Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst ziet Besiktas op dramatische wijze aan 2024 beginnen

Laatste update:

Besiktas is 2024 zeer slecht begonnen. De huidige nummer vijf in de Turkse Süper Lig verloor vrijdag op eigen veld namelijk met 1-3 van middenmoter Kasimpasa. Nuno Da Costa was met een hattrick de grote held aan de kant van de bezoekers. Een flinke tegenvaller voor Besiktas, waar Giovanni van Bronckhorst de beoogde nieuwe hoofdcoach is.

Bijzonderheden:
Da Costa sloeg vijf minuten voor rust voor het eerst toe. De 32-jarige aanvaller uit Kaapverdië werd op maat bediend en knalde vervolgens onberispelijk raak in de rechterbovenhoek: 0-1. Een dreun voor Besiktas, dat zich echter snel herstelde. Semih Kilicsoy tekende in blessuretijd van de eerste helft en vanuit een rebound voor de 1-1. De assist was van voormalig Vitessenaar Milot Rashica.

De winst was echter voor Kasimpasa, met een heldenrol voor Da Costa in de slotfase. De ervaren aanvaller zorgde al koppend voor de 1-2 en verdubbelde de voorsprong van zijn ploeg slechts drie minuten later. Besiktas was daarna niet meer bij machte om de achterstand weg te poetsen, waardoor alweer de zevende nederlaag van dit seizoen een feit is voor de weggezakte topclub.

Besiktas - Kasimpasa 1-3


41' 0-1 Nuno Da Costa (assist: Haris Hajradinovic)
45' 1-1 Semih Kilicsoy (assist: Milot Rashica)
80' 1-2 Nuno Da Costa (assist: Iron Gomis)
83' 1-3 Nuno Da Costa (assist: Claudio Winck)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het tempo was uiteindelijk laag, maar er vielen toch 4 doelpunten in de stadsderby. Het is jammer dat Besiktas geen nieuwe trainer kan aanstellen zelfs trainers die momenteel werkloos zijn, willen niet komen werken.

5 januari 2024 om 20:34

Ze zijn in gesprek met Gio en de ex trainer van Panathinaokos (verkeerd gespeld denk ik), een van de 2 word het sowieso wel.

Misschien kan Giovanni die Da Costa overnemen van Kasimpasa? Zonder gekheid, Van Bronckhorst heeft heel veel werk te verrichten daar.

Wat is dit voor schandalig spel?

Trainer die weer met de verkeerde wissels komt, cenk en ghezzal serieus? We hebben voorin dreiging nodig! Waarom speelt Rebic niet?

Waarom straf je Rosier zo hard en saboteer je ons met onur op rb?

Niemand durft te voetballen. Middelveld kaatst alles doodleuk terug.

Gio gaat een onmogelijke taak aan lijkt het.

5 januari 2024 om 20:32

Is Rosier niet in gesprek met Trabzon? Mocht Bjk hem laten gaan naar Trabzon is het de domste zet ooit.

Wat is dit team ver weggezakt zeg. Waardeloos spel. Geen enkel speler, die verdiend om het tenue van deze mooie club te dragen. Allemaal lozen zsm.

besiktas moet lekker berghuis oppikken, win win voor ajax en besiktas heeft een creatieve speler bij.

Tijd om een lijntje uit te gooien naar Gedson?

5 januari 2024 om 20:31

Beter niet broer, teams die hij achter zich laat worden de jaar erna kampioen, laat hem maar lekker naar het buitenland gaan, ik hoopte op Lemina, helaas gaat dat sowieso niet lukken, zijn broertje is ook naar Wolves gegaan

5 januari 2024 om 21:17

Lemina was blessuregevoelig in dat ene jaar dat ie bij ons speelde, maae buiten dat vocht hij wel voor het elftal

5 januari 2024 om 21:24

Hij heeft nog steeds liefde voor GS, als het bestuur echt moest kiezen tussen beide dan liever Lemina.

6 januari 2024 om 00:26

Lemina speelt de laatste weken echt fantastisch bij Wolves, het lijkt erop dat hij momenteel op zijn piek zit. Dan denk ik niet dat hij niet bij een Besiktas in crisis zou willen instappen.

6 januari 2024 om 10:55

Goonerkid, wij zijn voor Galatasaray bro, Lemina is oud speler van ons haha 😛

6 januari 2024 om 15:14

Verkeerd gelezen haha, maar alsnog vrij lastig toch? Gala is natuurlijk wel aantrekkelijker dan Besiktas momenteel, maar moeten jullie dan niet eerst een middenvelder lozen? Ik vond het verrassend dat Kaan Ayhan ineens op het middenveld stond, gezien hij daar voor zover ik weet nooit eerder heeft gespeeld en met Demirbay, Oliveira en Ndombele geen goedkope krachten op de bank zitten. Torreira-Lemima zou wel een lekker middenveld zijn overigens.

6 januari 2024 om 17:22

Kaan Ayhan is echt een juweeltje, kan bijna overal spelen en scoort vaak een voldoende, Oliveira is geblesseerd en Ndombele word waarschijnlijk geloost in de winterperiode, Oliveira moet ook op zoek naar een club, Lemina naar GS zou idd enorm lekker zijn, ik zie het helaas niet meet gebeuren.

Ik en de 1200 supporters in het stadion hebben een wanvertoning gezien van Besiktas, met als enige lichtpunt Semih.

A Spor liet het vliegtuig van Gio zien in de lucht, zo ongeveer boven Sarajevo zag je het vliegtuig opeens omkeren. Je wil toch niet zo een slecht elftal coachen?

We kunnen in ieder geval met 99% zekerheid zeggen dat Besiktas geen kampioen gaat worden.

5 januari 2024 om 20:41

99% is nog optimistisch. Een middelmatige voetballer heeft ze in Inonu gekantelt met een hattrick hier gaat gerust 100% gezegd kunnen worden.

5 januari 2024 om 20:41

Ik vindt het echt zielig voor Semih, jammer dat hij heeft bijgetekend, hij had eigenlijk een mooie transfer naar het buitenland moeten maken net als de 17 jarige talent van Sivasspor, met de teamgenoten die hij nu heeft gaat hij geen progressie maken, en hierbij wil ik ook de Fener fans feliciteren met het verlagen van de straf van Fred, blijkbaar krijg je maar 2 wedstrijden als je scheidsrechters uitscheld in Turkije.

5 januari 2024 om 21:10

Dat is al 600 supporters meer dan paar jaar terug toen jullie 13e werden. Als wij zo doorgaan worden we dat ook..

Semih is echt een pareltje..

Misschien kan Gio naar Messi bellen of hij een handje wil helpen.

Grote schaanmaak en jeugd de kans geven.

5 januari 2024 om 21:22

Toen we in de kwartfinale uitgeschakeld werden in de Europa League tegen Barca bedoel je? We waren niet kansloos onderuit gegaan tegen Bodo en Lugano (in eigen huis) zelfs je eigen supporters vierde feest met de Lugano spelers schandaliger kan niet. Ter info, GS heeft nog steeds meer kampioenschappen/sterren/bekers dan Bjk. Overigens scheelde het maar 7 punten tussen jullie en GS in het jaar dat GS 13de werd, snap niet dat je popie jopie doet.

Semih is ons pareltje, rest is ..Hasan Arat kan beter nog een paar selfies maken. Samet kan het beste nogmaals benoemen dat hij de Patron is en Feyaz kan doorgaan met zijn onzin verhalen x op x.Schandalige beslissingen door 5 spelers met uit de selectie te zetten zonder dat je trainer daar achter staat. Van die 5, is 1 je beste rechtsback, 1 je beste spits, 1 samen met Colley je beste centrale verdediger.. Kijk ook maar eens naar je Turkse spelers want die zijn kwalitatief echt vele malen slechter

Een halfuur lang speelden we met 10 man. Salih en Muleka gingen naar de kant, alleen Cenk kwam er in. Zit onze technische staf te slapen? Ook de 4e arbiter is dat niet opgevallen volgens mij.

Ik zie op dit moment geen reden waarom jongens als Ersin, Demir Ege en Semih dit seizoen niet zouden moeten afmaken. De spelers die de voorkeur krijgen doen het niet beter dan hun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren