Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Harde kritiek op Erik ten Hag: ‘Hij heeft geen enkele speler beter gemaakt’

Laatste update:

Tim Sherwood heeft als analist van Sky Sports flinke kritiek geleverd op Erik Ten Hag. Volgens de voormalig manager van Tottenham Hotspur en Aston Villa heeft de Nederlander tot dusver geen enkele speler van Manchester United beter gemaakt. Daarnaast vindt Sherwood dat Ten Hag vorig seizoen niet goed is omgegaan met de onrust rondom Cristiano Ronaldo.

“Volgens mij heeft hij niet één speler beter gemaakt bij Manchester United”, begint Sherwood in de studio van Sky Sports. “Wie kunnen jullie opnoemen? Ik kan er niet één bedenken. Hij heeft getalenteerde spelers tot zijn beschikking, maar voor mijn gevoel heeft hij geen één van hen beter gemaakt.” Volgens de analist ging het vorig jaar nog wel iets beter.

“Toen heeft hij het nog oké gedaan. Hij kwam natuurlijk in een puinhoop terecht, hij kreeg te maken met de Ronaldo-situatie, maar hoe erg is dat nu eigenlijk? Een van de beste spelers ter wereld in je selectie. Daar had hij beter mee om moeten gaan, vind ik”, aldus Sherwood, waarna collega Paul Merson ook zijn mening geeft. “Ten Hag heeft een goede start gehad vorig seizoen, maar hij weet dat hij moet blijven winnen. Als hij zaterdag verliest van Brighton en woensdag van Bayern München, zal hij onder grote druk komen te staan.”

Dit seizoen behaalde Ten Hag tot dusver slechts zes punten in de eerste vier Premier League-wedstrijden. De thuisduels met Wolverhampton Wanderers (1-0) en Nottingham Forest (3-2) werden gewonnen, maar de krakers tegen Tottenham Hotspur (2-0) en Arsenal (3-1) verloren the Red Devils. Zaterdagmiddag trapt Manchester United op het eigen Old Trafford om 16:00 uur af tegen nummer zes Brighton & Hove Albion.

Ben jij het eens met Tim Sherwood?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rashford en Shaw zijn toch veel en veel beter geworden om er maar direct twee te noemen.

16 september 2023 om 14:35

Vind ik niet echt goede voorbeelden. Dat zijn beide spelers die het al hadden laten zien dat te kunnen.

Iemand die hij echt beter heeft gemaakt is Dalot (voor een periode) vind ik zelf.

16 september 2023 om 14:36

En toch hebben die hun beste seizoen beleefd onder Ten Hag.

16 september 2023 om 14:39

Rashford in 19/20 was beter. Shaw heeft ook echt even goede seizoenen gedraaid als vorig jaar hoor.

16 september 2023 om 14:41



Die het al hadden laten zien, maar het alleen niet meer deden. Onder Ten Hag echter wel.

16 september 2023 om 14:52

Dalot begon overigens onder Rangnick (als enige ook denk ik) ook al beter te spelen, dus die kun je misschien niet helemaal op het conto van Ten Hag schrijven. Rashford en Shaw vind ik nog wel redelijke voorbeelden, al hebben die eerder goede seizoenen gekend natuurlijk. Rashford was in 19/20 ontzettend goed en Shaw was in 20/21 (toen United tweede werd) erg goed. Echter waren ze dat allebei wel he-le-maal kwijt en heeft Ten Hag ze wel weer aan het draaien gekregen.

Voor de rest zou je Garnacho nog kunnen noemen. Was wel een groot talent, maar de grootste talenten voordat hij doorbrak waren eigenlijk Iqbal, Mejbri, Mainoo, Garner en Shoretire (amad Diallo gerekend als aankoop), dus wat dat betreft heeft Ten Hag hem wel beter gemaakt waarschijnlijk.

16 september 2023 om 15:09

Garnacho niet te vergeten inderdaad. Die jongen omarmt de werkwijze van Ten Hag volgens mij ook.

16 september 2023 om 22:13

Nee Lierse1997, Rashford 19/20 was echt niet beter.

16 september 2023 om 15:07

Die hebben beiden weer een sterk seizoen gedraaid ja. Daarnaast ook Wan-Bissaka en Dalot denk ik.

16 september 2023 om 15:26

Rashford is hemaal niet beter geworden is gewoon nog steeds enorm wisselvallig maar kan gewoon heel goed voetballen. Shaw wel, zeker de vondst op CB vond ik eigenlijk wel heel sterk. Dalot en wan Bisaka zijn ook iets beter geworden. Overall vrij mager maar United komt vanuit een situatie waarin echt niemand beter werd. Dit commentaar is dus deels terecht, maar nu eigenlijk nog te vroeg.

Rashford schoot er opeens 30 in vorig seizoen, Shaw kreeg vleugels, zelfs spelers als Dalot lijken een stap gemaakt te hebben. Het is echt onzin wat Sherwood hier zegt.

16 september 2023 om 14:41

Zomaar is overdreven. In 19/20 maakte die evenveel PL goals (17) in 4 wedstrijden minder. Dat die enorm talentvol is was al tijden bekend natuurlijk.

16 september 2023 om 15:39

Sherwood praat doorgaans alleen maar onzin. Die heeft nog nooit iets slims gezegd geloof ik.

Daar ben ik het niet mee eens. Rashford bijvoorbeeld is weer helemaal opgeleefd onder Ten Hag en Bruno Fernandes Is ook weer heel goed onder hem. En terecht de aanvoerder ook

16 september 2023 om 14:55

Bruno Fernandes is altijd goed, ook als United slecht speelt is hij ergens wel weer bepalend. Rashford daarentegen is wel opgebloeid natuurlijk, maar voor de rest zou ik eerder spelers als Shaw, Dalot en niet te vergeten Fred noemen. Inmiddels vertrokken en komt uiteindelijk tekort voor het niveau van United, maar vorig seizoen echt goede wedstrijden gespeeld terwijl hij daarvoor als allerslechtste speler van het elftal werd gezien.

16 september 2023 om 14:59

@psvmanunited

Ja helemaal mee eens. Fred heeft hij ook echt beter laten spelen tegen Barcelona afgelopen seizoen was die heel goed. Ten Hag doet het wel goed maar hij kan het nog iets beter doen. Hij mist ook gewoon een echte pure 9 die hij niet heeft.

Er is genoeg dat Ten Hag beter kan doen, maar er zijn echt wel een aantal spelers onder hem beter gaan spelen. Rashford had zijn beste seizoen uit zijn carrière, verder zijn Martinez, Dalot, Wan Bissaka, Shaw en Fernandes echt wel beter gaan spelen ten opzichte van het niveau dat ze het seizoen ervoor haalde.

Ongekend dat mensen als Tim Sherwood, die werkelijk waar zo dik gefaald is als trainer, zoveel onzin mag verkondigen...

16 september 2023 om 17:18

FA cup finale met Aston Villa vind ik wel nog best een mooie prestatie. Hij was daar ook nog eens in het midden van het seizoen ingestapt.

Rashford, Shaw, Martinez en ook Wan Bissaka. Wat zijn die analisten in Engeland ook mooie populisten. Waan van de dag reageert daar weer. Top-4 geëindigd, prijs gepakt en FA cup final gehaald, maar hij krijgt alleen maar gezeik over zich heen. Hoge bomen vangen veel wind.

16 september 2023 om 14:42

Ik vind zijn kritiek op zich enigszins te rechtvaardigen. Shaw, Wan-Bissaka en Rashford liet hij terug op niveau voetballen dat ze al eens gehaald hadden. Kan je over discussiëren of dat beter maken is.

16 september 2023 om 14:59

Algemene kritiek op Ten Hag is misschien prima te rechtvaardigen, deze kritiek niet wat mij betreft. Ik vind dit simpelweg geen stok om mee te slaan. Hij moest het vorig seizoen met die spelers doen en die heeft hij weer aan het draaien gekregen, dus heeft hij in die zin ze wel weer beter gemaakt. Als je kritiek wilt hebben kun je het beter over afgelopen transferzomer hebben waar Ten Hag volgens mij een behoorlijke vinger in de pap heeft gehad en waar me nu (al lijkt Hojlund me prima) veel te veel betaald lijkt te zijn voor spelers die United niet meteen een stap verder brengen.

16 september 2023 om 15:03

Ik vind het terechte kritiek maar zoals je aangeeft wel irrelevante kritiek. Bij teams als Man U moet je spelers niet per se beter maken. Je moet ze naar hun capaciteiten laten voetballen. En doet ten Hag inderdaad.

Verder met je eens betreft de aankopen. Daar moeten ze Ten Hag zo snel mogelijk van af halen.

16 september 2023 om 15:23

IK heb even Tim Sherwood gegoogled:

Sherwood was interim-coach van Tottenham Hotspur FC na het ontslag van de Portugees André Villas-Boas. Op 23 december 2013 werd bekendgemaakt dat Sherwood voor 1,5 jaar trainer zou worden van de "spurs". Hij werd er op 13 mei 2014 ontslagen. Op zaterdag 14 januari 2015 maakte Aston Villa bekend hem te hebben aangesteld als opvolger van de ontslagen Paul Lambert. Na een beroerde start van het seizoen 2015/16 werd Sherwood op 25 oktober ontslagen door de clubleiding, daags na de 2-1-thuisnederlaag tegen Swansea City. Aston Villa bezette op dat moment de 20ste en laatste plaats in de Premier League.

Bij de Spurs heeft hij het 6 maanden volgehouden en bij Aston villa heeft hij het zo'n 10 maanden volgehouden (en daar zat dan ook nog een zomerstop tussen).

Dus ik vraag mij af: in hoeverre kan Sherwood beoordelen of Ten Hag de situatie met Ronaldo wel of niet goed gemanaged heeft? Sherwood kan zelf niet eens een selectie managen. Het lijkt ook dat spelers onder Sherwood niet beter zijn geworden. Dus hoe kan hij dat goed beoordelen?

Shaw, Wan Bissaka, Lindelof en Dalot zijn wel degelijk beter geworden. Rashford kwam ook uit een vormcrisis en Bruno vind ik eerlijk gezegd beter dan ooit. Het probleem blijft gewoon dat er nog steeds veel spelers zijn die het niveau niet hebben waaronder ook aankopen van Ten Hag.

Mctominay, Maguire, Sancho, vd Beek, Antony, Martial, Malacia, Varane en vorig jaar De Gea en Ronaldo Fred zijn allemaal geen spelers waar je beter van word als team.

16 september 2023 om 14:57

Homelander varane was vorig seizoen onder ten hag spectaculair, na ervoor toch best teleurgesteld te hebben. Fred had trouwens ook best een sterk seizoen.

16 september 2023 om 15:25

Kwalitatief is Varane prima alleen z'n hamstring begeeft het elke 5-10 wedstrijden daar kan je niet op bouwen.

lastig omdat je als man utd vaak al de goede spelers binnenhaalt en het dan de kunst is om ze samen te laten werken en resultaten te halen. het is niet echt een opleidingsclub waar je dan ook duidelijk progressie van spelers ziet (is mijn beleving).

maar zoals al vaker benoemd door andere, zijn er wel een aantal spelers die onder ten hag toch wel hun beste seizoen vorig jaar hebben gedraaid. en dan in het bijzonder rashford en shaw.

de enige speler waarvan ik wel kan zeggen dat die slechter was onder ten hag, was de Gea... maar dat had eerder met de speelstijl te maken dus niet echt een eerlijke vergelijking misschien.

talent als garnacho is toch ook door ten hag meer gebruikt? en beter geworden..

16 september 2023 om 14:58

Oreely ook de gea heeft in het verleden mindere periodes gekend bij united.

Je kunt je afvragen welke idioot het in zijn hoofd haalt om Tim Sherwood een microfoon onder zijn neus te duwen. Die man doet zelfs Mauricio Pochettino lijken op een toptrainer (go figure). Niet dat ik Ten Hag zo hoog aansla, maar als Sherwood dat podium van Sky krijgt om wat over hem te zeggen, dan moet je je toch wel even achter de oren krabben.

Hier ben ik het niet mee eens. Het grootste voorbeeld hiervan is voor mij Aaron Wan-Bissaka. Ik had de hoop al opgegeven maar sinds Ten Hag er zit heeft hij grote stappen gezet in balbezit terwijl het eerst extreem billen knijpen was wanneer hij de bal had.

16 september 2023 om 14:59

Soufianssj ja en dan nog concurrerend met dalot, die ik ook al opgegeven had. AL moet ik wel bekennen dat ze beide alsnog geen echte topspelers zijn, maar waren vorig seizoen zeker niet problematisch.

16 september 2023 om 15:14

Helemaal mee eens

Wat ik vooral vind, is dat het team zo slecht staat als de tegenstander in balbezit is. Lijkt soms net een rondo. Alsof ze geen idee hebben wanneer te drukken, wanneer waar te staan. Nu tegen Brighton ook weer. Echt dramatisch, frustrerend, kinderlijk. Voorhoede wil wel, zet ook druk, maar rest doet niet mee en er is altijd iemand enorm vrij.

mee eens. Daarnaast het team als geheel ook niet terwijl hij duidelijk wel wat te zeggen heeft op vlak van aankopen en men flink gespendeerd heeft.

Helemaal mee eens. Ten Hag is van de discipline en organisatie. Maar tactisch vrij matig. En is niet echt een vernieuwende coach. Ik denk dat het over een tijdje over en uit is. En terecht. De duurste selecte, naar ik hoor, en onderin de middenmoot PL. Dan heb je weinig krediet meer. Dus hij kan alvast koffers gaan inpakken.

Begin vorig seizoen helemaal de grond in geboord, maar toch nog 3e geworden en ten hag is goed bezig volgens iedereen.
Nu weer zwak begin en alweer de grond ingeboord. Ben je pas een goede trainer als je ALLES wint? Dus arteta is ook prutser??
De zogenaamde experts in de voetbal hoef je ook niet meer serieus nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren