Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zondebok van Engeland ontkent: ‘Ik voel nog steeds veel verdriet’

Laatste update:

Steven Gerrard ontkent dat hij binnen een week bekendmaakt of hij international blijft of niet. “Ik heb meer tijd nodig. Ik voel nog steeds veel verdriet en ben nog altijd gebroken”, reageerde de 34-jarige middenvelder van Liverpool zondagavond tijdens de persconferentie van de Engelse nationale ploeg in Rio de Janeiro op de geruchten in de Engelse media.

/

De aanvoerder van The Three Lions wordt in de Engelse pers verantwoordelijk gehouden voor de vroegtijdige uitschakeling van zijn land op het WK in Brazilië. Gerrard kopte tegen Uruguay een lange bal door en hierdoor kon Luis Suárez de winnende treffer verzorgen. Oud-international en voormalig bondscoach Glenn Hoddle sprak van een schoolboy error en de kranten gingen ook nog eens met gestrekt been op Gerrard in.

The Guardian kopte daags na de eliminatie England’s Steven Gerrard reaches the end of his road against Uruguay; it must be said Gerrard had a horrible match here. De Spaanse sportkrant AS gaf alle spelers van Engeland een lage beoordeling, maar één speler kreeg slechts een streepje als beoordeling: Gerrard. De 113-voudig international weet nog niet of hij een punt zet achter zijn interlandloopbaan.

“Ik heb de bondscoach gevraagd of ik pas aan het einde van de zomer een beslissing mag maken. Ik moet het hoofd even leegmaken en alles op een rijtje zetten”, aldus Gerrard. “Ik ga niets overhaasten. Het is moeilijk om op dit moment een speler van Engeland te zijn, want iedereen is er kapot van. Ik wil de supporters in ieder geval bedanken voor de steun in de afgelopen twee jaar.”

Gerrard debuteerde in mei 2000 voor zijn land en maakte inmiddels drie WK’s en één EK mee. Engeland begint in september aan de kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk en Roy Hodgson zal ook dan nog de bondscoach zijn. Hij geniet steun van de Engelse bond en wil zelf ook door: “Met de steun van de FA voel ik dat ik de juiste man ben om met deze job door te gaan. Er is veel werk aan de winkel, maar we zitten op het goede pad”, aldus Hodgson.

Moet Steven Gerrard in jouw ogen nu stoppen als international?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man moet abdoluut niet stoppen. Hij is erg belangrijk voor het elftal, en erg ervaren. Ik zou ook niet weten wie hem kan vervangen..

22 juni 2014 om 18:48

Hoezo absoluut? Alsof Engeland doodgaat zonder hem..

Spelers komen en gaan en zo ook gerrard, ik zeg tijd voor het nieuwe generatie. Tijd voor lampard en gerrard om te stoppen.

22 juni 2014 om 18:52

Juist. Engeland moet gewoon lekker doorgaan met een nieuw en jong elftal. Met jongens als Wilshere, Sturridge, Sterling e.d. hebben ze wel potentie. Maar dat is altijd al het probleem. Ze hebben altijd een leuke selectie, maar ze doen er niks mee

22 juni 2014 om 19:03

Niet alsof Engeland dood gaat zonder hem... Ze zijn al jaren dood. Ze hebben nieuwe spelers nodig die de ploeg kunnen opwekken en natuurlijk een andere coach

22 juni 2014 om 18:49

Nee jo hij is versleten, moet al weg gaan beter

22 juni 2014 om 22:46

Ze hebben Wilshere en Hederson al voor zijn plaats en the Ox wordt ook een cm dus mensen genoeg.

Grappigste is dat Gerrard tot aan dat aparte moment 1 van de beste spelers was. Maar de Engelse media en supporters moeten hun frustratie ergens op afschuiven. Terwijl iedereen ziet dat Hodgson misschien wel de slechtste trainer van dit toernooi is.

22 juni 2014 om 18:52

Hodgson heeft ook hele domme keuzes gemaakt, maar dit toch niet de eerste keer van Gerrard? Om hem meteen af te branden gaat een beetje te ver maar uitgerekend hem overkomt het. Achja voetbal is een teamsport en als je welbeck opstelt i.p.v. Lallana, dan roep je het over jezelf heen. Overigens ben ik ervan overtuigd dat Shaw boven Baines moest verkozen worden de tweede wedstrijd.

22 juni 2014 om 19:02

Gerrard had een passje links passje rechts. Hij was niet slecht maar om te zeggen dat hij best speelde is een beetje onzin vind ik.

22 juni 2014 om 19:05

De coaches van Brazilie en Argentinie zijn ook bagger hoor.. Maar idd met Hodgson is het altijd al slecht aan het gaan met Engeland

22 juni 2014 om 23:54

Hij kijkt dan ook door een rode bril

22 juni 2014 om 19:03

Hoezo dan? Hij heeft in zowel verdedigend als aanvallend opzicht in die twee wedstrijden niet veel bijzonders laten zien toch??? En hij heeft al helemaal z'n ploeg niet op sleeptouw genomen.

22 juni 2014 om 21:00

Doe toch normaal.. hij is de slechtste van Engeland dit WK. Verdedigend slecht, aanvallend niets toegevoegd en verantwoordelijk voor 2 tegendoelpunten tegen Uruguay.

Hij mket gewoon stoppen.. dat is het beste wat hij voor Engeland kan doen want Hodgson durft geen grote namen te wisselen of laten vallen.

Opzich zou het goed zijn voor het Engelse elftal als Gerrard stopt als international. Hij kan misschien nog een jaar door, maar voor het EK 2016 zal hij denk ik te oud zijn. Het is beter om dan nu al gelijk door te gaan selecteren omdat je over één jaar dan alweer aan een nieuw elftal moet gaan opbouwen.

22 juni 2014 om 19:10

Iedereen noemt allerlei nieuwe spelers op maar geen die de positie van Gerrard kan invullen.

Deze man neemt het voortouw , loopt de meeste meters en is vaak betrokken bij snelle omschakelingen.
Zondebok is een juist woord.

Ik denk dat deze man nog steeds belangrijk is en nog belangrijker kan zijn voor het opleiden van zijn opvolger.

Al was zijn optreden in deze match vrij ongelukkig.

23 juni 2014 om 06:24

Klopt, daar geef ik je gelijk in. Er bestaat (nog niet wellicht) geen speler zoals Gerrard. Maar ik zie Gerrard niet op het EK 2016 spelen met een leeftijd van 36 jaar. Natuurlijk kan Gerrard helpen met het opleiden van een nieuwe/soortgelijke speler, maar een 'Gerrard' is het niet, en zal het ook nooit worden. Engeland moet in het geval van Gerrard nu verder kijken naar jongere spelers, die genoeg potentie hebben om het middenveld van Engeland te kunnen dragen over twee jaar op het EK en daarna.

ipv gerard verantwoord te stelken hiervoor moet de pers daar reëel zijn en toegeven dat Engeland een erg matig elftal heeft

Onzettend laag van bovengenoemde mediakanalen om zulke dingen te roepen. De beste man heeft niet voor niets 114 interlands. Engeland faalt iedere twee jaar op een europees -of wereldtoernooi. Dat ligt niet alleen aan Stevie G. Rooney bijvoorbeeld, die laat het in het witte shirt van The White Lions ook nooit zien.

Gerrard zei in media dat hij zijn laatste WK gespeeld had, gespeeld vind ik niet juiste woord, aanwezig geweest zou beter zijn.

Gerrard, Rooney, Jagielka alle hebben ze het af laten weten. RH moet een verdediging om Cahill bouwen, middenveld en aanval om Barkley en net als NL opnieuw beginnen.

Wat een gezever van de media en de fans. Een van de beste Engelsen die er rondloopt en dan zo afschrijven wat een onzin. De BPL heeft maar een handvol goede Engelse spelers en zij zijn al op leeftijd. Daar onder zit helemaal niks bijzonders. Maar ja, de fans willen alleen maar toppers zien en daardoor geven de clubs aan snel succes door goede buitenlanders aan te trekken. En zo werken ze zelf mee aan het failliet van het Engelse voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren