Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zou Ajax verder willen, dan waren ze allang met een voorstel gekomen’

Laatste update:

Ruim drie jaar geleden maakte Jody Lukoki zijn officiële debuut bij Ajax. De snelle buitenspeler mocht invallen in de Klassieker tegen Feyenoord en maakte meteen naam voor zichzelf, door tegenstander Tim de Cler te poorten. In zijn tweede en derde seizoen kreeg hij geleidelijk meer speeltijd, maar de ontwikkeling ging niet zo snel dat Frank de Boer hem er vorig jaar zomer bij wilde houden.

/

De trainer stemde voor aanvang van dit seizoen in met een uitleenbeurt voor Lukoki, die naar SC Cambuur-Leeuwarden toog. Daar staat hij wekelijks in de basis, maar een vervolg bij Ajax zit er in zijn ogen niet echt meer in. Lukoki’s contract bij zijn eigenlijke werkgever loopt nog tot de zomer van volgend jaar door. “Terugkeren bij Ajax was altijd het doel, maar ik weet hoe het werkt als ze zo lang niets van zich laten horen”, zegt Lukoki in het Algemeen Dagblad.

“Dan wordt het dus moeilijk. Zouden ze verder willen, dan waren ze allang met een voorstel gekomen. Ik weet nu dat mijn geluk niet in de Arena ligt, maar ergens anders”, realiseert de aanvaller zich. Over belangstelling heeft hij naar eigen zeggen niets te klagen. Het buitenland zou hij een mooi avontuur vinden, al geeft hij met een knipoog aan dat Friesland eigenlijk ook al het buitenland was voor hem. Lukoki speelde tot nu toe 31 wedstrijden voor de promovendus uit Leeuwarden en scoorde 2 keer.

Jody Lukoki's toekomst ligt...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt jody, dat he niet goed genoeg bent voor Ajax betekent niet dat je niet een mooi en rijk leven gaat hebben door te voetballen voor andere clubs. En nou hoop ik dat de Sa dezelfde weg gaat bewandelen en we bij Ajax een even snelle maar iets sterkere vleugelspeler vinden met een iets beter vizier. Mazzel Jody we hebben genoten van je poort bij de Cler en je fratsen.

3 mei 2014 om 09:21

Hij heeft nog een contract van een jaar, dus wat dat betreft ben je nog niet van hem af. Met nog 1 wedstrijd te gaan lijkt het me niet vreemd om te willen weten waar je aan toe bent.

3 mei 2014 om 15:23

Hoop dat Meleg snel een kans krijgt als rechtsbuiten, gaat steeds meer doen wat er van hem verwacht wordt.

Is een ideale buitenspeler voor Ajax met een goede voorzet en een mooi schot, verwacht minimaal 14 goals per seizoen van hem.

Deel je mening over Lukoki en de Sa, zijn allebei goed maar helaas niet genoeg voor Ajax.

Dat poorten deed Lukoki wel 3 meter buiten de lijnen en toen het spel stil lag. Uiteindelijk ging Lukoki zelfs diep door het stof toen zijn coach De Boer hem dwong zijn excuses te maken richting De Cler. Wel een veeg teken dat het klaarblijkelijk zijn meest memorabele moment in Ajaxshirt was, een actie buiten de lijnen toen het spel al stil lag.

3 mei 2014 om 09:45

Nee hoor. Dat was z'n winnende treffer tegen ADO wat mij betreft want daar had je ook echt wat aan.

3 mei 2014 om 10:40

Je mist het hele punt. Een watervlug nieuw mannetje vol branie die een bejaard ogend onderdeel van de rivaal te handig af is. Het was niet eens vernederend, gewoon symbolisch voor de verhoudingen. Al was het op dinsdagochtend ver buiten het stadion, wij supporters hebben er met 50.000 man hartelijk om gelachen en na afloop nog zo'n half miljoen keer dubbel gelegen op youtube. Jody bedankt daarvoor, verder heb je te weinig gebracht.

3 mei 2014 om 12:28

Ben blij dat jij genoten hebt van die actie met die poort bij de cler opdat moment een van de slechtse back op de nederlandse velden xD

3 mei 2014 om 12:29

Vond het nou ook niet bijzonder. Iedereen kan iemand buiten de lijnen poorten. Aangezien je er vanuit gaat dat zoiets niet gebeurt. Is gewoon not done.

3 mei 2014 om 15:32

Iedereen kan het, Lukoki deed het.

Denk het ook Jody, gewogen en te licht bevonden.

3 mei 2014 om 09:56

Hij is absoluut niet slechter dan de sa en sana! Maar ajax begint er patent op te krijgen om buitenspelers te misbruiken. Eigenlijk is het hele ajax systeem wel verdwenen. Geen echte spits, geen typische buitenspelers, geen technisch begaafde creatieve middenvelder. En de trage opbouw van achteruit ligtcaan de trainer die zelf ook zo sloom speelde. Bij ajax mis ik al jaren het frivole spel. Kampioen geworden maar daarmee wel zand ib de ogen gestrooid

Simpel. Goeie jongen, maar niet het niveau wat Ajax na streeft.

Hij heeft bij Cambuur bewezen dat hij in het rechter rijtje wel degelijk een aanwinst kan zijn, deze jongen is nog jong dus zou nog wat stappen kunnen maken. Echter zie ik hem het vereiste Ajax-niveau niet halen, zeker niet als ze daar nou eens besluiten om echt het niveau om hoog te gooien.

Kan het niveau bij Ajax idd niet. Eerste seizoenshelft bij ons niet best, tweede seizoenshelft prima. 2 keer gescoord en dat 2 x tegen H'veen dus bij ons heeft hij een standbeeld verdiend
Hoop toch wel dat hij bij Cambuur blijft want deze jongen is nog niet uit ontwikkeld.

Lukoki, de Sa, Sana, allemaal een pot nat. Rappe spelers, maar o zo voorspelbaar. Sana heeft in het begin nog wel aardige dingen laten zien, maar is daarna ook wel erg ver terug gezakt..
Lukoki en de Sa vind ik beide echt helemaal niks, je ziet al van mijlen ver aankomen wat ze gaan doen en dat is ook nog eens altijd hetzelfde..

3 mei 2014 om 10:44

Bal er langs gooien en rennen. Meer kunnen ze idd niet. Sana heeft nog wel redelijk overzicht en klein beetje het vermogen om te combineren.

ik krijg een dubbel gevoel bij Ajax. ze willen wel een spits halen die bij Augsburg totaal geflopt is(en ja, daar ga je structureel de beste zestien van Europa mee bereiken), maar Lukoki is niet goed genoeg.het lijkt me dat zo'n speler volgend jaar gewoon bij een grotere club in de eredivisie moet spelen om te laten zien dat hij stappen maakt, en dan kan Ajax rond de winter nog altijd besluiten hem een nieuw contract aan te bieden

Wel apart ik zou liever Lukoki laten spelen dan een gehuurde Bojan.

Ben ik de enige die Lukoki nog een kans zou geven en De Sa verhuren / verkopen? Vind Lukoki beter dan De Sa. Zijn misschien wel dezelfde soort spelers, maar Lukoki verdient wel een kans, heeft bij Cambuur leuke wedstrijden gespeeld. Natuurlijk ook mindere, maja dat heeft iedereen wel. En aan de voorzet kan gewerkt worden. Zijn nu flankspelers bij Ajax die al helemaal geen voorzet leveren (fischer) en die kreeg ook elke week de kans tot zijn blessure.

3 mei 2014 om 12:08

@johnnie10

Ik lees je altijd graag maar deze keer heb je het mis, denk ik..
Lukoki stond sedert de jeugd bij Ajax te boek als het grootste talent, tegenwoordig meer als het eeuwige talent. De Sa heeft in z'n grote teen meer mentale weerbaarheid dat jodi i/d rest van zijn lichaam..

3 mei 2014 om 12:18

Je bent niet de enige Johnnie, ik doe met je mee.
Lukoki verdient die kans wel. Misschien is hij licht, maar niet veel minder dan; De Sa, Krkic, Sana, Andersen of Serero. Zelfs Kishna moet eerst nog bewijzen dat hij beter is.

Dan nog kun je wel kijken naar de kwaliteit op vleugels en de voorzetten die gegeven worden, maar misschien is het handig om ook eens met een echte spits te gaan spelen.

Cambuur kan zijn komst wel vergeten omdat Ajax een te grote transfersom vraagt, voor veel Eredivisieclubs was dat bedrag al te hoog las ik, dus laat staan voor een club als Cambuur.
Mocht het wel mogelijk zijn spelen zijn salariseisen natuurlijk ook een rol, bij Ajax verdiende Lukoki wel redelijk denk ik en bij Cambuur zou hij er flink op achteruit gaan!

Dan De Sa maar een jaartje naar Leeuwarden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren