Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Degradant Leicester ziet volgende sterkhouder vertrekken voor 40 miljoen euro’

Laatste update:

Newcastle United gaat de nieuwe club van Harvey Barnes worden, zo meldt The Guardian vrijdagavond. De Champions League-deelnemer maakt veertig miljoen euro over naar Leicester City, dat in het afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. The Magpies troeven daarmee Aston Villa en West Ham United af. Barnes is na Sandro Tonali de volgende toptransfer van Newcastle. Voor de Italiaan telde de vermogende Engelse club al zeventig miljoen euro (inclusief bonussen) neer.

De transfer van Barnes betekent dat Newcastle eindelijk beet heeft, daar de nummer vier van het afgelopen Premier League-seizoen het vorige zomer ook al eens probeerde bij de Engelsman. Destijds verkocht de enkelvoudig international van The Three Lions manager Eddie Howe een ‘nee’. Nu the Foxes zijn gedegradeerd gaat Barnes alsnog aan de slag op St James' Park. Het is nog de vraag voor hoe lang hij gaat tekenen bij Newcastle.

Barnes, die zijn wedstrijden voornamelijk als linksbuiten speelt, gaat in de toekomst mogelijke concurreren met Yankuba Minteh. Newcastle kocht de Gambiaanse buitenspeler deze zomer van Odense Boldklub, maar verhuurt hem direct door aan Feyenoord. The Magpies maakten maar liefst zeven miljoen euro over voor Minteh, die tot medio 2028 heeft getekend bij de Engelse club. Het lijkt erop dat Newcastle zich de komende maanden nog flink gaat roeren op de transfermarkt, daar de clubleiding hoge ogen wil gooien tijdens de terugkeer in de Champions League.

De 25-jarige Barnes is een jeugdproduct van Leicester, die voor zijn doorbraak in het King Power Stadium vlieguren maakte bij Milton Keynes Dons en Barnsley FC. Inmiddels stond de teller op 187 officiële wedstrijden voor the Foxes, waarin hij goed was voor 45 doelpunten en 32 assists. Met Leicester won Barnes de FA Cup (2021) en de Engelse Supercup (2022). Na de degradatie naar de Championship was de buitenspeler niet langer houdbaar voor zijn jeugdliefde. Met Newcastle gaat Barnes voor het eerst in zijn carrière de Champions League in.

Is Harvey Barnes een versterking voor Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit betekend dus dat Diaby niet naar Newcastle gaat?

Eindelijk is Harvey binnen. Een flinke transfersom, dat wel. Maar goed, het gaat lekker zo!

8 juli 2023 om 09:12

Hoe kijk je tegen de transfers van NUFC aan. Tot nu toe pakken de meeste transfers goed uit gezien de stand van vorig jaar. Lijkt wel beleid in te zitten als ik het zo zie. Het zijn alleen allemaal goede spelers voor de subtop. Denk je dat ze dit jaar nog hogere ogen gaan gooien?

8 juli 2023 om 09:22

Het zijn allemaal slimme aankopen met voldoende potentie om te groeien. Geen gearriveerde vedetten, maar spelers die met het project NUFC meegroeien.

Aan de top komen is gemakkelijker dan er te blijven. Liverpool en Chelsea hebben een teleurstelend seizoen achter de rug en zullen zeker nog veel gaan doen. Arsenal is ook bezig aan een gedegen opmars. En de clubs uit Manchester blijven simpelweg goed op sterkte.

Kortom het wordt wederom een zeer spannend seizoen!

8 juli 2023 om 09:49

Newcastle doet dit juist extreem slim, je kan wel allemaal gearriveerd en absolute wereldtop halen, maar weet je wat je dan krijgt? Een PSG, en is iemand ooit onder de indruk geweest van PSG? Excact, niemand. Buiten Mbappe is geen enkel speler echt beter geworden bij PSG en zijn ze in afgelopen 6-8 jaar nauwelijks gegroeid

8 juli 2023 om 10:07

Deels volledig mee eens alleen je doet Veratti hiermee te kort.

8 juli 2023 om 10:15

Verratti, Matuidi, Kimpembe zijn de enige echte voorbeelden die ik kan bedenken. Van de vedettes die waren gekomen die hebben gepresteerd misschien Ibra, Cavani, Silva die enorme indruk hebben gemaakt.

8 juli 2023 om 10:48

Veratti inderdaad goed, maar had meer uit z’n carrierre kunnen halen. Ibra en Cavani zijn natuurlijk absoluut niet beter geworden. Die hebben laten zien wat wij al wisten, Kimpembe en Thiago Silva ook echt opgevallen inderdaad. Matuidi kan ik moeilijker over oordelen. Dus dan zitten we op 4 stuks; Mbappe, Veratti(al heeft hij het nagelaten op nog beter te worden), Thiago Silva en Kimpembe. Nog steeds veel te weinig en absoluut niet indrukwekkend voor een voetbalclub

8 juli 2023 om 10:59

@Vitesse. Hou er rekening mee dat vorig jaar eigenlijk nog geen geld on transfers gepompt mocht worden via externe wegen ( obv prestatie.en begroting t jaar ervoor )

Dit jaar mogen ze de portemonnee al meer uittrekken. Wel eens dat ze gericht aan t winkelen zijn en niet louter namen aantrekken.

Maar een isak voor 80m vorig jaar en tonali 70m dit jaar zijn toch wel kanonnen qua prijs ( al zit ik nog n beetje vastgeroest in de oude romantiek, en zijn dit soort bedragen compleet normaal geworden.

Over 1 a 2 jaar zullen we het ware project gaan zien denk ik zo.

8 juli 2023 om 18:47

Er staat al een goede basis bij Nufc, ook qua breedte zit het wel goed. Dus dan kun je een groot deel van je budget spenderen aan kwaliteit spelers. Hopelijk blijft het goed gaan met Nufc, is toch een club met een mooi verleden.
West Ham daarentegen is compleet afgezakt na vorig jaar een goed seizoen te hebben gedraaid. Zelfde geldt natuurlijk voor Leicester, dat een jaar of zes nog kampioen werd en nu gedegradeerd is.

8 juli 2023 om 09:50

Goede aankoop voor jullie, mooie speler. Zijn er geruchten dat ASM weg gaat of is het aanvulling?

Mooie transfer als dit definitief wordt. Op de flank is zeker versterking nodig. Qua stats veel beter rendement dan een ASM dus zeker een vooruitgang.

Nu nog de linksbackpositie en wellicht nog een winger erbij.

8 juli 2023 om 11:35

Maar je hebt ook Gordon gekocht voor 45 miljoen. Had eerder een RW verwacht. Verder zou CV versterkt moeten worden. Op LB verwacht ik Tierney als Arsenal hem laat gaan.

8 juli 2023 om 13:48

Ja Newcastle doet goede zaken & ronden zo mooie transfers af!
Die maken er zo wel een mooi team van..

Van kampioen tot degradatie, kan snel verkeren.
Fijne speler dit voor Newcastle, die zijn sowieso goed bezig op dit moment.
Een club om in de gaten te houden wederom volgend seizoen.

8 juli 2023 om 10:17

Zeven jaar he, en in die periode zijn ze alles geweest. Kampioen, subtopper, middenmoter en degradatieklant. Het is tenminste zelden saai in Leicester, dat kan je van een Everton niet zeggen.

Leegloop bij Leicester City. Ik ben benieuwd wat voor spelers er allemaal gaan komem om ze weer terug in de Premier League te schieten!

8 juli 2023 om 10:32

Ik denk met name spelers die het bovengemiddeld goed doen in de Championship. Leicester is qua club, stadion en geld toch een grote stap omhoog voor veel spelers ondanks dat ze nu in dezelfde competitie spelen.

Degradeer je in Engeland, word er nog gewoon 40 miljoen voor je spelers neergelegd.
Hoe anders en verder is dat vergeleken met Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren