Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Here we go’: James Maddison heeft transfer naar Engelse grootmacht te pakken

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft een mondeling akkoord bereikt met Leicester City over de transfer van James Maddison, zo meldt Fabrizio Romano. De Londenaren betalen naar verluidt 46 miljoen euro voor de 26-jarige middenvelder. Maddison en the Spurs werden het dinsdag al eens over de persoonlijke voorwaarden. De medische keuring wordt nu ingepland, waarna alleen de handtekeningen nog gezet moeten worden.

Tottenham streed samen met Newcastle United om de handtekening van Maddison. Bij laatstgenoemde club zou hij zelfs het ‘toptarget’ zijn geweest, maar the Magpies pakten niet door. Dat is opvallend te noemen, aangezien de nummer vier van het afgelopen Premier League-seizoen al sinds vorige zomer werkte aan de komst van Maddison, aldus Romano eerder deze maand. Naast de Engelse middenvelder werkt Spurs ook aan de transfer van Harvey Barnes van Leicester.

Maddison is een creatieve middenvelder die doorgaans op de nummer 10-positie speelt maar ook op de linkerflank uit de voeten kan. De Engelsman, met drie interlands achter zijn naam, kwam dit seizoen tot een prima moyenne. Maddison was in 32 wedstrijden bij the Foxes namelijk goed voor negen assists en tien doelpunten en was daarmee de meest productieve speler van zijn ploeg. Barnes, die dus eveneens in de belangstelling staat van Tottenham, kwam in veertig wedstrijden tot dertien doelpunten en drie assists.

Leicester komt komend seizoen voor het eerst sinds negen jaar uit op het tweede niveau van Engeland. The Foxes kwamen er dit seizoen onder Brendan Rodgers niet aan te pas. De Noord-Ier pakte in 2020/21 nog de FA Cup met Leicester, om in de daaropvolgende zomer ook beslag te leggen op de Community Shield. Rodgers kreeg dit seizoen na 28 competitiewedstrijden met slechts zeven overwinningen zijn congé en werd opgevolgd door Dean Smith. Ook hij wist Leicester niet te behoeden voor degradatie. De club raakte eerder al Tetê, Ryan Bertrand, Nampalys Mendy, Ayoze Pérez, Daniel Amartey, Caglar Söyüncü en Youri Tielemans kwijt.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Uitstekende club voor Maddison. Piekt net niet vaak genoeg om naar een nog grotere club te kunnen, maar al met al mooie speler

27 juni 2023 om 22:08

Als je zijn stats ziet dan is het heel raar dat hij niet al in de top speelt eigenlijk.

28 juni 2023 om 01:01

Leicester betaalde zeer goed waarschijnlijk? Vardy is ook gebleven van die kampioenenploeg, met een fors verbeterd contract, terwijl Mahrez, Kante, Drinkwater wel zijn vertrokken. De ene zal sneller de stap hogerop willen maken. Niet iedereen kan datzelfde niveau halen bij een topclub.

28 juni 2023 om 11:26

@timoooow, Vardy is gebleven omdat geen enkele topclub het met zo'n 'oudje' aandurfde. In ieder geval niet voor de prijs die Leicester toen vroeg, en dat is wel te begrijpen. Verval bij Vardy is dit seizoen wel echt ingezet, al heeft hij het afgelopen jaren nog echt wel meer dan prima gedaan. Maar heeft het natuurlijk altijd van zijn snelheid moeten hebben, dus zodra dat terugloopt verliest hij wel veel van zijn waarde.

28 juni 2023 om 22:42

Arsene wenger wou hem hebben maar bleef loyaal aam de club.

Beetje laat bericht gezien de clubs al dagen aan het onderhandelen zijn over de prijs en constructie van betaling. Niks is nog zeker maar wel echt een speler die Tottenham mist sinds het vertrek van Eriksen eigenlijk, past ook echt in het systeem van Postecoglu als de creatieve 8. Er lijkt ook druk onderhandeld te worden qua verdedigers (gelukkig).

Als Kane verkocht wordt dan misschien Son/Richarlison in de spits en kijken voor een nieuwe flankspeler want de juiste spits vinden voor dit systeem is best moeilijk. En zo niet dan heb je Kane in de spits met eindelijk een creatieve speler erachter.

27 juni 2023 om 22:35

Son/Richarlison als spits kom je toch te kort voor CL plekken. Bij vertrek Kane moet Spurs echt een topspits aantrekken.

Zou eens Chelsea bellen over Lukaku. Zou daar best goed passen.

27 juni 2023 om 22:45

Mwah, alleen als die beiden weer eenzelfde seizoen draaien als het afgelopen seizoen, en dat kan natuurlijk altijd maar lijkt me vrij sterk.

27 juni 2023 om 23:31

Lukaku heeft om de 1/2 jaar een nieuwe club. Dat past niet echt bij Tottenham.

28 juni 2023 om 00:12

Son kan prima in de spits fungeren in dit nieuwe systeem denk ik. Je moet niet vergeten dat het volledig anders gaat worden qua spel. Ook was hij twee seizoenen terug nog topscorer en is hij een wereldse afmaker. Bewezen jaar in jaar uit. Afgelopen seizoen was gewoon bagger en speelde hij met een hernia zei hij. Zelfs al zou Kane blijven dan vraag ik mij af of hij wel past in de manier van spelen gezien het erg gaat om druk zetten, vooral de spits.

Ik kijk het eerste jaar niet eens naar top6 hoor is gewoon een volledige rebuild nu dus totaal niet realistisch. Geef de trainer tijd, een eerst slecht jaar moet kunnen met zo veel veranderingen.

28 juni 2023 om 10:56

Ik verwacht sowieso een paar flinke zeperds aan het begin van het seizoen. En hoewel ik onder de indruk ben van Vicario z'n reflexen zou het ook weer rebounds galore kunnen worden gezien hij niet vaak iets klem pakt. Dus de verwachtingen zijn hier ook wat lager dan bij vorige managers.

Vraag me alleen één ding af. Normaal laat Ange z'n backs naar binnen komen bij balbezit, naast de 6. Waar de twee andere middenvelders dan de half space ingaan, en je een in principe een 2-3-5 hebt. Maar met het materiaal dat wij momenteel hebben, is het misschien juist slim om de backs te laten overlappen, en dat zij naast de aanvallers spelen. Gezien we Porro en Udogie hebben, dan meer in hun kracht komen. Als je Son dan als linksbuiten gebruikt, komt die op deze manier ook korter bij de goal. En de meeste middenvelders die we hebben zijn verdedigend sterker dan aanvallend. Ben benieuwd of Ange dat ook eens probeert.

27 juni 2023 om 22:38

Vind Chukwueze wel een speler voor Spurs.

27 juni 2023 om 23:20

Ik zie daaarnaast niet zo snel een spits in de markt die haalbaar is voor Spurs en beter dan Richarlison en Son. Een Osimhen of Vlahovic is onhaalbaar voor Spurs. Een Kolo Muani, Lukaku of Lautaro Martinez is niet beter dan Richarlison of Son in spits.

28 juni 2023 om 00:10

Muani zijn grotere teams voor in de markt en kost te veel. Lukaku past niet in het systeem en is niet geschikt voor een rebuild en Martinez gaat echt niet naar Tottenham. Vlahovic is duur maar heeft nog niks bewezen bij Juve dus die lan zo maar vertrekken. Osimhen is onmogelijk voor Tottenham.

28 juni 2023 om 19:31

Eigenlijk ben je nu gewoon mijn reactie aan het herkauwen en zeg je precies wat ik zeg, maar okay..

Spurs moet nog veel meer halen willen ze echt een stuk beter gaan doen in de wandelgangen worden genoeg goede namen genoemd waar spurs ook echt mee heeft gesproken.
Vicario-DM-empoli-is al gehaald
Dimarco-linksback-inter-bezig
V d Ven-LCV-wolfsburg-bezig
Tapsoba-RCV-bayer leverkussen-bezig
Gallagher-CM-chelsea-bezig
Maddison-CAM- leicester city-bezig

Met deze spelers erbij wordt spurs wel sterker plus ze hebben een trainer gehaald die van aanvallend voetbal houdt beter dan de afgelopen trainers.

27 juni 2023 om 22:27

Dimarco gaat nooit naar Spurs, blijft bij Inter. Gallagher gaat nooit naar Spurs, weet ook niet waar je gehoord dat die bezig zijn. Maddison is een goede aankoop. Met Vicario en Van de Ven is het niet dat je plots mee gaat doen voor de top 4.

27 juni 2023 om 22:41

Dit is ook echt het eerste wat ik over Dimarco en Gallagher hoor. Sowieso komt Udogie over van Udinese, Reguilon terug van Atlético, en hebben we (voorlopig) ook Perisic en Sessegnon nog. Lijkt me heel sterk dat we met een vijfde back bezig zijn, ook al denk ik dat in ieder geval Perisic gaat vertrekken. Verder vind ik dat we ook wel naar een creatieve 6 mogen zoeken, want met Højbjerg daar zie ik het niet zitten. Iemand als Neves was daar natuurlijk wel mooi geweest, maar ja. Daar boksen wij niet tegenop. Maar over die positie hoor ik nog niks. Van de Ven of een andere linker CV erbij, en dan heb je in ieder geval een basis in mijn ogen. Vicario, Porro, Romero, aankoop, Udogie. Aankoop, Bentancur, Bissouma. Kulu, Kane/Richy, Son. Madisson nog niet eens meegerekend dan, want toen ik erover ging denken was daar nog niks rond. En ik denk dat Bissouma wel eens hoge ogen kan gooien in dit systeem. Alleen hebben we dan, als iedereen die ik niet goed genoeg vind er ook uitgemieterd wordt, wat niet zal gebeuren, weinig breedte.

28 juni 2023 om 00:08

Gallagher? Nee bedankt er zijn wel betere opties daarbij heb je al Bentancur, Bissouma en Sarr. Je kunt beter een echte passende 6 halen voor het nieuwe systeem. 433

28 juni 2023 om 11:26

Dimarco? Die blijft bij Inter. En als die weg zou gaan zou die echt niet naar Tottenham gaan met alle respect

28 juni 2023 om 12:18

Mooi lijstje, wat als een kaartenhuis in elkaar valt als Kane vertrekt. Dan ben je in een keer weer een heel stuk zwakker. Ook al contracteer je al die namen.

Past daar perfect. Mee voetballende in balbezit een top speler. Maar tegen balbezit een drama. Daarom worden de Spurs nooit top, ze selecteren daar nl op

28 juni 2023 om 00:18

Was juist andersom de laatste tijd hoor, veel voetballers die zonder bal hun werk deden in het systeem en hard werken maar creativiteit 0

Maddison is wel hele goeie aankoop. Zal veel voetballend vermogen brengen bij Spurs. Had hem ook wel graag bij Arsenal willen zien ipv havertz maar goed.

Prima aankoop lijkt me, en de degradatie van Leicester heeft een en ander wel versneld.

Uitstekende aankoop, met de persoonlijke goedkeuring van Postecoglou, aangezien Maddison goed zal passen in zijn 4-1-2-3 systeem. Blij dat Levy snel werk aan het maken is van versterking, met ook Vicario die al binnen is en blijkbaar ook besprekingen met / onderhandelingen over Tapsoba, Van De Ven en Lenglet.

Benieuwd wat de rest van de window nog gaat brengen. Zeker op uitgaand vlak staat er ook nog wat te gebeuren, met onder andere Tanganga, Sanchez, Perisic en Winks die op de nominatie staan om te vertrekken. Verder keren ook Lo Celso, Ndombele, Reguilon, Spence en Gil terug van hun uitleenbeurten, benieuwd wie van hen een kans zal krijgen om zich te bewijzen onder Ange. We zitten met een overschot op de back posities, terwijl ook het middenveld goed bezet is, met Skipp, Sarr, Hojbjerg, Bentancur, Bissouma, Lo Celso en Ndombele op de loo lijst.

Nog veel te doen voor Levy, maar we zijn goed vertrokken. Coys!

Vicario
Porro
Romero
Aankoop
Udogie
Maddison
Bissouma
Bentancur
Kulu
Kane
Son

Vorig jaar James Maddison zien voetballen in het Phillips stadion en hij was echt veruit de beste man van het veld. Door deze wedstrijd ben ik hem wat nadrukkelijker gaan volgen en hij was dit seizoen af en toe het enige lichtpuntje van Leicester. Ik vind het verstandig van Spurs om een echte 10 te halen en ik verwacht dat de nieuwe trainer niet in een 3-5-2/3-4-3 zal spelen, dus er is genoeg ruimte voor deze positie. Spurs moet sowieso doorselecteren, want met een verwacht vertrek van Kane zal de selectie op meerdere plekken verstrekt moeten om aanspraak te kunnen maken op Champions League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren