Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid en Manchester United zijn uitgesloten, dus hij kan beter blijven’

Laatste update:

Mauricio Pochettino ligt nog ruim vier jaar vast bij Tottenham Hotspur, maar de Argentijnse oefenmeester werd de afgelopen maanden wel meermaals in verband gebracht met een vertrek uit Londen. Real Madrid en Manchester United zouden twee van de gegadigden zijn voor de 47-jarige oefenmeester, die veel indruk heeft gemaakt door zijn werkzaamheden bij the Spurs.

Real koos er vorige week echter voor om Zinédine Zidane terug te halen, terwijl Ole Gunnar Solskjaer af lijkt te stevenen op een vaste aanstelling op Old Trafford. Harry Redknapp is dan ook van mening dat Pochettino beter kan blijven waar hij zit: “Ik denk dat hij niet mag klagen, hij heeft een geweldige baan”, vertelt de oud-trainer van onder meer Tottenham aan de Daily Express.

“Van een baan als trainer van Tottenham kan hij alleen maar gedroomd hebben toen hij bezig was met het opbouwen van zijn trainerscarrière. Een nieuw stadion, een fantastisch trainingscomplex, een aantal absolute topspelers, een enorm goed elftal. Ik zou erg gelukkig zijn als ik me in zijn situatie zou bevinden, hij kan zich nauwelijks een betere positie wensen.”

“Real Madrid is uitgesloten, Manchester United ook. Het is zeker dat Solskjaer die baan krijgt. Ik zie dus eigenlijk geen optie voor hem die beter is dan wat hij op dit moment bij Tottenham heeft, ik denk dat het een geweldige functie voor hem is. Ik weet zeker dat hij dat zelf ook beseft.” Redknapp zwaaide zelf tussen 2008 en 2012 de scepter in Noord-Londen.

Ben jij het eens met Harry Redknapp?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het toch wel indrukwekkend wat deze man laat zien met Tottenham. Ondanks dat ze al 2 transferwindows geen spelers meer gekocht hebben staan ze toch top 3 boven het grote Manutd, Chelsea en Arsenal. Daarnaast doen ze ook gewoon nog mee in de CL.

Pochettino laat Tottenham ook gewoon mooi spelen vind ik en ik ben zeer benieuwd wat deze man kan doen met een paar toppers erbij in de selectie! Het zou wat zijn moest hij Tottenham kampioen maken, maar met het grote geld van City lijkt dit haast onmogelijk.

18 maart 2019 om 18:38

Deels mee eens, ze hebben natuurlijk ook een betere selectie dan die 3. Wat prijzen mist toch nog voor spurs, zelfs een beker is nog teveel.

18 maart 2019 om 20:19

Je zou kunnen betogen dat de 1e elf van de spurs beter zijn, maar de selecties over de hele linie zijn van de genoemde clubs beter hoor. Het smeedwerk van Poch is echt heel knap.

Kom naar Bayern ipv kovac😎

Waarom zouden we hem willen? Zidane heeft net getekend en hopelijk blijft ie langer en blijft ie vooral doorgaan met prijzen winnen.

Laten we hopen dat het absoluut niet zeker is dat Solksjaer de baan al heeft.

18 maart 2019 om 17:49

Ik denk dat het zeker gaat gebeuren. Deels omdat de (meeste) supporters het willen, maar deels ook omdat het veel goedkoper is dan een grote naam voor veel geld aantrekken die ook nog eens waarschijnlijk een hoger transfer budget eist. En daar houden Woodward en de Glazers van.

18 maart 2019 om 17:59

Zeker, maar sportief natuurlijk niet echt de beste keuze op de lange termijn. Dat ze goed weten om geld te maken lijkt me duidelijk!

19 maart 2019 om 09:42

Waar baseer je op dat dit geen geode keuze is? United speelt nu een stuk beter als 3 maanden terug?

18 maart 2019 om 17:51

Maar begrijp wel je zorgen. Het gaat veel beter, en Olé bewijst zich af en toe ook tactisch, maar het spel is niet per se geweldig. Al is dat misschien ook gewoon realisme, en een kwestie van tijd.

18 maart 2019 om 18:00

Ik vind het spel ronduit slecht, niet per se geweldig is een understatement als je het mij vraagt. Wat voor tactische ingenieusiteit is jou opgevallen? Oprechte vraag.

18 maart 2019 om 18:24

Denk dat Solksjaer meer van het teambuilding is dan van tactieken enz. Enige wat hij gedaan heeft is de lach weer op de koppies gekregen. Voetballen kunnen deze spelers van Man U wel.

18 maart 2019 om 18:46

En dat zal denk ik niet genoeg zijn om United naar de top te brengen. Het is geen Real Madrid vol met wereldklassespelers.

18 maart 2019 om 18:55

Geheel mee eens. Maar (zoals Dante al schreef) zal het goedkoper zijn om met Solksjaer een jaartje door te gaan. In dat jaar gaan kijken wat je wil en wie je wil. Man U staat nu al een jaar of 6 stil, jaartje erbij kan vast wel. Zo niet zullen ze toch een kleine 400 miljoen uit moeten trekken voor coach en nieuwe spelers.

18 maart 2019 om 19:21

AjaxCunian Solskjaer heeft het spel wel degelijk verbeterd. Ja, sinds de blessuregolf is het duidelijk minder. Maar dat is logisch. Daarvoor was het spel aanvallender en directer dan onder Mourinho. Las laatst een opmerking van je dat de backs niet genoeg aanvallen, terwijl ze dat al een stuk meer doen dan voorheen. Ole heeft ook veel betere resultaten behaald dan Mourinho. Snap niet waarom je na een paar slechte resultaten het nodig acht om onder elk United artikel verschillende negatieve reacties te plaatsen over Ole en de speelstijl. Had je verwacht dat hij met dit materiaal Tiki taka zou spelen? De selectie is nog altijd verre van kampioenswaardig en totaal uit balans. Daar kan hij ook niets aan doen.

18 maart 2019 om 20:01

Ach, ajaxcunian is de meest pessimistische supporter die ik ken.

Solskjaer heeft heel veel dingen verandert. Mensen hebben te hoge verwachtingen gekregen.

Heeft in 3,5 maanden tijd. In totaal 3 wedstrijden verloen. 1 tegen psg 1 tegen Arsenal en 1 tegen Wolves. Zeker niet de minste tegenstanders.

Met exact dezelfde team die al afgeschreven was. In tijden van Mourinho. Om niet te vergeten dat hij in de tussen tijd 10 spelers heeft gemist door middel van blessures. Daardoor moest hij improviseren dat helaas het spel niet ten goede kwam. Maar ja, mensen hebben kortgeheugen. En verwachten dat Solskjaer tiki taka gaat spelen.

18 maart 2019 om 21:00

Wel mooi om te zien hoe je jouw mening over weet te brengen als waarheid.

Deze selectie is gewoon op zo veel posities middelmaat. De laatste leer buiten Pogba en de Gea dat United een top speler kocht (in potentie) was met Nani en Anderson.

Deze groep moet door geselecteerd worden in de komende 3 jaar. Solskjaer en Phelan lijken me daar met hun realistische kijk de juiste keuze voor. Dit jaar een RA, CV, CM en Aanvaller. Jaar twee een CV, Winger en VM en spits en in het derde jaar de missende puzzel stukjes.

Aanvullen met jeugd en zeer jonge super talenten.

Harde keuzes maken en makkelijke in het weg doen van dead wood. Darmian, Jones, Rojo, Valencia en Sanches is makkelijk.

Smalling, Bailly, Fred, Young, Pereira, Scotty en Mata zijn de moeilijker keuzes ook Lukaku en Matic zijn gewoon niet goed genoeg of moeten vervangen worden.

Joao Felix, Sancho, Neves en Skriniar moeten gewoon iig boven aan het lijstje staan. Het zal moeilijk worden maar nu moeten we de slag slaan en Ole staat gewoon boven aan het lijstje van Ed. Dus i.p.v. blijven te hakken steun United eens en geef Ole of wie dan ook een kans

18 maart 2019 om 21:57

Dit begrijp ik niet. United is qua selectie verre van top en toch heeft Ole het voor elkaar gekregen om weer mee te doen om de Champions League plekken. Niet alleen door het plezier terug te brengen, maar tactisch laat hij af en toe ook zien sterk te zijn. Natuurlijk is het niet allemaal perfect, maar het moge duidelijk zijn dat dit een jonge trainer is die vrijwel altijd z’n fouten weet te corrigeren (al is het in de wedstrijd erna). Ik denk persoonlijk dat dit een slimme investering zou zijn voor United.

18 maart 2019 om 22:18

Ik ben het eens met Ajaxcunian. Laten we op zijn minst even de resultaten van het seizoen afwachten. Als United met grote cijfers afgaat tegen Barcelona en buiten de top 4 valt, zou dat op zijn minst als een heel serieuze reality check moeten gelden.
Het spel is nog steeds slecht, individuele klasse geeft meestal de doorslag en er is een nodige dosis haast bovennatuurlijk geluk aan te pas gekomen (psg, Tottenham).
Een vaste aanstelling voor OGS is zeker geen zekerheid op een mooi seizoen volgend jaar en de meesten in de voetbalwereld gaan daar wel vanuit.

19 maart 2019 om 09:47

Dat ze de top4 weer in het vizier hebben is sowieso al een aardige prestatie. Afgaan tegen Barca is niet bepaald een schade (afhankelijk van de uitslagen natuurlijk). Solksjaer doet het gewoon prima met het materiaal dat die heb!

19 maart 2019 om 11:25

Djum dat klopt helemaal. Solksjaer doet het meer dan prima en de uitslagen zijn over het algemeen erg goed. Ik ontken dat ook helemaal nergens toch? Ik denk gewoon dat het OGS-wittebroodsweken langzaam aan het uitwerken zijn en daarom stel ik voor om op zijn minst het eind van dit seizoen af te wachten voordat hij een vaste aanstelling krijgt. Overigens zijn de resultaten een stuk beter dan het veldspel en dat baart mij al meerdere weken zorgen over hoe houdbaar dit succes is van Ogs.

Het gaat misschien wel PSG worden. Een club die Pochettino kent en waar hij prijzen kan pakken. Bij tottenham betwijfel ik of hij een prijs gaat pakken, omdat financiã«le middelen ontbreken vanwege dat stadion

18 maart 2019 om 18:21

Bij PSG kan die inderdaad zilverwerk gaan pakken maar na 4 jaar de landstitel, 2 bekers en de fruitschalen zal Poch het daar ook wel hebben gezien. Nee, Poch doet goed werk bij Totenham, het nieuwe onderkomen gaat snel open, dan een paar verse krachten erbij en strijden voor de PL.

18 maart 2019 om 20:02

Die laatste twee worden lastig. Het stadion kost enorm veel, waardoor ze afgelopen seizoen al niemand gedaan hebben, en komend seizoen waarschijnlijk ook niet, of in ieder geval niet voor grote bedragen.

18 maart 2019 om 20:12

Ik had al begrepen dat het stadion +/- 450 mln boven begroting zat! (1.2 miljard Wauw) Maar wist niet dat Totenham het zelf financierde. Dan begrijp ik idd wel dat er niet veel gekocht word. Dan gaat het lastig worden, 4e (?) jaar met dezelfde spelersgroep.

Misschien is het wel andersom???!!
Wilde Real en United Pochettino wel hebben. Maar op een of andere manier het ze niet lukte. En dat ze daarom voor en Zidane en (misschien) OGS gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren