Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaccheroni roept Eredivisie-duo op maar ziet Miyaichi over het hoofd

Laatste update:

Ryo Miyaichi maakte in de afgelopen maanden indruk bij Feyenoord en Arsène Wenger liet al weten dat de Japanner een kans bij Arsenal krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Alberto Zaccheroni, bondscoach van Japan, is echter nog niet erg onder de indruk. De keuzeheer maakte vrijdag zijn selectie bekend voor de aankomende oefeninterland en riep Miyaichi niet op.

De achttienjarige dribbelaar, die twaalf competitiewedstrijden speelde voor Feyenoord, moet daardoor blijven wachten op zijn debuut in de Japanse ploeg. Michihiro Yasuda van Vitesse en Maya Yoshida van VVV-Venlo werden wél uitgenodigd; Robert Cullen, ploeggenoot van laatstgenoemde in Limburg, kreeg geen uitnodiging.

Japan oefent op 1 juni tegen Peru en speelt zes dagen later tegen Tsjechië in het kader van de Kirin Cup, een vriendschappelijk toernooi. Zaccheroni wilde dit toernooi gebruiken om zijn ploeg voor te bereiden op de Copa America van juli, maar omdat de clubs weigerden om hun internationals af te staan voor het toernooi in Argentinië, heeft Japan zich inmiddels teruggetrokken.

De voltallige selectie:

Doel: Eiji Kawashima (Lierse SK), Masaaki Higashiguchi (Niigata), Shusaku Nishikawa (Hiroshima)

Verdediging: Yasuyuki Konno (FC Tokyo), Yuzo Kurihara (Yokohama), Masahiko Inoha (Kashima), Yuto Nagatomo (Intenazionale), Tomoaki Makino (1. FC Koln), Michihiro Yasuda (Vitesse), Atsuto Uchida (Schalke 04), Maya Yoshida (VVV-Venlo)

Middenveld: Yasuhito Endo (Gamba Osaka), Makoto Hasebe (VfL Wolfsburg), Kosei Shibasaki (Kawasaki), Ryota Moriwaki (Hiroshima), Hajime Hosogai (FC Augsburg), Akihiro Ienaga (Real Mallorca), Daigo Nishi (Kashima)

Aanval: Ryoichi Maeda (Iwata), Tadanari Lee (Hiroshima), Kunimitsu Sekiguchi (Sendai), Shinji Okazaki (VfB Stuttgart), Keisuke Honda (CSKA Moskou), Shinzo Koroki (Kashima) en Takashi Usami (Gamba Osaka).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter!! Weer een grotere kans dat hij in Rotterdam te bewonderen is volgend jaar!

27 mei 2011 om 10:40

Arsenal heeft al een werkvergunning aangevraagd voor Ryo. Wenger heeft ook aangegeven hem een 'kans' te geven. Dus sowieso de eerste seizoenshelft is ie nog in Londen, daar kun je vanuit gaan.

27 mei 2011 om 10:44

Leuk dat Arsenal een werkvergunning aanvraagt, maar die krijgen ze natuurlijk nooit. Hij heeft nog geen interlands gespeeld en ze zijn daar echt niet onder de indruk van een paar goede wedstrijden in de Eredivisie. Nee, deze jongen gaat overal spelen behalve in Engeland.

27 mei 2011 om 10:49

Als je kan aantonen dat het een groot talent is, kan je gewoon een werkvergunning krigen. Dan maakt ervaring niet veel uit!

27 mei 2011 om 10:53

Nee, een commissie moet bepalen of het een uitzonderlijk talent is. Grote talenten zijn er wel meer. Als hij niet eens opgeroepen wordt voor het nationale elftal is er weinig kans dat die commissie hem als uitzonderlijk talent gaat zien.

27 mei 2011 om 10:55

Ajax betaalde 16,25 miljoen euro voor Sulejmani, toch overtuigde dit de FA niet om hem als groot talent aan te merken, waardoor hij (gelukkig) niet naar West Ham kon..ik zie niet waarom ze dat bij Miyachi wel zouden doen...en dan heb ik het niet over voetbalkwaliteiten, maar kenmerken van een talent, zoals transferbedragen, caps, en aantal wedstrijden op het hoogste niveau

Jammer voor Ryo maar zijn tijd komt nog wel. Hopelijk volgend jaar weer in Rotterdam Verder zou ik ook niet kunnen inschatten of het terecht is dat hij niet wordt opgeroepen gezien ik de rest van de spelers niet goed ken.

appart geschreven artikel. In essentie gaat het erom dat Yasuda en Yoshida opgeroepen zijn. Maar het artikel wordt zo benadert dat het alleen maar over gaat dat Miyaichi niet opgeroepen is. Daar gaat het toch helemaal niet om. Er komen toch ook geen berichten hier te staan. Dat Seedorf niet opgeroepen is, maar van Bommel en Sneijder wel(bijvoorbeeld). Vind dat dit bericht volkomen van de verkeerde kant wordt benaderd.

Terwijl een Yasuda bijvoorbeeld waarschijnlijk zen 17e interland gaat spelen, dat kun je bijvoorbeeld beter benadrukken.

27 mei 2011 om 10:33

Zo vreemd is het niet, hier in Nederland is iedereen lyrisch over Miyaichi en ook in Engeland is iedereen fan van hem. Dit is dus de reden dat iedereen in zowel Nederland als Engeland als Japan er wel van uit ging dat hij opgeroepen zou worden.

Opzich maakt het niemand hier uit hoe de selectie van Japan er uit ziet, maar omdat hij er niet bij zit is het toch interessant.

27 mei 2011 om 10:39

Misschien moet je iedereen wel even nuanceren. Ik denk eerder dat de meeste engelsen nog nooit van hem gehoord hebben. Op de Arsenal betrokkenen na dan.

27 mei 2011 om 11:07

ok, maar dan nog, in nederland wel.. Dus alsnog is de manier waarop het gebracht word niet raar.

27 mei 2011 om 10:56

@oeboe
Ik snap dat jij als Vitesse supporter graag alle aandacht voor Yasuda wilt, maar zo werkt het dus niet. Miyaichi is op zijn zachtst gezegd een kleine sensatie geweest in de Eredivisie. Daarnaast mag bij binnekort zijn opwachting weer maken bij Arsenal. Ondanks deze feiten, wacht hij nog steeds op zijn debuut. Dat is op z'n minst toch wel opmerkelijk te noemen? En wat heeft het voor toegevoegde waarde op een artikel te schrijven over de 17e interland van Yasuda? Het is niet de clubsite van Vitesse hier. Dat is even nutteloos om bij elke interland te vertellen van dat het alweer de zoveelste interland van Van Bommel is, of dat Sneijder zowaar alweer opgeroepen is voor het Nederlands Elftal!

27 mei 2011 om 12:19

Die jongens die wel geselecteerd worden heb ik nog helemaal nog nooit van gehoord. Ik vind het niet erg hoor, des te meer kans dat Ryo volgend seizoen bij Feyenoord speelt.

Ryo moet gewoon in Rotterdam blijven en lekker voetballen. Bij Arsenal valt die zelfs niet eens in. Hij is jong, hij moet ze niveau op peil houden door lekker wedstrijdjes te voetballen. Bij Feyenoord met 45000 toeschouwers achter hem die hem aanbidden komt Miyaichi veel beter uit de verf.

Wel 5 aanvallers uit de J-league maar niet het (waarschijnlijk) grootste talent uit Japan? Laat deze jongen gewoon meegaan het is goed voor zijn ontwikkeling en ook voor Japan over een aantal jaren!

''robert Cullen, ploeggenoot van laatstgenoemde in Limburg, kreeg geen uitnodiging''

Heeft Robert Cullen een Japans paspoort dan ?

27 mei 2011 om 10:28

Ja dat vroeg ik mij ook af haha!

27 mei 2011 om 10:30

jups een japans paspoort hij heeft een noord ierse vader en een japanse moeder

27 mei 2011 om 16:40

Nou, dan kan hij altijd nog hopen op een uitnodiging voor Noord-ierland.

Zijn tijd komt nog. Hij heeft pas een paar wedstrijden op eredivisie niveau gespeeld. Vergeet niet in Japan is hij gewoon een jeugdspeler

Honda staat wel degelijk bij de selectie. Cullen heeft inderdaad een Japans paspoort, en is zelfs in Japan geboren.

Ik vind het langs de ene kant wel jammer dat hij niet is opgeroepen als je ziet hoe hij het afgelopen seizoen bij Feyenoord presteerde. Maar hij hoeft zich niet teveel zorgen te maken, hij is nog piepjong en heeft nog genoeg tijd om tot aanmerking te komen voor het Japans elftal.

is Kagawa van Dortmund geblesseerd? anders snap ik niet dat ie dr niet bij zit.....

27 mei 2011 om 15:21

Ja, nog steeds geblesseerd.

Ik ken maar een aantal spelers van deze selectie. Ik neem aan dat het niveau van het team niet al te groot is als je kijkt naar hoeveel spelers er uit de Japanse competitie zijn geselecteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren