Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze moeten opletten, maar de top tien is een realistische doelstelling’

Laatste update:

Leicester City werd vorig seizoen kampioen, maar manager Claudio Ranieri beseft dat the Foxes in het komende voetbaljaar waarschijnlijk niet opnieuw met de beker in hun handen zullen staan. De Italiaan zei tweeënhalve week geleden in La Gazzetta dello Sport dat handhaving de eerste doelstelling blijft, maar van oud-aanvaller Emile Heskey mag Ranieri best wat hoger inzetten.

/

“Je kunt nooit ‘nooit’ zeggen, maar ik denk dat een klassering in de top tien voldoende is. Vorig seizoen was, als je het realistisch bekijkt, handhaving de doelstelling. Ik zei dat ze na de magische grens van veertig punten weer konden ademhalen, maar ze bleven doorgaan en de droom werd werkelijkheid. Ik denk nog altijd dat we op die veertig punten moeten letten, maar dat de top tien een realistische doelstelling is”, aldus Heskey.

De voormalig international vertelt in het interview met Omnisport dat Leicester misschien wel zou kunnen verrassen in de groepsfase van de Champions League. “Er zijn niet veel teams die veel over hen weten. Ze zullen veel beeldmateriaal moeten bekijken om te begrijpen hoe ze spelen. Ze kennen Jamie Vardy nu, maar ze kennen de rest van de selectie en de manier van spelen niet goed. Dat is een voordeel van Leicester.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, het wordt al moeilijk zat zonder Kante maar stel dat Mahrez ook nog vertrekt dan kan het zomaar gebeuren dat Leicester een troosteloze plek onderin pakt waar ze tegen degradatie zullen moeten gaan vechten! Ik kan dit beter niet doen, want vorig jaar waren ze met Ranieri degradatiekandidaat nummer 1 in mijn optiek, maar ik verwacht eigenlijk geen plek in de top 10 dit jaar voor Leicester.. Eerst maar weer eens die 40 punten halen zoals Ranieri vorig jaar steeds zei!!

3 augustus 2016 om 12:16

Helemaal met je eens. Enorm verlies dat Kanté weg is. De meeste aankopen dit seizoen van leicester zijn daarnaast breedte versterkingen of talenten i.p.v. directe basisspelers. (alleen Ahmed Musa zou misschien in de basis kunnen gaan spelen)

Hopelijk trekken zij nog 2 á 3 klasse spelers aan. Anders zal het toch echt een lastig karwij worden..

Daarnaast hoop ik dat Gokan Inler er kan staan dit seizoen.

3 augustus 2016 om 12:22

Wat zouden de geschikte versterkingen zijn die er meteen zullen staan?

3 augustus 2016 om 12:22

Waar ik me eigenlijk zorgen om maak, is dat Leicester in de Champions League geen punt gaat pakken.. Dan kan het zomaar zijn dat Engeland op de coëfficiënt ingehaald wordt door Italië en dan raken ze op den duur een Champions League ticket kwijt!

3 augustus 2016 om 12:28

In Mendy hebben ze al een directe versterking als vervanger van Kanté. Verder hebben ze met Gray en Musa ook goede aankopen gedaan.

3 augustus 2016 om 12:39

Denk dat Musa nog wel eens kan verrassen. Past met zijn snelheid perfect in de directe countertactiek van Leicester.

3 augustus 2016 om 13:04

Musa zou inderdaad een directe basisspeler kunnen zijn.

Grey heeft vorig seizoen een aantal goede inval beurten gemaakt, maar voor alsnog ging de voorkeur uit naar Albrighton, Weet dus ook niet of hij al direct een versterking kan zijn. Daarnaast is Mendy ook nog niet uitgesproken vergelijkbaar met Kanté. Ook van hem moet nog maar blijken of hij direct het niveau aan kan.

Vergeet ook niet dan de andere clubs zeer veel investeren in goede spelers, dus het zal alleen maar moeilijker worden om het niveau aan te kunnen.

3 augustus 2016 om 15:58

@ Yungsuarez: Bijvoorbeeld Julian Draxler.

3 augustus 2016 om 17:05

Ziyech!!!!!!!

3 augustus 2016 om 17:15

Inderdaad! Zou ook een perfecte vervanger zijn van Mahrez, mocht hij weg gaan. .

3 augustus 2016 om 17:19

Ziyech vind ik idd een goeie aankoop! Doen!! Alleen twente zit te hoog in de boom! Verder denk ik als niemand meer weggaat dan Leicester gewoon meedoen v europa league plek

3 augustus 2016 om 17:24

@esco. Laten we het hopen =)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren