Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

El Akchaoui keert terug op oude nest: 'Dit voelt als thuiskomen'

Laatste update:

Youssef El Akchaoui speelt de rest van het seizoen voor Excelsior. De 31-jarige verdediger trainde al enkele weken mee met de selectie van de Kralingers na zijn contractontbinding met sc Heerenveen. Leon Vlemmings liet eerder al weten de verdediger graag te willen toevoegen aan zijn selectie.

/

El Akchaoui begon zijn carrière in het betaalde voetbal in 2000 bij Excelsior. Met de Kralingers promoveerde hij in 2002, onder leiding van Adrie Koster, naar de Eredivisie. "Ik ken de club dus het voelt een beetje als thuiskomen. Ik keer terug in een vertrouwde omgeving'', vertelt El Akchaoui op de clubsite.

"De insteek was aanvankelijk om bij Excelsior mijn conditie op peil te houden, maar in mijn achterhoofd heb ik altijd de mogelijkheid open gehouden om hier de rest van het seizoen te blijven.'' El Akchaoui speelde verder voor 1. FC Union Berlin, ADO Den Haag, NEC, FC Augsburg, VVV-Venlo, NAC Breda en Heerenveen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechter kan het niet gaan met Excelsior en een goeie speler erbij kan geen kwaad.
Jammer dat het maar voor half seizoen is denk dat hij hierna gelijk weg wilt.

Heb het altijd erg jammer gevonden dat hij sinds zijn Nec-periode nergens echt heeft kunnen aarden. In potentie is het echt een goede speler. Hoop dat hij bij Excelsior dan tenminste weer het plezier terugvindt.

Hopen dat Excelsior nu van die 16e plek afkomt. Ik denk dat ze nog nuttig gebruik kunnen maken van
El Akchaoui. Ik vond het altijd een redelijk goede speler, jammer dat hij niet in de subtop heeft kunnen spelen.

wat is deze speler snel afgezakt , vond hem altijd bij nec wel een redelijke spelers maar hij gaat nu van club naar club de laatste jaren, zou niet eens meer weten waar hij nu allemaal gespeeld heeft de laatste tijd.

Was een goeie speler bij Nec. Dan is er wat misgegaan en zijn carriere is bergafwaarts gegaan... Wel een goeie speler voor Excelsior.

Was altijd wel een leuke speler om naar de kijken

Was een prima speler in zijn tijd bij Nec maar bij andere clubs heeft die zich helaas nooit echt kunnen bewijzen.lijkt me een goede versterking voor Excelsior en in Rotterdam kan die zich mischien weer in de kijker spelen van een eredivisie club

Op één of andere manier heb ik veel symphatie voor El Ak. Hopelijk kan hij nog wat laten zien bij Excelsior.

Had altijd een goede trap, helaas heeft hij dat nooit meer bij Heerenveen herhaald. Veel succes bij je nieuwe club Youssef!

Ik word altijd zo ontzettend moe van iedereen die maar de hele tijd thuiskomt. Wat een geslijm en geneuzel zeg.

Apart trouwens dat er geen enkele eredivisionist interesse heeft getoond. Hij is toch beter dan Niels Fleuren en wat FC Zwolle en Willem II daar hebben rondlopen. Volgens mij stond Podevijn laatst zelfs linksback bij Willem II bij gebrek aan beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren