Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen voor Mourinho: 'Je denkt dat ik lieg, maar dat doe ik niet'

Laatste update:

Chelsea greep zondag naast de Community Shield en deed dat bovendien zonder Diego Costa. De aanvaller was vrijdagmiddag fit verklaard voor de krachtmeting met Arsenal op Wembley, maar is plots een groot vraagteken voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen.

/

Diego Costa kreeg zondagochtend weer last van zijn hamstrings. De klachten van de Spaanse Braziliaan aan de spiergroep zorgden afgelopen seizoen al voor hoofdbrekens bij de Londenaren en het lijkt erop dat het einde nog niet in zicht is. De Spaans international kwam vorig seizoen niet verder dan 34 officiële duels, al maakte hij wel 21 doelpunten.

"Of Diego Costa fit zal zijn voor het openingsduel met Swansea City? Ik weet het niet. Je denkt dat ik lieg, maar dat doe ik niet", zo reageerde José Mourinho. "Twee dagen geleden was hij klaar om te spelen en gisteren (zaterdag, red.) trainde hij zonder klachten. De volgende keer dat je een vraag hebt over zijn fitheid, geef ik liever geen antwoord. Misschien wel, misschien niet."

Diego Costa is de belangrijkste speler van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat toch echt een mismakend coach, hoe hij die 2de prijs weggooide, want geven was het niet, die kan echt niet tegen zijn verlies.

3 augustus 2015 om 08:37

Het is misschien niet respectvol, maar je kan dit natuurlijk ook vanuit een ander standpunt bekijken, als je ziet hoe blij hij dat kereltje maakt die hem vangde, hij kon zijn geluk niet op, wat ik eigenlijk leuk vond om te zien.

On: het is voor Chelsea te hopen dat Diego weer snel fit word, blijft toch bij far de beste spits die cfc heeft, maar misschien ontwikkeld Falcao zich ook wel weer tot dat niveau.

3 augustus 2015 om 08:44

Ik vond Falcao gister niet eens zo heel slecht Remy ook niet maar je ziet gewoon dat als het elftal niet lekker draait je een costa nodig hebt die met zn lengte en kracht een goal kan forceren. Falcao en remy hebben dat nu eenmaal niet.

3 augustus 2015 om 08:40

Hij is gewoon een winnaar. Wat is er mis mee? De eerste plaats telt voor hem en niks minder. Je moest dat ventje zien die zo blij was met zijn medaille.

3 augustus 2015 om 12:24

Dat vond ik inderdaad ook niet zo erg. Waarschijnlijk wou hij geen cadeautje kopen voor zijn familie en een duur horloge voor zichzelf

("als ik een prijs win, geef ik een cadeau aan mijn vrouw, dochten en zoon. Zelf haal ik het horloge dat ik draag van mijn pols en dat horloge doe ik dan nooit meer aan", verklaart Mourinho in The Guardian.)

Waar ik niet tegen kan, is het feit dat hij hier in training komt coachen. Deze prijs stelt inderdaad niets voor, maar daarom is het niet.

-Als Wenger wint, stelt het niets voor omdat Mourinho deze wedstrijd niet serieus nam, in z'n training.
-Als Mourinho wint is het des te pijnlijker voor Wenger, omdat Mourinho deze wedstrijd niet serieus nam.

Want uit zijn gedrag viel wel af te leiden dat hij niet graag verloor van de specialist in failure. Constant roepen op zijn spelers, discussiëren met de 4e ref, dat sprintje om de bal terug te geven...

3 augustus 2015 om 14:52

Heeft Mourinho gezegd dat deze prijs niets voorstelde? zou een beetje apart zijn gezien zijn opstelling en zijn pogingen/beslissing om die 1 - 1 of meer te maken. Iedereen is het erover eens dat je beter de Premier League kan winnen.. maar iemand die de community shield niet serieus zou nemen, die hoort niet thuis in de topsport. Wel vind ik dat Mourinho zijn spelers niet hoeft af te blaffen ofzo.. tis nog maar het begin van het seizoen.. positief blijven en verder gaan. In het geval van Arsenal moeten ze niet naast hun schoenen lopen en gewoon 110% geven daalijk tegen West Ham.

3 augustus 2015 om 08:42

Hij is een echte winnaar en wil dus geen 2e prijs mee naar huis nemen want daar heb je niks aan. Dat is nou eenmaal de mentaliteit van een topcoach. Niks misselijkmakend gewoon zeggen waar het op staat.

3 augustus 2015 om 09:59

Je kan zon prijs dan ook persoonlijk geven ipv nonchalant weggooien. Getuigt van weinig respect dit alleen dat woord kent Mourinho natuurlijk niet.

3 augustus 2015 om 10:04

Wat boeit het nou? Ook al wint ie de Premier League dan gooit ie alsnog zijn medaille het publiek in.

3 augustus 2015 om 15:30

Dat vergeet iedereen of iedereen is gewoon piepjong. De 2e kampioenschappen medaille gooide hij ook het publiek in.

3 augustus 2015 om 11:14

Mourinho heeft ook zijn eerste kampioenschaps medaille met chelsea in het publiek geworpen en daar was een supporter heeeeel blij mee.... Niets mis mee !

Chelsea met of zonder Costa wint gewoon van Swansea, daar is geen enkele reden voor te bedenken waarom hij daar over zou moeten liegen.

3 augustus 2015 om 10:00

Vorig jaar zou Man United ook wel even van ons winnen de eerste speeldag.

3 augustus 2015 om 10:05

Van RKC??

Mag ik mensen vragen waarom ze Diego Costa de belangrijkste speler van Chelsea vinden?

3 augustus 2015 om 08:47

Goals

3 augustus 2015 om 08:50

Omdat Diego Costa de meeste doelpunten maakt. Hazard kan wel scoren, maar die scoort er zo'n 15 per seizoen. Willian is geen doelpuntenmachine. Cesc, Matic, Ramires zijn ook geen doelpuntenmachines. Ivanovic, Terry en Gahil maken best wel vaak een doelpunt voor een verdediger. Daarom zag ik ook heel graag Griezmann komen. Griezmann kan wel scoren. Willian in de 10 Griezmann op rechtsbuiten.

3 augustus 2015 om 09:33

Ik heb op mee gestemd maar ik kan me wel voorstellen dat mensen op ja klikken. Als je ziet dat Remy alleen maar buitenspel liep en Falcao werkelijk geen bal kon controleren denk ik dat Chelsea Costa heel hard nodig zal hebben dit seizoen. Ikzelf vind dan weer matic en fabregas de belangrijkste spelers.

Als je Costa de belangrijkste speler van Chelsea vindt snap je het spelletje niet zo helemaal.

3 augustus 2015 om 10:33

Omdat hij een van de besten spitsen is van de wereld

3 augustus 2015 om 10:39

dat maakt het niet de belangrijkste speler in het Chelsea-team. Hazard is onbetwist de belangrijkste schakel, daarna komen Costa, Terry, Courtois en Fabregas.

3 augustus 2015 om 10:39

hem*

4 augustus 2015 om 22:37

Bij chelsea is er niet 1 speler de allerbelangrijkste. Het is misschien een cliche, maar hazard alleen kan het (nog) niet.
Costa heeft zich al bewezen. Zo een speler was vorig jaar onvervangbaar. Dit jaar is falcao er wel bijgekomen, maar die moet er toch nog terug wat inkomen om het zacht uit te drukken.. Remy is een zeer degelijke spits, maar geen topper.

Als chelsea de lijn door trekt van vorig jaar zie ik ze toch geen kampioen worden. Vorig jaar heeft de tegenstand het laten afweten en zijn ze daardoor toch nog kampioen geworden. Algemeen is de tegenstand beter geworden en chelsea is blijven hangen. Als ze daardoor af en toe wat punten laten liggen zullen ze daardoor ( op het einde ) te kort komen.

Als Diego Costa niet scoort, scoort iemand anders hem wel. Vanwege zijn positie is het logisch dat hij de meeste goals maakt. Maar hij is niet de belangrijkste schakel die dit team laat draaien.

3 augustus 2015 om 10:46

Hij is wel een speler die de verdedigers bezig kan houden zodat hazard en William hun acties kunnen maken, hij staat altijd op de goede plek, kop sterk , tweebenig, en ook nog eens snel voor een lange spits. Als jij denkt dat Chelsea zonder hem wel een waardige vervanger hebben moet jij eerst maar naar een wedstrijd van Chelsea kijken, geloof mij maar dat deze jongen veel impact op het spel van Chelsea heeft. Daarom maakt Mourinho zich ook zorgen als hij niet speelt

3 augustus 2015 om 11:11

Natuurlijk is hij belangrijk, maar zoals de poll vraagt als hij de nummer 1 is van Chelsea, dan is mijn antwoord nee.

3 augustus 2015 om 12:38

Diego Costa is wel de spits die de minste kansen nodig heeft om te scoren bij Chelsea. Ook houd hij de hele wedstrijd verdedigers bezig door zijn manier van voetballen. Hij is zeker een gemis voor Chelsea.

die hamstring blessures beginnen echt wel zorgelijk te worden voor chelsea en costa .
deze blessures heeft costa al van toen hij bij atleitco speelde en deze fysieke problemen spelen regelmatig op bij costa , men zou bijna kunnen stellen dat dit een chronisch probleem wordt of is .

Met of zonder Costa win je dat potje wel. Het zal geen verschil uitmaken tegen zo'n tegenstander.

3 augustus 2015 om 12:18

Denk je? Ik acht Swansea in staat om te verrassen, zoals Koeman dat vorig jaar deed. Echt een heel goed, gedisciplineerd team.

3 augustus 2015 om 12:46

Dat zou goed kunnen, alleen denk ik dat de absentie van Costa daar geen verschil in zal maken. Ze kunnen Chelsea met of zonder Costa natuurlijk altijd verassen!

3 augustus 2015 om 13:41

@belgunner

In wat voor zin heeft Koeman Chelsea verrast als ik vragen mag?

3 augustus 2015 om 14:28

Ik bedoel dat Koeman het met Southampton verrassend goed deed, niet specifiek tegen Chelsea.

Ik denk dat Swansea dit jaar mee kan doen om de Europese plaatsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren