Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Akchaoui: ‘Speel liefst bij Barcelona, maar die hebben nog niet gebeld’

Laatste update:

Nadat zijn contract met sc Heerenveen ontbonden werd vond Youssef El Akchaoui deze week onderdak bij Excelsior, waar de linksback voorlopig mee kan trainen. De vleugelverdediger had gehoopt op een grotere club, maar is blij dat hij in Rotterdam zijn conditie op peil kan houden.

/

“Ik speel het liefst bij Barcelona, maar die club heeft helaas nog niet gebeld”, vertelt El Akchaoui lachend aan het Algemeen Dagblad. “Ik heb nog altijd een huis in Rotterdam en Excelsior is bekend terrein voor mij. Met Heerenveen ben ik helemaal klaar, maar met mijn carrière nog niet”, vervolgt de 31-jarige linkspoot serieus. Ook Excelsior-trainer Leon Vlemming is opgetogen over de komst van El Akchaoui.

“Normaal gesproken ben ik niet zo happig op spelers die willen meetrainen, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering. Youssef is een echte winnaar en heeft veel ervaring, hij kan een positief effect hebben op onze spelersgroep. Bovendien weet je niet of hij wel een club vindt. In dat geval lijkt het me helder dat hij voor ons interessant is”, kijkt de coach van de hekkensluiter van de Jupiler League vooruit.

Denk je dat Youssef El Akchaoui bij Excelsior blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij NAC was hij echt een zeer rotte appel in het groepsproces en dat slechts in een half jaar.
Na Mario Been bij NEC niets meer geweest met deze jongen.

15 januari 2013 om 13:03

op zich best raar. Als 1 coach slecht met spelers om kan gaan was het Been destijds wel. Iedere week zat er wel weer iemand anders voor straf op de tribune

Ik ben als ScH supporter blij dat we hem kwijt zijn, heb het eigenlijk altijd al een matige back gevonden.

Wel schandalig dat er geen enkele topclub in Europa is die hem haalt, zal wel rond de 40 miljoen kosten.

15 januari 2013 om 09:54

Ik vind het juist jammer, dat hij bij SCH niet beter uit de verf is gekomen. Er is een periode geweest, dat el Ak een behoorlijke back was.

Het is een leuke eredivisie back voor het linkerrijtje, en zou best nog wel een jaartje of 2/3 meekunnen.
Dus mocht Excelsior hem een marktconform contract aanbieden waarom niet.

Kan El Akchaoui gewoon in Rotterdam blijven wonen en werken, en heeft Excelsior een goede linksback bij.

Wat is er eigenlijk gebeurd bij Heerenveen? Want de linksback positie is al jaren niet de sterkst bezette positie. Je verhuurt niet zomaar een basisspeler om daarna zijn contract te laten verlopen.

15 januari 2013 om 09:58

Was al Heerenveen fan best opgetogen toen hij gehaald werd, maar hij heeft het echt nooit waar kunnen maken. Niet om te overdrijven, maar hij heeft echt geen 1 wedstrijd gespeeld waar hij opviel positief.. Was gewoon echt totaal geen goede match, misschien idd ergens anders wel. Overigens heeft hij nooit staan klagen, wat sommige mensen wel beweerde dat het aan zijn instelling lag. Wel had hij in mijn ogen miss eerder kunnen vertrekken, aangezien het na een half jaar al een kansloos huwelijk was en ik financieel hem daar wel deels van verdenk.

Nee klopt, de laatste 'prima' linksback was Popov in mijn ogen, grote hard werkende en opkomende LB. Daarna heeft vooral Breuer daar gespeeld en het zeker vorig seizoen ook nog best wel naar behoren gedaan. Dit jaar is Raitala voor de LB positie gehaald, maar MvB heeft volgens mij niet veel vertrouwen in hem, waardoor daar nu Kruiswijk speelt. Persoonlijk zou ik Raitala daar neerzetten en laten wennen aan de competitie.

een erg slechte zet er gaat
bij excelsior veel mis en loopt volgend seizoen kans op degradatie
want WKE achilles 29 en ijselmeeervogels willen promoveren
dus ik denk dat excelsior veel hulp nodig heeft van feyenoord

15 januari 2013 om 10:27

Waar haal jij vandaan dat die clubs willen promoveren dan?

15 januari 2013 om 13:30

ooh dat heb ik gelezen in de VI voetbal international

15 januari 2013 om 10:41

Er is tot nu toe geen enkele club die wil promoveren Yoramhero. Dus al helemaal Wke, Achilles '29 en Ijsselmeervogels niet.

15 januari 2013 om 11:46

hahah niemand wil promoveren behalve fc Oss vorig jaar.

15 januari 2013 om 13:49

Die clubs kunnen niet eens meer promoveren omdat de aanmeldtermijn daarvoor allang is verstreken. Bovendien is Agovv al uit de competitie, waardoor er sowieso een plekje vrij is. Er gaat dus zeker geen enkele club uit de Jupiler League degraderen. Excelsior doet er gewoon goed aan een ervaren speler als El Akchaoui te halen, misschien kunnen we dan nog voor een periodetitel gaan.

15 januari 2013 om 13:54

ik heb het ook over volgend jaar
dat is ter sprake gekomen bij die drie clubs

15 januari 2013 om 13:56

en excelsior doet er wel goed aan maar ik denk akchaoui niet

15 januari 2013 om 14:15

Dus dit seizoen is nog maar op de helft en jij voorziet nu al dat Excelsior volgend seizoen mogelijk degradeert én dat die andere clubs willen promoveren. Ben je helderziend of zo? Slaat helemaal nergens op dit. Excelsior maakt zelfs dit seizoen nog kans op promotie naar de Eredivisie als het straks weer gaat lopen, misschien wel mede dankzij El Akchaoui, en een periodetitel wordt gewonnen.

15 januari 2013 om 18:34

idd en real madrid wordt nog kampioen van spanje dit seizoen, nee ik hoop niet dat je serieus bent want zal het mét el ak wel meteen gaan lopen?

Was bij Nec een hele behoorlijke linksback die ook aanvallend zijn steentje bijdroeg en ook regelmatig het net wist te vinden. Echter na zijn overstap naar heerenveen is het jammer genoeg erg bergafwaarts gegaan. Mensen moeten hem niet neerzetten als een of andere nietsnut. Hij heeft bij nec wel degelijk het tegendeel bewezen.

goed backie voor excelsior kunnen straks gewoon een periodetitel pakken.

deckers
deelen
mattheij
huijgevoort
akchaoui
steenvoorden
alberg
blij
soolsma
janga
manu

Ik denk niet dat hij het zou redden bij Barca.

15 januari 2013 om 12:15

De concurrentie aangaan met Jordi Alba is moeilijk voor hem, en zelf een Barca C speler is beter dan hem..

Gewoon nog blijven wachten, ik schat je hoger in dan die Alba die rondloopt bij Barcelona. Ze bellen vast wel.

@tony2886 Dit is een voetbal forum dus wil je zulke uitlatingen doen je weet waar je dan moet zijn.
Mensen niet reageren of tony2886. Hij krijgt vanzelf wel een ban.

een nuttige back voor clubs tussen plaats 8 en 12
heracles, nec,groningen bijv

Barcelona zal hem nooit worden, zolang hij zich niet laat zien in de top van de Eredivisie komt er nooit een mooie aanbieding, hoop dat hij nu wel gaat presteren om toch een mooie carriere achter de rug te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren