Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax is eigenlijk de ‘feeder club’ van Tottenham Hotspur, ‘let’s face it’’

Laatste update:

Ajax en Tottenham Hotspur strijden woensdagavond om een plek in de finale van de Champions League. Het heenduel in Londen eindigde een week geleden in een 0-1 overwinning voor de Amsterdammers. Tim Sherwood, voormalig manager van the Spurs, verwacht dat Tottenham de finale gaat halen.

“Ze hebben een kans. Tottenham speelt tegen Ajax, dat eigenlijk hun ‘feeder club’ is. Let’s face it. Ze hebben vier ex-spelers van Ajax in hun selectie. Ajax heeft het briljant gedaan, ze hebben een jonge ploeg en openen de ogen van Premier League-clubs met hun filosofie. Maar in mijn ogen is Tottenham de favoriet in dit tweeluik. Ik verwacht dat ze er klaar voor zijn en dat ze aan het langste eind zullen trekken”, zo voorspelt Sherwood in gesprek met Talksport.

“Voor beide ploegen is dit de beste kans ooit om de Champions League-finale te bereiken. Het is een massive game, de grootste wedstrijd in het leven van deze jonge mannen”, vervolgt de vijftigjarige oefenmeester. “De situatie is een beetje te vergelijken met die van Liverpool. Iedereen schreef ze af in de groepsfase en in de wedstrijd tegen Manchester City, waarin de VAR hen in de 95e minuut heeft gered. Nu schrijft iedereen Tottenham weer af, maar ik geloof dat ze naar de finale gaan.”

Mauricio Pochettino zegt misschien dat het een beetje vergezocht is dat Tottenham de Champions League kan winnen, maar daar ben ik het niet mee eens. Ze hebben een elftal dat op een goede dag iedereen kan verslaan. Het zou aparter zijn als Ajax, hun feeder club, de Champions League wint. Als je in het begin van het seizoen had verteld dat Tottenham de finale kon halen ten koste van Ajax, was je uitgelachen”, besluit Sherwood.

Bereikt Ajax de finale van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen schreef ze af in de groepsfase? Wie dan?

8 mei 2019 om 19:36

Inter Milan had lange tijd de betere papieren voor plaatsing voor de knock-out fase. Nadat Tottenham Inter, Barcelona en PSV allemaal 1 keer had getroffen stonden ze op 1 schamel puntje. Winnen van PSV in de return lukte pas in de 89 minuut, was die mazzelgoal niet gevallen, dan was het wel afgelopen. De belangrijke thuiswedstrijd tegen Inter leek ook lang op een gelijkspel af te stevenen - tot de 80e minuut. De laatste wedstrijd moest in Spanje van Barcelona winnen gewonnen worden, anders waren ze afhankelijk van Psv. Winnen van Barcelona lukte niet. Als PSV (dat al uitgeschakeld was voor Europese plaatsen) geen punt had gepakt in Milaan was het Champions League schip van Tottenham gestrand in de groepsfase.

Wat hoop ik dat Tottenham er kei-hard afgaat vanavond. Gewoon om deze domme, denigrerende opmerking van Tim Sherwoord - wie?! - de grond in te boren

8 mei 2019 om 19:52

Half mee eens, ik hoop niet dat tottenham keihard afgaat, daarvoor ben ik ook spurs fan. Maar die opmerking van Sherwood kan niet, het is natuurlijk grote onzin dat Ajax de feeder club van Tottenham is.

8 mei 2019 om 20:00

Tim Sherwood wie?! Haha ken je geschiedenis. Toch best een naam. Dat het een feederclub is klinkt denigrerend maar 4 spelers die daar spelen zegt wel wat. Tottenham houdt van ajax spelers en heeft de middelen om ze te kopen. Het zegt wat over de verhoudingen

8 mei 2019 om 20:01

Feederclub, zo leek het wel even met Eriksen en Vertonghen die ze voor een prikkie binnen haalden. Maar die tijden zijn voorbij. Alderweireld kochten ze van Atletico en voor Sanchez hebben ze hun clubrecord moeten verbreken.

8 mei 2019 om 20:02

Op zich helemaal geen rare opmerking van Sherwood. Wie had afgelopen zomer verwacht dat Tottenham én Ajax beiden in de halve finale zouden staan. Je zou toen echt voor gek worden verklaard. Daarnaast klinken er respectvolle woorden over Ajax vanuit Sherwood's mond. Alleen dat stuk feeder club is wat overdreven, maar goed, dat is de voetbalwereld, overdrijven hoort daar bij.

8 mei 2019 om 20:12

Het klopt toch gewoon? Th heeft zoveel geld te besteden dat ze bijv met gemak deze zomer de hele voorhoede van Ajax zouden kunnen kopen. Dat maakt het alleen maar bijzondere als Ajax weet door te gaan.

Tottenham hoort niet eens in de halve finale, laat staan de finale... Volgens mij hoopt echt heel de wereld dat Ajax naar de finale gaat, op de spurs fans na...

Wat een heerlijk denigrerende opmerking. Heeft de beste man misschien nog geen enkele pot gezien van Ajax in de CL? Vorige week 1 schot op goal, thuis!!! Ik bedoel niet dat de wedstrijd al gespeeld is ofzo, maar wat meer respect voor dit Ajax mag wel.

Overigens is dit Ajax de feeder status voor Tottenham wel voorbij met clubs als Barca, PSG en Juve die op het vinkentouw. Wat een lummel die Sherwood.

8 mei 2019 om 20:14

Zijn punt is toch niet dat Ajax slecht is, maar als TH wil zouden ze komende zomer wel 2-3 spelers van Ajax kunnen kopen. En in het verleden hebben ze ook gewoon de betere spelers bij Ajax weggekocht.

8 mei 2019 om 20:25

Ze kunnen alles maar de beste spelers koopt Tottenham niet meer van Ajax hoor daar hebben ze de uitstraling en het geld niet voor.
Een de Ligt gaat echt niet naar Tottenham en een Frenkie had dat ook nooit gedaan. Een Neres en Ziyech zie ik het wel doen maar dat is niet absolute wereldtop.

8 mei 2019 om 20:43

Ik zeg ook niet dat hij Ajax slecht is; maar wel dat Ajax wat meer respect mag krijgen dan een feeder club en hoezo is Tottenham de favoriet met een 1-0 thuisnederlaag?

Daarnaast zouden er nu denk niet heel veel spelers richting Tottenham gaan van deze lichting.

Als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat Ajax Real zou uitschakelen in de 1/8 finale CL, werd je nog harder uit gelachen , laat staan als je zegt dat ze daarna Juve met Ronaldo naar huis zouden sturen.
Ik denk dat Ajax de halve finale heeft gehaald , meer mensen heeft verwonderd en zeker de manier waarop , dan dat de Spurs in de halve finale staat. Het zijn niet twee ploegen waar van je bij het begin van de CL had gezegd dat een van hen de finale zou gaan halen.

Gaat een heel zware avond worden, hopelijk krijgik ongelijk, maar zie spurs er een idioot fysieke pot van maken. Hopelijk doen de boys dat wat ze zo goed kunnen: voetballend de uitweg vinden en spurs kapot spelen en de finale halen op die manier. Ook al vind ik een smerige gelijkspel of 1-0 vandaag ook prima, als we maar doorgaan. Die sherwood met feeder club... Wat een idioot, alsof ajax alleen aan de spurs kan verkopen. Daarbij is toby niet eens direct naar die club gegaan. Arrogante vent die als coach ook niks klaar kon spelen. Enige waarom ajax die club feed, is dat ze geld hebben maar zelfs daarmee hebben ze nog geen prijzen aan elkaar geregen

Als we gaan smijten met deningrerende termen als feederclub (..) dan doe ik ook een duit in het zakje; 5-0 voor Ajax bij de gratie van God op deze historische avond tijdens de mooiste maand vh jaar.

Grootste wedstrijd in hun leven? Een groot deel van de spurs selectie heeft een halve finale wk gespeeld. Lijkt me nog net ietsje belangrijker. Van de Ajax jongens waarschijnlijk wel. Hoewel een finale EL ook niet niks is natuurlijk.

De VAR heeft Tottenham niet gered, dat hebben de spelregels gedaan.

Hahqh Tottenham kan neres 70ml tadic 50 ml en zyech ook 50 ml wel even kopen. Van mij mag het want dan kan Ajax zoveel talent kopen datze Tottenham over een paar jaar echt achter zich laten. The feeder will defeat te feeded net als vanavond hoop en denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren