Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ze kregen dat interview al eerder, waarom is hij nu pas uit selectie gezet?'

Laatste update:
/

Kelvin Leerdam kreeg vrijdagochtend te horen dat hij vanwege enkele uitlatingen in een interview met Voetbal International door Vitesse uit de selectie is gezet. De verdediger zou zijn club met zijn opmerkingen in diskrediet hebben gebracht, al kon zijn zaakwaarnemer John Veldman zich hier niet in vinden.

“Ik werd vanmorgen verrast. Ik heb het interview zelf gelezen en heb niks schokkends gezien”, liet hij weten aan Voetbal International. “Ik zou graag willen weten op basis van welke uitspraken hij uit de selectie is gezet. Heeft Kelvin dan gelogen in dat interview? En bovendien, de club heeft het interview op zondag al ontvangen. Waarom is hij dan op vrijdag pas uit de selectie gezet?”

Leerdam beweerde in het gewraakte interview dat hij geen eerlijke kans heeft gekregen in Arnhem. Hij wekte hiermee de woede op van onder andere trainer Rob Maas, die niet te spreken was over de woorden van zijn verdediger. Of Leerdam zich binnenkort weer bij het eerste mag melden, kon de oefenmeester niet zeggen: Leerdam traint voorlopig met het tweede mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De VI komt pas op woensdag binnen natuurlijk. En voordat ze het dan lezen...

18 maart 2016 om 17:48

Clubs krijgen voortaan de interviews vooraf te lezen, zodat ze niet voor verassingen komen te staan. Aparte gang van zaken daar in Arnhem

18 maart 2016 om 22:36

Ja hehe. Was toch ook sarcasme. Die krijgen dat inderdaad echt eel vantevoren te zien, maar ze nemen een beetje laat actie. Alsof Maas er pas net achter is gekomen.

18 maart 2016 om 17:51

Tegenwoordig eisen alle clubs dat ze het eerst inzien voordat het gedrukt wordt

Hier heeft hij (veldman) wel een punt naar mijn idee. Voordat het interview verschijnt heeft de perschef het interview al goedgekeurd en nu wordt Leerdam uit de selectie gezet.

De voetballerij is meer en meer een grote kleuterschool. Wordt hier wederom bewezen. Hetzelfde als dat zielige gedrag bij contractverlenging.
Ik erger me kapot aan deze zogenaamde mannen wereld. Want dat is het niet meer.

Wordt met de dag gekker bij mijn clubbie. Leerdam heeft in mijn ogen niks verkeerds gezegd. Wallace was een dramatische verdediger en hield Leerdam op de bank. Ik zou me ook gigantisch genaaid voelen. In het seizoen dat die alle wedstrijden op rechtsback speelde heeft die meer dan 10 goals gemaakt. In mijn ogen is dit nog steeds een van de betere verdedigers bij vitesse. Ook wordt hij op meerdere posities misbruikt door Maas (wegwezen) en zijn voorganger Bosz. Linksachter en controlerend op het middenveld zijn zijn posities gewoon niet. Toch doet die het daar ook naar behoren. Op de linksback doet die het zelf beter dan onze Japanse vriend Ota. Ota heeft een aardige voorzet maar is verdedigend niks. In mijn ogen hoort Leerdam ook altijd in de basiself. Dat hij nu naar het tweede wordt gezet, laat alleen maar het ego van Maas zien. Hij heeft totoaal 0,0 verstand van wat die allemaal aan het doen is.

18 maart 2016 om 19:32

Leerdam werd later gepasseerd door Diks. Hij is veelzijdig en heeft de pech dat andere spelers beter zijn.

Wel raar dat ie voor dit interview geschorst wordt. Wat mij betreft hadden ze hem beter voor zijn nonchalante en ongeïnteresseerde houding kunnen schorsen. Dat vind ik veel kwalijker

18 maart 2016 om 19:44

Diks is na een sterk begin aardig teruggevallen. Logisch, mag ook ivm zijn leeftijd. Op dit moment had vitesse Leerdam prima neer kunnen zetten als rechtsback en dan kashia ipv Kruiswijk. Leerdam heeft aardig wat ervaring voor een team als vitesse, en is in de lucht ook nog eens sterk. In zijn topseizoen liep die er hetzelfde bij. Die houding kan hij niet veel aan doen denk ik, is gewoon zijn uitstraling.

18 maart 2016 om 20:07

Eens. Leerdam is de logische vervanger van Diks. Ik zie Guram liever ipv van der Werff

18 maart 2016 om 20:10

Toen oogde hij idd ook nonchant maar leek hij zijn werk wel serieus te nemen. Roda uit vorige week was schandalig hoe meneer erbij liep tijdens de warming up. Alleen maar beetje dom lachen met Piet en ze liepen er ongeinteresseerd en zoutzakkerig bij. Verbaasden zich er meer over in het uitvak.

18 maart 2016 om 20:58

Logisch als hij ziet dat een dramatische back de voorkeur boven hem krijgt. Die ota zou nog niet eens uit blinken bij helmond sport. Gewoon een waardeloze verdediger waar we nu al in een kwart seizoen zoveel lachwekkende dingen hebben gezien, wat hij allemaal voor blunders maakt daar doet een normale eredivisiespeler zijn hele carriere over. Ook echt lachwekkend dat Vitesse zo'n jongen uit japan helemaal haalt terwijl ze gewoon een degelijke back hebben. Je zou toch denken dat ze wel geleerd hadden van de drama back yoshuda, blijkbaar niet dus....

19 maart 2016 om 00:02

Verdedigend vind ik Leerdam op links en ota niet eens zo'n verschil. Leerdam maakt ook genoeg verdedigende fouten en houdt het spel op. Ik snap de transfer ook niet. Voor dat geld en salaris zou je denken dat er in Nederland wel wat gelijkwaardigs rondloopt.

Verder vind ik niet dat Leerdam er de kantjes vanaf mag lopen, omdat ze er een potje van maken. Hij verdient zeer riant en voor zijn eigen carrière is het ook beter als hij de schouders eronder zet en zijn voeten laat spreken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren