Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Öztürk lovend over ‘weergaloze’ Ajacied: ‘Bij Brighton zou hij basisspeler zijn’

Laatste update:

Süleyman Öztürk is onder de indruk van Ajax-keeper Diant Ramaj. De journalist van Voetbal International noemt de 22-jarige Duitser in VI Uncensored zelfs een ‘weergaloos keeperstalent’. Öztürk denkt dat een doelman met de voetballende kwaliteiten van Ramaj bij Brighton & Hove Albion altijd in de basis zou spelen en stelt dat hij beter is dan Jason Steele en Bart Verbruggen.

Öztürk ziet dat een aantal aankopen van de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat hun stempel beginnen te drukken. “Je ziet nu dat het sentiment langzaam begint te draaien. Wie heeft nou wie in de maling genomen? Waren die spelers echt allemaal zo slecht?”

Süley neemt Ramaj als voorbeeld. “Die keeper, Diant Ramaj. Niemand durft het nog echt te zeggen, behalve Kenneth Perez, die terecht laaiend enthousiast is. Want dat is gewoon een weergaloos keeperstalent.”

Öztürk vindt Ramaj zo goed dat hij van mening is dat de sluitpost in de Premier League zou kunnen spelen. “Bij Brighton zou hij basisspeler zijn. Voor die twee die er nu zitten, Verbruggen en Steele. Dat vind je misschien wartaal van mij, maar die jongen is op een bepaald vlak echt uniek.”

De journalist kent weinig keepers die beter zijn in meevoetballen. “Hoe kan het dat die jongen maandenlang op de bank heeft gezeten, voor iemand die minder uniek is? Ik geef niemand de schuld, maar ik constateer iets”, aldus Öztürk.

Sinds Jay Gorter met een blessure kampt geniet Ramaj de rol van eerste keeper bij Ajax. In de afgelopen vijf duels van de Amsterdamse recordkampioen verdedigde de Duitser het doel. Ramaj wist eenmaal de nul te houden en moest negen keer vissen.

Komende donderdag neemt Ajax het op tegen de Engelse club die door Öztürk genoemd wordt. De journalist noemt Brighton specifiek, daar het elftal van manager Roberto De Zerbi bekendstaat om de opbouw van achteruit. Ajax en Brighton nemen het om 18:45 uur tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Haha nounou. Hij is comfortabel aan de bal, maar bepaald niet foutloos. Zijn onverstoorbare karakter bevalt me in ieder geval wel. Met de tijd zullen we het zien, maar 'weergaloos' lijkt me zeer voorbarig.

6 november 2023 om 16:27

Volgens mij ook totaal niet probleemloos in de lucht. Maar hij durft in ieder geval wel.

6 november 2023 om 17:07

Tegenwoordig in de media zijn de voetballers of wereldtop of ze kunnen er helemaal niks van. Er lijkt niets meer tussen in te zitten. Maakt Ramaj twee blunders kan hij er volgens de media weer niks van. Z’n voetballenende kwaliteiten lijken veel belovend, z’n reacties ook. Maar wat me vooral opvalt is met hoeveel lef jij uitkomt. Hij knalt er zonder vrees gewoon in met z’n vuisten omhoog. Dat zal allemaal vast nog eens fout gaat. Het mee voetballen ook want hij neemt heel veel risico. Maar voor nu kunnen we niet anders zeggen dan dat hij goed staat te keepen.

7 november 2023 om 09:19

Al met al gewoon een prima keeper (zeker) voor ajax. maak ik vond rulli ook prima.

Bizar toch. Ze hebben het over een Ajax keeper die van de afgelopen 5 wedstrijden 1x de nul wist te houden en 9 goals incasseerde. Als Ajacied word ik hier even keihard met mijn neus op de feiten gedrukt. De nieuwe realiteit. Net als het enorme juichen na twee niet geheel ongelukkige overwinningen tegen Volendam en Heerenveen. Maar dat was dan mede wel aan Ramaj te danken, dat weer wel.

6 november 2023 om 16:35

Die 9 goals tegen hebben niet zozeer met Ramaj te maken. Dat mag duidelijk zijn toch?

6 november 2023 om 18:06

AFCA1404, ik zeg ook nergens dat het met Ramaj te maken heeft, laat dat duidelijk zijn. Ik realiseer me ineens dat ze het hebben over een keeper van Ajax die 9 tegendoelpunten heeft in 5 wedstrijden (waarbij de keeper dus als heel goed wordt beschouwd). Nieuwe realiteit. Twee jaar geleden hadden we Pasveer op goal, kregen we veel minder tegen en werd Pasveer niet als heel goed beschouwd. Dus met een veel betere keeper toch veel meer tegengoals. De treurige staat van het hedendaagse Ajax.

6 november 2023 om 18:20

Zeker niet allemaal, maar om hem op basis van wat hij tot nu toe heeft laten zien een top keeper of talent te noemen gaat wel ver.

Er zaten best een paar goals tussen waar hij er niet goed uit zag - meer had kunnen of moeten doen. Die kopbal van Heerenveen moet een eredivisie keeper gewoon hebben.tegen Brighton gaf hij de rebound weg bij de 1-0 (terwijl hij vlak daarvoor ook al een rebound weg gaf), en top keeper moet die bal naar de zijkant werken. De 1-1 van PSV was geen fout, maar een goede keeper houdt die bal wel.
En ook buiten die goals had hij wat rare momenten. o.a. bij hoge ballen.

Hij heeft in ieder geval als voordeel boven Gorter dat hij een stuk rustiger over komt. Maar voor mijn gevoel heeft Gorter (overigens ook absoluut geen top keeper) de betere reacties tot nu toe.

6 november 2023 om 18:39

Helemaal met jou eens. Ik vind dat ze beiden nog geen topkeepers zijn voor Ajax, maar hoe er over ze wordt gepraat lijkt Ramaj een wereldkeeper en Gorter een amateur. Beiden maken fouten en hebben goede momenten gehad, wisselvallig dus.

6 november 2023 om 17:06

En met wat pech verloren van Feyenoord en psv.
Als Ajax het tegen rkc afmaakt zouden ze dan 20 punten hebben. Zouden ze alweer 5e staan en maar 3p achter Feyenoord. Het verschil tussen pech of geluk

6 november 2023 om 17:31

@iseldiroed

"en met wat pech verloren van Feyenoord en psv."

Serieus, met wat pech?? Kansloos is een betere bewoording imho...

6 november 2023 om 17:35

Tegen Feyenoord zeker. Maar tegen PSV was Ajax toch verrevan kansloos?

6 november 2023 om 17:50

Zeker man, als je gewoon een penalty krijgt die heel duidelijk was dan staat het 3-3 ipv 4-2 dus ja super kansloos. En laten we het dan maar niet hebben over de volleyballende Lozano, tegen feyenoord waren we echt kansloos ja

6 november 2023 om 17:59

Tinus88

Tweede helft wordt je van het veld geblazen door PSV en dat noem je niet kansloos?

6 november 2023 om 18:35

@Zeballos,

Jij kijkt alleen naar het scorebord? Ajax moet, en dus niet kan, met 1-5 de rust halen. Geburd niet waardoor PSV blijft leven en zelfs voor de 4-2 krijgt Ajax nog een megakans op de 3-3.

PSV is de tweede helft veel beter geweest maar Ajax daar kansloos noemen is vrij apart.

6 november 2023 om 17:47

Dit is natuurlijk weer veel te veel overtrokken van Suleyman Ozturk, maar je kan echt wel zien dat Ramaj een prima keeper is toch? Als je ook de strakke passes zag gisteren op Bergwijn bijvoorbeeld, dat is echt wel genieten. En hoe goed hij daadwerkelijk is/wordt, dat is natuurlijk nog onduidelijk. Hij lijkt wel echt goed te kunnen voetballen, is rustig en heeft enorm veel lef. Hij lijkt daarmee ook de rust in de verdediging te hebben gebracht.

6 november 2023 om 18:37

Ja zo kunnen we alles recht lullen wat krom is, of vice versa. "Niet geheel ongelukkige overwinningen"... Laten we wel de momenten benoemen dat Ajax bijna een goal tegen krijgt, maar niet de momenten dat Ajax 100% kansen kreeg. Want zowel tegen PSV, als tegen Volendam en Heerenveen waren dat er nogal wat. Maar oh oh oh wat kwam Ajax toch goed weg, want Volendam en Heerenveen scoorde "bijna". Als we die kansen tegen elkaar wegstrepen had Ajax beiden wedstrijden nog ruimer gewonnen dan nu het geval. Dat het nog steeds niet overtuigend was ben ik het best mee eens, maar op dit moment zijn de 3 punten wat telt om de club weer uit het slop te trekken.

Wat is dit nu weer voor artikel haha? Ramaj keept NU op dit moment zeker niet bij Brighton. Dat hoeft ook nog niet en deze citaat "öztürk ziet dat een aantal aankopen van de inmiddels ontslagen directeur voetbalzaken Sven Mislintat hun stempel beginnen te drukken. “Je ziet nu dat het sentiment langzaam begint te draaien. Wie heeft nou wie in de maling genomen? Waren die spelers echt allemaal zo slecht" Het is echt te gek. Tegen Volendam en Heereveen winnen en nog een aantal 100% kansen weggegeven.

6 november 2023 om 16:29

Van Ramaj kun je toch wel zeggen dat het een aanwinst lijkt te zijn, zeker als je het vergelijkt met Gorter? Hij heeft een goede trap, verwerkt een paar vreselijke terugspeelballen goed en hij houdt de meeste ballen tegen.

6 november 2023 om 16:32

Klopt, zeker. Heeft zeker de kwaliteiten om de nieuwe keeper te worden van Ajax. Maar je kan toch niet zeggen dat hij op dit moment bij Brighton in de basis zou staan? Daarvoor is nde tijd simpelweg te kort, dat ligt niet aan Ramaj persoonlijk. Maar dat kunnen we nu toch nog niet concluderen?

6 november 2023 om 16:40

Met dat gedeelte ben ik het volledige eens

6 november 2023 om 16:31

Hij zegt ook een aantal. Niet het hele team. Snap dat niet iedereen het ziet dat er kwaliteit in zit omdat de meeste kijken naar de eindstand (ik zeg niet dat jij dat doet). Maar er zit wel degelijk kwaliteit in en iedereen die niet snapt dat dat eruit moet komen na zo’n beginfase, die kan beter de komende maanden even stil zijn en toekijken. Er zit wel degelijk kwaliteit in het elftal. En goede kwaliteit ook. Enkele spelers ertussen snappen er gewoon geen bal van en die moeten weg. En nee ook Sutalo hoeft niet weg.

6 november 2023 om 16:44

Ramaj blijkt toch wel over keepers talent te beschikken. Vd Boomen blijkt toch wel aardig te kunnen voetballen. Akpom blijkt in de eredivisie toch makkelijk te kunnen scoren. Sutalo begint toch langzaam zijn draai te vinden.

Het is geen polonaise, de vlag gaat niet uit maar zo erg als het een tijdje geleden geschets werd, 105 miljoenen euro in de plomp, zo erg blijkt het uiteindelijk niet te zijn.

6 november 2023 om 18:25

Als Ajax nog een wedstrijdje van een middenmoter wint gaan ze schrijven dat er alleen maar supersterren in dit elftal spelen en ze volgend jaar de nummer 1 kandidaat zullen zijn de CL te winnen.

Waarom kan het niet gewoon een goede keeper zijn? Nu is het meteen weer een ''weergaloos keeperstalent'''. Hij pakte een paar goede ballen, maar zat ook weleens mis bij hoge ballen gisteren. Laat hem nu eerst eens uitblinken in de grotere wedstrijden, voordat hij meteen weer zo opgehemeld wordt.

6 november 2023 om 16:30

Elke keeper zit wel eens mis.

6 november 2023 om 16:46

Dat klopt, maar Ramaj heeft op het gebied van betrouwbaarheid nog geen geweldige indruk gemaakt toch? De betrouwbaarste keepers zijn vaak ook de beste keepers. Leuk dat ie goed kan meevoetballen, maar hij moet ook goed kunnen keepen, en daarin heeft ie nog geen onuitwisbare indruk gemaakt. Hoeft ook niet, want hij is nog jong, maar dat opgehemel vind ik wel irritant en ik sluit me dan ook volledig aan bij Redisthecolour.

6 november 2023 om 17:50

Eens. Deze jongen wordt veel te snel opgehemeld op basis van zijn voetballende kwaliteiten. Qua keepen is het nog echt niet geweldig.

6 november 2023 om 21:04

En een journalist ook.

6 november 2023 om 18:35

Komop zeg, je weet toch dat een keeper, alles te maken heeft met de bravourre en de intensiteit waar ze hun team mee besmetten.

Hij is aanzienlijk beter dan Gorter die gewoon een ego-projectje was van Ibiza Steijn, maar dit is wel erg voorbarig in mijn ogen. Ben eigenlijk vooral benieuwd wat er zo gebeurt zodra Rulli weer fit is. Gorter lijkt me nu definitief klaar, Pasveer zal waarschijnlijk een mentor voor de groep zijn, maar de strijd tussen deze twee kan wel eens interessant worden.

6 november 2023 om 16:28

Mensen, hou nu toch eens op met Ibiza Steijn. Volgens mij weten we t wel. Dat hij de aankopen van Mislintat niet gebruikte, tja. Dat zou door een vete kunnen zijn gekomen idd.

6 november 2023 om 16:33

Het eerste wat in mij opkomt van de catastrofale samenwerking is toch echt Ibiza, ik had het ook graag anders gezien. 3 maanden lang aantreden met een onrustige matige doelman kan echt niet op kwaliteiten gebaseerd zijn.

6 november 2023 om 17:44

Voor veel ajacieden heet hij voortaan gewoon Ibiza steijn. Dat ga je niet veranderen.

6 november 2023 om 16:32

Vond jij Rulli zo speciaal dan?

Hoe kan het dat die jongen maandenlang op de bank heeft gezeten, voor iemand die minder uniek is?

Nou dat komt omdat Steijn iets met Mislintat wilde uitvechten en daardoor over de rug van de spelers zn battle uit vocht. Met opzet Gorter erin zetten terwijl iedereen en ook hij kon zien dat hij niet goed genoeg was. Met een onnozel smoesje van hij is nederlands en communicatie. Welke communicatie als je 2 kroaten en een deen voor je hebt staan. Moet je dan nederlands zijn om beter te kunnen communiceren? Wat Mislintat vervolgens deed bij Gorter dat sloeg natuurlijk nergens op maar hij had wel gelijk. Gorter moest er zo snel mogelijk uit voor Ramaj. Maar om dat op die manier tegen die jongen te uiten is not done.

6 november 2023 om 16:43

Vind je Ramaj dan zo uniek?

6 november 2023 om 16:46

Hij is beter dan Gorter, dat is inmiddels wel duidelijk. Maakt hem niet uniek, zo goed is Gorter namelijk niet. Maar het is niet een miskoop zoals velen eerder riepen.

6 november 2023 om 16:59

Op het eerste zicht niet. Doet het inderdaad beter dan Gorter ook. Maar ik zie niet echt in wat hem uniek maakt.

6 november 2023 om 17:41

Tja, wat is uniek? Alle kwaliteiten die hij heeft, heeft een andere keeper vast ook wel, en beter. Hij straalt een zekere rust uit, maar dat doet Ter Stegen ook, lijkt vrij comfortabel met de bal aan de voet, maar dat is Ederson ook, en laat zien een goede lijnkeeper te zijn, en zo zijn er nog 100.

Uniek is niet meer zo makkelijk tenzij je de beste in een bepaald gebied bent. Ramaj lijkt voor Ajax in potentie een hele goede keeper te zijn, en misschien moeten we daar gewoon blij mee zijn in plaats van meteen door te schieten in dat soort superlatieven.

6 november 2023 om 17:54

@lierse1997: Hij hoeft toch ook niet uniek te zijn? Het gaat erom of hij in de basis zou moeten staan bij ons of niet. En ik vind hem echt een stuk beter dan Gorter. Hij kan echt goed mee voetballen, heeft enorme rust en lef plus heeft een goede trap. Ook heeft hij zowel tegen Volendam als Heerenveen (ok, voor wat het waard is) bijna gegarandeerde goals voorkomen. Als je ergens in de 2e helft ook die pass op Bergwijn zag (heel strak), dan heb je echt wel talent. Is hij daarmee uniek? Zeker niet, maar als je kijkt naar Gorter of Ramaj, dan is die keuze toch wel heel erg makkelijk.

6 november 2023 om 18:24

Ik reageer op iemand die zegt dat hij uniek is. Vandaar de vraag.

Niet zo gek dat Mislintat helemaal uit zn plaat is gegaan op de toekomst omdat hij zag dat die idioot Steijn telkens Gorter boven Ramaj verkoos. Iedere debiel ziet dat Ramaj gewoon een goede keeper is met veel talent en dat Gorter er echt weinig van kan. Natuurlijk kon hij beter rustig blijven, maar de keuzes die Steijn maakte neigde wel zwaar naar sabotage hoor.

6 november 2023 om 16:43

Het is nog steeds volslagen idioot omdat als TD tegen de keeper schreeuwend te gaan vertellen. Ten eerste moet je dat tegen Steijn zeggen en ten tweede verziek je de sfeer van de groep. Dat het uiteindelijk wel een betere keeper blijkt te zijn kun je Steijn aanrekenen.

Bij VI zijn Özturk en Zwart natuurlijk heel erg fan van Brighton & Hove Albion. Gelijk hebben ze, want ik vind het geweldig om te zien wat ze doen. Horen volgens mij tot de Nederlandse-fanclub, alles en iedereen wordt vergeleken met een speler van Brighton, naar Brighton geschreven of vergeleken met Brighton en/of de Zerbi door hun.

Wat Ramaj betreft, hij mag van mij echt blijven staan. Ten koste van Gorter, maar ook zodra Rulli weer fit is. Natuurlijk zal Ramaj vast wel wat foutjes maken en hij doet nog lang niet alles goed hoor, maar ik ben ook wel fan van deze jongen. Voetbalt heel makkelijk en wat ik bij hem ook wel wat verfrissend vind, is dat hij ook regelmatig de lange bal speelt. Onana was natuurlijk top bij Ajax en je hebt ook o.a. Pasveer, Rulli, Gorter en Stekelenburg gehad. Maar die kozen vaak voor de korte pass en Ramaj doet dat ook vaak, maar geeft ook gewoon regelmatig een lange bal richting de middenlijn en tot nu toe heeft dat 2x een doelpunt opgeleverd: tegen PSV trapte Ramaj de bal lang naar voren, won Ajax de tweede bal en scoorde Brobbey de 1-2 en gisteren gaf Ramaj weer een lange bal, won Ajax weer de bal en kwam er ruimte voor Berghuis die uithaalde waarna Akpom de rebound inkopte.

Ramaj heeft zeker nog punten die hij moet verbeteren, maar ik ben blij met hem en zie absoluut potentie in hem. Mlslintat heeft dat wel goed gezien. Hij vergeleek Ramaj met ter Stegen en dat niveau heeft hij bij lange na nog niet en hij wordt sowieso niet de nieuwe ter Stegen of wat dan ook, maar is wel een goede keeper met veel potentie. Hier heeft Mislintat echt wel oog voor, alleen jammer dat hij een enorme plaat voor zijn kop heeft en niet kan samenwerken met o.a. de trainer maar ook mensen van bijvoorbeeld de scouting en de jeugdopleiding.

Want niet alleen bij Ajax had hij problemen met Steijn, de scouting en weet ik veel wie allemaal. Maar ook bij Stuttgart is hij vertrokken na soortgelijke ruzies. Bij Arsenal toen ook met ruzie vertrokken, maar hij vertelde ook dat hij zich daar niet echt een TD voelde omdat daar toch op een andere manier naar versterkingen werd gekeken en bij Dortmund was hij hoofdscouting en leverde hij ook echt wel goed werk. Uiteindelijk heeft het hem toen de kop gekost toen hij ruzie met Tuchel over Óliver Torres kreeg: Mislintat wilde hem, Tuchel niet en dat werd uiteindelijk een hevige strijd. Een beetje vergelijkbaar zoals Steijn en Mislintat, en net zoals bij Steijn verloor Mislintat deze strijd.

Niet dat ik alles goed praat hoor van Mislintat. Hij hoeft van mij ook niet terug naar Ajax en dat zal sowieso niet gebeuren. Het is alleen jammer dat hij een soort '1-mans team' is. Als hij dat van zich afschuift is hij denk ik echt wel een goede TD, ook voor Ajax.

6 november 2023 om 16:48

Het probleem met Mislintat is dat hij zich niet aan de regels heeft gehouden. Het is gebleken dat er sprake is van belangeverstrengeling bij de transfer van Sosa. Daar had Mislintat open kaart moeten spelen, wat hij niet gedaan heeft.

Verder heeft het er alle schijn van dat er bij bepaalde transfers, zoals Avila, overbetaald is. Dat moet allemaal nog verder uitgezocht worden maar 12 miljoen euro is wel heel veel geld voor Avila.

6 november 2023 om 16:54

Ja dat bedoel ik ook dat ik de dingen die hij heeft gedaan niet goed praat. Teveel betaald voor spelers, belangenverstrengeling in de transfer van Sosa en misschien nog wel meer transfers. Stuttgart had er onderzoek naar gedaan omdat hij bij hun blijkbaar hetzelfde als bij Ajax had gedaan. Ze hadden wel wat gevonden, maar het was niet strafbaar.

Door dit soort zaken hoef ik hem ook niet terug bij Ajax. Maar het is gewoon jammer, want zonder al dit gedoe (belangenverstrengeling, ruzies met bestuur en trainer, alles op zichzelf doen, etc.) kan Mislintat denk ik gewoon voor vele clubs een hele goede TD zijn.

6 november 2023 om 17:06

zo was 100 miljoen voor Anthony ook veel geld. Ook maar een onderzoekje mij United dan?
Ik vind die belangenverstrengelingn belangrijker.

6 november 2023 om 17:47

Wanneer is dat gebleken dan? Volgens mij is er een onderzoek ingesteld, maar is daar nog niks over bekend geworden. Een onderzoek van zijn vorige club die naar aanleiding van het ajax onderzoek ook een onderzoek zijn gestart is wel afgerond en daaruit is gebleken dat hij bij die club in ieder geval niks heeft gedaan wat tegen de regels is.

6 november 2023 om 17:55

Het is gebleken dat Mislintat aandelen bezit in een bedrijf waar ook het zaakwaarnemers bedrijf dat zaken deed met Ajax aandelen in heeft. Dat had Mislintat moeten melden, dat was niet bekend bij Ajax.

Het onderzoek naar transfersommmen loopt nog altijd, daar is nog niets over bekend.

6 november 2023 om 18:12

Dat onderzoek gaat dus over de belangenverstrengeling, niet over transfersommen. Die transfersommen kunnen onderdeel van de belangenverstrengeling zijn, maar dat is niet de focus van het onderzoek. Overigens is het bezitten van aandelen in een bedrijf waar dat zaakwaarnemers bedrijf ook aandelen in heeft dus niet direct belangenverstrengeling. Anders was dat onderzoek wel al afgerond. Ook ten tijde van zijn dienstverband bij Stuttgart hadden hij en die zaakwaarnemers aandelen in datzelfde bedrijf namelijk. En dat alleen is dus niet tegen de regels. Anders was Stuttgart wel tot een andere conclusie gekomen na dat onderzoek. Maar vooralsnog is er dus nog nergens bewijs dat mislintat daadwerkelijk dingen deed die tegen de regels waren. Daarvoor moeten we de conclusie van het onderzoek afwachten.

6 november 2023 om 18:42

Bij mijn weten is nog steeds niet bewezen dat hij zich bij Ajax inderdaad schuldig heeft gemaakt aan belangenverstrengeling.
Daarnaast:
- hij werd erg beperkt in zijn mogelijkheden door de :RvC omdat hij eerst moest verkopen voordat hij spelers aankocht. daardoor viel een aantal opties weg,
- dat verkopen heeft hij, ook volgens zijn critici, heek goed gedaan,
- een aantal van zijn aankopen heeft nog nauwelijks gespeeld, en dus ook nauwelijks de kans gehad om hun kwaliteiten te tonen (steijn);
- er zullen (hoogst waarschijnlijk) aankopen bij zijn die miskopen blijken, en andere die een succes blijken te zijn. Ze zullen tijd en kans moeten krijgen. Ik heb nog steeds het idee dat de aangekochte groep geen verliespost zal zijn.

Bij alles wat Mislintat fout heeft gedaan is mijn gevoel nog steeds dat over een jaar positiever op Mislintat zal wprden teruggekeken dan bij zijn ontslag het geval was.

Ik vind hem wel heel goed gescout. Je kunt er zo een Ajax-label op plakken. Als daadwerkelijke keeper moet ie zich voorlopig nog bewijzen, maar ik zie hem echt veel liever dan wildebras Gorter.

Ramaj wordt na een aantal redelijke optredens bestempeld als een grootse keeper waar keepers zoals Bijlow die het al seizoenen lang laten zien zich nog steeds niet bewezen hebben bij het grote publiek.

Typisch weer..

6 november 2023 om 18:35

Ramaj heeft zich toch nog lang niet bewezen bij het grote publiek en er is toch ook niemand die dat roep? Öztürk, en voor hem Perez, noemen hem toch ook geen grootse keeper maar een talent.

Net zoals iedereen Bijlow een aantal jaren terug een talent noemde. Inmiddels is Bijlow bijna 26, en zeker een goede keeper. Maar ook iedereen kan toch zien dat hij, mede door al die blessures, nog niet de potentie heeft waargemaakt die we bij hem zagen toen hij 19 was (zeg maar de onbetwiste eerste keeper van Oranje en speler bij een grote club in een top competitie).

7 november 2023 om 05:24

Bijlow en seizoenen lang. Je mist nog het woordje geblesseerd voor de bingo

Suley kijkt natuurlijk bijna alles en die weet bijna alles te vertellen over elke speler en elke trainer. En die weet ook dat de voetbalfilosofie van de Zerbi fascinerend is. De keeper van Brighton is eigenlijk meer een 11de veldspeler. Af en toe denk ik weleens dat goed kunnen meevoetballen belangrijker is dan het tegenhouden van ballen.

Ramaj is een keeper die goed is met het meevoetballen dus in dat opzicht is het geen gekke gedachte.

Het is geen slechte keeper, wel een balletje hier en daar dat ik denk die had je kunnen hebben. Ik zei eerst dat hij van hetzelfde niveau als Gorter was, daar moet ik toch wel op terugkomen hij lijkt me wel een niveautje hoger.

Daarentegen zou ik Ramaj per direct ruilen voor Bart Verbruggen, kostte Brighton 20 miljoen, is nog een jaar jonger dan Ramaj, Nederlands en heeft een stuk meer ervaring. Dus beetje raar statement van Ozturk imo.

Mislintat terug en halen en sorry zeggen.

6 november 2023 om 19:24

Ja, want er staat echt een hele gebalanceerde selectie met veel ervaring, kwaliteit en leiderschap. Er zijn gelukkig maar 2 spitsen, goede rechtsbuitens en goed verdedigende linksbacks..

Sorry maar die man heeft echt gefaald. Tuurlijk zit er wel wat leuks bij de 12 aankopen (bizar aantal). Denk dat er 4/5 wel van gaan slagen, maar hoe hij de selectie heeft samengesteld kan echt niet.

Nooit meer terugkomen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren