Tottenham Hotspur kondigt vertrek van Redknapp aan

Donderdag, 14 juni 2012 om 07:00

Rafael van der Vaart krijgt te maken met een nieuwe hoofdtrainer. Tottenham Hotspur meldt dat Harry Redknapp met onmiddellijke ingang vertrekt. Dat is de uitkomst van een onderhoud dat de oefenmeester woensdag had met voorzitter Daniel Levy.

/

Al sinds het einde van het afgelopen seizoen waren er speculaties over de toekomst van de 65-jarige Redknapp, die nog een contract voor een jaar had. De coach wilde graag voor meerdere jaren bijtekenen, maar Levy was slechts bereid om hem een verbintenis voor een extra jaar te geven. Woensdag zaten de coach en de voorzitter weer met elkaar om tafel en besloten beide partijen om uit elkaar te gaan.

"Dit is geen beslissing die het bestuur en ik licht hebben opgevat", stelt Levy via de officiële kanalen van de Londenaren. "Harry kwam bij de club toen zijn ervaring en benadering precies datgene waren wat wij nodig hadden. Deze beslissing doet niets af aan het uitstekende werk wat Harry hier heeft geleverd en ik wil hem hartelijk bedanken voor zijn prestaties en inzet. Harry is op White Hart Lane altijd welkom."

/

"Ik heb van mijn tijd bij Tottenham genoten en ben trots op mijn prestaties. Ik heb vier geweldige jaren gehad en soms was het voetbal adembenemend", blikt Redknapp terug op de samenwerking. "Ik vind het jammer dat ik vertrek, maar ik wil de spelers, technische staf en de supporters voor hun geweldige inzet bedanken." Als opvolger worden de namen van David Moyes (Everton) en Roberto Martinez (Wigan Athletic) genoemd.

Redknapp stond sinds oktober 2008 aan het roer bij Tottenham, waar hij destijds Juande Ramos opvolgde. De oefenmeester sloeg met the Spurs de weg omhoog in en eindigde ook in het afgelopen seizoen bij de eerste vier. Omdat Chelsea de Champions League won en niet bij de eerste vier ploegen eindigde, moet Tottenham volgend seizoen echter genoegen nemen met Europa League-voetbal.


Poll

Tottenham Hotspur hoeft niet rouwig te zijn over een vertrek van Harry Redknapp


Gerelateerd

73 reacties (laatste reactie door dante)

Zonde dit, veel spelers hebben een goede band met hem, tsja zo gaat dat in Engeland zodra een trainer niet meer presteert moet hij zijn koffers pakken.

Ben benieuwd hoe de Spurs het gaan doen volgend seizoen, veel spelers dreigen te vertrekken(modric, bale vdv, ade) en er zijn weinig concrete verhalen van vervangers. We zullen het zien!

Come ON YOU Spurs

14 juni 2012 om 00:08

En dan gaan ze nog moeillijk doen dat hij geen bondscoach mag worden van Engeland.

Hij is gewoon 4e geworden met Spurs. Gewoon pech dat Chelsea Champions League won.

14 juni 2012 om 02:22

Maar ze hebben de derde plaats gewoon weggegeven en Redknapp faalt tactisch gewoon keer op keer. Ze hadden de derde beste selectie van Engeland dan moet je ook derde worden.

14 juni 2012 om 07:33

Of ze de derde beste selectie hadden valt nog te bezien hoor.

Maar los daarvan heeft Redknapp nooit bekend gestaan als tactisch meesterbrein, maar vooral als manager die zijn spelers vrij laat in de keus wat te doen. Redknapp heeft bij Tottenham toch wel aardig wat leuke dingen laten zien, maar ze moeten nu gaan oppassen dat na het vertrek van Redknapp niet de halve selectie leeg gaat lopen.

Modric wil vertrekken, Bale staat al jaren in de belangstelling van Real en Barça. Ik ben benieuwd. Misschien kan Tottenham, met een tactisch sterkere trainer, nog hogere ogen gooien. Wel goed te zien dat er ook clubs groeien die niet alleen maar kopen met het geld van anderen.

14 juni 2012 om 09:40

Redknapp was de juiste man op het juiste moment. Nu is de tijd gekomen voor een tacticus die dit niveau vast kan houden en Tottenham naar een hoger plan kan tillen. In de wandelgangen wordt Moyes van Everton dus genoemd. Dit lijkt mij een perfecte opvolger, tactisch zeer goed. Knap wat hij al die jaren flikt met Everton, gezien het budget en de budgetten van de concurrentie. Ben nu trouwens wel benieuwd welke spelers er zullen blijven en zullen gaan. De keuze voor de juiste trainer zal zeker invloed hebben op de keuzes van de (top)spelers.

14 juni 2012 om 13:33

Ik had ze ook liever ipv Arsenal in de Champions League. Als Van Persie daar weg gaat 'wat ik denk ook gaat gebeuren' heeft Arsenal echt geen top selectie om ver te komen in de Champions League. Maar Spurs daar in tegen weer wel.

Newcastle in de champions league had ook geweldig gezijn.

14 juni 2012 om 00:20

Redknapp vertrekt niet omdat hij niet goed presteert. Ze konden het niet eens worden over de contractduur en hebben daarom besloten de overeenkomst te beëindigen.

Erg jammer dat het bestuur hem maar voor één extra jaar wil laten bijtekenen. Redknapp is geliefd bij het publiek en heeft het de afgelopen jaren goed gedaan. Hij is bijna een garantie voor succes. Die kun je met een gerust hart meerdere jaren laten bijtekenen. Nu maar hopen dat het alleen maar een gerucht is.

14 juni 2012 om 09:42

Van Gaal wordt trainer van de Spurs volgend seizoen.

14 juni 2012 om 10:00

Binnenskamers was er al geruime tijd beslist dat Harry eruit moest. Daarom ook dat de transfer van Vertonghen zolang aansleept. Als speler wil je bij een transfer het vertrouwen van je nieuwe coach.

14 juni 2012 om 02:20

Had ouwe Harry dan gewoon een contract voor twee jaar gegeven... ongelooflijk dat ze deze man zo laten gaan. vond hem een held bij de Spurs echt een sterke trainer.

14 juni 2012 om 08:41

Had Harry geen ruzie met de oudere spelers omdat hij had gelogen over tussenstanden en omdat ze het niet eens waren met het gebrek aan tactische aanwijzingen?

14 juni 2012 om 10:00

Die spelers zijn hypocriet. Het ene moment prijzen ze hem, omdat hij hen veel vrijheid gunt op het veld. Het andere moment klagen ze juist daarover.

14 juni 2012 om 10:09

Uhm, de spelers doen in de media heel lovend over Harry, maar achter de schermen hebben spelers via hun zaakwaarnemer laten weten, dat de voorbereiding op de wedstrijden en de tactische trainingen waardeloos zijn. Spelers als Gio dos Santos, Niko Kranjcar, Pienaar, zouden een meerwaarde zijn voor Arsenal en Chelsea, kregen nooit speeltijd door hem. Hij haalt oude ervaren krachten die geen meter meer vooruitkomen en een enorm salaris opstrijken en laat Corluka, Pienaar, die echt een meerwaarde hebben gewoon gaan. Nu gaat Niko ook nog is weg, ik had echt t gevoel dat hij een grote kon worden, maar dit zag Harry anders.

Moyes is een hele goede trainer, die gaat spurs echt naar succes leiden als hij de tijd krijgt.
Martinez lijkt me ook zeer geschikt.

14 juni 2012 om 13:51

Maar deze trainer heeft toch gewoon naar zijn mogelijkheden gepresteerd? City, United en Arsenal zijn sterker, dus dan is het knap dat ze boven teams als Newcastle en Chelsea eindigen. Normaal gesproken was Tottenham weer de CL ingegaan, maar omdat Chelsea met alle geluk van de wereld de CL ingaat, is Redknapp nu de klos.

Zoals je zegt...een enorme leegloop dreigt nu voor Tottenham. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat aflopen daar.....volgend jaar kan weleens een enorme teruggang zijn voor de Spurs.

Is die Levy trouwens joods? Niet dat ik daar iets mee wil suggereren hoor, maar gewoon...

Zie ik eerlijk gezegd niet gebeuren... Redknapp heeft Spurs weer op de kaart gezet, geloof mij als hij er niet was, kwam Tottenham nooit zo terug als ze nu zijn.

Die Redknapp is dan wel een vervelende man maar doet het niet slecht als manager is geliefd bij het Engelse publiek, eigenlijk moest hij de bondscoach worden want 9 van de 10 Engelsen wouden dat.
Hij zou ook geen onbenullen als Downing,johnson of Kelly selecteren om er 3 te noemen. Hij zou gewoon een goede Richards erbij halen . Een fitte Crouch etc.
Goede manager voor Spurs. De ideale man is gebleken

Prima.
Bedankt voor de jaren, maar het is tijd voor iets anders!

Gefeliciteerd alle fans van Spurs. Misschien kan er nu een coach komen die wel verstand heeft van tactiek. Maar Redknapp gaat geen club vinden. God wat ben ik blij dat Di Matteo is aangesteld bij Chelsea.

14 juni 2012 om 00:12

Redknapp heeft de Spurs eigenlijk op de kaart gezet.. ze speelden erg goed voor de winterstop en hadden gewoon heel veel pech na de winterstop.

14 juni 2012 om 00:19

Haha pech? Gewoon tactisch gefaald. Daarom verloren ze ook.

14 juni 2012 om 00:37

Zola je praat echt veel onzin de laatste tijd. Redknapp is heel erg geliefd bij Tottenham en het was niet voor niks dat hij kandidaat was voor Engeland.

Als Spurs ermee hadden ingestemd dat hij part-time kon werken voor beiden dan was hij nog verkozen ook. Hij is geliefd en geprezen door heel Engeland.

Rio heeft zijn plekje waarschijnlijk zelfs verloren omdat hij op Twitter duidelijk achter Redknapp stond.

14 juni 2012 om 00:48

Tactisch gefaald... haha, dan zie ik Fulham volgend seizoen boven Chelsea eindigen!

14 juni 2012 om 00:52

Onzin hoezo? Misschien wat beter de wedstrijden analyseren in plaats van zijn relatie met de pers en het publiek noemen. Ik zeg nergens dat, dat niet goed zit. Ik zeg alleen dat het beter is voor Spurs als zij een coach hebben die het tactisch wel snapt.

Want Parker een aanvallende rol geven en Modric een stapje terug laten doen is in mijn ogen niet zo heel slim.

De reden dat hij kandidaat was voor bondscoachschap, had meer te maken met het feit dat hij de beste Engelse coach is, dan dat hij de beste coach van de EPL is. Engeland wilde al een hele tijd perse en Engelse aanstellen.

Daarom was hij kandidaat. Maar kijk wat hij met Portsmouth heeft gedaan. Helemaal kapot gemaakt. En zoals hieronder ook gezegd word, zoveel subtoppers kapot gemaakt. Kon veel meer worden uitgehaald.

14 juni 2012 om 00:59

Redknapp heeft het een stuk beter gedaan dan zijn voorgangers en jij komt even zeggen dat hij tactisch faalt en dat Tottenham fans blij mogen zijn dat hij weggaat. Sorry, maar dan snap je het gewoon niet.

14 juni 2012 om 07:45

Hij heeft in de beslissende fase in belangrijke wedstrijden met voor mij echt onbegrijpelijke opstellingen en tactieken gespeeld hoor. Wedstrijden waar veel meer in zat. Ze hadden dit seizoen echt de kans, maar ik vind dat ze die wel schlemielig hebben laten liggen door slechte wissels en gekke opstellingen...

14 juni 2012 om 09:28

maar de fans hebben wel leuk voetbal gezien.

14 juni 2012 om 18:04

Zeg dat ook maar tegen de fans van Pompey, daar liet redknapp ook leuk voetbal zien, maar door hem zitten ze nu wel diep in de financiele problemen.

14 juni 2012 om 00:20

redknapp had een aanbieding uit qatar, dus die komt wel terecht, dat was trouwens ook de reden dat ze nu al in gesprek gingen, redknapp wou dat aanbod niet afslaan als zijn contract toch niet verlengt zou worden.

14 juni 2012 om 08:39

haha het eerste wat ik ook dacht; gefeliciteerd sp*rs fans! Misschien nu wel een keer duidelijke ideeen hoe je moet voetballen en misschien nu wel een coach die het begrijpt dat je vd vaart niet op linksbuiten moet zetten
worden ze alleen maar beter van, maar ik vrees een kleine leegloop bij ze. Modric,vd Vaart, Adebayor zullen toch wel hun conclusies trekken denk ik.

Heel mooi, dit scheelt mij weer kijk tijd. Hopelijk kan ik komende seizoen meer naar schalke 04 kijken.
Van der Vaart met Huntelaar samen, op naar 2014!

Denk dat dit misschien ook wel het beste is voor The Spurs. Redknapp koopt heel graag(meestal heeft dat gevolgen voor de clubs), maar het lukt hem niet echt om er een team van te maken. Jammer dat het talent van Pavlyuchenko, Pienaar, Huddlestone, Giovani dos Santos, Gomes, Kranjcar etc zo erg is vernietigd door de koopzucht van Redknapp. Dat zijn toch spelers die voor iedere subtopper bruikbaar zijn.

14 juni 2012 om 01:04

Gomes is anders toch ruim 3 jaar 1e keeper geweest
En mede door een paar blundertjes is hij zijn plaats aan Friedel kwijt geraakt
Dat is de reden waarom Gomes reserve is

Beste Koni020, tottenham was juist op weg om de titel subtopper te ontgroeien. Dat het talent van de genoemde namen niet gelukt is, ligt meer aan het niet presteren van deze mensen.
Als tottenham al geen team is, dan zijn er maar twee teams in jou ogen!
Beide uit Manchester.

Van Gaal misschien iets als opvolger? Ik denk dat die nog wel eens een topclub in de Premier League wil trainen...

Heeft volgens mij niks met zijn prestaties te maken , heeft het prima gedaan en niemand kon voorzien dat de 4e plek niet genoeg zou zijn om de Champions League te halen.

Snap het wel dat men met een trainer van 65 niet meer een langdurig contract aangaat zeker omdat Redknapp ook gezondheidsklachten heeft gehad het afgelopen seizoen en als hij dan dadelijk niet meer door kan want het is nou niet de meest gezonde man om te zien , laten we daar eerlijk over zijn en dan gaat je dat veel geld kosten.

De vork zit zo in de steel; Redknapp aaste op de vacante positie van bondscoach, flirtte publiekelijk, tot het genante toe, wat tot gevolg had dat de prestaties van Tottenham compleet inzakte (ze verspeelden een voorsprong van 10 punten op Arsenal). Dit tot ergernis van voorzitter Levy die meer loyaliteit van Redknapp had verwacht. Tot ieders verbazing werd Redknapp niet verkozen tot bondscoach maar Hodgson.. en ja.. Tottenham verspeelde inmiddels de CL deelname.

Nu wil Redknapp (nu hij geen bondcoach is geworden) opeens verlengen bij Tottenham en zijn salaris zien verdubbelen. Tja.. schofterig natuurlijk, en Levy pikt dit niet.

Redknapp heeft geen greintje loyaliteit.. het seizoen van Tottenham eigenhandig naar de klote geholpen.. Levy neemt dus de enige juiste beslissing. Weg ermee!

Raar? Als de coach een contract voor meerdere jaren wilt tekenen laat je dat als club toch niet liggen. Zeker na de resultaten die hij bereikt heeft.

Maja ben benieuwd waar hij nu gaat trainen.

Guadalajara, je hebt helemaal gelijk. De flirt van Redknapp met de FA was bij het hoerige af. Hij dacht dat hij dit wel kon maken tegenover zijn club, omdat hij -en alleen hij- zo succesvol was bij Spurs. Verder gebruikte bij de macht van de Sun om de positie van bondscoachschap te krijgen. Niet dus.
Tja, en toen moest hij met hangende ppotjes verder bij Spurs, terwijl de suppoters hem al uitkotsten. Levy is niet achterlijk of blind.

Spurs is toe aan een jonge ambitieuze manager. Moyes of Martinez zou een goede keuze zijn. Jammer dat Levy te lang heeft gewacht, want Rodgers had perfect bij Spurs gepast en zit nu bij het wegkwijnende Liverpool met een selectie die niet zijn manier van voetballen kan spelen.

14 juni 2012 om 08:44

Zou dat misschien de reden zijn geweest dat Martinez Liverpool heeft afgewezen? Omdat hij wist dat deze vacature vrij zou komen en Tottenham al gepolst had.

Dit is het beste wat Tottenham in jaren is overkomen. De slechtste manager na Pulis in de PL, dat durf ik wel te stellen.

14 juni 2012 om 08:47

Wat een onzinninge ongenuanceerde reactie. Redknapp was bij bijna iedereen in Engeland favoriet om de bondscoach positie in the nemen.vrijwel alle pundits als de spelers van de Engelse selectie zagen fiducie in de komst van Harry. Er is ook altijd door Harry gecommuniceerd dat hij maar eigelijk een voor een baan,die van bondscoach, alles opzij zou zetten.

Desalniettemin verwachte Levy wel een dusdanige royale afkoopsom voor Harry (terwijl diverse bronnen spreken over een mondelinge gentlemen's agreement tussen beide heren in kwestie bondscoachschap three lions) dat dit zelfs een beetje te gortig voor de FA werd. Deze moesten dus halsoverkop op zoek naar een ''veilig'' alternatieve en kwamen uit bij de gentlemen maar redelijk kleurloze Roy.

Er is waarschijnlijk iets gebroken in de onderlinge relatie tussen Harry en Levy,waarna Harry opeens een hoop meer geld is gaan vragen. Hierdoor werd de relatie natuurlijk nog meer op scherp gezet. Ik heb persoonlijk de indruk dat Harry de boel met opzet op scherp heeft gejaagd.

Nu is de ''afleiding'' van de selectie procedure van de FA wel vrij vervelend geweest. Harry is daar niet helemaal ideaal mee omgegaan. Dit had echter grotendeels volkomen kunnen worden als Levy hem gewoon de positie gegunt had en zich iets flexibeler op had gesteld tijdens de onderhandelingen tussen de Spurs en de bond.maar Levy staat erom bekend dat hij nooit iets voor niets doet. Het is misschien terecht dat hij zakelijk het meeste eruit wou halen voor zijn club maar uiteindelijk staat hij nu met lege handen.

Want de prestaties die Harry met de Spurs heeft geleverd zijn substantieel te noemen. Ik vraag me ernstig of of ze snel een vergelijkbare trainer zullen vinden (moyes zou een hele goede keuze zijn...martinez heb ik zelf een stuk minder vertrouwen in).

Harrry gaat waarschijnlijk Petro dollars bijschrijven op de bankrekening. Zijn vrijheid rijk maar een illusie armer vrijwel zeker ontnomen door zijn voorzitter en bestuur.

14 juni 2012 om 09:08

Goh hoe zou het nou kunnen dat de relatie tussen hem en Levy beschadigd is? Misschien door, zoals door sommigen hier heel mooi verwoord, die ordinaire flirt met de FA die Harry deed. Sindsdien ging het met het voetbal slechter en slechter.

Hij maakt ontzettend slechte tactische keuzes. De riante voorsprong die we hadden voor CL voetbal was ineens weg.

Neemt Engeland een nog matigere coach. Wil meneer een nieuw contract voor meer jaren en dik meer verdienen. Ik waardeer Redknapp voor de dingen die hij heeft laten zien. Maar als wij top willen worden moeten we een betere en loyalere coach hebben.

14 juni 2012 om 10:24

Hij heeft gelijk hoor. Redknapp is het vriendje van de media, meer niet.

14 juni 2012 om 14:26

Wat je zegt mbt de afkoopsom die Levy eiste; klinklare onzin. Redknapp heeft niet 1 keer met de FA gesproken. Hij was niet eens in beeld! Allemaal Tabloid blabla dat hij kandidaat nummer 1 zou zijn.. maar niemand bij de FA die Redknapp wilde hebben. Redknapp heeft dit overigens ook toegegeven in een interview. Wel blijven opletten dus..

Ik dnk dat Redknapp er nu alles aan gaat doen om zijn imago op te vijzelen en dat dit alles niet zijn schuld is.. kuch kuch.

14 juni 2012 om 20:40

Ik snap je sentiment wel enigszins. Als je vind dat hij tactisch soms slechte keuzes maak kan ik daar absoluut inkomen. Alhoewel ik Redknapp een hele aardig coach vind,die de engelse moderne speelstijl hanteert,maakt hij soms absoluut tactische blunders.

Ook is het zo dat hij,mede door de afleiding van de FA een bijzonder ongelukig ''top sport'' klimaat geschapen in de laatste weken.

Desalniettemin vind ik je gezeur over loyaliteit een beetje raar. Coach van het Engelse elftal worden is voor een trainer als Redknapp het mooiste wat er is. Dit heeft met vaderlands liefde te maken. In dit geval is het helemaal niet gek dat zijn club hiervan de dupe dreigt te worden.

Als een Italiaanse of Spaanse coach wordt gevraagd voor het nationale elftal zal deze ook waarschijnlijk de club vragen om losgelaten te mogen worden. Helemaal als het iemand betreft in dezelfde leeftijdcategorie als Redknapp.

Dat je het een matige coach vind is prima maar ga nou niet ontkennen dat Levy dit spelletje bijzonder ongelukig heeft gespeeld.

Ik hoop daarom voor jouw dat ze eventueel Moyes binnen weten te halen want als Martinez komt hebben jullie echt een probleem (aardige coach maar geen top niveau).

Ik heb ook het idee Levy en de Spurs afscheid gaan nemen van een hele hoop spelers en daarom beter opnieuw kunnen beginnen met een nieuwe coach.

14 juni 2012 om 20:49

Onzin. Natuurlijk was hij wel kandidaat. En je kan wel blijven zeuren over de media maar een deel hiervan zal toch wel enigszins goed geinformeerd zijn (zoals bijvoorbeeld de sport redactie bij de BBC of de pundits bij Match of the day).

De Fa heeft twijfels gehad over het verleden van Redknapp (belasting conflict) maar iedereen weet dat ze het uiteindelijk niet eens hebben geprobeert vanwege de afkoopsom (het was niet meer verkoopbaar,in tijden van crises,om zo belachelijk veel geld als voorheen aan een bondscoach te spenderen).

Het is een beetje naive van jouw als je denkt als er geen ''official'' approach is gemaakt de FA hem niet hoog op het lijstje hadden staan. De meeste zaken in de voetballerij komen nu eenmaal niet zo snel in de openheid. Beetje naive dat je dit dan vervolgens denkt.

En overigens is de afkoopsom geen onzin. Dat is officieel door de Spurs naar buiten gebracht (harry had een contract en dat moest afgekocht worden).

Ik vind het wel heel makkelijk hoe mensen hier heenstappen over het feit dat de beste man de baan van zijn leven is misgelopen (zeker gezien zijn leeftijd). Voor een coach als Redknapp is bondscoach worden het hoogst haalbare (geen hogere eer denkbaar). Lijkt me vrij logisch dat hij erg teleurgesteld daarover is geweest.

En hoewel het misschien heeft meegespeeld is de FA kwestie niet de enige reden waarom de Spurs het wederom in de laatste weken hebben laten liggen. Dit doen ze namelijk stelselmatig (en ze hadden ook het ongeluk dat RVP dusdanig in vorm was).

Hmm,slim hoor tottenham.vd Vaart,modricenbale zijn nu zo goed als weg en wilde ook al gaan na dit seizoen.
Ik snap dan niet wat voor ambities je als club hebt wanneer je in 1 jaar zoveel wilt veranderen.

Ik denk dat de 5-2 tegen Arsenal de genade klap is geweest voor tottenham eerlijk gezegd,want als tottenham 3e geindigd waren was dit allemaal niet gebeurt.

Harry heeft ons gebracht naar waar we nu zijn. De subtop van Engeland. Door zijn people managen en mensen zelfvertrouwen geven zijn we tot een nieuw niveau gekomen.

Als je echter de stap naar de absolute top wilt maken dan heb je ook enig tactisch inzicht nodig. Dat heb ik te vaak gemist in het veld. En ik had ook het idee dat sinds hij genoemd werd als bondscoach het ook een stuk minder ging.

Harry bedankt voor je bewezen diensten.

14 juni 2012 om 14:22

Ik denk dat Jol meer heeft betekent voor Tottenham dan de heer Rednapp.. Jol heeft er een subtopper van gemaakt met 2 keer een 5e plaats.. Rednapp nam het roer over en mocht de toch al goede selectie van Jol (en Ramos) verder uitbreiden met een paar topaankopen. Ik vindt de prestaties van Rednapp goed maar nou ook weer niet overdreven goed gezien het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft.

14 juni 2012 om 18:08

Je zegt het goed, hij is een people-manager, maar tactisch gezien een onbenul. En gelukkig voor spurs heeft hij net heel lang aan het roer gestaan, want dan was de financiele kant van Spurs een ramp geworden, kijk maar bij Portsmouth

Echt zonde. Ik had echt gehoopt dat hij zou blijven bij Tottenham Hotspur.

De meeste spelers hadden toch wel 'n goede band met Harry Redknapp. En hij presteerde gewoon goed met Tottenham Hotspur, en daarom is het dan juist jammer dat Daniel Levy en Harry Redknapp het niet eens werden over 'n nieuw contract.

Bedankt voor alles Redknapp maar ik vind zelf dat het ook tijd werd voor een nieuwe trainer, misschien een iets tactisch sterkere coach zodat de Spurs constanter kunnen worden en als ze hun beste spelers behouden voor de titel kunnen strijden. Moyes of Martinez zoals genoemd wordt zou erg mooi zijn.

Come on you Spurs!

Opgeruimd staat netjes. Lekker zo'n trainer die alleen aan zijn eigen ego denkt en een meerjarig contract er doorheen wilt drukken. Zoveel ga je nu ook weer niet aan deze man missen. Sinds hij in verband werd gebracht met het Engels nationale team, werd het allemaal stukken minder bij Spurs. Die vinden heus wel weer een prima trainer.

Wat gaat er met Vertonghen gebeuren?

Als Engeland er in de poulefase uitvliegt, wat niet ondenkbaar is, zal hij wel alsnog de nieuwe bondscoach van Engeland worden. Dan is iedereen in Engeland ook weer blij.

Vertonghen deal wordt denk ik afgeketst, Bale flirt met Barca, Modric zo goed als weg en moet alleen tussen Manu en PSG kiezen, VDV richting Duitsland, ontevrede Defoe wil en gaat weg, Pav is als weg, Adebayor kunnen ze niet betalen.....

Wie wil er naar Spurs komen die en geen CL spelen en al hun sterren kwijt zijn?
Wekle coach durft het aan om te van scratch te beginnen en eventueel in het eerste jaar voor lijfsbehoud te spelen?

Al ben ik fan van de aartsrivaal hier moet je wel enigszins medelijden voor hebben.

14 juni 2012 om 11:39

Ik zie eerder dit gebeuren: Daniel Levy haalt David Moyes binnen, een britse, tactisch welbegaafde en zeer ervaren en loyale coach. Daarnaast rondt Daniel Levy de komst van Jan Vertonghen af, daar was hij sowieso verantwoordelijk voor.
David Moyes stelt zijn selectie samen: Gallas, Nelsen, Bassong, Gomes, Bentley, Jenas out.
Vertonghen Baines, Giroud in.
Daniel Levy Houd zoals voorgaande jaren de topspelers gewoon aan hun contract en er wordt de komende jaren CL gehaald. Vervolgens is het stadion af en kan het salaris plafond omhoog en kan de club verder omhoog kijken.

Coys

14 juni 2012 om 12:50

Giroud? Tenzij hij een broertje heeft maar de echte Giroud heeft al akkoord bereikt met Arsenal

14 juni 2012 om 13:47

Hmmm, weet wel dat Arsenal interesse heet, maar kan nergens vinden dat er al een akkoord bereikt is.

14 juni 2012 om 18:11

Baines heeft betere opties dan Spurs, en Giroud en Arsenal zijn zo goed als rond. Moyes blijft denk ik nog wel bij Everton, en ik denk ook dat Robert Martinez geschikter is voor bij Spurs.

14 juni 2012 om 14:38

@zizoufan

Word een aardige leegloop ja. Maar over Modric, Manu heeft Kawaga gehaald, en ik zie ze dan niet snel nog een AM halen.

14 juni 2012 om 16:03

Modric kan controleren EN aanvallen. Perfect voor Manu omdat hun middenveld nergens op lijkt

Dit bericht is keihard ontkent door Redknapp zelf. Is niets van waar!

Oke waarom deed Tottenham dan nou zou moeilijk om hem naar Engelse elftal te sturen shit jongen. Redknapp was de ideale man voor The Three Lions maar nee Tottenham deed weer moeilijk maar nu sturen ze hem gewoon weg. Laat Redknapp en Hodgson maar een duo vormen en Redknapp als assisten

vMarwijk naar de Spurs, Koeman naar het Ned elftal en dan Adriaanse naar Feyenoord en we zijn allemaal tevreden

14 juni 2012 om 15:09

iedereen tevreden? wij willen koeman helemaal niet kwijt!

15 juni 2012 om 18:33

Ach, Adriaanse voor Koeman lijkt me een prima wissen indien die laatste vertrekt. Hij zal ook een serieuze optie zijn voor de knvb.

15 juni 2012 om 20:27

Ik dacht dat van verbeek en been ook, maar kijk hoe dat ging. Ik hoop dat koeman gewoon bij ons blijft!

Hier begrijp ik dus echt helemaal niets van. Spurs proberen al zo lang de aansluiting met de top te vinden en nu lukt dat met redknapp eindelijk en dan laten ze hem gaan.

14 juni 2012 om 18:12

Dante, Redknapp is tactisch gezien gewoon te slecht om mee te doen met de echte top. Want op papier heeft Spurs betere spelers dan Arsenal, maar toch eindigt Arsenal hoger, en dat ligt puur aan het feit dat Wenger tactisch geweldig is, en Redknapp tactisch enorm matig is.

14 juni 2012 om 18:30

Vergeet niet dat spurs aanzienlijk minder geld uitgeeft dan arsenal. Wenger tactisch geweldig noemen is bovendien onzin. Zelfs de meeste arsenal supporters begrijpen al jaren zijn keuzes niet meer en ook zijn aankopen zijn al jaren prut. Hij heeft het geluk dat de andere clubs ook erg slordig zijn.
En hoe je het ook went of keert. Je meest succesvolle trainer niet behouden is gewoon moeilijk te begrijpen.

Ik denk dat Fabio Capello wel eens de nieuwe trainer zou kunnen worden.

Villas Boas word de trainer. Levy had Redknapp nooit laten gaan als hij geen alternatief achter de hand zou hebben (ondanks wat hij in de pers zegt). Ik ben benieuwd of hij het beter zal doen dan Harry.

Persoonlijk denk ik dat Levy beter Moyes kan halen aangezien zijn transfer filosofie wat meer overeenkomt met hetgeen wat Levy voor de Spurs zoekt. Maar ik denk dat hij uiteindelijk voor de Europese stijl van Villas Boas zal zwichten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Tottenham Hotspur

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Liverpool7546
5.Chelsea7024
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
Hugo LlorisKeeper10
Benjamin DaviesVerdediger11
Toby AlderweireldVerdediger10
Jan VertonghenVerdediger10
Kyle Walker-PetersVerdediger10
Victor WanyamaMiddenvelder10
Moussa SissokoMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Tottenham Hotspur.

9 fans
Coach, 71 jaar

In de wandelgangen

Zondag 20 mei
AS Roma is in gesprek met Ajax over een overstap van Justin Kluivert. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren