Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord zit nog ‘enkele tonnen uit elkaar’ wat betreft vaste transfersom’

Laatste update:

Feyenoord hoopt op korte termijn offensieve versterkingen te verwelkomen. De regerend landskampioen is op zoek naar meerdere buitenspelers en een aanvallende middenvelder. De namen van Luka Ivanusec, Arsen Zakharyan en Gustav Isaksen zingen daarom rond in De Kuip. Maandagavond kwam 1908.nl met een update over de drie Feyenoord-targets. De Rotterdammers lijken nog altijd het meest concreet te zijn voor Dinamo Zagreb-aanvaller Ivanusec.

Volgens het medium zitten Feyenoord en Dinamo Zagreb ‘enkele tonnen uit elkaar’ wat betreft de vaste transfersom voor Ivanusec. Waar in de Kroatische media wordt gesproken over een vraagprijs van 12 miljoen euro, zou dat bedrag beduidend lager liggen. 1908 rept over een transfersom van onder de 9 miljoen euro, die kan oplopen middels laagdrempelige bonussen. Feyenoord, dat vooralsnog geen persoonlijk akkoord heeft bereikt met de 24-jarige Ivanusec, zou voor dat bedrag het grootste gedeelte van de transferrechten in handen krijgen. Mogelijk reist de Feyenoord-directie in de komende dagen naar Zagreb af om de deal rond te maken.

Arsen Zakharyan
Volgens 1908.nl wil Feyenoord eerst een buitenspeler verwelkomen, alvorens het verdere toenadering zoekt tot Dinamo Moskou wat betreft Arsen Zakharyan. De twintigjarige middenvelder beschikt in Rusland over een aflopend contract en Feyenoord kan voor 8 miljoen euro een deel van zijn transferrechten in handen krijgen. Zakharyan zou, op advies van zijn vader, een aanbod van Galatasaray hebben afgewezen. Zaakwaarnemersbureau Muy Manero wil de Rotterdammers helpen de transfer te verwezenlijken, maar zit momenteel dus in de wachtkamer. Ajax heeft Zakaryan ook op een lijst staan.

Gustav Isaksen
De Feyenoord-aanhang hoeft vooralsnog niet te rekenen op de komst van FC Midtjylland-aanvaller Gustav Isaksen, zo stelt 1908.nl. De Rotterdammers zijn gecharmeerd van de 22-jarige Deen, maar weten inmiddels dat er een behoorlijk prijskaartje om zijn nek hangt. AC Milan is ook geïnteresseerd in Isaksen en hoorde een vraagprijs van maar liefst 18 miljoen euro. Daarnaast aast Midtjylland op meerdere bonussen, waardoor het totaalpakket nog meer kan oplopen. Feyenoord zou niet bereid zijn om dergelijke bedragen te betalen, maar blijft de situatie van Isaksen monitoren.

Moet Feyenoord sneller handelen wat betreft inkomende transfers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hoop ik toch dat Ivanusec en Zakharyan snel kunnen worden toegevoegd aan de selectie. Lijken mij beide spelers die er meteen staan en echt doorverkocht kunnen worden voor een mooi bedrag. Het wordt tijd dat DtK de portomonnee trekt want zoals Slot al zei, als we in CL hoge ogen willen gooien zal er toch echt nog kwaliteit bij moeten komen.

18 juli 2023 om 12:41

Een deel van de transferrechten binnen hengelen van een speler is wat mij betreft een groot nadeel, klinkt al direct als duister al weet ik dat het niet ongebruikelijk is in Zuid Amerika en Oost Europa

18 juli 2023 om 12:47

Kun je uitleggen wat je er duister aan vindt? Oprechte vraag daar het een overeenkomst is tussen twee clubs en niet met schimmige partijen van derden, wat het imo overzichtelijk en fair maakt.

Bij Gimenez heeft het ons vooralsnog geen windeieren gelegd, daar hebben we ook maar 90% van in handen. Kokcu hebben we op eenzelfde manier doorverkocht.

Mij lijkt het juist een mooie constructie om spelers binnen te hengelen welke normaliter buiten je bereik zijn.

18 juli 2023 om 13:01

Kokcu is verkocht voor 30 (25+5 ivm financal fairplay), en daar bovenop 25%.van de winst boven 25 miljoen.Gimenez is in eerste instantie voor 50% gekocht, dat betekent dat op dat moment bij een transfer zijn oude club de helft van de totaalsom pakt bij een transfer, feyenoord heeft er 40% bij gekocht dus bij een transfer deelt Cruz Azul 10% van het totaalbedrag mee.Er is dus een verschil tussen voor bijvoorbeeld 25% eigenaar zijn, of 25% doorverkooppercentage, in dat geval deel je voor 25% mee, maar wel boven het aankoop bedrag, ipv van het totaalbedrag.

18 juli 2023 om 13:37

Volgens mij is het zo dat we van Kokcu 25 mil van het aankoop bedrag krijgen en niet 25% van de winst.

18 juli 2023 om 13:46

Ik dacht gewoon 25% doorverkoop eerlijk gezegd.

Hoe dan ook....hij is te goedkoop gegaan met de HOOP oop toekomstige inkomsten.

18 juli 2023 om 14:01

Kokcu toch verkocht voor 25*5 voor 75% van de transfer rechten?

18 juli 2023 om 14:20

De waarheid is dat niemand het weet, de berichtgeving loopt uiteen (al zullen hier vast leden zijn die je met 100% overtuiging zullen zeggen het wel te weten) en bijna elke outlet gaf een andere lezing.

Zelfs 1908 was niet consistent in hun berichtgeving hierover, al zitten die er de laatste tijd wel vaker naast mbt transferdetails, maar dat terzijde.

18 juli 2023 om 14:35

Benfica is een beursgenoteerd bedrijf, en heeft het derhalve zelf aangekondigd. Zoals ze verplicht zijn. Het gaat om een doorverkoop percentage: 25% van de winst.

18 juli 2023 om 15:25

Kan het nergens vinden, puur uit nieuwsgierigheid zou je mij de link kunnen DM’en waar dit wordt bevestigd? Mag ook in het Portugees zijn.

18 juli 2023 om 16:11

Op 1908.nl staat een artikel met daarin het (Portugese) statement van Benfica zelf. Artikel van 10 juni. Ik vind die tekst echter ook nog redelijk vrij te interpreteren. Kan ook aan de Google translate liggen... Al lijkt het m.i. eerder te gaan om 25% van de winst, dus boven het aankoopbedrag. Niet over de volledige winst.

18 juli 2023 om 18:44

Maar dat is dus precies het probleem, de tekst van het Benfica statement geeft geen duidelijke uitleg over de constructie.

Daarnaast heeft Feyenoord een week lang gepusht voor 25% ipv 20%, als het over de winst gaat heb je het in het geval van een transfer van 50m dus over een verschil van *trommelgeroffel* 1.25m. 🤷🏻‍♂️

Het kan, maar het lijkt me niet dat Feyenoord een week heeft lopen steggelen om 5% van de winst, dat is zó minimaal. Daarnaast is de constructie populair geworden onder DtK, die altijd doorverkooppercentages hanteert ipv winstverkooppercentages.

Maar goed, ik zat ook niet in de kamer toen de transfer werd onderhandeld en beklonken.

18 juli 2023 om 12:43

Om hoge ogen te willen gooien in de CL moet je wel hele dure spelers gaan halen. Afhankelijk van de loting zou een 3e plek toch prima zijn voor Feyenoord? En als je kijkt naar de laatste 20 Nederlandse pogingen is dat ook wel het meest realistische

18 juli 2023 om 13:05

Idd, overwinteren in de CL of de EL moet het doel zijn, zou van de gekke zijn als ke denkt met wat investeringen even met de grote jongens mee te doen, verschil is veel te groot.

18 juli 2023 om 12:55

Inderdaad en Isaksen zou een luxe zijn om in de selectie te hebben en ook geen verkeerde.
Daarnaast ben ik nog ook wel benieuwd naar het talent Sauer die krijgt wel kansen.

Mocht er voor de rest niemand vertrekken en deze spelers erbij komen dan kijk ik er echt naar uit aankomende seizoen. Het waren ook andere tijden bij Feyenoord, laatste week kijken wie we konden huren etc en onevenwicht selectie.

18 juli 2023 om 13:11

Ik hoop het ook. Isaksen erbij is een beetje teveel van het goede. Ivanusec en Zakharyan zijn absolute top prioriteiten en moeten z.s.m. vastgelegd worden! En dan kan Feyenoord altijd nog kijken naar buitenkansjes. Hopelijk kan met Ueda nog halen als tweede spits, zodat Danilo verkocht kan worden.

18 juli 2023 om 13:26

Alireza en Dilrosum verkopen om ruimte te creëren voor Isaksen. Paixao kan ook aan de rechterkant spelen en je hebt Walemark ook nog.

18 juli 2023 om 15:42

Ik hoop ook heel erg dat Isaksen mogelijk is. Wat een talent is dat!

Als je alireza en dilrosun kunt verkopen om zo Isaksen te halen dan doet Feyenoord wel een geweldige move. Maar ben bang dat het uiteindelijk niet haalbaar is.

Tijd zal het leren.

Van mij mogen ze alle 3 komen maar als je zo leest is Isaksen veel te duur...

18 juli 2023 om 12:41

Ac Milaan heeft veel meer geld dan Feye, dus ligt de transfersom hoger.

Is vrij logisch

18 juli 2023 om 12:58

Ja maar tis niet alsof ze dan ineens met 8 akkoord gaan bij Feyenoord.

18 juli 2023 om 13:41

Valt wel mee hoor

18 juli 2023 om 13:05

Ook niet zo vreemd; 18 goals en 5 assist in 30 wedstrijden..zeer goede stats voor een buitenspeler

Als Feyenoord Ivanusec en Zakharyan weet te contracteren heb je echt een goed team compleet voor aankomend seizoen, mits er geen vaste krachten vertrekken. Wellicht als Ali Reza nog verkocht wordt dat Isaksen aan het einde van de transferperiode nog gekocht kan worden.

18 juli 2023 om 12:47

Inderdaad, Slot gaf eerder deze week al aan bijna selectie rond te zijn. Heel knap hoe Fey dit fixt, CL ticket helpt natuurlijk lekker mee qua overtuiging naar nieuwe spelers. Bovendien handelt Fey ook actief, ik zal het s-woord maar niet meer gebruiken haha. Fey anticipeert heel goed op wat nog eventueel weg kan gaan (schaduwkant paraat) maar ze zijn nagenSlot kan nu bijna compleet de voorbereiding in en het team optimaliseren, chapeau!

18 juli 2023 om 13:18

Ik lees op 1908 dat er voor Isaksen een prijs voor italiaanse clubs van 18 miljoen gevraagd wordt. Rutger gaf aan dat het voor Feyenoord waarschijnlijk lager zal zijn. Echter lijkt mij het onwarschijnlijk dat feyenoord deze jongen binnen kan halen wanneer Ivanusec en Zakharyan worden aangetrokken.

Daarnaast zal je voor Ivanusec en Zakharyan al een regeling dienen te maken voor wat betreft de transferrechten. Ik vraag mij af of je dat moet willen om dat voor drie spelers te doen.

Maar als het mogelijk zou zijn om ze alle drie aan te trekken heb je echt een geweldig team op voorhand. Onze zwakste schakels(buitenspelers) vorig seizoen wordt dan ineens een van de betere schakels.



40 miljoen cl geld. Niet begroot .....4 spelers kado. Dezelfde pyramide als mijn club 5 jaar geleden. Paar spelers die het goed doen in cl ....nog een keer kassa. Wiefer geen 20 miljoen maar 45 ....doelpuntje Gimenez 35 miljoen enz. Tot je je hand verspeelt en cl gaat begroten. Salarissen van 4 miljoen per jaar voor bankzitters en luilakken ....zie Amsterdam.

18 juli 2023 om 13:13

Tja een groot deel van de mindere situatie van Ajax is gewoon toe te wijden aan dhr. overmars die zijn jongeheer aan het delen was met vrouwelijke collega's. In hoeverre kun je hier rekening mee houden als club zijnde?

Doordat Overmars wegging is er een gigantisch slechte transferperiode gedraaid vorig jaar. Daarnaast helpt een verkeerde keuze als Schreuder ook niet mee.

Wanneer je inkomende transfers bepaald worden door 2 onervaren technische mensen en verder zaakwaarnemers dan weetje dat het niet goed gaat.

Stel je voor DTK vertrekt om wat voor reden onverwacht bij Feyenoord, dan zal Feyenoord dit ook gaan voelen. Je kan als club altijd een beleid opstellen waarin mensen vervangbaar zijn. Echter zijn er gewoon een paar plekken in de organisatie die enorm belangrijk zijn en niet altijd even goed vervangbaar zijn. Een Slot en DTK zijn lastig te vervangen. Slot kun je alvast op gaan voorsorteren door energie in een eigen assistent (zoals Hulshoff) te stoppen of een lijstje klaar te maken met 4-5 namen. Echter is dit voor een directeur gewoon een stuk lastiger. Helemaal wanneer het onverwacht gebeurt.

18 juli 2023 om 13:29

Ik kan me bijna niet voorstellen dat de aangetrokken spelers louter uit de koker kwamen van Hamstelaar. Die hebben gewoon geteerd op de voorbereiding van Overmars toch?

En qua verkoop hebben die twee gewoon geweldige bedragen uitonderhandeld. Een leegloop, ja, maar had Overmars dat weten te voorkomen? Als United met 100m voor Antony komt en 60+ voor Martinez, zou hij dat toch ook niet af hebben geslagen?

18 juli 2023 om 14:07



Rooiedraad ....grootendeels met je eens. Maar begroten op cl gaat een keer mis als je geen reserves opbouwt. Snap niet waar het geld is gebleven in Amsterdam. Gepast begroten en betalen en je laten verrassen met cl geld ...precies wat Feyenoord nu voorbij de rest brengt. Ligt keihard weer een kampioenschap op de loer, nog steeds met veel minder geld dan mijn club. Complimenten jongens en alvast gefeliciteerd vanuit amsterdam.

18 juli 2023 om 14:08

Ze verlaten allemaal het zinkende schip.Off-topic: Weet je wat ik gek vind. Iedereen heeft het maar over God Overmars, maar die kerel heeft toch gewoon mismanagement gepleegd. Het salarishuis is dus niet opgewassen tegen een jaar zonder CL. Spelers zonder restwaarden met salarissen van 6.5miljoen. De rest van de selectie zit zo rond de 4 miljoen. Daarbij zitten ook mensen als Klaassen, Bassey, Berghuis, Brobbey etc. Overmars is (mede) verantwoordelijk voor de puinhoop die er nu is bij Ajax.

18 juli 2023 om 14:27



Boem. Daar trap je wat mij betreft een gesloten deur in. Die salarissen waren ooit nodig om een cl waardig team neer te zetten. Veel van de grootverdieners hebben ook groot geld gebracht. Maar het was te opportunistisch .... te link ....amsterdamse hoogmoed ..... het nieuwe Bayern .... rvc heeft ingegrepen. 45 miljoen verlies op cl eerst inhalen !! Let op Feyenoord ....en trek je les hieruit ....zal ik zeggen. Blijf nuchter arbeiders !

18 juli 2023 om 14:55

Welke spelers verdienen er dan in hemelsnaam 6,5 miljoen bij Ajax?

18 juli 2023 om 14:57

Hoop idd dat Feyenoord een les hieruit trekt. Je hebt het nu over een verschil in salaris van topspeler Tadic 6.5 miljoen tov Topspeler Kokcu 0.35 miljoen. Snap wel dat dat nog gaat veranderen maar dat is nu de realiteit.

18 juli 2023 om 14:58

De afgelopen dagen het nieuws niet gevolgd. Dat was dus Tadic

18 juli 2023 om 15:04

Ik kan me niet voorstellen dat Kokcu "maar" 0.35 miljoen verdiende. Dat was echt wel meer

18 juli 2023 om 15:30

Kokcu verdiende echt geen 0,35 miljoen? hoe kom je aan deze cijfers als ik vragen mag?

18 juli 2023 om 15:41

Als als als.... stel je voor.... wat nou als.... kijk maar naar... Man wat een dooddoeners. Als je je beleid op angst af gaat stemmen, kom je nooit een steek verder. Risico's moet je gewoon nemen.

18 juli 2023 om 15:44

Kokcu zat rond 1,5 tot 2 miljoen. Arne Slot is momenteel de grootverdiener met ik geloof 3,5 miljoen vast.

18 juli 2023 om 16:17

Ajax is geen als meer, maar de bittere realiteit. Geef Psv en Feyenoord minstens zoveel kans komend seizoen .....

18 juli 2023 om 16:38

Wat een geklets, Kokcu rond de 2 miljoen. Zelf geen salarissen bedenken. Kokcu zat op 350k. Niks meer niks minder

18 juli 2023 om 16:50

Als er 1 iemand hier is die salarissen verzint ben jij het wel hahahaha 350k waar praat je over.

18 juli 2023 om 17:27

350k klopt gewoon hoor. Kokcu is geen grootverdiener geweest, dat had hij uiteraard wel moeten zijn. Zijn contract is wat betreft salaris nooit opengebroken.

Ivanusec moet deze week goed komen en geregeld worden in mijn ogen zodat je de week/weken erop vol kan zitten op Zakharyan. Wanneer dit lukt en het tevens lukt om de rest van de selectie bijeen te houden dan heb je als Feyenoord zijnde een zeer maar zeer sterk en brede selectie om weer vol mee te doen voor het kampioenschap, de beker en Europees voetbal.
Don Kloese zsm te werk!

Isaksen voor 18 miljoen?! Dat lijkt me te gek. 10 miljoen + Walemark huren lijkt me een uitstekend deal. Daarnaast zie ik ze graag alle 3 zo snel mogelijk gepresenteerd worden. Het wordt namelijk smullen aankomend seizoen in de kuip!!

18 juli 2023 om 15:50

Van mij mogen ze Waldemar dan ook hebben als je op deze manier Isaksen kunt halen. Die zou echt top prioriteit moeten zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren