Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Akchaoui belandt in zoektocht naar nieuwe club in Rotterdam

Laatste update:

Youssef El Akchaoui zien we de rest van het jaar mogelijk terug in Rotterdam. De clubloze verdediger, die onlangs zijn contract met sc Heerenveen liet ontbinden, traint voor onbepaalde tijd mee met Excelsior. Dat laat de club uit Kralingen weten via de officiële kanalen.

/

Het is nog niet bekend of de 31-jarige El Akchaoui, die twee interlands voor de nationale ploeg van Marokko speelde, in aanmerking komt voor een contract bij Excelsior. Voorlopig maakt de Jupiler League-club slechts melding van ‘conditie op peil houden’.

De in Dordrecht geboren El Akchaoui begon zijn profloopbaan bij Excelsior. Via Union Berlin kwam hij terug naar Nederland, toen hij voor ADO Den Haag ging spelen. Die club deed hem over aan NEC, dat hem verhuurde aan FC Augsburg en vervolgens naar sc Heerenveen liet vertrekken. De Friese club verhuurde hem aan achtereenvolgens VVV-Venlo en NAC Breda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond het in zijn tijd bij NEC wel een goede back. Jammer dat hij dat niveau door blessures niet meer heeft kunnen halen..

14 januari 2013 om 15:40

En instelling.

14 januari 2013 om 15:58

waarop is dat nou gebaseerd? El Akchaoui staat juist bekend als iemand die een trainingsbeest is met een enorme wedstrijdmentaliteit. Ik vind het verder een beperkte voetballer, maar het valt me wel op dat er snel iets wordt geroepen over de instelling van zo'n speler. Graag onderbouwen met argumenten

Kan nog wel mee bij willem 2 denk ik! maar van heerenveen naar escelsior zou op dit moment echt een verlaging zijn zeg!

14 januari 2013 om 15:51

Ik zie hem graag naar Almere komen hoor! Kan zoveel gif toevoegen aan onze getalenteerde selectie. En daarbij hebben wij ook nog geen degelijke linksback...

14 januari 2013 om 16:02

En daarbij zit er meer potentieel in Almere dan Excelsior op dit moment.
Het is jammer dat hij niet naar Almere is gekomen. Bij Excelsior worden er elk jaar een half elftal aan spelers gehuurd, zometeen heb je een uitstekende linksback en als El-akchaoui daar gaat banken is het einde verhaal.

Het kan hard gaan. Ik weet nog dat toen Been naar Feyenoord kwam diverse mensen riepen/hoopten dat El Akchaoui mee zou komen. Overigens zou ik het voor Excelsior geen slechte speler vinden. Hij heeft juist de leeftijd en ervaring die ze nog missen op Kralingen. Al vraag ik me wel af of hij al zin heeft om onderin de 1e Divisie te gaan voetballen (al hoort Excelsior wellicht hoger dan waar ze nu staan).

Ongelooflijk hoe ver die jongen is teruggevallen. Was onder Been in Nijmegen een van de drie beste, zo niet de beste, linksbacks van de eredivisie...

Als hij ook maar op de helft van zijn oude niveau zou kunnen komen (en dan praat ik over zijn tijd bij Nec) dan is hij al een belangrijke aanwinst voor Excelsior. Het team draait momenteel zo dramatisch... Behalve een tekort aan kwaliteit, missen ze ook de volwassenheid en het geduld om tegenstanders de wil op te leggen. Wat dat betreft denk ik dat El Akchaoui met zijn ervaring van waarde kan zijn.

Overigens jammer dat Voetbalzone de titel niet eindigt met 'bij Excelsior' in plaats van 'in Rotterdam'. Waarschijnlijk weer een poging om lezers te lokken, door de indruk te wekken dat het hier over Feyenoord gaat.

14 januari 2013 om 15:55

Ik hoop inderdaad niet dat mensen bij het lezen van de titel daadwerkelijk gaan denken dat hij bij Feyenoord zou opduiken... Maar het gaat om het idee dat het woordje 'rotterdam' meer lezers trekt dan het woordje 'excelsior'. Sommige leden zullen misschien zeggen dat Voetbalzone groot gelijk heeft om met dit soort titels te komen; ik als lezer vind het irritant en voel me daardoor in de maling genomen. Het is, om in termen van Johan Derksen te spreken, minachting van de kijker.

Overigens zou ik deze reactie niet geplaatst hebben als dit de eerste keer was dat Voetbalzone dit doet, hoor. Maar dit soort schunnige trucs gebruikt deze website dagelijks meerdere malen en dat is jammer. Dat heeft Voetbalzone in mijn ogen niet nodig.

14 januari 2013 om 16:04

Dan nog, er zijn 3 Bvo's in Rotterdam. Iets meer duidelijkheid kan geen kwaad. Vervang Rotterdam door zuid-limburg en je weet zou net zoveel weten. Is gewoon slechte journalistiek, bewust of niet.

14 januari 2013 om 16:04

Het gaat om euro's en wat jij daarvan vindt hebben zij geen boodschap aan.
Is mijn bescheiden mening.

14 januari 2013 om 16:09

Elke click levert Vz weer advertentieinkomsten op. De site moet toch ergens van bestaan.

14 januari 2013 om 19:25

@setto: Mijn bescheiden mening is dat jouw reactie niets toevoegt... Voetbalzone hoeft inderdaad geen boodschap te hebben aan mijn frustratie, maar dat hoeft mij er niet van te weerhouden om deze toch te uiten. Dat het allemaal om het geld draait snap ik ook wel, dat hoef je mij niet uit te leggen. Het is, zoals rickv terecht opmerkt, slechte journalistiek en ook nog eens in de maling nemen van de bezoekers. Maar sommige van hen schijnen daar geen probleem mee te hebben.

@malloot: Jou neem ik al tijden niet serieus meer op deze website, gezien je reacties in het verleden. Jouw inlognaam zegt mij genoeg

Jammer dat hij zo is afgezakt qua niveau, bij NEC vond ik hem een prima back maar mede door blessures is hij nooit meer zo geweest als dat hij bij NEC was.
Van Heerenveen naar Excelsior is natuurlijk wel een flinke stap omlaag, maar dan heeft hij in ieder geval weer een club en een kans dat hij daar elke week speelt.

Goede speler voor Excelsior. Een speler die niet het uiterste uit zijn carriere heeft gehaald. Instelling of niet, gedurende zijn NEC tijd had ie veel aanvallers in zijn broekzak.

Goede move van Excelsior. Ik hoop dat Excelsior hem een contract kan aanbieden en hem weet vast te leggen. El Akchaoui kan Excelsior iets extra's geven met zijn goede trap. Als ze goed trainen op standaardsituaties kan dit van enorme waarde zijn.

Hij was toch altijd een meer dan prima back al helemaal voor Nederlandse begrippen?! Denk toch dat Youssef het niveau eredivisie nog aan zal kunnen, zijn kwaliteiten kunnen toch niet zomaar ineens verdwenen zijn binnen korte tijd?! Excelsior zou wel een gigantische stap terug zijn voor zijn kaliber.

ik zie hier rechts in de stand dat ze tenminste niet de rode lantaarndrager zijn, wel een slechte zaak trouwens degradeer je en sta je in de winterstop onderaan daarom snap ik wel dat een jongen als youssef iets toe kan voegen bij excelsior vanwege zijn spirit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren