Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zweedse bond laat Gustafson met oog op Feyenoord buiten selectie

Laatste update:
/

Simon Gustafson heeft zich de voorbije weken geruisloos in de basis gespeeld bij Feyenoord en de jonge middenvelder krijgt nu alle tijd om te acclimatiseren. De Zweedse bond heeft zelfs besloten om de twintigjarige speler niet op te roepen voor de duels van Jong Zweden met Estland en Spanje, van half oktober.

“We hebben die afspraak om overbelasting te voorkomen. Hij heeft net twee duels in het eerste elftal gespeeld en we hebben afgesproken dat hij de tijd krijgt bij Feyenoord om zich daar te acclimatiseren en aan te passen”, zegt bondscoach Hakan Ericsson op de website van de Zweedse bond.

Gustafson stapte in juli over van Häcken naar Feyenoord. Omdat de Zweedse competitie van het voorjaar tot het najaar loopt, kende hij geen zomerpauze. Na zijn binnenkomst in Rotterdam moest de jongeling zich aanvankelijk tevreden stellen met minuten bij het beloftenelftal, maar sinds vorig week is dat veranderd. Giovanni van Bronckhorst stelde Gustafson op in zowel het bekertreffen als het competitieduel met PEC Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes. Een bond die meedenkt, dat kom je ook lang niet altijd tegen. Benieuwd of hij zich definitief in de basis kan spelen bij Feyenoord.

29 september 2015 om 14:47

Ik denk dat gio hem een basisplaats geeft dit seizoen, vindt hem vergeleken met toornstra en immers namelijk beter

29 september 2015 om 15:48

Omdat immers en toornstra flink tegenvielen dit seizoen en gustafson tegen pec wel goed speelde

Fijn dat hij wat rust krijgt en dat de Zweedse bond mee denkt met Feyenoord en vooral de speler. Kan alleen maar positief uitpakken denk ik.

ik weet niet of deze jongen een vaste waarde is voor het U21/A-team maar het is natuurlijk wel een heel mooi gebaar van een bond die in functie van hun speler denkt. jammer dat dit niet overal zo is.

29 september 2015 om 16:07

Over het algemeen is hij dat maar ze hebben heel wat andere goede middenvelders daar.

29 september 2015 om 17:37

Is bij u21 wel vaste waarde, heeft ook al 2 A-interlands.

Goede zaak voor Feyenoord en de speler in kwestie. Hoop dat ze hetzelfde doen met Tibbeling! Die speelt nog meer wedstrijden..

Goede afspraken is de oplossing voor beide kanten.
Goed gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren