Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Akchaoui: 'Ik ga alles geven om me in de ploeg te spelen'

Laatste update:
/

Youssef El Akchaoui heeft voorlopig geen plannen om sc Heerenveen te verlaten. De linksachter werd de voorbije seizoenen verhuurd aan VVV-Venlo en NAC Breda, maar wil nu weer voor zijn kans gaan in Friesland. Hij hoopt coach Marco van Basten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

“Toen ik een jaar geleden terugkeerde bij Heerenveen, voelde het anders dan nu”, laat de 31-jarige verdediger optekenen in de Leeuwarder Courant. “Simpelweg omdat er nu een andere trainer met een andere werkwijze is. Dat voelt fris.”

De geboren Dordrechtenaar, die in het verleden de kleuren verdedigde van onder meer ADO Den Haag, NEC en FC Augsburg, zegt dat hij niet bezig is met andere clubs. “Ik ga alles geven om me in de ploeg te spelen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Met andere clubs ben ik totaal niet bezig.”

Gaat het Youssef El Akchaoui lukken om een basisplaats te veroveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

aardig backje hij is toch al weer 31 dat is niet jong maar ik hoop dat hij het goed gaat doen

2 juli 2012 om 17:32

Wegwezen Bitte... Deze grappenmaker voegt niets toe aan het elftal, integendeel, hij is een storende factor. Zijn misplaatste arrogante houding valt slecht bij Heerenveen. Desnoods met behoud van uitkering laten vertrekken.

Wanneer laat El Ak zijn voeten eens spreken? Vorig seizoen had meneer ook nogal veel praatjes, maar zelfs Breuer wist hem uit de basis te houden en dat deed niet eens zo slecht. Grootverdiener, die zijn salaris nog geen enkel moment heeft waargemaakt.

Slechte back.. Was bij NEC echt een "smaakmaker" met zijn vrije trappen en rushjes.. Bij Ausburg heb ik hem totaal niet gevolgt en toen hij naar Heerenveen kwam was ik best wel positief totdat ik die jongen zag spelen. Drama!

Aanvallende is er wat af, als hij naar voren komt liep hij assaidi in de weg. Verdedigend is hij toch wel beperkt, is niet snel op de eerste meters en handelingssnelheid is ook beneden het niveau voor een subtopper in de Eredivisie.

Wat mij betreft gaat ie weg want deze El Ak drukt nog aardig op de salariskosten.

Deze jongen heeft een goede periode gehad bij nec, toen is zijn hoofd helemaal gek gemaakt door de media en mario been dat hij naar feyenoord zou gaan. en sinds die deal is afgeketst is het ook berg afwaards gegaan met hem. ik hoop dat hij zichzelf nu onder marco kan terug vinden en weer gaan spelen zoals we van hem gewend zijn.

El-ak moet gewoon weg, enorme dure jongen en we hebben nu 3 linksbacks, Raitala en Aktou (jong talent) dus voor El-ak is weinig plaats en hij is ligt volgens mij ook niet heel erg goed in de groep. Elk jaar weer roept hij het zelfde, dat hij namelijk weer wil knallen en vertrouwen heeft bij Heerenveen. Het standaard praatje, laat hem maar snel gaan Heerenveen!

2 juli 2012 om 20:48

Goltjesdief,

Ook Joris Voest is toch van SC Heerenveen, is misschien nog wat te jong, maar stond in het onder 17 team bij oranje dat europees kampioen werd. Is zeker geen slechte speler.

wie is zijn concurrent?

2 juli 2012 om 15:57

Raitala, net nieuw van Osasuna.

2 juli 2012 om 16:06

Dan zal El-ak het wel niet redden lijkt me, als ze net een nieuwe speler hebben aangetrokken voor die positie,

2 juli 2012 om 16:47

Tenzij men Raitala op rechts zet, want ook die vacature staat nog open.

2 juli 2012 om 17:47

Hansma (of Veenstra) heeft heel erg cryptisch aangegeven dat er nog wel een rechtsback gaat komen. Ze zoeken om een "rechtsbenige verdediger". Met Kum, Zomer en Gouweleeuw ben je centraal in ieder geval al voorzien. Gewoon een rechtsback dus. Hopelijk komt El Akchaoui nog tot inkeer. Elk greintje talent om hier te slagen ontbreekt gewoon bij hem.

Hij hoopt Marco van Basten te overtuigen van zijn kwaliteiten....van Basten zal toch niet ineens kwaliteiten bij die kwal zien die hij niet heeft? Kon vorig seizoen in de voorbereiding het niveau van de amateurs nog niet eens bijhouden. Bij NAC zijn de supporters hem zelfs liever kwijt dan rijk. En dan zal hij bij Heerenveen zeker een basisplaats weten te bemachtigen. Hij verdient veel te goed om zelfs transfervrij te vertrekken. Het salaris wat hij hier op de tribune op kan strijken krijgt hij nooit ergens weer. Wat mij betreft mag hij dan ook op nokken. Ik was al zeer verbaasd, zo niet verbolgen, dat hij zaterdag bij de eerste training was. Ik hoop van harte dat Been de mensen bij Genk kan overtuigen hem naar België te halen. Grote bek heeft hij, verder niet.

Ik geef hem weinig kans, heeft het niet waargemaakt bij Augsburg. Zijn eerste jaar bij Heerenveen was zeer teleurstellend en had het alleen maar met Jans aan de stok. Verleden jaar bij NAC was het ook allemaal teleurstellend. Raitala is net aangetrokken, waarvan ik goede dingen hoor. Nee, El Akchaoui wordt hem niet.

Deze man komt helaas veel tekort. Het vlotte niet zo tussen Jans en hem maar zelfs met nieuwe energie onder Van Basten zal hij niet goed genoeg zijn voor de basis. Jammer, want hij verdient veel. Zou mooi zijn om hem te kunnen verhuren weer en anders hebben we een slechte en ongemotiveerde bankzitter voor veel geld.

Alsjeblieft zeg, El-ak doe niet koppig en kap eens met geld te harken terwijl je zelf ook weet dat je ook nu weer niet zal spelen. Ligt niet aan zijn instelling hoor, heb niks tegen de persoon wel tegen ze spel, hij kan het niveau gewoon niet aan. Heeft nu 3 kansen gehad(eerste voorbereiding, dramatisch gespeeld te slecht, op de bank beland, 2de kans, te slecht vertrokken naar Vvv, derde kans, te slecht vertrokken naar Nac.
Dan maar liever transfervrij laten gaan en je fout toegeven als bestuur zijnde dan dat deze jongen nog een seizoen veel te hoog salaris ontvangt en evt miss een takent als aktou in de wegstaat.

goede man voor Feyenoord al routiner!!
een goede om achter de hand te hebben..

El-a kwam hier met grote verwachtingen binnen, ook van onze kant.. ik was echt blij dat hij samen met Kruiswijk onze verdediging kwam versterken, want dat was op dat moment al niet best. Ze zijn beide tegen gevallen, gefaald.. en waarom? De reden is me nog onduidelijk, El-a speelde bij NEC geweldig goed, prima LB en met een fijne traptechniek en een back die iemand van de gras mat af kon spelen, die jaren heeft hij gehad, en ik hoop van harte dat zijn jaren nog gaan komen, maar ik denk dat die jaren zijn geweest. Ik zie hem graag vertrekken, vooral ook omdat hij erg op de begroting drukt met zijn salaris, en omdat er jonge 'honden' staan te trappelen om zijn positie in te nemen. Eerst Raitala die van Osasuna komt, maar daar achter komen Aktaou en Kenny Otigba, dat grote talenten zijn van Heerenveen. Ook Kruiswijk mag van mij vertrekken, deed het goed in zijn jaren bij Groningen, heeft toen wat pech gehad bij Anderlecht maar bij Rodajc weer goed opgepakt, ook met grote verwachtingen hier gekomen maar kwalitatief niet goed genoeg voor Heerenveen, als de spelers nog vertrekken hoop ik nog dat er een RB komt, en dan is de defensie aardig compleet met; Schmidt, Kum, Zomer, Gouweleeuw, Raitala, Otigba, Aktaou, prima dus.

3 juli 2012 om 07:32

Was ik soms de enige die niet blij was met deze twee versterkingen (el-achkaoui en Kruiswijk.) Het enige waar ik wel blij van werd is dat Breuer weer wat concurrentie erbij had gekregen. In de jaren hebben we echt matige verdedigers gehad, Kopic, Djuric en Kruiswijk waren echt te duur en straalde helemaal niks uit.

Nordveldt
Hedenstad?
Gouweleeuw
Zomer/kum
Raitala
Pappa/de Roo
Djuricic
Kum
VanLaParra
Uth/Amoah
Aankoop/Uth
3 juli 2012 om 13:44

Achteraf is het natuurlijk heel makkelijk om te zeggen dat je ze op voorhand al niet wou hebben, zou ik ook het liefst zeggen, maar helaas!

In je opstelling kan ik me aardig vinden, alleen Pappa moet nog wel gecontracteerd worden, en over Hedenstad heb ik mijn twijfels, net zoals Singh... als ze daadwerkelijk zo goed waren geweest voor ons, hadden we ze allang binnen gehaald, dat moment is allang geweest. Nu Heerenveen ze even in de wachtkamer heeft gezet, hapt Feyenoord toe, ik denk dat een speler als Marco Pappa veel beter is dan Singh, en over Hedenstad tsja, ik zou gaan voor Zuiverloon, heeft het hier al bewezen dat hij het kan.. en over zijn salaris komen ze vast wel uit, als je geen club hebt en het ziet er na uit dat dat er ook niet komt, wil je echt wel voor het minder spelen, en anders voor verheagh gaan, maar daar moet je weer een transfersom voor betalen.. ben heel benieuwd hoe het gaat komen.!

En toch heeft hij het bij NEC best goed gedaan, hopen dat hij met hard werken weer terugkomt op dit niveau.

El ak mag inderdaad vertrekken, komt zwaar tekort, vooral zijn snelheid is een probleem. Ik heb Aktaou vaak gezien in de A1 van heerenveen het is een moderne linksback die aanvallend en verdedigend zijn mannetje staat, hij is een groot talent op de linksback!!!

Komt als back pure snelheid en meters tekort en brengt niks extra , zit in zijn nadagen van zijn carrière

Transfervrij laten gaan, hou je zijn veel te hoge salaris nog in eigen portemonnee.

zeg is iedereen die hier reageerd de nieuwe linksachter van heerenveen vergeten van Hoffenheim?

Jukka Raitala

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren