Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zidane nog slechts één stap verwijderd van dienstverband bij Europese topclub’

Laatste update:

Zinédine Zidane is topkandidaat om de nieuwe trainer van Bayern München te worden, zo meldt Mundo Deportivo. Volgens de Spaanse sportkrant is de 51-jarige oefenmeester nog maar ‘één stap verwijderd’ van een dienstverband bij der Rekordmeister.

Thomas Tuchel vertrekt na dit seizoen bij Bayern, waardoor de club op zoek moet naar een geschikte opvolger. De clubleiding voerde al gesprekken met Xabi Alonso, maar eind maart werd duidelijk dat de Spaanse coach nog minstens een seizoen aan Bayer Leverkusen verbonden blijft.

Ook Julian Nagelsmann was een van de kandidaten om Tuchel bij Bayern op te volgen. De huidig bondscoach van Duitsland maakte vrijdagochtend echter bekend dat hij zijn contract bij de DFB tot en met het WK 2026 heeft verlengd, waardoor er ook door zijn naam een streep kon worden gezet.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zidane wil wel graag terugkeren als trainer. De 51-jarige Fransman zit sinds zijn vertrek bij Real Madrid in 2021 zonder baan en staat niet onwelwillend tegenover een dienstverband bij de recordkampioen van Duitsland.

De Franse oefenmeester heeft nog geen contract ondertekend, maar bronnen van Mundo Deportivo die op de hoogte zijn van de gesprekken tussen Zidane en Bayern beschouwen de aanstelling van Zidane als ‘praktisch rond’.

Zidane zou de clubleiding van Bayern hebben gevraagd om versterkingen, met name in de defensie. De Duitse topclub wordt door de trainer als interessant gezien, omdat hij mee kan strijden voor alle titels.

Zidane's grote ambitie was om bondscoach van Frankrijk te worden, maar het aanblijven van Didier Deschamps heeft het voor hem, op dit moment, onmogelijk gemaakt om die droom waar te maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lijkt me onwaarschijnlijk man kan geen woord Duits of Engels 😂

19 april 2024 om 13:59

Op Youtube kom ik wat beelden tegen waarop hij (een beetje) Engels spreekt.

19 april 2024 om 14:00

Alsof Guardiola wel vloeiend Engels kon voordat hij naar Bayern ging. Een taal valt te leren, bovendien kan ik mij niet voorstellen dat Zidane geen Engels spreekt.

19 april 2024 om 14:10

Guardiola heeft de universiteit gedaan (weliswaar niet afgerond) en sprak toen hij trainer van Barcelona was al vloeiend Engels in de pers. Je stelling klopt van geen kant.

19 april 2024 om 14:14

Ja, en zijn eerste persconferentie deed hij deels in het Duits. Guardiola is een op- en top prof die echt wel zorgt dat hij zijn talen beheerst als hij ergens aan de slag gaat.

19 april 2024 om 14:16

Bij de nonnen in Vught kan hij dat snel leren

19 april 2024 om 15:23

Guardiola heeft zijn sabbatical na barca doorgebracht in New York, onder andere ook zodat hij en zijn familie de Engelse taal goed zouden kunnen spreken. Volgens mij waren daar ook destijds wat artikelen over verschenen.

19 april 2024 om 14:01

Gelukkig is Engels helemaal niet lastig om te leren en heeft hij nog tijd zat om een taalcursus te doen. In principe kan je dan gewoon binnen 4 maanden vloeiend Engels.

19 april 2024 om 14:30

Lijkt me handiger om Duits te leren dan Engels.

19 april 2024 om 14:01

Zit natuurlijk al aardig lang thuis. Je kan veel leren in een jaar. Zal gezien zijn carrière ook wel iets van Engels kunnen lijkt me

Dit zag ik niet aankomen

Daar hebben ze een hele goede peoplemanager mee in huis. Is dat nodig bij Bayern Munchen? Ze hebben daar goede voetballers maar geen pure vedettes van de hoogste rang. Denk dat bij Bayern beter een trainer past die ervoor zorgt dat spelers beter worden en dat is Zidane niet. Tijd zal het leren, had als ik Bayern was eerder gekeken naar de mogelijkheid om Klopp in dienst te nemen.

19 april 2024 om 14:00

Klopp is heel duidelijk geweest dat hij een sabbatical wilt. Dus dat is gewoon geen optie.

19 april 2024 om 14:00

People manager is op dit niveau toch juist hetgeen je zoekt? Je hebt 23 sterren in je selectie en die moet je allemaal tevreden houden. Voetballen kunnen ze allemaal, je mag verwachten dat spelers bij Bayern niet echt 'beter' hoeven te worden maar juist gemanaged moeten worden op het mentale vlak. Mij lijkt de keuze voor Zizou dan juist de goede als type.... of hij bij de club past omdat hij nauwelijks Engels en helemaal geen Duits spreekt is dan weer een ander verhaal.

19 april 2024 om 15:07

Toch is Bayern gebaat bij een coach die het tactisch allemaal weer goed neerzet, want dat is inmiddels alweer jaren een probleem. Flick deed het en je zag ook gelijk weer hoe goed ze kunnen zijn. Hoe dan ook denk ik wel dat Zidane er weer stabiliteit in krijgt. Dat mist Bayern momenteel een beetje, al heeft Leverkusen wel een seizoen die zelfs voor Bayern-begrippen erg goed is.

19 april 2024 om 15:15

Is dat het geval bij Bayern? Denk ik niet. Die halen meestal spelers die nog door moeten groeien. Niet zoals een Real Madrid dat de allergrootste sterren binnen haalt en enkel nog een team van gemaakt dient te worden.

19 april 2024 om 15:51

Pure Vedette?
Kane, Gnabry, Coman, Kimmich, Davies en Mussiala geen pure vedettes noemen. Ze hebben nog steeds Muller op de bank. Sorry maar Bayern Munchen zit al bijna 15 jaar lang in de top 3 van de wereld.

Zidane vs Alonso next year dat wordt een tweeluik.

19 april 2024 om 13:59

In principe is elke trainer tegen trainer een tweeluik.

19 april 2024 om 14:22

Is een tweeluik niet wanneer iets over twee wedstrijden gaat?

19 april 2024 om 14:31

Ze treffen elkaar toch 2 keer in de competitie elk seizoen?

19 april 2024 om 15:22

Een tweeluik heeft meerdere betekenissen en kan gewoon gebruikt worden voor 2 ploegen die de dienst gaan uitmaken om de landstitel, wijsneus.

19 april 2024 om 15:33

Klopt een tweeluik is ook een soort schilderij, maar Zeballos zegt toch niks geks?

Zou echt geweldig zijn om deze man weer te zien

Ik snap dat je vrij snel talen kunt leren enzo en met goede mensen op je heen lukt dat vast. Maar aangezien hij geen engels spreekt, en ik gok zomaar ook geen duits, lijkt me dat de hele zaak niet optimaal.

19 april 2024 om 14:03

Ik heb zelf ook nog wat moeite met nederlands zo te zien. Mocht ik trainer worden zal ik de nederlandse clubs skippen en direct voor de Europese top gaan.

Zou die niet liever willen wachten wat het Franse team met het EK doet deze zomer? Als het daar tegenvalt en Deschamps wordt weggestuurd, dan is het een simpel optelsommetje lijkt me.
Zie Zidane niet echt bij Bayern passen. Dan eerder Juve.

19 april 2024 om 15:08

Dan moet je wel bondscoach willen worden. Ik kan me voorstellen dat Zidane liever nog dagelijks op het veld staat.

Het lijkt meer zeer onwaarschijnlijk, maar ik zit er dan ook niet dicht op.

Allegri staat volgens mij onder hoogspanning bij Juventus, waarom zou hij daar niet op gaan wachten?
Misschien dat Frankrijk dit EK op zn klote krijgt, dan is dat ook nog een optie.
Als ik hem was zou ik daar op wachten, gezien beide niet onwaarschijnlijk zal zijn.

Echter, misschien is hij het wachten inderdaad wel zat. Toch vind ik het verrassend mocht het Bayern worden, gezien zn gebrekkige engels en de duitse taal is hij niet machtig.

19 april 2024 om 15:10

Hij mag dan een verleden hebben bij Juventus, maar het is voor een topcoach momenteel niet heel interessant om Juventus te coachen. Zeker niet als iedere Europese topclub je ergens bovenaan het lijstje heeft staan.

19 april 2024 om 15:25

@ Sirius,

Ik ben het met je eens. Aan de andere kant, kan hij wel het team naar zn hand zetten.
Bij Juventus lijken ze niet te doen aan korte termijn op t moment, dus zal t een goed moment zijn om in te stappen.

Als je real madrid getraind hebt, dan moet het geen probleem zijn. Goede staf neerzetten en gaan.

Wat is dat voor onzin dat ie geen Engels kan leren. Ik vind dit zo arrogant. Je hebt een baan waarbij je met meerdere nationaliteiten te maken hebt zowel als coach als speler. Je kunt toch gewoon Engels leren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren