Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zolang Europees voetbal in zicht is, speelt dat in onze hoofden’

Laatste update:

Willem II won zaterdag met 2-3 bij Excelsior. De Tilburgers doen het als promovendus meer dan uitstekend in de Eredivisie; momenteel staat de club van Jurgen Streppel tiende in de rangschikking. Naar beneden kijken is nergens voor nodig, de club uit Tilburg kijkt omhoog.

/

“Zolang Europees voetbal in zicht is, speelt dat in onze hoofden, maar we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd”, geeft middenvelder Ali Messaoud toe aan Omroep Brabant. Messaoud zelf kwam tegen Excelsior nog tot scoren: de middenvelder maakte na iets meer dan een uur spelen de 1-2.

Messaoud spreekt van een ‘aanval uit het boekje’. “De spits inspelen, de bal laten vallen op Robbie Haemhouts, de diagonale middenvelder die diep gaat, die geeft de bal op mij en ik maak het af”, klinkt het.

Heeft Willem II iets te zoeken in Europa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is met alle respect niet te hopen dat een club als Willem II voor Nederland uit mag komen in de El.
Zeker nu we die Europese punten harder nodig hebben dan ooit tevoren.
Ben wel blij dat Willem II zich zo goed als zeker veilig heeft gespeeld want deze club hoort natuurlijk in de Eredivisie thuis!

15 maart 2015 om 12:49

Maar Streppel is wel een coach die zijn ploeg met durf laat spelen. Slechter dan Groningen of Twente vorig jaar kan het in ieder geval niet

15 maart 2015 om 14:34

Of de laatste 5 jaar Feyenoord, staan slechts 14 punten voor op Groningen.

15 maart 2015 om 12:55

Ja maar dat is ook helemaal niet goed voor zo'n club om direct al Europees te gaan nadat ze net weer terug zijn op het hoogste nivo. Zorg er eerst maar voor dat je volgend jaar deze lijn kunt doorzetten.

15 maart 2015 om 13:40

Kan ook motiverend werken. Enige minpunt wat ik zie, is mogelijke verkoop van spelers. Maar je kunt er ook veel leerling op doen. Misschien niet eens zo raar Willem2 te afvaardigen, die zullen wel gemotiveerd zijn. Is ook wel eens anders geweest bij andere clubs.

Ach ja je doelstelling kan beter zijn proberen EL te halen in plaats van degradatie te ontlopen.
Gun het Willem II in ieder geval wel, maar voor het Nederlands voetbal niet..

Wanneer je de play offs wint dan verdien je het dus ook om Europa in te gaan!

15 maart 2015 om 13:20

Het zal dan wel verdiend zijn maar dat wil nog niet zeggen dat het goed is voor Nederland

15 maart 2015 om 13:29

Vind de play offs onzin en een moment opname, je strijd 34 duels lang en door 2 duels in de play offs kan alles anders zijn.
Laat lekker de hoogst genoteerde in Europa deelnemen.

15 maart 2015 om 13:45

Dat vind ik ook vooral omdat in de afgelopen jaren heel vaak niet de sterkste ploeg de play-off heeft gewonnen. Het is het eerlijkst om gewoon de hoogste op de ranglijst EL te laten spelen.

"niet goed voor Nederland"

Vind dat altijd zo een lachwekkende opmerking. Wij, supporters van de Nacjes en willem tweetjes, utrechtjes, necjes.... Zitten al 20 jaar naar dat europese gefaal van onze zogenaamde top drie te kijken.

En als we dan een keer europees gaan hoor je ze weer klagen hoor.

Niet goed voor Nederland bla bla bla....

Nee inderdaad. Het ligt aan de clubs die zeer zelden europees voetbal halen dat we er zo slecht voor staan...

Zzzzzzzzz

15 maart 2015 om 13:47

Clubs als Ajax en PSV winnen toch regelmatig hun wedstrijden in Europa. Oke, moet gezegd dat de champions league te hoog gegrepen is, maar zelfs daar wint Ajax regelmatig een wedstrijd. De afgelopen 4 jaar is Ajax telkens derde geworden in betrekkelijk lastige poules. Teams als Utrecht en Groningen verliezen van teams uit luxemburg.. Dat kost pas punten.

15 maart 2015 om 13:47

het gaat nu niet om de top 3 want die spelen toch wel Europees voetbal.
Maar het gaat om ploegen als AZ en Vitesse die daar net onder zitten en die zijn toch wel beter dan willem2. En Twente normaal gesproeken ook maar dat moet je volgend jaar nog afwachten.

15 maart 2015 om 14:28

Wat maakt het nou uit dat az een rondje meer kan winnen dan een willem ii als je topclubs al 20 jaar verzaken.

Na de psv halve finale helemaal niks meer gepresteerd. Lachwekkende resultaten tegen middelmatige clubs als ludogorets en kopenhagen.

Jaar na jaar falen ze weer. Feyenoord kon niet eens 1 wedstrijd winnen. Jarenlang...

En toch maar weer huilen als een kleine club eens europees haalt, want ja.... Niet goed...

Lmao!

15 maart 2015 om 14:56

Volkomen eens met jouw 2 berichten! Geen enkele club bakt er wat van buiten de top 3 van nl. Maakt geen zak uit of je groningen of willem II afvaardigd! Tuurlijk hebben wij niks te zoeken in europa maar is wel leuk, blijven toch heerlijke awaydays

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren