wk2018

Update: Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit

Zondag, 18 juni 2017 om 13:30

Jean-Paul Boëtius en Feyenoord hopen eerdaags weer in elkaars armen te vallen, zo schrijft het Algemeen Dagblad zaterdag. Technisch directeur Martin van Geel is volgens het dagblad enthousiast geworden over een rentree van de aanvaller, die in de zomer van 2015 voor een bedrag van 2,2 miljoen euro naar FC Basel vertrok.

Giovanni van Bronckhorst gaf intern al geruime tijd aan dat hij Boëtius graag terug wilde halen naar Feyenoord, als opvolger van de naar Medipol Basaksehir vertrokken Eljero Elia. Boëtius zelf, 23 jaar, wil ook graag de draad oppakken bij de club waar het voor hem allemaal begon, ook al had hij een moeizaam seizoen onder Fred Rutten en keerde het goede gevoel onder diens opvolger Van Bronckhorst evenmin terug.

Boëtius tekende een contract tot medio 2019 met FC Basel, maar de samenwerking is beide partijen tegengevallen. De aanvaller werd het afgelopen half jaar uitgeleend aan RC Genk en dat bleek een goede zet, ook al werd de optie tot koop niet gelicht. FC Basel eist niet de hoofdprijs voor Boëtius en de grootverdiener wil financieel fors inleveren om zijn loopbaan weer enigszins nieuw leven in te blazen. Feyenoord rekent op een spoedig akkoord met FC Basel, zo stelt het dagblad.

Update zondag 18 juni 13.30 uur - Feyenoord hoeft minder dan 2,2 miljoen euro te betalen voor doelwit
Feyenoord en FC Basel zijn nog steeds in gesprek over een transfer van Jean-Paul Boëtius, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant vragen de Zwitsers minder dan de 2,2 miljoen euro waarvoor de buitenspeler in 2015 naar Basel ging. Het verhaal dat Boëtius maandag al wordt gepresenteerd, wordt afgedaan als een gerucht.


Poll

Een wijze beslissing van Feyenoord


Gerelateerd

62 reacties (laatste reactie door asec abidjan)

Ik juich het toe, het is nog steeds een zeer jonge gast, maar heeft inmiddels wat levenservaring kunnen opdoen. Het talent is er en wellicht dat hij nu wel in staat zal zijn om tot bloei te komen.

17 juni 2017 om 09:01

Op basis van wat? Hij heeft gewoon steeds overal gefaald, puur omdat hij gewoon tekort komt. Wat een scoutingsapparaat heb je dan zeg, als je weer bij Boetius of een Ola John terecht komt. Als dit doorgaat getuigd het weer van het gebrekkige sportieve aspiraties bij Feyenoord. Boetius op links bij de kampioen van Nederland in de CL, laat met niet lachen. Doe je goed Martin!

17 juni 2017 om 10:17

Scouting is top bij Feyenoord. Neem Somalia destijds of Obiku..

17 juni 2017 om 11:12

Wat enkel aangeef is dat hij potentie heeft en zeg ik zeker niet dat hij de afgelopen jaren top heeft gepresteerd. Mijn hoop is dat hij in een vertrouwde omgeving en in een goed lopende team zijn spel naar een hoger niveau kan tillen met de juiste begeleiding. Vergeet daarbij ook niet dat hij nog zeer jong is en mocht je hem kunnen binnenhalen voor 1 a 2 miljoen is het een gok die je kan nemen in mijn optiek. Daarnaast zou ik zeker ook gaan voor een extra buitenspeler

17 juni 2017 om 12:00

Als er iets is wat Feyenoord goed heeft gedaan de afgelopen jaren is versterkingen halen. Uiteraard zitten er altijd spelers tussen waar meer van verwacht werd, maar dat heeft elke club. Feyenoord is niks voor niks weer kampioen geworden na al die jaren. Dat het scoutingsapparaat beperkt is klopt dus helemaal niets van

17 juni 2017 om 12:04

Blindevogel; dit scoutingsapparaat, vrijwel volledig gericht op Nederlanders met een enkele uitzondering heeft er mede voor gezorgd dat Feyenoord dit seizoen kampioen is geworden. Misschien zitten er weinig fantastische voetballers tussen maar het is wel een team waarin Nederlands de voertaal is, spelers voor elkaar door het vuur gaan en er zitten genoeg volwassen kerels tussen. Dat is duidelijk het beleid. Je kunt nu wel voor een enkele uitzondering uit Korea, Zuid-Amerika of Japan de portemonnee trekken, maar die zal zich niet zo makkelijk aanpassen. Daar zijn helaas legio voorbeelden van.

17 juni 2017 om 14:18

Nou zo blind is van geel nou ook weer niet zoals je naam doet vermoeden.
Ik zeg enkel Guidetti , Pelle , Elia... hadden ook niks gepresteerd totdat ze bij Feyenoord kwamen!!!
Kun je wel mooi over scouting praten maar als er toch al niet veel geld is heb je geen andere mogelijkheden of vertel jij ze ff , Net als in 2008 al je geld in namen investeren ?
Martin doe je zkr goed we zijn weer kampioen na 18 jaar.

18 juni 2017 om 14:06

@blindevogel, je hebt helemaal gelijk, maar de categorie voor spelers met een krasje is de categorie waarin Feyenoord het moet zoeken; zie ook Elia, waarbij het goed uitgepakt heeft. Zo niet, dan kom je terecht bij spelers als Mahi van Groningen en dan moet je zien of die de druk aankan en zich verder kan ontwikkelen, want jonge talenten uit b.v. Zuid Amerika zijn inmiddels veel te duur.

@dalofski, Van Geel heeft Guidetti en Pelle helemaal niet gescout, en Elia hadden jij en ik ook kunnen scouten vanaf de bank in de woonkamer. Van Geel is in zijn hele carriere nog nooit met iets bijzonders gekomen. Het was voorkennis, toen hij spelers van Willem II meenam naar AZ, gevolgd door inkoppertjes als Huntelaar. Het merendeel wat hij vastlegt is niet zo bijzonder; het is bijna allemaal categorie breedteaankopen die meestal op de bank of de tribune belanden. Recentyelijk zijn dat b.v. aankopen als Tapia, Vejinovic, Gustafson, Basacikoglu, Singh, Immers, Vormer en ik kan nog wel zo een tijdje doorgaan. Bij Ajax was het precies hetzelfde laken een pak. Zelfs een kapotte klok geeft tweemaal daags de juiste tijd aan.

17 juni 2017 om 10:20

Waarom heeft Genk de optie niet gelicht? Was hij te duur of waren ze toch niet helemaal tevreden?
Een speler terug halen op die leeftijd...........
Als je het bij Basel en Genk niet red, waarom dan bij Feyenoord wel? Zo geweldig speelde hij toen ook weer niet hè? Mensen onthouden vaak de mooie acties en vergeten de rest.
Maar goed, het hangt van de prijs af. Voor 2 à 3 miljoen kun je het doen. Vragen ze meer, zou ik verder kijken.

17 juni 2017 om 11:28

Puur omdat zijn loon te hoog lag. Hij zou dan immers bij de best betaalde spelers van Genk horen en dat zou niet gepast hebben en onterecht zijn t o v andere betere spelers. Hij speelde goede wedstrijden met soms een mindere ertussen. Ik had slechter verwacht voor een speler die amper speelde. Dus het zou goed kunnen dat hij weer volledig openbloeit volgend seizoen. Als hij fors wil inleveren zou ik niet twijfelen Feyenoord zijnde. Als hij wil inleveren mag Genk ook nog een bod doen, maar het loon moet dan zeker onder het miljoen liggen.

18 juni 2017 om 15:48

Aan zijn spel lag het niet. Speelde vrijwel altijd redelijk tot goed. Struikelblok was puur zijn loon en transfersom en ze hebben in overleg met boetius besloten de optie tot koop niet te lichtten

Nou deze terugkeer moet te doen zijn voor Feyenoord. Ik blijf het een groot talent vinden. Alleen het is er bij Basel en RC Genk niet uitgekomen. En waarom hij niet in België slaagde, is mij een volstrekt raadsel !

17 juni 2017 om 07:38

Omdat hij gewoon te kort komt, voor zo wel de Zwitserse top als in België. Het is maar dat ze CL spelen anders had hij ook niet ingeleverd op zijn salaris, voor dat er straks weer zogenaamde liefdes voor de club verhalen voorbij komen. Tuurlijk zou hij een toevoeging zijn voor Feyenoord, maar ik vind persoonlijk Elia een betere speler.

17 juni 2017 om 07:48

Bij Genk waren ze redelijk tevreden hoorde ik. Echter wilde JPB zelf niet blijven en werd die optie niet gelicht.

17 juni 2017 om 10:02

hij wou juist blijven bij Genk maar Genk lichte de optie niet

18 juni 2017 om 13:53

Joris

Genk kon hem niet betalen.

17 juni 2017 om 07:52

In belgie deed hij het, zeker op t einde prima. 3 goals in zn laatste 4 wedstrijden. Kreeg eindeljjk weer ritme en was vaak eerste keus

17 juni 2017 om 08:02

Het blijft een matige voetballer die gefaald is in het buitenland. Het is ook geen talent meer hoor hij zit niet meer op een leeftijd van 18 jaar. Snap niet waarom Feyenoord altijd voor van die verleden spelers gaat. Wanneer halen ze is een talent die ze voor veel geld kunnen verkopen.

17 juni 2017 om 08:18

Het is geen topper maar daar zijn er sowieso weinig van in de eredivisie. Buitenspelers zijn zeldzaam tegenwoordig. Feyenoord heeft er zeker nog 1 maar misschien wel 2 nodig dus ik zou het aantrekken van Boetiheus wel snappen. De ruimtes in de eredivisie zijn vaak vele malen groter dan in Zwitserland en België dus hij zal in de eredivisie meer aan zijn spel toekomen.

17 juni 2017 om 09:12

Ruimtes zijn groter in de Eredivisie? Hoe kom je daar nou weer bij, alle ploegen die in het rechter rijtje staan parkeren de bus vanaf minuut 1 tegen de top 5 van Nederland, dat is hier echt niet anders. Volgens mij heeft hij al jaren in Nederland gespeeld en ook nooit geen botten kunnen breken, je kan nu ook niet zeggen dat hij zich ontwikkeld heeft sins hij in het buitenland speelt. Vind het maar een matige speler die af en toe een opvlieging heeft.

17 juni 2017 om 12:49

In de eredivisie doen teams nog een poging om vooruit te voetballen met 3 spitsen te spelen. In veel andere competities is in een uitwedstrijd een halve spits al genoeg. De term bus parkeren wordt ook te pas en te onpas gebruikt tegenwoordig. Als een team niet blind aanvalt parkeren ze volgens vele meteen de bus. Neem van mij aan dat de ruimtes in de eredivisie echt groter zijn dan in menig andere Europese competitie. Het is ook geen topper maar die kan Feyenoord ook niet 1,2,3 halen. Voor de top van de eredivisie zal hij wel voldoen. Als je kijkt wat er verder aan buitenspelers in Nederland rondloopt zal hij in de eredivisie echt niet uit de toon vallen.

17 juni 2017 om 08:39

Onder de nieuwe coach van Genk, Albert Stuivenberg, leek hij zijn vorm te hervinden, zeker in de play-offs. Het is natuurlijk geen uitgemaakte zaak dat hij bij Feyenoord ook zo gaat presteren, maar het is nog steeds een jonge speler met veel potentie die de club goed kent.

Weer een miskoop . Iedereen is vergeten dat hij ze contract wel wilde verlengen tegen een top salaris. Maar al ander half jaar geen strandbal raakte

17 juni 2017 om 12:52

Vilhena raakte ook geen pepernoot onder Rutten die is na het vertrek van Rutten toch ook aardig op gekrabbeld. Het is natuurlijk geen garantie dat hij een versterking is maar garanties krijg je nooit bij het segment waar van Geel de spelers moet zoeken.

Ach, het kan snel gaan, Pellè raakte ook al jaren geen knikker meer, kijk wat een gouden greep het toen ook was. Hij is nog jong, zit nog lang niet aan zijn fysieke top en heeft nu wat voetbalbagage, zijn talent zou zomaar ineens tot wasdom kunnen komen bij een rentree in de hem bekende Eredivisie.

Is dit nu het nieuwe key word voor spelers van feyenoord inleveren. Steven berghuis moest flink inleveren. Eljero elia moest fors inleveren. Boetius zal moeten inleveren. Ze mogen heel erg blij zijn met hun bevoorrechte positie en het meer dan riante inkomen.

17 juni 2017 om 11:46

Ja nja, ergens logisch toch? We willen er graag kwaliteit bij en als dat niet in Nederland (of Scandinavië?) te vinden is, dan kijk je naar de andere competities waar de lonen gegarandeerd hoger liggen en ze dus moeten inleveren als ze voor Feyenoord willen spelen, gezien ons salarisplafond. Ben het verder wel met je slotzin eens hoor.

18 juni 2017 om 14:40

Desalniettemin moet hij toch inleveren. Een bevoorrechte positie en een riant inkomen daargelaten, van van 1 miljoen per jaar naar 800.000 per jaar is toch 200.000 per jaar inleveren. Ik ben in mijn leven al verschillende keren van baan gewisseld, en soms lever je wat salaris in om een betere (kwalitatieve) mogelijkheden te krijgen. Je levert wat salaris in, maar je krijgt er wat meer kwaliteit/ doorgroeimogelijkheden/ stabiliteit voor terug. Maar feit blijft dat je salaris inlevert (voor wat anders). Hoef je helemaal niet boos over te zijn. Wil je er wat aan doen, dan moet je stoppen met merchandise kopen van die ventjes

Was een aardige speler, maar zijn rendement was te laag. Toch denk ik wel dat het een goede zet kan zijn. Boskamp heeft al een tijd geleden aangegeven dat ze JPB zouden moeten proberen en die man heeft er echt wel kijk op. Ik heb hem niet veel gezien behalve in een paar wedstrijden, laat ik zo zeggen hij viel toen niet echt op. Als hij niet te duur is zou je dat zeker kunnen doen, met een beetje vertrouwen en weer terug waar het allemaal begon zou zomaar een hele goede zet kunnen zijn, maar blijftt koffiedik kijken.

17 juni 2017 om 10:15

Hij komt te kort. Het is nog steeds geen kerel. Vind het een Nelom... Feyenoord onwaardig kijkend naar de voetballer. Zie in hem ook geen breker die iets kan forceren. Mentaliteit bevalt me ook niet.

17 juni 2017 om 11:49

Mee eens, en hij komt nu ook in een sterker elftal terecht, heeft er nu al wat extra (levens)ervaring op zitten en met wat meer vertrouwen in de Kuip zou hij het zo weer goed kunnen doen. En het is ook Gio die hem er erg graag bij wil hebben en ook hij zal er goed kijk op hebben, zou je zeggen.

17 juni 2017 om 14:29

In zijn tweede seizoen wel goed gepresteerd en met 11 doelpunten had hij toen ook een prima rendement. Hij moet het nu wel echt weleens gaan laten zien en ervoor moeten gaan werken.

17 juni 2017 om 16:45

Rendement was onder Koeman prima. Hij speelde toen met Pelle in de aanval. Seizoen daarna had hij met trainer Rutten, Immers, Kazim en Te Vrede te maken. Dat seizoen was teleurstellend en daarna kreeg hij geen vertrouwen meer van Rutten waardoor hij besloot om te vertrekken.

Bij Genk vind ik zijn rendement ook niet slecht. Ik ben ervan overtuigd dat hij met Jorgensen in de spits weer gaat vlammen. Aan de linkerkant: Kongolo, Vilhena en Boetius. Dat wordt ouderwets genieten maar helaas zijn veel supporters dat seizoen (onder Koeman) alweer vergeten.

Geen idee of dit een speler is die Feyenoord moet halen. Maar ook JPB bewijst dat veel Nederlandse spelers eigenlijk niks in het buitenland te zoeken hebben, ze kunnen gewoon niet mee. Maar ze draaien een keer een goed seizoen en zijn dan op hun 20e of 21e "uitgeleerd" in de Eredivisie. misschien moeten die knulletjes "het grote geld" in het buitenland gewoon even laten voor wat het is en 'genoegen nemen' met een paar keer de Balkenende-norm per jaar. En dan op hun 24-25e eens over de grens gaan kijken.

17 juni 2017 om 11:21

Dit betreft toch vooral spelers die op de bank terechtkomen bij hun club en vervolgens naar het buitenland vertrekken. Als je naar het buitenland vertrekt, moet je zelfvertrouwen hebben en mentaal sterk in de schoenen staan. Bij Boetius was dat niet het geval en dan is het gewoon erg moeilijk. Verder vind ik Boetius ook niet zo'n groot talent. Hij maakte indruk in zijn debuutjaar, maar zakte daarna steeds verder weg.

Jongens als Wijnaldum, Van Dijk, De Vrij, Martins-Indi, Blind, Lens, Promes, Strootman, Van Aanholt of zelfs Janmaat, Pieters, Bazoer, Bruma doen het best verdienstelijk in het buitenland en hebben allemaal een basisplaats bij hun clubs op misschien een enkeling na. Veel van hen zijn voor hun 23ste vertrokken naar het buitenland.

Wat is dat toch met Feyenoord en spelers die 'fors (willen) inleveren'? Dit is nou al de derde waarvan we dat horen.

17 juni 2017 om 10:48

Het is een club die niet zo lang geleden bijna failliet was, de salarissen die Ajax en PSV kunnen betalen betalen ze in Rotterdam niet, vandaar dat veel spelers moeten inleveren om bij Feyenoord te spelen. Maar blijkbaar trekt de club dusdanig, het stadion, het legioen, dat prachtige shirt en Champions League voetbal dat veel spelers hiertoe bereid zijn. Ik ben er blij mee, een elftal vol spelers die dolgelukkig zijn bij Feyenoord te spelen, dat is wat je wilt als supporter.

17 juni 2017 om 11:17

Of het zijn gewoon spelers die op een zijspoor zijn beland en Feyenoord als hun strohalm zien.

17 juni 2017 om 11:49

Denk ik niet, volgens mij beseffen te weinig mensen wat voor een schitterende club Feyenoord is.

JPB is wat mij betreft hartelijk welkom, heeft het einde seizoen bij Genk gewoon uitstekend gedaan en gaat straks in de vertrouwde Kuip gewoon weer vlammen, zou top zijn JPB links, Berghuis op rechts en Jorgensen in het centrum dat is gewoon een prima aanval.

Dit is in mijn ogen toch weer een schoolvoorbeeld van het haperende scoutingsapparaat bij mijn vrienden in Rotterdam-Zuid....Steeds weer komen we uit bij spelers die we al kennen en die eigenlijk net niet voldeden. Wanneer rolt er weer eens een onbekende topper als Jörgensen uit de koker?! Met jongens als Boëtius ga je die eerste ronde CL niet overleven volgens mij!

17 juni 2017 om 12:57

Feyenoord heeft toch ook helemaal niet het geld om spelers aan te trekken die een garantie zijn om de tweede ronde van de CL te halen. Ajax en Psv met een veel groter budget lukt het ook maar sporadisch. Nederlandse clubs kunnen geen team opstellen dat garantie geeft voor de tweede ronde CL.

Ik geloog in Boetius, nog steeds. Stom geweest om te vertrekken, maar fouten maak je om van te leren. Als persoon en speler was het echt mijn favoriet samen met Janmaat in die periode. Ik ben ook nooit fan geweest van Elia en al helemaal niet ten koste van Boetius. Het heeft allemaal goed uitgepakt, tijd voor een sterke herkansing. Mensen vergeten dat Boetius twee seizoen sterk speelde, in zijn laatste seizoen was hij zwak en vaak geblesseerd. Iedereen doet alsof hij er niets meer van kan en nooit iets heeft laten zien. Maar goed, mensen praten hier vaker als wereldscouts terwijl ze een speler geen minuut hebben zien spelen.

17 juni 2017 om 16:42

Ik vond het geen fout om te vertrekken. Denk dat bijna iedereen dat zou hebben gedaan als de trainer (rutten destijds) aangeeft geen vertrouwen in je te hebben. Basel is mede door blessures niet goed uitgepakt, dat kan gebeuren.

18 juni 2017 om 13:51

Rutten vertrok direct weer. Boetius had moeten blijven en vechten voor zijn plek naar mijn mening. Als ik JP hoor spreken klinkt het echt als een nuchtere en slimme jongen, daar had ik wat meer van verwacht. Maar goed, ik vind het een fout en daar is niets mee. Dat is de enige manier om echt iets te leren.

Heb altijd een zwak gehad voor Jpb, maar er bekruipt me toch een gevoel van ongemak omdat er alleen maar interesse is in de usual suspects. Die goedbetaalde scouts leveren voornamelijk spelers aan die de gemiddelde Studio Sport-kijker met het bord op schoot ook kan ontdekken. Kijk eens in het buitenland naar onbekende spelers! Vorig jaar leverde dat ons de beste spits van de eredivisie op!

18 juni 2017 om 13:53

Kuyt, Elia, Botteghin en Berghuis hebben anders niet verkeerd uitgepakt. Niet dat ik helemaal weg ben van alle genoemde, maar je weet iig wat je minimaal in huis haalt. Het is leuk om een nieuwe ster te ontdekken, maar daartegenover staan ook zat mislukkingen.

18 juni 2017 om 13:58

Af en toe is het wel goed om risico's te nemen. Anders word je nooit rijk. Die 16 miljoen voor Sulejmani.. veel dachten wel dat hij even kon meedraaien mooi niet dus.. en dan 5 miljoen voor een Sanchez en 3,5 miljoen voor Jorgensen betaald.

18 juni 2017 om 13:55

Precies, beter in Scandinavië ofzo goed scouten in plaats altijd weer de bekende namen die iedereen kent opnoemen. Kijk naar onbekende jonge spelers uit het buitenland die misschien fantastisch presteren. Heerenveen haalt al jaren goede spelers uit Scandinavië.

18 juni 2017 om 14:00

Dit is typisch Martin van Geel. Die komt doorgaans niet met exotische verrassingen op de proppen. Heeft ie nooit gedaan. Bij zowel Willem II, AZ, Ajax als nu ook weer bij Feyenoord zijn het vooral spelers die we allemaal kennen. Al met al is ie er redelijk succesvol mee, maar op een gegeven moment is dat vijvertje waar ie uit moet vissen leeg of voldoet het niet meer.

Kom op zeg dit is lachwekkend gewoon. Je gaat verdomme de CL in en je haald een speler terug die de afgelopen 3/4 jaar totaal niets heeft gebracht of laten zien in de B competities van Europa. Of de scouting ligt zwaar te slapen of er is gewoon geen enkele speler van een beetje redelijk niveau die voor feyenoord wil spelen. Ik heb een tip haal cabral dan ook maar terug of nog beter schaken want die moet weg bij Den Haag.

18 juni 2017 om 14:48

Geduld... De transfermarkt is nog niet eens geopend.

18 juni 2017 om 15:23

Wat had je verwacht? Feyenoord is een keer kampioen en gelijk zijn er tientallen miljoenen euro's beschikbaar en ondertussen staan talentvolle en zeer goede spelers in de rij om naar Feyenoord te vertrekken?

Ik heb er eerlijk gezegd niet zo'n vertrouwen in dat dit gaat slagen. Het is alleen wel zo dat Feyenoord op dit moment maar één buitenspeler heeft, en dat is Bilal. Daar moeten er dus nog 3 bij en buitenspelers zijn duur. In dat kader is het wel een prima aankoop voor de breedte voor een bezcheiden bedrag. Hopelijk kunnen ze Berghuis weer huren en komt er nog een goede bij.

Het was zeker geen verkeerde voetballer, vraag is alleen of hij bereid is zoveel in te leveren en weer een stap terug te maken. Er is helemaal niks mis met oud-spelers terughalen of spelers die in het buitenland tekort komen. Je hebt alleen wel heel duidelijk met een plafond te maken van spelers. Dit zijn geen spelers die het niveau gaan aantikken dat ze naar de Europese subtop gaan. Daarvoor moet je kiezen voor ''relatief onbewezen jongens'' met veel groeipotentie. Zo'n Jorgensen bijvoorbeeld, die afgelopen seizoen toch stappen heeft gemaakt.

Als ik dan de namen van Clasie, Boetius, Lens, John en Van Persie lees in de media vraag ik me wel af in hoeverre dit serieus scoutingwerk is. Die namen hadden wij op VZ ook kunnen verzinnen, en dat hebben we ook gedaan. Ik neem toch aan dat er in het buitenland een serieuze zoektocht is voor een ''nieuwe Jorgensen'', een haalbare speler die het elders goed doet met veel groeipotentie. Er is zeker niks mis met al die namen op zichzelf, maar als je alleen maar dat soort spelers haalt dan ga je stilvallen als club.

Zou fantastisch zijn als Boetius komt. Onder Koeman presteerde hij geweldig maar onder Rutten was het teleurstellend. Boetius had te maken met een dipje en Rutten koos voor Manu. Bij Basel regelmatig geblesseerd geweest maar hij Genk zag je weer bij vlagen zijn potentie.

Ik denk dat Gio de perfecte man is om Boetius weer te laten vlammen. Eigenlijk wat hij met Vilhena ook heeft gedaan. Een linkerkant met Kongolo, Vilhena en Boetius wordt genieten.

Met Boetius wordt de CL natuurlijk een makkie! Zat op de bank bij Basel. Genk wilde niet met hem door. Lijkt mij nou totaal geen versterking. Erg middelmatige speler.

Opzich een koopje maar wel blesurre gevoelig.snapt het niet je heb een aangeschoven jonge spelers als een emil hanson een middenvelder die ze gebruiken als een flanker maar op die plek gewoonweg de power mist en op het midden veld er geen plek voorhande is ,waarom dan door geschoven had je toch kunnen uitlenen.

18 juni 2017 om 15:52

Denk dat E. Hansson komend seizoen genoeg minuten zal maken als back-up voor de linksbuiten en eventueel als aanvallende middenvelder.

Blijf maar lekker in Basel; wat is dat toch met die slappe-hap tour van Feyenoord? Eerst die waardeloze en te dure Berghuis en nu Boetius terughalen. Van Geel heeft wel een heel beperkt netwerk zo te zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8348
2.Ajax7956
3.AZ7134
4.Feyenoord6637
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

137 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2015- Feyenoord
2007-2010 Feyenoord
2004-2007 Barcelona
2003-2004 Barcelona
2001-2003 Arsenal
Laatste voetbalnieuws

‘Hij komt naar Feyenoord om de volgende stap in zijn carrière te maken’

Denny Landzaat heeft maandag zijn handtekening gezet onder zijn contract bij Feyenoord. De nieuwe assistent van Giovanni van Bronckhorst komt over van AZ, zoals eerder werd aangekondigd. De oud-speler van onder...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 24 juni
Phillip Cocu denkt aan bekende namen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren