AlexDelPiero10
Algemeen
Vrienden (151)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 7 februari 2014
  • AlexDelPiero10
  • 200 punten
  • Lid
    + Bewezen lid
  • Geen ban
  • 14.869
  • jaar (--)
  • 151
Persoonlijke berichten
7 mei 2016 om 21:50
#330

Amico, bij deze wens ik je te feliciteren met de scudetto dit seizoen. Vijf jaar achtereen kampioen van Italië is een prestatie van wereldformaat.

Hopen dat we komend seizoen meer tegenstand aan jullie kunnen bieden!

8 mei 2016 om 10:08
#331

Dank voor je bericht!

Ik hoop dat de Serie A zo spoedig mogelijk weer in ere wordt hersteld. Het doet pijn als fan om te zien waar de grootheden uit het verleden nu zijn belandt. Hoe dan ook, de Serie is en blijft een competitie naar mijn hart.
Wat Inter betreft, denk ik dat we net als jullie een creatieve spelmaker als topprioriteit moeten hebben. In tegenstelling tot jullie hebben wij veel meer nodig :P.

16 mei 2016 om 00:30
#332

Hartelijk bedankt vriend, het waren 11 lange jaren maar het is eindelijk weer zover. Jullie trouwens ook nog gefeliciteerd met de titel, pas maar op dat we jullie niet treffen in de CL of Izquierdo zal Lichtsteiner alle hoeken van het veld laten zien

16 mei 2016 om 10:38
#333

Juve zou inderdaad heel mooi zijn, al heb ik uit pot 1 het liefst Barcelona, tenzij het 8-0 of zo wordt

14 juni 2016 om 12:53
#334

Ha, niet gedacht dat die Morata toch nog redelijk wat assists gegeven had, bedankt daarvoor. Wel blijf ik mijn vraagtekens zetten of het de juiste spits is voor Arsenal, ik zie liever een afmaker komen die zich minder in het spel betrekt. In de persoon van Giroud hebben we namelijk al een meevoetballende spits, en we zien hoeveel prijzen daarmee worden gewonnen...

29 juni 2016 om 22:46
#335

Ha Delpiero

Hoe bevalt het EK je tot nu toe? Ik neem aan dat je genoten hebt van het Italiaanse team. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het Italiaanse elftal voor het toernooi eigenlijk niet zo hoog inschatte maar daar ben ik aardig van teruggekomen. Ik heb ze wel eens met kwalitatief betere spelers zien spelen maar er staat nu zeker een heel sterk elftal.

Mijn complimenten trouwens nog voor het mooie stukje dat je over Cruijff hebt geschreven. Dat was de eerste echte grote voetballer die ik in mijn jeugd heb zien spelen. Alvast succes met de volgende wedstrijd van Italië.

Gr. Hainrich

2 juli 2016 om 18:27
#336

Graag gedaan kerel. Jij hebt in feite alles opgeschreven wat ik zelf ook dacht. Hopelijk flikken jullie het ook tegen de Duitsers.

9 juli 2016 om 14:19
#337

Amico,

Net te horen gekregen dat de kans dat Bonucci vertrekt op 80% ligt. Dat is van een goede insider die dit seizoen ook al voorspeld had dat Morata zal vertrekken. Daarnaast meldde hij al één maand van te voren dat Dani Alves kwam en een week voor de transfer van Pjanic dat Juve al met hem bezig was in Zwitserland. Ik heb hem erg hoog zitten als het over Juvetransfers gaat, dus ik ben bang dat we Bonbon gaan verliezen. Juventus zal overigens bezig zijn met een Zuid-Amerikaanse kampioen ... Alexis Sanchez misschien?

9 juli 2016 om 15:03
#338

Ja, klopt man, ik hoop zo erg dat hij fout zit. Pjaca is overigens zo goed als van ons. Je spreekt het uit als Piazza, dus het klinkt ook best Italiaans

25 juli 2016 om 14:54
#339

Excuus voor de late reactie, ik was op vakantie.
Persoonlijk vind ik Gabigol een groot talent, maar moet ik wel zeggen dat zijn kracht vooral ligt bij het feit dat hij een echte afmaker is en vrj compleet is. Hij is in mijn ogen niet écht een specifieke specialist in iets.
Als je hem ziet spelen, doet hij heel veel denken aan Suarez. Hij is sterk aan de bal, draait altijd z'n kont er goed in zodat hij makkelijk wegdraait en is snel en behendig op de eerste meters. Bijna alles gaat tussen de palen, alleen is hij echt stijf links. Hij is kaptt meestal heel slim, waardoor de bal vaak goed komt te liggen voor hem, maar hij zal echt z'n linker moeten verbeteren. Daarbij is hij soms nog te overmoedig en komt hij te vaak nog aan de bal wanneer hij te ver van het doel van de tegenstander is. Als hij echt als diepe spits wordt gebruikt is hij echt iemand met veel potentie, vanaf rechts is hij ook goed, maar moet hij zich echt nog wel aan leren passen aan het Europese voetbal.

6 augustus 2016 om 21:28
#340

Ik denk dat jij, en vele anderen hier, moeten leren te accepteren dat mensen op hun eigen manier typen omdat zij zich daar prettig bij voelen. Ik gebruik ook niet altijd dure woorden, maar soms, of vaak eigenlijk, vind ik het fijn dat wel te doen. Zo heeft iedereen wel iets. Daarnaast heeft het ook gewoon voordelen, zoals dat anderen nieuwe woorden en zinsbouw kunnen leren. Op exact dezelfde manier heb ik ontelbaar nieuwe woorden geleerd toen ik jong was; moeilijk woord tegenkomen op fora en meteen de definitie ervan opzoeken. Doe ik nu overigens nog steeds wanneer ik een nieuw, onbekend woord tegenkom tijdens het lezen van boeken met google gereed op mijn telefoon. Het is afhankelijk van je eigen instelling.

Ik klets niet uit mijn nek. Je vindt het gewoon niet leuk om te horen wat ik zeg. Groot verschil. Het is heel logisch dat simpelere zielen eerder fan zijn van Ronaldo dan intelligentere mensen. Hij doet zich voor als alfamannetje en dat trekt dat type mensen aan. Dit is echt geen rocket science. Net zoals dat alfamannetjes in het echt bevriend zijn met andere alfamannetjes en niet met intelligente nerds.

Daarnaast heb ik met een enkele zin op de man gespeeld in mijn originele post, welke niet in de buurt komt van een grove belediging (zeggen wat de massa wilt horen), wat klaarblijkelijk een gevoelige snaar heeft geraakt bij jou. Ik heb helemaal niet gezegd dat jij laagopgeleid bent of dat jij hebt gezegd dat Ronaldo een 'echte man' is.

Met z'n allen mij verwijten niet begrijpend te kunnen lezen, maar het was toch echt jullie allemaal die niet begrijpend hebben gelezen en ook jullie die veel meer op de man speelden dan ikzelf. Logisch ook: jullie waren te emotioneel in de discussie omdat jullie je aangesproken voelden door mijn stelling.

En ja, je wordt hier haast geadoreerd, en dat weet je dondersgoed. En ja, het is best triest dat ik dit nu nog post.

22 augustus 2016 om 16:36
#341

Mag ik jou als Serie A kenner vragen waar je alle wedstrijden volgt? Op een enkele wedstrijd in het weekend na zendt Eurosport vrij weinig uit. Ook een duidelijk overzicht van samenvattingen (zoals Match of the day) kan ik nergens vinden, terwijl op internet vrijwel alleen volledige samenvattingen te vinden zijn van de drie grootste clubs. Bij een samenvatting van Sampdoria bijvoorbeeld worden vaak enkel de doelpunten in beeld gebracht.

Groet,

1899siempre

24 augustus 2016 om 17:49
#342

Zelf ben ik woonachtig in Nederland én in Belgie, maar ben over het algemeen in NL (in de weekenden dan toch). Dat Eurosport player klinkt interessant, maar 19 euro bovenop mijn abonnement voor La Liga is ook niet niets. Hoop dat het iets goedkoper kan . Ik zal nog eens onderzoek doen naar Eurosport Player. Bedankt in ieder geval voor de informatie.

Saluto,

1899siempre

24 augustus 2016 om 20:14
#343

Hetgeen mij nog het meest irriteert is dat (in NL dan) we voorheen alles op 1 zender konden ontvangen. Tot 2014 geloof ik, was Spaans en Italiaans voetbal op Sport 1 te zien, inclusief de Ligue 1, de Bundesliga en de Premier League, die ik dan in mindere mate volg. Tegenwoordig heb je drie verschillende zenders en dus ook abonnementen nodig om de hoogste competities te kunnen zien...

4 september 2016 om 18:13
#344

Beetje late reactie maar:
Jazeker een Schalke fan! En inderdaad een prachtige club zoals in Duitsland de "traditionsvereine" allemaal mooie clubs zijn, van Leverkusen, Wolfsburg, Hoffenheim en RBL moet ik niks hebben haha. Juve is trouwens ook een prachtige club en ik geniet altijd van je Ce's!

15 september 2016 om 01:56
#345

Ik heb totaal geen idee hoe jouw post op mijn pagina mij is ontgaan. Ik kan mij niet herinneren dat ik daar ooit een bericht van binnen heb gekregen. Apart.

Excuses aanvaard. Hoewel het nu niet authentiek zal overkomen spijt het mij nu ook wel (op dat moment zit je in een soort roes). Van jou kon ik de tegenreactie nog wel hebben, maar die anderen zijn zulke infantiele idio...

Ik heb hetzelfde 'probleem' als datgene jij schetst. Nagenoeg altijd kan ik alle persoonlijke aanvallen gemakkelijk negeren, maar heel soms moet het er gewoon uit en speel je even op de man. Dat is ook helemaal niet erg, zelfs gezond in die zin. Iemand die innerlijk tevreden is hoeft dat niet te doen en dat is bewonderenswaardig, maar ook een grote uitzondering, dus laten we het relativeren. Als er achteraf dan nog handjes worden geschud, zoals nu, is de kous helemaal af. Sorry zeggen is sociale plakband. Als je het dan ook nog op het anonieme internet doet, waar je als het ware in een droom zit en je je kunt gedragen zoals je dat maar wilt, dan is dat danig knap. Dat laat onverlet dat het ook knap is om je als mens in een maatschappij op dat vlak te willen ontwikkelen.

26 september 2016 om 22:47
#346

Normaal/vroeger krijg/kreeg ik een bericht wanneer er iets op mijn profielpagina wordt/werd gepost. Ik heb niets ontvangen en merk het nu pas op, maar alleszins bedankt voor je uitleg wat betreft spitsen in Italië in het Batshuayi-artikel.

Het artikel is alweer van een tijdje geleden, helaas zit die nu ondertussen dus bij Chelsea, op de korte termijn geen goede keuze -wat mij betreft- want Costa is een ijzersterke concurrent maar ach, hij komt er wel.

12 december 2016 om 12:09
#347

Krijg jij ook regelmatig plaatsvervangende schaamte van het beleid van Allegri? Is het niet hoog tijd om hem te ontslaan? Wij kunnen bijvoorbeeld Pellegrini aanstellen. Een trainer die structureel succesvol is en mooi voetbal laat zien.

22 december 2016 om 22:57
#348

Juve blijft toch echt de top in de serie a. Denk je dat dit nog gaat veranderen in de komende jaren? ik zelf niet ,omdat jullie een groot budget hebben en ontzettend veel spelers met talent. En wat denk je dat jullie gaan doen in de champions league ?

28 december 2016 om 16:39
#349

Grazie voor het compliment, mijn bedankje in het artikel werd verwijderd.

16 januari 2017 om 12:29
#350

Niks aantrekken van die Pl fanboys. die krijgen al jaren kontje van de spaanse en duitse top en denken nog steeds de beste competitie te zijn. Serie A is geen ruk minder dan de PL en zie ik eerder de aansluiting vinden met de Spaanse en Duitse clubs dan de Engelse.

20 januari 2017 om 22:18
#351

Ik denk dat het voor Harden in het voordeel gaat uitvallen, zeker gezien hij de laatste weken een paar keer de 40 punten gehaald heeft. Al blijf ik erbij dat WB moet winnen, met zo'n belachelijk team nog middenmoot spelen is echt heel knap. Er zit nul scorend vermogen in zijn teamgenoten, alleen Kanter/adams en Oladipo dan. En dan nog halen ze waarschijnlijk playoffs. Harden heeft de beschikking over net wat betere ploeggenoten en vooral bank. Maarja, er is volgens mij nog nooit dit millenium een MVP geweest die niet topdrie speelde.

Curry vind ik persoonlijk iets overrated, is een baltovenaar en fantastische shooter, maar ik vind hem defensief toch echt te zwak. Zeker voor een unanimous Mvp. Ik vind hem daarnaast erg inconsistent, hij haalt altijd de 20 wel, maar zijn percentages wisselen teveel. Paar maanden geleden gooide hij 0 uit 10 op driepunt om enkele wedstrijden later opeens het record te gooien. Maar, als ie een wedstrijd lekker gaat dan is hij ook echt de beste.

Pachulia hobbelde lekker mee bij Dallas en kon alleen maar bij GSW komen omdat ze geen geld meer overhadden voor een betere center. En zeker nadat half Georgiã« besloot op hem te stemmen meent hij echt dat hij terecht All Star zou worden, met als klap op de vuurpijl het voorval met WB. Westbrook vreet hem op. Dat Zaza's team onverslaanbaar is betekent niet dat de individu onverslaanbaar is, en dat lijkt ie wel eens te vergeten. Overigens heeft de Italiaanse Zaza me teleurgesteld, ik had zo'n hoge verwachtingen van hem. Ik had hem zelfs in mijn Fantasy gezet. Jij kent hem beter, hoe kan het dat hij faalt bij Whu?

Er zijn inderdaad erg veel latente basketbalfans volgens mij. Het houden van Amerikaanse sporten heeft toch een beetje negatieve lading als een soort reactie op het feit dat Amerikanen voetbal als lachertje zien. Daarnaast is hier nergens basketbal te zien, dus heel veel mensen zullen alleen volgen via internet. Ik volg de NBA vooral omdat ik het hele Amerikaanse systeem intrigerend vind. Hoe alles is opgezet, geen team heeft een jeugdploeg, de drafts en dergelijke. Ik vind het heerlijk om te zien dat bijvoorbeeld Brooklyn superslechte trades heeft gemaakt en nu dus tot 2019 geen first pick meer heeft en nog steeds stijf onderaan staat. Terwijl bijvoorbeeld de Timberwolves of 76ers in Embiid en Simmons echt geweldige keuzes heeft gemaakt. Wacht maar op Simmons, die jongen gaat echt domineren, ik volg hem al een tijdje en het is echt absurd wat die kan. Ik vind namelijk het volgen van draft class en hoe het kan dat spelers stijgen in de draft class enorm interessant. Er komt er nu eentje aan in 2017 van bijna 2 meter 30, hartstikke leuk om te volgen aangezien die gasten vaak goed kunnen worden (zoals Porzingis) of voor altijd hakkelig stuntelaars blijven.

Ikzelf ben overigens enorm fan van Giannis. Eigenlijk iedere draft pick van buiten de toptien en die dan hun franchise gaan leiden, zoals Gobert, Thomas, Whiteside, Kawhi, Butler..

22 januari 2017 om 16:15
#352

Ik ben net als jij ook naar andere sporten gaan kijken uit frustratie om het voetbal. Iedere keer het vallen, duiken en kaarten aansmeren. Het complete disrespect tegenover een scheidsrechter. Ik vind het echt vreselijk. Daarom dat ik Spaans voetbal ook niet eens meer kijk. De rest kan ik nog aan, maar van wat in La Liga gebeurd sla ik stijl achterover. Het ergste vind ik dan nog dat ze dit soort gedrag meenemen naar de Champions League en nog voor beloond worden ook. Het enige voetbal wat ik nog kijk is de Bpl, de klassieke Italiaanse top plus Udinese (dankzij Di Natale, maar Zebrette volgen is ook gestopt sinds ie gestopt is), en enkele clubs waar ik op dat moment een zwak voor heb. Athletic Bilbao met Muniain, Llorente en Martinez; Sassuolo van Zaza (ik vind het een geweldige spits, daarom snap ik ook niets dat ervan dat hij het niet redt bij Whu), Sansone, en Berardi; het Valencia met Mata, Silva, Villa. Maar zelfs daar is mijn interesse in aan het verminderen dus heb ik andere sporten gezocht. En als je zoekt naar een sport die niet saai is, is het wel basketbal. Ook is basketbal een heerlijke sport voor statistieken. En ik vind, ook vanuit mijn studiegebied, data en statistiek enorm interessant. Ik kan dus uren zoet zijn met de statistieken bekijken enzo (en de bijpassende filmpjes).

Daarnaast is de draft natuurlijk fantastisch, er komt enorm veel bij kijken. Het is zo moeilijk om de juiste balans te vinden tussen de juiste speler zoeken uit de draft en te hopen dat niemand anders die kiest die voor jou aan de beurt is. En mocht er bij de eerste ronde niemand tussenzitten die jij interessant vindt, dan ruilen ze vaak hun pick daar die enorm veel waard is vaak. Bijvoorbeeld, de 76ers hebben afgelopen jaren heel veel van hun spelers geruild voor (op papier) mindere spelers zodat ze meer picks voor de draft zouden hebben. En dat lijkt zich nu overigens eindelijk uit te betalen. De een zijn 'waardeloze' pick is juist heel veel waard voor een ander team. Ook zullen teams proberen niet de balans van het team te verstoren. OKC en Houston hebben momenteel twee kanonnen erin die enorm veel de bal hebben. Dan ga je dus niet een enorm talentvolle point guard erbij halen die minuten moet maken en ook vaak de bal zal hebben (harden heeft de meeste minuten gemaakt dit seizoen, zijn back-up is ervaren, heeft weinig potentieel, en neemt dus genoegen met de reserverol. OKC bijvoorbeeld zal in een draft niet gaan voor bijvoorbeeld de hoog ingeschatte point guard maar sneller voor een iets lager ingeschatte power forward die de rebounds van Wb's vele schoten erin te duwen. Daarvoor hebben ze alleen Adams momenteel. In de NBA is het veel belangrijker dan in voetbal wat je met een speler kan en wat hij toevoegt, in plaats van zijn algemene kwaliteiten. Td's zoeken naar specifieke kwaliteiten in plaats van algemene, zoals in het voetbal (iemand scoort twintig doelpunten in een seizoen en ieder team wil hem hebben, terwijl hij misschien compleet niet in het team past bij voetbal).

De Thunder heeft ik geloof drie jaar op rij de beste draft picks gemaakt (de huidige MVP-kandidaten en Durant, die volgens mij zelfs nu derde op de lijst is voor Mvp) en het lukte niet om hen fatsoenlijk te laten samenwerken. Zowel Westbrook als Harden excelleert pas nu ze echt in hun eentje zijn en Durant is een freak of nature, die rendeert overal op elke positie. Maar dan heb je het dus drie van de beste basketballers en het werkt niet. Zouden ze bij voetbal eens moeten proberen, de drie beste spelers bij elkaar en je wint gewoon alles.

Wat betreft sport op college, het is fascinerend wat voor supersterren die jongens zijn. Zelfs voor Ivy League scholen als Harvard is sport het allerbeste. Ik heb me er ooit eens in verdiept, maar eigenlijk de enige methode waarop je gegarandeerd bent van een plek aan Harvard is als je een topsporter bent. Dus niet een negen gemiddeld of iedere andere academische prestatie, het zijn van een topsporter in potentie (en je vakken gewoon redelijk gehaald hebben) is vaak genoeg. En dan heb ik het over relatief impopulaire sporten als verspringen ofzo, laat staan voor de populairste sporten van de VS. De enige reden waarom is omdat ze de universiteit in kwestie enorm veel geld opleveren aangezien college sporten door miljoenen mensen bekeken wordt. Overigens kom je ook binnen als je pa ieder jaar vanaf je geboorte een miljoen doneert, dat is dan ook weer typisch VS.

Simmons is momenteel nog steeds geblesseerd, maar het is een point guard met de passkwaliteiten van Chris Paul en de fysiek van Kevin Durant (hij is 2.08 meter). Kortom, een heel interessante combinatie met Embiid die een van de grootste talenten is op de Center positie. Philly vind ik dan ook een interessante franchise, puur om The Process the volgen. The Process is zeg maar dat ze de afgelopen jaren iedere speler die wat waard was hebben geruild voor picks. Ze hebben dus verschrikkelijke jaren gekend (volgens mij nog geen 30 overwinningen afgelopen twee (!) jaar) maar plukken hier nu de vruchten van. Ook vind ik de Spurs een mooi team, maar dat is alleen vanwege de coach. Popovich weet al twee decennia te voorkomen dat zijn team die magere jaren gaat kennen, echt een legende. De Alex Ferguson van de Nba. Daarnaast vind ik de Bucks en de Timberwolves mooi, en juich ik voor Porzingis van de Knicks. Maar ik volg meer individuele spelers dan daadwerkelijk franchises, vind ze allemaal wel mooi.

Degraderen kan overigens niet, ieder team is verzekerd van zijn plek. Eenzelfde systeem als in de Mls, een team koopt een plek volgens mij daar oa aan te tonen dat ze een bepaalde omzet kunnen halen enzo. Daarom ook dat teams geen enkel probleem hebben zich opeens te verplaatsen. De Thunder was een paar jaar geleden nog de Seattle Supersonics, een compleet andere stad en staat. Dit niet degraderen staat teams ook toe om zoiets te doen als Philly, alles wat goed is verpatsen om te investeren in de toekomst. Je zal ook zien dat sommige teams straks verder weg geraken van de play-offs (dat ze buiten bereik zijn) en dan opeens heel veel spelers ruilen die standaard basis staan. Omdat ze weten dat er veel teams zijn die zo rond de achtste plek staan en die playoffs willen halen en daarom veel betalen voor een kwaliteitsinjectie. En het team dat dan de playoffs mist heeft toch niets meer aan hem en kan beter een talent halen (en rookies die ze hebben veel laten spelen).

Overigens, de Spurs hebben sinds dit seizoen hun zestienvoudig All-Star Tim Duncan niet meer en toch presteren ze niet minder. Komt puur vanwege Popovich en hoe hij constant erin slaagt om, zodra een goede speler weggaat, een andere speler te laten excelleren in zijn plaats. Zoals nu opeens Kawhi Leonard opeens 30+ haalt al een paar weken lang.

14 februari 2017 om 18:51
#353

Ha Delpiero
Bedankt voor je compliment. Ik had me voorgenomen om me niet meer te mengen in een Maradona/messi discussie, maar wanneer mensen onzin verkopen kan ik het toch niet laten, haha.

14 februari 2017 om 19:50
#354

Het vervelende van zulke discussies vind ik altijd nog wel dat mensen mij vervolgens proberen te overtuigen dat Messi een geweldige voetballer is, alsof ik dat zelf nog niet had gezien. Ik vond Maradona nog beter maar ik vind Messi echt een fenomenale speler en ik prijs mijzelf gelukkig dat ik wekelijks van zijn kunsten mag genieten. Ik verbaas mij er alleen oprecht over dat veel jongere mensen denken dat je dertig jaar geleden zomaar even drie of vier man kon passeren. Net zoals ik me er ook regelmatig over verbaas dat mensen hier zeggen dat ze nooit echt beelden van spelers als Baggio of Laudrup hebben gezien. Youyube staat er vol mee. Er zijn zo veel geweldige spelers geweest en de enige twee spelers waar zij over kunnen praten zijn Messi en Ronaldo.

25 februari 2017 om 17:18
#355

Basketbal fan?

Dacht eerder al Lebron James te hebben gezien als jouw profielfoto, evenals Stephen Curry en nu dus Russell.

26 februari 2017 om 20:40
#356

Jazeker. Vrienden die het volgen plus de sporadische uitzendingen van ziggo sport hebben ertoe geleid dat ik het basketbal steeds meer ging volgen.
Ook omdat ik een keer live een fantastische wedstrijd van the Boston Celtics heb mogen aanschouwen een aantal jaar terug.

En dat van Lebron was een vage herinnering, maar zal wel de foto van Steph Curry zijn geweest.

3 maart 2017 om 23:09
#357

Ja bizar. Hele vette sfeer. Als je in Amerika bent, dan ook maar gelijk wat wedstrijden meepakken.
Ook maar wedstrijden van basketbal gezien van o.a. de Yankees.

En geen fan van Lebron? Ahhh. Hoe dan?

En de wedstrijd zelf niet gezien, maar de dunk zelf wel degelijk! Heerlijk

Overigens irritant dat VZ geen melding (meer) geeft dat iemand wat geplaatst heeft. Lees dit dus nu pas.

5 maart 2017 om 21:26
#358

Ah, jammer. Lebron James blijft misschien wel mijn favoriete speler die ik zelf heb kunnen zien.

En de NFL kijk ik ook wel eens. Snap er alleen niet bijster veel val, maar vermaak is het meestal wel. De wedstrijd met die comeback van Tom Brady had ik wel gezien.
Maar Nhl? Nee, kan me niet herinneren dat ik daar ooit een keer goed voor was gaan zitten.

Oh en Yankees is honkbal ja. Je moet wat he, zo in New York

8 april 2017 om 19:21
#359

Graag gedaan man. Jouw intelligente reacties valt mij op. Of hoe mooi je een sierlijke actie of voetballer kan verwoorden. Dat zal wel te maken hebben met de Italiaanse root in je .

Doet me denken aan een oud lid die vroeger hier ook veel actief was sa2juve.

23 april 2017 om 13:51
#360

Graag gedaan kerel, sowieso al je sinds actief bent op vz lees ik je reacties heel graag! Het aantal likes dat je kreeg, sprak trouwens ook boekdelen hoeveel anderen jou reactie erg mooi vonden! Ik vind het trouwens echt super dat er zoveel Belgen actief zijn op deze website, hebben jullie geen Belgische variant van deze website? Of ben je niet Belgisch? Haha, zag zoiets op je profiel.

28 april 2017 om 21:15
#361

Ben jij ook een enorme fan van Russel Westbrook of bekijk ik je avatar fout?
Verder heb je ook altijd goede reacties en lees ik graag wat je hebt te zeggen, vooral over het Italiaans voetbal. Ik ben het alleen niet met je eens met wat je over Bale zegt!

Prettig weekend Delpiero!

29 april 2017 om 23:25
#362

Bedankt voor het compliment en verdere reacties, altijd mooi om te krijgen van een van de meest respectvolle leden van VZ, die daarnaast ook al jaren actief is als ervaren Juventino op deze site!

Heb je trouwens al zin in de halve finale tegen Monaco? Er wordt al veel gepraat over die treble en verschillende mensen doen alsof Juve al in die finale staat en de Serie A al in de pocket is, maar voor mijn part is het nog echt niet gedaan. Mocht Roma morgen winnen van Lazio is het verschil nog 6 punten. Als Juve dan in de Derby della Mole een misstap begaat kan Roma de week erna persoonlijk de Scudetto afpakken, ervan uitgaande dat ze dan ook winnen van Milan. Ik weet dat dit een beetje voorbarig is, maar er is dus nog een scenario dat het mis kan gaan, al heb ik het volste vertrouwen in Juve. Net als komende woensdag en de week erna in de CL. Juve is altijd respectvol naar de tegenstander en zal dit niet onderschatten. Monaco heeft een geweldige aanval en een elftal vol met talent, maar na het tweeluik met Barca heb ik alle vertrouwen in de verdediging en het hele team.

Wat zou het zijn om die Treble dit jaar te pakken. Het lijkt een droom, maar dit jaar is er echt een goede kans. De jongens hebben nu de ervaring uit 2015 en zijn ook verder gegroeid. Ik krijg het beeld van een Buffon die de beker met de grote oren omhoog tilt, maar niet uit mijn hoofd. Hoe het er nu voorstaat is het bijna nu of nooit. Hoewel Buffon nog absolute top is op alle fronten zal hij zeer waarschijnlijk na het WK stoppen, ik besef dat eigenlijk nog nauwelijks.

1 mei 2017 om 14:17
#363

Mooie Russel profielfoto, ik ben meer fan van Kyrie Irving .

2 mei 2017 om 02:56
#364

Haha, ja, ik vind het een genot om naar Westbrook te zien, in een mindere team (andere sterspeler heeft OKC verlaten) en dan zulke statistieken neerleggen! Hij averaged gewoon een triple double in een regular season, dat is ongekend!

16 mei 2017 om 10:47
#365

Ok bedankt voor je uitleg! Je moet er gewoon maling aan hebben en zeg gewoon hoe je erover denkt. Roma zal nooit aan Juve kunnen tippen en dat kunnen ze maar niet verteren bij Roma.

Forza Juve!

5 juli 2017 om 18:53
#366

Hey man, zie nu pas dat je maanden geleden mij hebt beantwoord, maar dat zie je op de website nooit, zouden ze beter ook zo'n soort van thread kunnen maken, meer overzicht.
Ik ben verhuisd naar Amerika en kon basketbal en elke andere Amerikaanse sport niet uitstaan, dat is nu erg erg anders, maar Kobe Bryant heeft mij van basketbal leren houden en Russel Westbrook komt daar nu het meeste in de buurt. Ik vind het een geweldige gozer die werkelijk alles geeft, echt altijd 100%, wat die jongen dit jaar heeft gedaan si echt nier normaal, mooi dat Paul George er nu bij komt, dat is een superster, maar die zal er maar denk ik een jaar blijven.
Over je comment over Bale, ik ben er niet de grootste fan van, maar als Bale in vorm is, is het inderdaad een machine, dat is de perfecte omschrijving.
Heb mijn issues met Juventus, maar vind het heel jammer dat jullie de Champions League niet hebben gewonnen, goh wat kijk ik graag naar Dybala zeg, wat een parel van een voetballer.

17 juli 2017 om 18:33
#367

Je kan zeggen wat je wil maar Russel Westbeast James Harden. Harden moest MVP zijn zoals in 2015 ok een triple double sinds the Big O maar vergeet niet dat Nash mvp won over Kobe 2006 terwijl hij 35 ppg was en ook de playoffs had bereikt.

27 juli 2017 om 17:34
#368

Hahahaha, het is nu alsof we elke 3 weken praten of zo.
Ik hou meer van voetbal dan van alles, maar toch is mijn favoriete sporter Kobe, die man is zo geobserdeerd met de sport en met winnen. Russel's medespelers zijn niet eens middelmaat man, nou ja Steve Adamds, Enes Kanter en Taj Gibson, misschien wel, maar de rest is gewoon rampzalig slecht. Ik durf te wedden dat OKC een van de 2 of 3 slechtste teams zouden zijn vorig jaar zonder Westbrook. George gaat misschien weg, maar dat hangt er van af, als OKC zo ver komt in de playoffs ben je natuurlijk gek als je dan niet eens na denkt over een langer verblijf. Het westen zal wel geweldig zijn, alle teams zijn zo goed en hebben sterspelers, de teams dei dat niet hebben hebben geweldige jonge selecties met toekomstige supersterren zoals de Lakers met Lonzo Ball en Brandon Ingram. Hoe volg je trouwens alles, tis toch heel laat op tv? Ik woon in Amerika dus heb t probleem niet.
Tja jammer voor Juve, maarkomt nog een keertje alhoewel ik denk dat Bonucci nietzomaar zal worden opgevangen, ook niet met Manolas, alhoewel hij zeker wel goed is. Tja, ik moet eerlijk zijn ik vind juventus een pracht club met pracht shirts en mooie spelers, maar ik heb er ook ergens een hekel aan, ik was Milan fan in de jaren 2000, Kaka mijn favoriete speler. Heb ook een keer in Amerika 2 uur lang met een Italian gesproken over hoe boos ik was over de doping in 1996. Ach ja, sorry als dat n klote opmerking was, heb wel respect voor de club. Dybala komt er wel, kan echt immens genieten van hem.

26 augustus 2017 om 14:54
#369

Nog bedankt voor de gelukwensen ivm Lacazette! ik zie je reactie nu pas haha. Jullie ook veel succes dit jaar maarja, de Oude Dame gaat toch weer als een jong veulen over de velden huppelen

11 september 2017 om 00:08
#370

Bedankt voor de acceptatie! Hopelijk kunnen we nog vele gezonde discussies aangaan, hehe. Aanstaande dinsdag neemt mijn club het op tegen de jouwe. Enig idee wie er als winnaar uitkomt?

Ik kijk er alvast naar uit!

Aangepast op 11 september 2017 om 00:12 door Mike C.

19 oktober 2017 om 21:45
#371

Hoi!

Dank voor je bericht en leuk dat we nu bevriend zijn .

Mvg,

colablikje

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 21 november
Arsenal en Tottenham Hotspur zijn zeker niet de enige clubs met belangstelling voor Richarlison. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren