Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krabbendam overtuigd: ‘Kan niet anders dan dat hij gaat spelen bij Feyenoord’

Laatste update:

Martijn Krabbendam is diep onder de indruk van Feyenoord-talent Leo Sauer. De journalist van Voetbal International was afgelopen week in Marbella voor het trainingskamp van de regerend landskampioen, waar de achttienjarige Slowaak zich behoorlijk liet zien. Krabbendam denkt zelfs dat miljoenenaankoop Luka Ivanusec zich zorgen moet maken over zijn basisplek.

Sauer maakt bij Feyenoord een stormachtige ontwikkeling door, ziet ook Krabbendam. In de Dick Voormekaar Podcast van VI komt het toptalent ter sprake. “Weet je wie echt goed is? Die Sauer! Dat zei ik vorige keer ook al, maar het kan niet anders dan dat die gozer gaat spelen.”

Sauer in actie tijdens het trainingskamp van Feyenoord.

Krabbendam is minder lovend over Ivanusec. “Hij had een moeizaam trainingskamp. Je ziet wel dat hij goed is in de kleine ruimtes, maar…” Schrijver Michel van Egmond haakt in. “Gek is dat zeg. Die jongen begon toch zo goed?” Krabbendam heeft een verklaring. “Hij is geblesseerd geraakt en daarna even zichzelf niet geweest en de trein dendert dan door”, doelt de journalist op Sauer. “Ivanusec moet nu echt aanhaken.”

Het valt Krabbendam op dat Ivanusec onwennig overkomt. “Hij is tot dusver ongelukkig en kijkt een beetje om zich heen. Die heeft echt nog wel een tijdje nodig.” De pas net achttienjarige Sauer komt zelfverzekerder over dan zijn 25-jarige teamgenoot, concludeert Krabbendam. “Hij is onverstoorbaar, dat zie je ook wanneer hij een tikkie krijgt. Hij was echt heel goed, die Sauer. Het is een mooie speler ook.”

Sauer speelde tot dusver pas 197 minuten in de hoofdmacht van Feyenoord, verdeeld over negen officiële optredens. Daarin was de in Bratislava geboren vleugelspits goed voor één doelpunt en twee assists. Sauer ligt in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2026 vast en is volgens Transfermarkt al 5 miljoen euro waard.

Ivanusec werd afgelopen zomer vol verwachting naar De Kuip gehaald. Na een lange transfersoap nam Feyenoord de achttienvoudig international van Kroatië voor zo’n 8 miljoen euro over van Dinamo Zagreb. Transfermarkt schat zijn marktwaarde iets hoger in: 12 miljoen euro.

De rechtsbenige Kroaat noteerde tot dusver dezelfde statistieken als Sauer, maar kreeg veel vaker de kans van trainer Arne Slot. Ivanusec stond in totaal 739 minuten op het veld namens Feyenoord, verdeeld over vijftien optredens.

Moet Leo Sauer direct een kans krijgen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch zo leuk aan voetbal ook dit soort dingen. Werkelijk waar iedereen dacht bij de komst van Ivanusec; de topaankoop van Feyenoord dit seizoen. Vervolgens is de kans dus vrij groot dat hij door een jochie van 18 niet eens in de basis staat. Wat hebben we er toch veel verstand van met z’n allen 😂🤥

9 januari 2024 om 21:09

Lijkt wel beetje zelfde verhaal als sutalo bij ajax🙈

9 januari 2024 om 21:11

Waardeloos die Kroaten

9 januari 2024 om 21:22

Toch gek dat twee internationals het zo moeilijk hebben om aan te haken in de Eredivisie.

9 januari 2024 om 21:29

@Jeffrey - Haha ja zelfde geval inderdaad! Sutalo en Sosa eigenlijk ook had ik veruit het meeste van verwacht, net als Ivanusec. Misschien dat ze na de winter of komend seizoen gaan vlammen.

9 januari 2024 om 21:37

Ze speelden ook "maar" in Kroatie bij Zagreb. Sutalo staat vooral het laatste jaar in bij Kroatie naast Gvardiol. Daar voor had je Caleta Car en Lovren ernaast. Volgens mij hetzelfde ongeveer voor Ivanusec. Verder is het ook een stuk makkelijker voetballen als je de bal kwijt kan bij een middenveld Modric, Brozic, Kovacic, Rakitic.

10 januari 2024 om 06:58

Ik denk dat je Ivanusec niet goed met Sutalo kunt vergelijken. Bij Ivanusec zie je dat hij mede door z'n blessure fysiek het (nog) niet kan bijbenen, waar ze ook mee bezig zijn. Dat zie je overigens bij vrijwel alle aankopen van Feyenoord, hoewel je van Ivanusec misschien op wat meer had gehoopt omdat ie al een stuk meer ervaring heeft. Maar ik denk dat vooral z'n blessure hem heel erg in de weg heeft gezeten. Verder zie je wel dat hij heel veel techniek heeft en in de kleine ruimte goed is, dus ik denk niet dat het een gebrek aan kwaliteit is.

Over het algemeen is de mening van journalisten vaak onzin
Een enkele keer zie je iemand die voor zijn pensioen een praat programma had ook zijn mening geven
totale onzin. Lees ik geen eens meer,
maar wat deze voetballer betrfet ben ik het wel eens met Krabbedam
Goede speler. Des te vreemder dan Slot op zoek is naar een linkerspits. Met deze jongen heb je nummer 3 voor die positie

9 januari 2024 om 22:35

Het meest vreemde vind ik, Slot kiest altijd voor een jahanbaks of Dilrosun. Laat die Sauer dan ook spelen. Ivanusec is goed, dat hebben we eerste paar wedstrijden gezien. Hij komt er zeker wel.

10 januari 2024 om 08:44

Zie hem ook liever op 10 spelen dan stengs is voetballend zeker niet minder dan stengs alleen hij pakt wel door met druk zetten waarbij stengs gewoon onnodige meters maakt en nooit zijn duels wint met druk zetten altijd te laat.

Ivanusec is gewoon een beetje een mismatch voor dit Feyenoord. Echt wel een goede voetballer, maar we hebben buitenspelers met snelheid en een actie nodig. Ivanusec is echt gewoon erg traag.
Zou hem liever op 10 zien omdat hij echt goed kan voetballen en het inzicht heeft, maar daar speelt dan weer Stengs meer dan prima.

Feyenoord is wanhopig op zoek naar een buitenspeler terwijl die posities juist goed bezet zijn met Ivanusec, Paixao, Sauer, Dilrosun, Minteh en Jahanbaksh (na de Afrika cup).
Daarnaast heb je Stengs die op de flanken kan en Lingr, die nauwelijks speeltijd krijg, maar ook prima op de flanken uit de voeten kan.

Hoeveel buitenspelers heb je nodig?

Als je ontevreden ben over de basis, geef dan een talent als Sauer een kans samen met Lingr.
Laat je verbazen.

Wat Feyenoord nu doet is kopen om het kopen, wat ze afgelopen zomer ook hebben gedaan en waardoor er 40 miljoen aan niets toevoegende middelmaat is weggegooid.

9 januari 2024 om 22:54

Dus zerrouki, beelen, ivanusec, stengs, ueda, vd belt en nieuwkoop kunnen er allemaal niks van ? Voegen absoluut niks toe wil jij zeggen ?

9 januari 2024 om 23:07

Klopt! Noem 1 uitblinker van die aankopen? Oké, Stengs voegde wat toe maar verder?

Niet zoals Schouten en Lang wat toevoegen bij Psv.

9 januari 2024 om 23:08

Op Stengs na voegen ze toch ook heel weinig toe tot nu toe? Of vind jij dat die namen indruk hebben gemaakt dit seizoen?

9 januari 2024 om 23:32

Ik vind Beelen in de minuten die hij krijgt verrassend moeiteloos aanhaken. Zerrouki heeft zeker al zijn waarde gehad al brengt hij voor z'n prijskaartje misschien net iets te weinig. Vd Belt krijgt nauwelijks speeltijd dus hij zal op de training niet mee kunnen komen gok ik. Ueda en Ivanusec vallen (zeker gezien hun transfersom) tot dusver erg tegen. Beiden hebben slechts sporadisch iets laten zien dat hoopgevend voor de toekomst is.

9 januari 2024 om 23:35

Dat klopt. Wat voegen ze toe dan?
Stengs doet het redelijk maar veelal tegen de kleine clubjes als Heracles.
Verder is het niet veel. Neem Ueda, je duurste aankoop die Gimenez moet doen vergeten, raakt geen pepernoot.

Lingr is de enige waar ik wat in zie en juist hij speelt nooit, waarschijnlijk omdat hij als enige niet door Slot is aangebracht.

10 januari 2024 om 00:38

Elk jaar hetzelfde liedje in winter, de Nederlandse gasten of uit de Nederlandse competitie die voor een relatief hoog of juist erg laag bedrag zijn gehaald en nog niet helemaal renderen. kunnen er niks van en zijn al een miskoop want het gaat nooit meer wat worden of waren veelste goedkoop en zal toch nooit wat worden. (Vorig jaar timber en wieffer) En aan de andere kant is een buitenlandse speler die weinig minuten krijgt echt de speler waar iedereen het in ziet en echt niet snapt waarom die geen minuten krijgt, dit jaar lingr vorig jaar bullaude, daarvoor bassetFeyenoord is fancieel goed bezig maar jaren lang slechte financiële cijfers is met 2 goede seizoenen niet zomaar opgelost. Feyenoord kan qua transersommen en salarissen gewoon nog niet tippen aan ajax en psv, zo simpel is het. Dus zullen ze ook meer moeite hebben met spelers halen die er meteen staan en als er dan ook nog een blessure komt word het al helemaal een lastig verhaal, aangezien er met het constant dubbele programma amper tijd is voor echte trainingen. Dat wat spelers teleurstellen is duidelijk, maar om ze nu al allemaal af te schrijven is natuurlijk ook onzin

10 januari 2024 om 08:47

Ben het eens over bullaude en lingr, basset niet. Maar wij weten ook allemaalbdat als je niet een lievelingetje bent van slot je bijna geen minuten of kansen gaat krijgen.

10 januari 2024 om 14:27

“ Feyenoord kan qua transersommen en salarissen gewoon nog niet tippen aan ajax en psv, zo simpel is het”

Feyenoord heeft afgelopen zomer evenveel uitgegeven als PSV; een recordbedrag van 40

Het gaat erom wat je ermee doet. En hier heeft Feyenoord overduidelijk de slag gemist.

Zeker als je ziet dat de scouting verschillenden namen voordroeg waar niets mee gedaan is door Slot en deze gasten nu elders de sterren van de hemel spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren