Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ze hopen dat ik de enige Utrechter ben die goed speelt en dat Ajax wint’

Laatste update:

Urby Emanuelson staat voor een bijzondere wedstrijd. De middenvelder van FC Utrecht speelt zondagmiddag vanaf 14.30 uur immers tegen Ajax, de club waar hij zeventien jaar lang aan verbonden was. Emanuelson groeide op een of twee kilometer van de ArenA op en al zijn vrienden zijn voor Ajax. "Dus het is ook geen makkelijk duel. Ze gunnen mij het allerbeste, maar hopen wel dat ik de enige Utrechter ben die goed speelt en dat Ajax wint."

Het is voor Emanuelson niet de eerste keer dat hij tegenover Ajax staat. Dat deed de 31-jarige linkspoot eerder met AC Milan, in de Champions League en als invaller. "Nu is de kans groot dat ik mag starten. Ik ga ervan genieten", zo verzekert Emanuelson in gesprek met De Telegraaf. "Als iedereen met de juiste gedachte en instelling het veld ingaat, kunnen wij van elke ploeg in de Eredivisie winnen. Dat gaan we ook van Ajax proberen te doen. Dat wordt niet makkelijk, want Ajax zit in een goede flow."

Emanuelson weet dat de duels met Ajax voor de Utrechtse fans de wedstrijden van het jaar zijn. "Dat merk ik aan alle boodschappen die ik deze week heb gekregen. We willen niets liever dan winnen van Ajax en zullen met het mes tussen de tanden spelen." Emanuelson kijkt uit naar het weerzien met de Ajax-fans; de onderlinge relatie is altijd goed geweest. "Ik reken niet op fluitconcerten. Tenzij ik iemand een doodschop geef of mocht scoren. Dat eerste ben ik niet van plan en dat tweede komt weinig voor."

Wat doet FC Utrecht zondag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat Urby weer lekker aan spelen toe komt. Het blijft een echte Ajacied die toevallig nu in een ander shirt speelt.
Hopelijk krijgt hij een mooi ontvangst en wordt t een leuke wedstrijd!

Liever andersom. Speel jij maar slecht als het maar wel 1-2 wordt.
April 2016 had Utrecht het ook verdiend maar lukte het op het laatst net niet na de 0-2 in de 84e minuut. Klaassen 1-2 en Milik uit een onterechte pingel 2-2 in de laatste minuut. Met een beetje lucky Utrecht gaat het nu wel lukken.

4 november 2017 om 15:22

Ja, dat kostte PSV bijna het kampioenschap. Maar gelukkig was daar Brian Smeets, KARMA!!

De bal is rond en we gaan het wel zien. Urby is en blijft een Ajacied. Thuis punten verspelen is uit den boze. Utrecht draait voor geen meter en Ajax scoort de laatste tijd redelijk makkelijk. Vijftien doelpunten uit de laatste vier competitiewedstrijden.

FC Utrecht kan van elke ploeg verliezen. Ajax in goede vorm zie ik nog wel makkelijk winnen van dit Utrecht. Leuk voor Urby dat hij tegen Ajax mag voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren