Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij lijkt zich stilaan onmogelijk te maken bij Feyenoord'

Laatste update:

Zelfs in negentig minuten als bankzitter, zondag in het uitduel van Feyenoord met Roda JC Kerkrade, ging de aanwezigheid van Colin Kazim-Richards niet onopgemerkt voorbij. De aanvaller schreeuwde van alles naar Gibril Sankoh, maar ging volgens het Algemeen Dagblad verbaal niet over de schreef. De irritatie over het gedrag van de spits neemt echter toe, zowel binnen als buiten De Kuip, zo concludeert het dagblad.

/

Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka heeft Kazim-Richards er patent op om betrokken te raken bij randzaken. "En dat terwijl hij veel eigenschappen heeft die hem juist tot publiekslieveling hadden kunnen maken in Rotterdam-Zuid. Hij is fysiek sterk, gaat altijd de strijd aan, heeft maling aan reputaties", somt de journalist op. Maar de emmer is al helemaal overgelopen, zo weet ook Gouka.

Gouka noemt de verbale strijd met Jasper Cillessen, het eeuwige geruzie met diverse verdedigers, de ordinaire vechtpartij met Zakaria Labyad, het verongelijkte gedrag na zijn wissel tegen SC Cambuur, het misplaatste standje voor Michiel Kramer, de schietgebaren naar de eigen fans én het gebrek aan een reeks doelpunten als voorbeelden. "Kazim-Richards begint zich stilaan onmogelijk te maken in Rotterdam."

"Aan Giovanni van Bronckhorst om een grens te strekken", zo stelt de journalist, die aangeeft dat de aanvaller bijzonder kort moet worden gehouden. Het lijkt volgens het dagblad uitgesloten dat de aanvaller donderdag in het bekerduel met PEC Zwolle aan de aftrap staat.

Feyenoord kan Colin Kazim-Richards goed gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk hoop ik dat deze jongen bij Feyenoord blijft. Ik kan altijd wel genieten van deze kleine relletjes waar de media meteen opspringt. Maar als je het in de eredivisie niet kan bolwerken is er voetbaltechnisch toch wel wat met je aan de hand.

22 september 2015 om 09:11

Ik vind de rol van de media in deze zaak ook te groot. Kijk bijv naar bovenstaand stuk van Feyenoord watcher Gouka. Zo'n gast hoort eigenlijk te verslaan wat er zo gebeurd in Rotterdam maar schrijft hier eigenlijk n opinie stuk over dar Kazim eigenlijk eruit getrapt moet worden. Zo probeert ie publiek negatief te beïnvloeden, maar ookde trainers.

22 september 2015 om 10:24

Vind ik ook, de eredivisie zou wel meer van zulke gasten kunnen gebruiken. Inplaats van al die nette jongens die niks durven, waar je de
Oorlog niet mee wint. Zelfde met Moreno, hebben we een keer een echte verdediger krijgt die alweer kritiek. Raar land dit.

22 september 2015 om 11:13

Een echte verdediger ja, die bijna 2 benen doormidden schopt. Er mag soms best wat meer, maar kom op. Je kan ook tever gaan toch. En dat geschreeuw van die Kazim wordt toch iedereen moe van. Ben benieuwd of die kerel niet in een gesticht moet zitten.

22 september 2015 om 11:15

Eens. Er wordt zoveel onzin geroepen tegenwoordig. Ik vind dit soort spelers kleur geven aan de competitie. Met Kazim weet je dat het oorlog wordt en dat zou Feyenoord in haar voordeel moeten gebruiken zolang Kazim in het grijze gebied blijft.

Als je dat ziet welk commentaar er geleverd wordt op El Ghazi, die ook juist zijn eigen plan wil trekken... Het is ook nooit goed. Blijkbaar halen mensen er voldoening uit om de hele dag overal op te kotsen.

22 september 2015 om 11:17

@ Hafc1991

Waar blijft dan die aanvaller die even goed doorgaat op Moreno? Even flink op zijn voet staan buiten het zicht van de scheidsrechter. Dit gebeurt in Europees verband elke wedstrijd en NL ploegen delven dan vaak het onderspit.

22 september 2015 om 11:18

Als je dat geschreeuw al erg vind moeten alle supporters zeker ook in een gesticht zitten volgens jou. Niemand weet wat die geroepen heeft trouwens, hij leeft gewoon erg mee met de wedstrijd. Zouden wel wat meer spelers mogen doen, dan ongeïnteresseerd op de bank te zitten. Als Fischer het doet is iedereen blij, dit is puur om Kazim weer.

Waarom zou zo'n gozer nou de potentie hebben om een publiekslieveling te worden? Doe mij maar een sierlijke technische voetballer in plaats van een harde werker. Feyenoord moet echt eens van dat stigma af.

22 september 2015 om 08:58

Ik denk dat een hele hoop Feijenoorders het niet met je eens zijn. Waarom zijn ze anders voor Feijenoord? Publiekslievelingen zijn daar bijna altijd harde werkers als Kuyt, Vlaar en Clasie. En vroeger de slagers die je doormidden trapte. Hoort bij de club.

22 september 2015 om 09:20

Guidetti was ook een publiekslieveling en dat was toch wel een technicus en niet een type harde werker als de namen die je noemt. Coen Moulijn ook niet

22 september 2015 om 09:24

Coen Moulijn, Ove Kindvall, Willem van Hanegem, Henke Larson, Wlodi Smolarek, Regi Blinker, Gaston Taument, Robin van Persie, Ryo Miyachi om er maar een paar sierlijke spelers te noemen, waren als publiekslieveling niet typische harde werkers. Het is ook wel een beetje een cliché vind ik.

22 september 2015 om 09:55

@defban Dat je uitgerekend Guidetti noemt.. Die schaar ik absoluut onder de harde werkers. Zijn grootste toegevoegde waarde was die enorme onverzettelijkheid en die uitstraling van een winnaar, niet zijn techniek!

22 september 2015 om 09:58

Tuurlijk, er zijn er altijd wel wat, maar als er een club is waar harde werkers geliefd zijn is het na ADO wel Feijenoord.

22 september 2015 om 10:42

Toch is het ook gedeeltelijk de mythe die om zo'n club wordt heengebouwd waar supporters zich mee kunnen identificeren. Ook bij Ajax en PSV zijn verhoudingsgewijs harde werkers min of meer publiekslieveling geweest, Van Bommel, Stam, Guardado, Blind, Wouters, Anita, Vertonghen, etc.
Een clichématig imago van harde werkers en volksclub of een elitaire club zijn vaak ook een beetje gebaseerd op het vervlogen historie en niet altijd meer van toepassing.

22 september 2015 om 11:17

Daar doe je een aantal van die spelers echt te kort hoor. Vertonghen is een betere voetballer dan elke centrale verdediger van Feijenoord in de afgelopen 10 jaar en waarschijnlijk wel langer. Die had een schitterende pass, een heerlijk schot en voor een verdediger heel veel voetballend vermogen. En als je bijvoorbeeld Guardado neemt denk ik dat het verschil met een degenen die ik eerder noemde bij Feijenoord de uitstraling is. Pure rust. Waar Clasie echt die enorme winnaarsmentaliteit uitstraalt. Maargoed, het imago wordt natuurlijk ook in stand gehouden door wat er in het publiek zit en niet alleen op basis van de clubhistorie.

22 september 2015 om 12:12

@buitenspelval. Inderdaad en er zijn er nog wel meer. Shinji Ono, de broertjes Kalou.

Daarnaast scoorde Kuyt ook erg veel goals. Hard werken is niet genieg, er moet wel een kwaliteit aan gekoppeld zijn.

22 september 2015 om 09:14

Een Feyenoordsupporter die kiest voor voetbal in plaats van hard werken. Dat is toch wel een verademing. Ik denk dat Kazim de pech heeft dat Kuijt zich bij de club heeft gevoegd. Voor de Feyenoordsupporter blijft dat een bewezen publieksman. Hierdoor komt Kazim minder op de voorgrond en moet hij buiten de lijnen harder werken om zijn benodigde aandacht te krijgen. Laat Kramer maar staan en zoek een mooie oplossing voor Kazim.

22 september 2015 om 09:59

@ luie_spits

+++

Altijd maar dat gezeik over "havenmentaliteit".

Past en hoort bij Rotterdam, maar met alleen werken wordt je maar een paar keer kampioen in 20 jaar tijd.

Er wordt daar ook wel vaak op geselecteerd, wat betreft spelers: Immers, Kazim, Toornstra.

De media creëert weer iets dat er niet is. Denk je nou werkelijk dat Feyenoord Kazim zomaar weg doet. Ik kan me niet voorstellen dat Kazim zich misdraagt op de training of tegenover het technische staf. Op het veld vind ik het niet erg als je wat provoceert. Als je elkaar wilt omhelsen doe dat maar ergens anders. Nu staat Kramer in de basis. Maar voor Kramer geld precies hetzelfde. Presteer je ondermaats dan bank je gewoon.

22 september 2015 om 08:59

Als Kramer ook nog ondermaats gaat spelen, dan zijn we verloren. Kazim heb je werkelijkwaar helemaal niks aan.

22 september 2015 om 09:32

Kazim creëert zelf de onrust, de media springt daar op in. Je kunt nu niet met droge ogen beweren dat Kazim een representief uithangbord voor Feyenoord is. De man is zovaak betrokken bij relletjes, zowel verbaal als fysiek, dat je je als club moet gaan afvragen of het wel verstandig is om zo'n vaatje buskruit binnen je selectie te hebben. Vroeg of laat zal het tot een uitbarsting komen.

22 september 2015 om 10:40

Kazim is de sfeermaker van de groep op trainingen. Iedereen mag hem, de media probeert hem alleen maar zwart te maken. Het incident van afgelopen zondag is echt iets van Sankoh, deed hij dit bij een andere speler hoorde je de media alleen maar klagen op Sankoh. Ik vind het wel mooi zo´n persoonlijkheid als Kazim, dat hebben we in Nederland jaren gemist. Bij alle clubs in het buitenland lopen er genoeg van zulke gasten.

22 september 2015 om 11:28

Ik geloof er niet van dat iedereen hem mag binnen de selectie en dat er niemand binnen de club zijn bedenkingen heeft over het soms ongecontroleerde gedrag van Kazim.
Het zal me niets verbazen, als er zelfs spelers binnen de selectie wat angstig voor zijn onberekenbare gedrag en zijn primitieve manier van reageren. Het gevaar van meelopertjes ligt dan vaak op de loer. En er zullen ongetwijfeld spelers zijn die botsen met zijn explosieve karakter.

Nee vertrouwen houden in Kuijt!

Kazim is geen topper, maar bracht vorig jaar het nodige gif en maakte er 11 of 12 zonder echte vleugels, Toornstra en Boetius/Manu en met een 10 achter hem die hopeloos speelde, Immers.

Dat het geen basismateriaal is weet ik ook, maar wat meer krediet verdient hij wel in mijn ogen.

22 september 2015 om 09:27

Als hij zich normaal zou gedragen zou hij die steun ook absoluut krijgen. Iemand die zich met regelmaat als een clown gedraagt en daarnaast sportief niet uitblinkt krijgt altijd kritiek. Daar kiest die jongen toch echt zelf voor.

Misplaatste standje voor kramer? Wanneer was dat?

maakt met alles en iedereen ruzie lijkt het wel. Zeg niet dat het altijd zijn schuld is maar hij is er wel altijd bij betrokken.
Snap dat hij gefrustreerd is omdat hij niet speelt maar zelfs als hij speelt heeft hij een "overvloed" aan testosteron.
Qua strijd gaat hij zeker voorop maar op deze manier heeft Feyenoord niet veel aan hem.

Echt een hele vervelende kerel. Maakt altijd ruzie met zijn tegenstanders en loopt alleen maar gek te doen. Zo'n speler kost je eerder een kampioenschap dan dat hij je er een oplevert.

Weer een hoop herrie om niets. Kazim is niet de meest slimme voetballer maar het lijkt mij uitgesloten dat hij Sankoh beledigingen toe heeft lopen schreeuwen zonder dat iemand dat is opgevallen? Vooral de vierde man had dit moeten waarnemen daar heb ik niet over gehoord? Ik heb vooral het idee dat Sankoh de stoere bink wilde uithangen en de confrontatie met Kazim opzocht.
Verder heeft Kazim genoeg rare fratsen uitgehaald die niet bij het voetbal horen. Het grootste probleem is zijn voetballende kwaliteiten die zijn te beperkt.

22 september 2015 om 09:22

Klopt, in het volledige artikel staat dat hij de hele wedstrijd "doe normaal" riep....hem aanpakken voor dit akkefietje gaat mij te ver maar ik ben wel klaar met hem door allerlei andere dingen.

Jammer dat hier niet bij staat wat hij zondag riep, hij riep namelijk de hele wedstrijd "Doe normaal man" ( staat in het volledige artikel). Ik ben ook allang klaar met hem hoor, dat was ik al nadat hij na de training ruzie had met eigen supporters vorig jaar. Ik hoop dat Achabar gewoon zijn kans krijgt en Kazim lekker mag kijken vanaf de tribune.

Colin Kazim-Richards is een tikkende tijdbom. Waarvan het niet te voorspellen is wanneer die afgaat. Kortom: Een voortdurende bron van zorg voor zijn medespelers, de technische staf, de leiding van Feyenoord én de clubaanhang.

Feyenoord laat zich zo kennen...hoe ze omgaan met dit knulletje, en met die Elia.
Verpaupering van de club op die manier..vond Derksen gister eens wat zinnigs erover zeggen.

22 september 2015 om 11:03

Volledige onzin wat Derksen verkondigde. Derksen zelf was niet aanwezig bij jong Feyenoord naar mijn weten en hij wist vol overtuiging te verkondigen dat er een kopstoot was uitgedeeld terwijl Elia het veld uitgestuurd was i.v.m. een vermeende slaande beweging. Vervolgens wist vriend Derksen te vertellen dat Elia was vrijgesproken i.v.m. vormfouten wat ook pertinent onjuist is. Elia is vrijgesproken i.v.m. gebrek aan bewijs wat heel iets anders is. De aanklager heeft niet kunnen bewijzen dat Elia een slaande beweging gemaakt heeft, wat niet zegt dat hij dat niet heeft gedaan net zo min als dat zou zeggen dat hij Elia wel een slaande beweging heeft gemaakt.
Derksen was lekker goedkoop aan het scoren gisteren.
Voetbal Inside is natuurlijk ook niet echt een voetbalinhoudelijk programma het heeft meer iets weg van "dit was het nieuws" of misschien "koefnoen" het is meer satire dan dat het echt over voetbal gaat, gelukkig weten Derksen van der Gijp en Genee dat ook en nemen zichzelf ook niet al te serieus.

22 september 2015 om 12:40

Van der Gijp was ook weer lekker aan het hakken op Feyenoord. Eerder beweerde hij nog dat je als Feyenoord zijnde Elia áltijd moet halen wanneer je hem gratis kan krijgen en gister vond hij het ineens een teken van geen visie en begreep hij ineens niets van Feyenoord. Ze spreken elkaar constant tegen aan die tafel. Ik zie het tegenwoordig ook meer als vermaak dan een voetbalprogramma.

23 september 2015 om 07:31

Derksen zei dat niet alleen de tegenstander, maar ook de scheids het had gezien, hij zei niet dat hij zelf het gezien was. Heeft hij letterlijk gezegd.
Daarnaast zei hij dat Elia was vrijgesproken door een vormfout, maar dat het anders toch lastig te bewijzen was geweest.
En waar komt dat door, door de stijlloze houding van Feyenoord omtrent dergelijke zaken.

Hier was natuurlijk het wachten al op. Hij zal steeds minder aan speelminuten gaan komen en hij is dan niet de persoon zoals Toornstra, Vilhena of Immers, die gewoon lekker op de bank gaan zitten toekijken. Die Kazim moet zo snel mogelijk gesleten worden, want ik vrees dat als hij erin komt in de toekomst om iets te forceren dat hij nog rood pakt ook! Maar wellicht wacht Feyenoord daar juist wel op, wie zal het zeggen.

22 september 2015 om 11:16

Hij doet niks verkeerd hoor op de bank en snapt gewoon dat die tweede spits is. Totaal geen stoorzender voor de groep. Toen Kramer scoorde was Kazim de eerste die stond te juichten. Hij moedigt gewoon zijn ploeg aan zoals een heel stadion constant loopt te schreeuwen, dat Sankoh daar niet tegen kan zegt meer over hem.

22 september 2015 om 11:30

Ik betwijfel of hij kan omgaan met zijn reserve rol. Dit loopt nog een keer uit de hand en jij weet ook niet exact wat hij geroepen heeft tegen die Sankoh. Ik denk niet dat hij geroepen heeft dat hij hem wel aardig vindt...daar zullen vast wel minder leuke teksten tussen gezeten hebben en dat is iets wat je gewoon niet hoort te doen.

Bovendien kennen we Kazim nu wel, ik heb het wel gezien met dat toneelspel van hem. Altijd oorlog maken, opstootjes opzoeken. Dat hij zich eens bezig houdt met zijn spel want dat houdt niet over. Zulke spelers leveren uiteindelijk alleen maar problemen op voor je elftal.

22 september 2015 om 11:34

Sankoh maakte de hele wedstrijd overtredingen op Kramer. Dus Kazim nam het ggewoon op voor Kramer, niks mis mee.

En dat is jouw mening, naar mijn mening heb je gewoon zulke gasten nodig in je selectie. Die opkomen voor de andere en er staan als het even uit de hand loopt. Zelfs bij Barca, Real, Chelsea en PSG heb je altijd wel een paar spelers die zo zijn in de groep. Hoor je toch ook haast niemand over.

Karim moet gewoon van waarde worden voor het team, en niet laten verleiden tot stommiteiten.Zijn tegenstanders hebben allang door dat hij een kort lontje heeft en dagen hem ook uit .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren