen blijft afwachten, maar met Room, Isimat, Pröpper, Van Ginkel en misschien Locadia wel een aardige enclave van ex-PSV’ers met kwaliteit.

30 jaar "pas", hij zou nu op zijn hoogtepunt moeten zijn. Ik vindt het zo raar hoe het is gelopen met hem, was gewoon een goede voetballer bij PSV. Hoop dat hij het bij Vitesse kan laten zien

28 januari 2024 om 00:24

Precies dit. Ik dacht echt dat hij het ging maken. Had gewoon langer bij psv moeten blijven denk ik.

28 januari 2024 om 17:38

Dachten ze bij PSV van Ihattaren ook. Werd ook niet helemaal wat ze er van verwachtten.

28 januari 2024 om 01:16

In alles leek dit de mogelijk nieuwe spits van Oranje te worden. Het kan raar lopen soms...

28 januari 2024 om 14:37

Zelfs als (links?) buitenspeler gewoon heel degelijk en prima rendement. Dat je het niet red in Engeland kan gebeuren, maar hoe hard hij is afgegleden heb ik echt geen verklaring voor

Ik snap niet dat die jongens vier maanden op hun salaris wachten. Als ik al 1 maand geen salaris heb ontvangen, stop ik het werk. Dat is de deal toch: ik werk jij betaalt voor dat werk. Betaal je niet, dan werk ik ook niet

27 januari 2024 om 22:57

Misschien omdat Locadia de clubs ook niet voor het uitkiezen heeft en hoopt dat die flinke som geld uiteindelijk toch nog overgemaakt wordt

28 januari 2024 om 00:26

Nou, sorry, weet niet wat voor werk jij doet, maar ik zou niet zomaar mezelf ontslaan. Dan laat je je ontslagvergoeding en je uwv salaris ontgaan..

28 januari 2024 om 12:34

Ik gok dat er bepaalde termijnen zijn vastgelegd in regelementen van de FIFA. Daarom heeft hij nu ook pas toestemming gekregen om naar een andere club te mogen vertrekken.

Laten we het hopen. We hebben vijf spitsen waarvan er geen één een goal kan maken.

28 januari 2024 om 01:44

Dat kan Locadia de laatste 7 jaar ook niet meer dus dat schiet niet op

Typische noodgreep van een club die gaat degraderen. Speler halen die de laatste jaren niets heeft laten zien, zichzelf waarschijnlijk aanbied, en dan maar op de loonlijst plaatst. Zulke spelers verdwijnen na de degradatie weer als sneeuw voor de zon.

27 januari 2024 om 22:17

Ja, snap wat je bedoelt hoor. Groningen ook met Manu en Willems. Alleen wij hebben echt helemaal geen budget en hebben wel een ervaren spits nodig. Kom je al snel bij dit soort spelers uit.

28 januari 2024 om 09:59

Helemaal mee eens. Aan die jonge talenten in de spits heeft Vitesse nu niets aan.

Locadia was een prima speler bij PSV, als flankspeler en als spits, en hij is blijkbaar pas 30 jaar oud. Jurgen lijkt mij een prima versterking voor Vitesse of elke andere club in de Eredivisie buiten de top3 en AZ. Hij schijnt nota bene een aanbieding uit Saudi-Arabië te hebben afgewezen en dan denk ik dat hij nog iets wil neerzetten en niet voor het geld gaat, maar misschien wil hij terug naar Nederland met het oog op familie. Ik ben nieuwsgierig wat hier verder uit komt want ik was altijd wel een fan van Jurgen Locadia bij PSV.

Zal nooit zijn debuut in de koel vergeten. Dacht toen, dat word een wereld topper..

Euuuh Fc Twente zoekt nog een spits

28 januari 2024 om 01:48

Steijn heeft in een half seizoen meer dan de helft van het aantal doelpunten gemaakt als Locadia in 6 jaar tijd. Geertruida heeft als verdediger sinds zijn debuur meer goals gemaakt dan Locadia in dezelfde periode als spits.

Ik denk dat hij nu in kan stappen bij FC Twente! Is toch veel beter dan bij Vitesse??!!!!

28 januari 2024 om 09:56

Vitesse heeft geen spits, dus lijkt mij de ideale match.

Was vorig jaar bijna een NEC speler maar bleek te duur.
Hoe wilt Vitesse hem dan halen met al die schulden ?

Er word met geen woord gerept over de vraag of Vitesse wel geld heeft om Locadia, die al meerdere aanbiedingen op zak heeft, te kunnen betalen. Daar schijnt niemand binnen de voetbalwereld zich druk om te maken, onbegrijpelijk!

Die transfer naar Brighton was natuurlijk geen toptransfer. Wel jammer hoe zijn carrière gelopen is, ik dacht toendertijd ook dat hij meer in zijn mars had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren