Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: ‘Volgend jaar is hij de beste linksbuiten van Feyenoord’

Laatste update:

Kenneth Perez ziet muziek in de ontwikkeling van Luka Ivanusec. De analist vindt Ivanusec stukje bij beetje beter worden in zijn defensieve taken, en voorspelt dat hij volgend seizoen niet meer ter discussie staat in De Kuip. "Volgend jaar is hij de beste linksbuiten van Feyenoord", aldus Perez bij Dit was het Weekend.

Na zijn reservebeurt tegen PSV (2-2) mocht Ivanusec zondag weer vanaf het begin meedoen. Met de 25-jarige Kroaat op linksbuiten won Feyenoord eenvoudig van het bezoekende Heracles Almelo (3-0).

Ivanusec' optreden kon Perez wel bekoren. "Ik vond hem wel goed", zegt de Deen na afloop. "Ik zie heel veel potentie in hem, alleen de trainer is van mening dat hij te weinig verdedigend werk doet."

Daarmee verwijst Perez onder meer naar uitspraken van Slot uit januari. De Feyenoord-trainer stipte toen 'het spel zonder bal, het drukzetten, het echte aanlopen, het arriveren in de duels en de dynamiek in zijn spel' als verbeterpunten voor Ivanusec aan.

Met name defensief ziet Perez de zomeraanwinst stappen maken. "Hij heeft nog niet helemaal geleerd hoe hij moet drukzetten, maar je ziet in elk geval dat hij stinkend zijn best doet in doen wat de trainer vraagt. Dat gaat wel komen, en dan is hij volgend seizoen de beste linksbuiten van Feyenoord."

Wel denkt Perez dat Ivanusec tegen Heracles geholpen werd door Quilindschy Hartman. "Ivanusec heeft niet de absolute snelheid, dus wat heeft hij nodig? Een back die hem ontzettend helpt met zijn loopacties. Hij heeft hulp nodig, hij kan niet effe twee man voorbij." Volgens Perez moet Ivanusec het vooral van zijn overzicht en ruimtelijk inzicht hebben.

Ivanusec' seizoen verloopt tot dusver met vallen en opstaan. De linksbuiten schommelt tussen bank en basis, en produceerde tot dusver één goal en vijf assists in 26 officiële optredens voor Feyenoord. Igor Paixão is zijn voornaamste concurrent, terwijl ook Antoni Milambo en Leo Sauer in de luwte hopen op speelminuten. Feyenoord betaalde afgelopen zomer zo'n 7,8 miljoen euro voor Ivanusec.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet aan alles bij Ivanusec dat hij echt goed kan voetballen. Zijn aannames en passing is echt heel sterk. Zeker in de combinatie en het 1x raken zie je echt de kwaliteit terug. Ik denk dat hij vooral gehinderd is door die vervelende blessure in het najaar waardoor hij (met het volledig fit worden daarna erbij) eigenlijk gewoon 3 maanden stil heeft gestaan.

10 maart 2024 om 23:25

Mee eens ja. Daarnaast hebben we ook gezien dat Ivanusec toch even wat moeite heeft gehad met de intensiteit die Slot vraagt. En nog steeds hoor je van Slot dat er nog meer van hem wordt gevraagd dan hij nu laat zien in druk zetten etc. Om dat niet ten koste te laten gaan van het voetballende gedeelte heeft natuurlijk ook z'n ontwikkeling nodig. Maar ben enorm blij dat het vooruit gaat, want aan alles is te zien dat Ivanusec en hele goede buitenspeler is en kan worden.

10 maart 2024 om 23:33

En vergeet niet heeft zich misschien ook wel aan ons landje moeten aanpassen qua andere leefomstadingheden dan kroatie. Geef nieuwe spelers gewoon soms wat de tijd. Denk dat hij volgendjaar echt wel gaat knallen

11 maart 2024 om 07:38

Echt een heerlijke voetballer om naar te kijken inderdaad. Overigens liep hij gisteren ook geregeld twee man voorbij, dus het is niet zo dat hij dat niet kan ofzo.

Ivanusec is al de beste linksbuiten van Feyenoord. Paixao is de beste rechtsbuiten van Feyenoord. Het wordt tijd dat Slot ze eens langere tijd de kans geeft op die positie. Minder dan Paixao op links en Minteh in het algemeen zullen ze het echt niet doen.

10 maart 2024 om 23:35

Jouw afkeer tegen Minteh is echt ongezond. Ja die jongen doet veel fout maar ook veel goed en ontwikkelt zich zoals Slot zegt erg rap.

11 maart 2024 om 01:00

Ja of we huren hem nog een seizoen met een koopoptie en verkopen hem daarna met dikke winst. Minteh geeft zelf ook aan het heel erg naar zijn zin te hebben en begint ook steeds meer te scoren en overzicht te bewaren naar mijn idee. Ik ben ook geen groot fan maar alles beter dan een Ali ofzo opstellen

11 maart 2024 om 05:51

Minteh is door Newcastle voor 8 miljoen gekocht. Die kunnen wij nooit betalen. Verder valt dat overzicht behouden nog steeds enorm tegen. Ik verwacht ook niet dat hij dit ooit wel zal krijgen.

Paixao heeft op rechts veel meer laten zien dan een Minteh. Die heeft een hele dreigende (vroege) voorzet. Vind jij Minteh oprecht beter op die positie?

11 maart 2024 om 09:15

Ook ik heb het niet op Minteh. Blind paard dat wanneer hij niet bind is, nog altijd niet de bal krijgt, waar hij hem hebben wil. Maaaar hij heeft wel atijd dreiging, iets wat Paixao uit vorm zelfs niet heeft. De bodem bij Paixao is een stukje lager dan die van Minteh. Ivanusec en Minteh op de vleugels lijkt mij momenteel ook de beste keuze.

11 maart 2024 om 09:53

Die jongen doet vrijwel alles fout. Ja hij scoort, maar dat was dan ook meteen zijn enige goede actie van de wedstrijd.

11 maart 2024 om 13:16

Ik vind Minteh het anders best goed doen. Ja, hij verslikt zich wel eens in een actie, maar ik ga er wel voor zitten als hij aan de bal komt.

Ivanusec is een uitstekende linksbuiten maar als hij de kans krijgt is hij denk ik een nog betere 10. Die jongen heeft heel veel overzicht en een hele fijne trap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren